Dodaj do ulubionych

KOGO OBRAŻA WRONA ??

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 09:49
Ja chcę bronić miasta przed takim prezydentem. Jestem studentem fakt, że
biednym ale na pewno nie zapijaczonym. No cóż p. Wrona studiował na tej samej
uczelni a nawet na niej wykładał czy wykłada, więc może wszystko mierzy
własną miarą. Na pewno nie potrzebujemy takich obrońców. Nie jest w stanie
upilnować porządku przy ulicy Dekabrystów bo po co tam wysyłać patrole straży
czy policji to będzie się wyzywał ludzi od „ zapijaczonych studentów ”.
Dziękujemy panie doktorze. Przecież pan spadniesz po raz kolejny na naszą
uczelnię udając, że się nic nie stało, a tylko musisz przetrwać do następnej
politycznej fuchy, bo kasę gdzieś trzeba brać.
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: KOGO OBRAŻA WRONA ?? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 12:56
      "Student" dobrze gadasz! a przez wronę czuję się obrażony i wkur.ony z samego
      rana...
    • Gość: ribbchaka Re: KOGO OBRAŻA WRONA ?? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 13:40
      z jednej strony Wrona mowi o "zapijaczonych studentach", z drugiej prowadzi
      dla nich wyklady jak gdyby nigdy nic. nie zdziwilbym sie gdyby podczas jednego
      z nich ktos prezydentowi powiedzial co o nim mysli
    • Gość: kornik Re: Marsz obrażonych? IP: *.czes.gazeta.pl 27.05.03, 16:02
      Jakby nasi studenci potrafili coś zorganizować (a nwet z juwenaliami im nie
      wyszło), to powinni zebrać się w kupę i iść z transparentami pod Urząd Miasta.
      Niech prezydent ich przeprosi. Przynajmniej pokazaliby, że potrafią zrobić coś
      w obronie swoje godności. Media na pewno by to nagłośniły i byłby jakiś efekt,
      bo prezydent musiałby spuścić głowę i może wycofałby się z szalonych pomysłów.
    • Gość: Grzesiek Re: KOGO OBRAŻA WRONA ?? IP: 62.233.204.* 27.05.03, 16:20
      Może Wrona ma jakieś kompleksy z młodości, bo pewnie był sam biednym
      zapijaczonym studentem.
      • lewysierpowy Re: KOGO OBRAŻA WRONA ?? 28.05.03, 00:39
        > Może Wrona ma jakieś kompleksy z młodości, bo pewnie był sam biednym
        > zapijaczonym studentem.

Muszę zaprotestować. Wrona podczas studiów był poważanym działaczem
        Socjalistycznego Zrzeszenia Studentów Polskich i realizował się na odcinku
        kultury.
        • Gość: mundek Re: KOGO OBRAŻA WRONA ?? IP: 217.97.140.* 29.05.03, 10:56
          lewysierpowy napisał:

> Muszę zaprotestować. Wrona podczas studiów był poważanym działaczem
          > Socjalistycznego Zrzeszenia Studentów Polskich i realizował się na odcinku
          > kultury.

to znaczy ze byl biednym, powaznym, kulturalnym, zapiajaczonym studentem ??

• Gość: bungee Re: KOGO OBRAŻA WRONA ?? IP: *.kat.cdp.pl 29.05.03, 23:22
      Mnie. Przez niekompetentnych ciołków, przez tych, co umożliwili kradzież przy
      Jaracza
    • Gość: expertum credere p milcząca większość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 23:47

Prezydent i tak ma za sobą większość, Większość i tak ma przed sobą przyszłość,

męty zawsze poływają na wierzchu, szumowina pieni się na ustach
      • lewysierpowy Re: milcząca większość 30.05.03, 12:24
        Prezydent i tak ma za sobą większość, Większość i tak ma przed sobą przyszłość

Tak masz rację, Wrona zawsze starał się stawać po stronie większości i
        spoglądać w świetlaną przyszłość. Kiedy było trzeba, działał w Socjalistyczym
        Zrzeszeniu Studentów Polskich, a kiedy wiatry polityczne się zmieniły, postawił
        na Solidarność. Dziwi mnie tylko, że jego bardziej zasłużeni koledzy z tej
        drugiej organizacji, którzy na przykład byli internowani (Wrona oczywiście
        uniknął takiego losu), nie robią dzisiaj takich karrierek, jak Pan Prezydent.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka