Dodaj do ulubionych

Juwenalia w...

10.05.07, 19:59
...Warszawie

miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34860,4121539.html
i co wy na to czestochowskie wsioki???
Obserwuj wątek
    • Gość: lizka Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 20:29
      dobrze, że Częstochowa to wieś...
      na jej tle Warszawa może udawać miasto.

i co Ty na to? warszawskie panisko??
      • Gość: xx Re: Juwenalia w... IP: *.icis.pcz.pl 10.05.07, 20:34
        nalesniku jest oczywiscie z Czestochowy i jego slowa oddaja tylko sposob jego
        myslenia i zachowania.
        • Gość: lizka Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 20:37
          Gość portalu: xx napisał(a):
          > nalesniku jest oczywiscie z Czestochowy i jego slowa oddaja tylko sposob jego
          > myslenia i zachowania.

tak... sposób myslenia iście warszawski... ba! rzec można światowy ;)
        • Gość: Rava Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 00:10
          Coś w tym jednak jest co mówi "naleśnik", choć Tobie się i nie podoba.
          Mnie też wiele rzeczy w Częstochowie się nie podoba. Brak tu smaku i gustu .
          Tak to jest , "xx"-sie. Nie musisz się zgadzać.
          • Gość: xx Re: Juwenalia w... IP: *.icis.pcz.pl 11.05.07, 12:20
            Kazdemu moze sie nie podobac - to jego swiete prawo. Co innego opluwanie ludzi
            ktorzy cos robia pozytywnego, ktorzy maja jakies sukcesy.

• Gość: właśnie Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:18
              myślę o tym samym w stosunku do Ciebie
            • Gość: Rava Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:21
              Ja na przestrzeni tylu lat się pluło we mnie w tym mieście, to już święta pora
              te plwociny strzepnąć. Trudno, jak trafi nie na tego kogo trzeba, ci ostatni też
              są winni, bo siedzieli i pier...., szczerząc zęby.
              • Gość: xx Re: Juwenalia w... IP: *.icis.pcz.pl 12.05.07, 11:25
                Charakterystyczny jezyk dla "wybitnego na skale swiatowa" muzyka.
                • Gość: Rava Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 15:51
                  Dzięki Bogu, że nie Ty o tym decydujesz, a propos języka artystów - porozmawiaj
                  z innymi wielkimi, radzę np. Kutza . Artyści są bez kompleksów, bez zahamowań i
                  są naprawdę bardzo szczerzy w wypowiedziach, inaczej nie byliby artystami.
                  Gdzie trzeba ciepła, dadzą o wiele więcej od Ciebie !

Zadaję sobie teraz pytanie : Po co Ci odpowiadam ? Cały czas napadasz i masz do
                  mnie jakieś pretensje. Odczep się wreszcie !
          • Gość: xx Re: Juwenalia w... IP: *.icis.pcz.pl 11.05.07, 12:36
            P.S. Poza tym gratuluje sojusznika.
    • Gość: Pako Re: Juwenalia w... IP: *.apus-net.pl 10.05.07, 23:36
      A które imprezy Jaśnie Pan zorganizował? W których występuje, gra, zamiata i
      sprząta po imprezie, organizuje ochronę, przygotowuje nagłośnienie, światło,
      ustawia dekoracje? Niech oświeci ciemnych wieśniaków jaki jest jego naleśnikowy
      wkład w te huczne imprezy.
      "Iucundum tamen nil agere."
    • Gość: prom Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:19
      nie interesują nas juwenalia w warszawie ponieważ My Częstochowianie będziemy
      się bawić na festiwalu GM
    • Gość: częstochowianin Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 12:00
      ...niestety...jesteśmy wioską kulturalną i tego jak na razie nie da się
      zmienić...wystarczy spojżeć inne miasta...grają tam kapele z wysokiej półki...a
      u nas recital Wujka Józka...jest główną...atrakcją...może by tam ktoś
      mądrzejszy w końcu to zaczął organizować!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka