nalesniku 10.05.07, 19:59 ...Warszawie miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34860,4121539.html i co wy na to czestochowskie wsioki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lizka Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 20:29 dobrze, że Częstochowa to wieś... na jej tle Warszawa może udawać miasto. i co Ty na to? warszawskie panisko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Juwenalia w... IP: *.icis.pcz.pl 10.05.07, 20:34 nalesniku jest oczywiscie z Czestochowy i jego slowa oddaja tylko sposob jego myslenia i zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizka Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 20:37 Gość portalu: xx napisał(a): > nalesniku jest oczywiscie z Czestochowy i jego slowa oddaja tylko sposob jego > myslenia i zachowania. tak... sposób myslenia iście warszawski... ba! rzec można światowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 00:10 Coś w tym jednak jest co mówi "naleśnik", choć Tobie się i nie podoba. Mnie też wiele rzeczy w Częstochowie się nie podoba. Brak tu smaku i gustu . Tak to jest , "xx"-sie. Nie musisz się zgadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Juwenalia w... IP: *.icis.pcz.pl 11.05.07, 12:20 Kazdemu moze sie nie podobac - to jego swiete prawo. Co innego opluwanie ludzi ktorzy cos robia pozytywnego, ktorzy maja jakies sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właśnie Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:18 myślę o tym samym w stosunku do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:21 Ja na przestrzeni tylu lat się pluło we mnie w tym mieście, to już święta pora te plwociny strzepnąć. Trudno, jak trafi nie na tego kogo trzeba, ci ostatni też są winni, bo siedzieli i pier...., szczerząc zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Juwenalia w... IP: *.icis.pcz.pl 12.05.07, 11:25 Charakterystyczny jezyk dla "wybitnego na skale swiatowa" muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 15:51 Dzięki Bogu, że nie Ty o tym decydujesz, a propos języka artystów - porozmawiaj z innymi wielkimi, radzę np. Kutza . Artyści są bez kompleksów, bez zahamowań i są naprawdę bardzo szczerzy w wypowiedziach, inaczej nie byliby artystami. Gdzie trzeba ciepła, dadzą o wiele więcej od Ciebie ! Zadaję sobie teraz pytanie : Po co Ci odpowiadam ? Cały czas napadasz i masz do mnie jakieś pretensje. Odczep się wreszcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Juwenalia w... IP: *.icis.pcz.pl 11.05.07, 12:36 P.S. Poza tym gratuluje sojusznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: Juwenalia w... IP: *.apus-net.pl 10.05.07, 23:36 A które imprezy Jaśnie Pan zorganizował? W których występuje, gra, zamiata i sprząta po imprezie, organizuje ochronę, przygotowuje nagłośnienie, światło, ustawia dekoracje? Niech oświeci ciemnych wieśniaków jaki jest jego naleśnikowy wkład w te huczne imprezy. "Iucundum tamen nil agere." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prom Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 15:19 nie interesują nas juwenalia w warszawie ponieważ My Częstochowianie będziemy się bawić na festiwalu GM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: częstochowianin Re: Juwenalia w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 12:00 ...niestety...jesteśmy wioską kulturalną i tego jak na razie nie da się zmienić...wystarczy spojżeć inne miasta...grają tam kapele z wysokiej półki...a u nas recital Wujka Józka...jest główną...atrakcją...może by tam ktoś mądrzejszy w końcu to zaczął organizować! Odpowiedz Link Zgłoś