Gość: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 17:13 Dokąd zmierza częstochowa??!!czy ktos widział wczorajszą bójkę w genesis???bo nie wiem która dziewczyna wygrała...czarna czy blondi....heheheh:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a. Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 17:17 powaznie??zenada!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 17:23 powaznie...ciorały sie po parkiecie i gryzły sie po kostkach...ochrona musiala interweniowac:)))zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takajedna Re: bójka w genesis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 17:54 A co?O faceta się pobiły? :P:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 18:38 Tak, o faceta takiego łysego w dresie co jezdzi golfem i słucha techno z kaset. Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: bójka w genesis 11.05.07, 18:45 Hehehehe:) Dobre kino musialo byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:18 no ale żeby dziewczyny sie tak lały??ja na miejscu tego faceta to bym sie juz nie pokazała w tym lokalu..ładny wstyd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maro_81 Re: bójka w genesis 11.05.07, 19:28 "techno z kaset"muhahahah,dobre:D nawiasem mówiąc,gdzie była męska część klientów lokalu?rączek im brakło żeby panny rozdzielić?żenka,panie i panowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: bójka w genesis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:32 Pewnie się śmiali z boku stado debili jak taki jeden który dziś zajechał dziadkowi drogę na ul. Mirowskiej z jakąś pustą laską z którą jechał taką jak i on jest.Jak można lecieć na takiego debila ludzieeee?Trzeba mieć IQ małpy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:33 taaaa....panowie to niezły ubaw mieli..nawet fotki robili...ale nie ma sie co dziwic...sam spruboj rozdzielic dwie gryzace sie dziewczyny...ja bym nie ryzykowala...hahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
maro_81 Re: bójka w genesis 11.05.07, 19:35 kiedyś rozdzielałem,jedna to była moja kumpela,pół peruki tej drugiej wyrwała..no nic,lecem "na miasto" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: bójka w genesis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:41 To mądrą masz kumpele.Nawalona była? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:43 a o co sie bija zawsze glupie dziewuchy????o faceta!!!nie trzeba im alkoholu...wystarczy ze jakas rywalka sie spojrzy na jej lubego...i awantura gotowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maro_81 Re: bójka w genesis 12.05.07, 02:07 cóż,czasem każdemu się zdarzy że musi "ręcoma" bronić swoich racji.a była trzeźwa i nie o chłopa poszło.pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: bójka w genesis IP: 212.160.86.* 12.05.07, 23:21 też widziałem tą akcje na parkiecie i może nie z pierwszego rzędu ale widziałęm co było chwile wczesniej, blondi zrobiła podjazd do innej blondynki - kolezanki tej czarnej, chwyciła za ubranie i doprowadziła ja pod ściane a czarna staneła w obronie no i sie zaczeło targanie za włosy, kopanie z kolanka no az wkoncu zaplatane nogami znalazły się na ziemi. Próbowała je rozdzielić jakaś dziewczyna ale niewiem czy nawet nie oberwało jej się rykoszetem. No i dopiero ochrniarze dali rade. To wogóle był jakiś cieżki dzięń dla tego lokalu chwile wczesniej jakiś kolo zarobił w nos, a po tej szarpaninie coś nagłośnienie zaczeło nawalać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: bójka w genesis IP: 213.199.204.* 11.05.07, 19:41 Bez komentarza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareczek24 Re: bójka w genesis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:26 tez to widzialem ;) ale cioraly sie równo!! dzis sie dowiedzialem ze faktycznie sie o faceta pobily. Jedna byla jego aktualna laska a druga ex :D hehehe no masakra ;) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bójka w genesis IP: 217.153.246.* 11.05.07, 20:55 Ma ktos fotki moze by zrobic troche wstydu blacharom..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:49 no przydaloby sie...moze by w koncu zrozumialy idiotki cos..hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 23:01 Dlatego ja nie chodze do tego typu miejsc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: bójka w genesis IP: 86.43.110.* 12.05.07, 04:50 dawac zdjecia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: bójka w genesis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 07:36 hehe i która wygrała? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: bójka w genesis IP: *.realestate.net.pl 12.05.07, 09:17 a mialem moja dsziewczyne tam puscic ,dobrze ze nie puscilem widac tam tylko lachony chodza i puste lyse lby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niefacet kobieta Re: bójka w genesis IP: 217.153.246.* 12.05.07, 09:18 ale wstyd ! Żeby dziewczyny łały się o faceta ?! O rany w życiu. Mam 50 lat i w życiu nie zniżyłabym się do poziomu taakich "panienek". Może byście zrozumiały debilki, że faceci cenią to co jest trudne do zdobycia i szanują takie dziewczyny które nie lecą na pierwszym spotkaniu jak ćmy do światła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytak Re: bójka w genesis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 09:51 I jak sie to wszystko skończyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bójka w genesis IP: 217.153.246.* 12.05.07, 16:14 spakowali je w czarne worki i do kostnicy ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdjęcia ku..u!! Re: bójka w genesis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 23:35 febt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xfgnx dawać foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 23:35 szybciuchno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Re: dawać foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: 217.153.246.* 13.05.07, 20:09 images2.fotosik.pl/131/1d808014d5f9e5e6med.jpg ten co sie o niego bili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Re: dawać foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: 217.153.246.* 13.05.07, 20:12 e.pardon.pl/pa909/f3d5bb7000091b69459d11b1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: dawać foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 20:21 to sa te laski ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubie ploty :) Re: dawać foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 21:13 nooo! jedna blondyna druga czarna... a tego gościa rozpoznaje, to on!! to o niego poszło! sama widziałam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: bójka w genesis IP: *.gre.pl 13.05.07, 22:07 ale sobie jaja robicie . Pewnie te laski co się biły to z Akademii Polonijnej bo większośc z nich to chamskie lafiryndy. Sama kiedyś miałam spięcie z jedną nawaloną laska która chciałasie bić o miejsce na parkiecie.jestem po 30 - ce i bardzo lubiłam tam chodzić myślałam że jest to lokal na poziomie ale ostatnio to sami gó..arze i CHAMSTWO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtna nie lećcie w ch..a :) foty!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: nie lećcie w ch..a :) foty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:43 A to pobicie było w don kichocie??? Myślę że tak ponieważ to już nie pierwsze forum gdzie ludzie piszą o tym jak ktoś został pobity ! ! ! ! ! Ludzie zróbcie coś z tym dicho bo w końcu ktoś tam zginie ! ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ro Re: nie lećcie w ch..a :) foty!!! IP: 212.87.241.* 15.05.07, 16:32 chop się z choinki zerwał hahaha gdzie genesis a gdzie don kichot .PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bogdana Re: nie lećcie w ch..a :) foty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:48 oj Bogdan sledze rozne watki na forum te o don kichocie tez i jestem pod wrazeniem jak duzo sily wkladasz by oczernic don kichota. Tamtejsza bramka musiala ci zalezc za skore albo jestes z konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:53 Ale zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-O Re: bójka w genesis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:37 Sorry, to jakaś ściema. Byłam wtedy od początku do końca w Genesis i żadnej bójki nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:59 Było tylko niezłe bzykańsko :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilo Re: bójka w genesis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:41 ja też wtedy byłem i nic nie widziałem...;/ wątpie żeby tam coś takiego było to porządny klub! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6ju7 Re: bójka w genesis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:45 Sylwunia, menager G pewnie to pisze. lały się jak bure suki. z wrażenia nawet się nie śmiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: bójka w genesis IP: 212.160.86.* 21.05.07, 22:51 potwierdzam, tak jak tez napisałem powyżej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: bójka w genesis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:57 prawda jest taka, że lokal schodzi na psy. bardzo wiele znajomych już tam nie chodzi po licznych bójkach które miały miejsce już w tym roku. i niech nikt nie zaprzecza bo będzie to podłe kłamstwo. w ogóle jakaś bzdura! "porządny lokal"!? ja wiem, że szefostwo chciałoby tak właśnie Genesis widzieć ale tak nie jest. no sory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fluflu Re: bójka w genesis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 23:10 problem jest następujący. Żeby lokal mógł zasłużyć na miano porządnego musiano by wprowadzić mocną selekcję a na to jak wiadomo żaden częstochowski klub pozwolić sobie nie może. 20% chętnych, po wyeliminowaniu zapijaczonych studentów i żądnych upuszczenia nagromadzonego na siłowni powera karków, nie będzie generowało pożądanego dochodu. a mentalności zmienić się niestety nie da(a szkoda!) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: bójka w genesis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 23:56 dawajcie wszyscy do depo, tam sie nikt nie bije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Co sie stało pod Depo???????? IP: *.ramtel.com.pl 22.05.07, 23:13 Wie ktoś coś na temat tego, co stało ostanio pod depo????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Co sie stało pod Depo???????? IP: *.ramtel.com.pl 22.05.07, 23:33 jakas niezła zadyma tam byla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ctr Re: Co sie stało pod Depo???????? IP: 212.2.101.* 23.05.07, 14:33 ciekawe kiedy ? byłeś, widziałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ro Re: bójka w genesis IP: 212.87.241.* 22.05.07, 23:18 Taaak za to w Depo ochroniarze leją gości ... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko Re: bójka w genesis 22.05.07, 12:00 no cóż IMHO każda bójka jest żenująca (no może prawie, bo czasem nie ma innego wyjścia) i nie ważne czy okładają sie panienki o faceta, czy tłuką faceci o panienkę ---> żenada jest ta sama! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: bójka w genesis IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.05.07, 12:48 Fakt,faktem. Ale jak sie okladaja laski,jeszcze takie typowe blachary,to dodaje "posmaku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareczek24 Ale co by nie mówić... IP: *.pcz.pl 23.05.07, 13:53 ... i pisać o Genesis to trzeba przyznać jedno: Przychodzą tam najladniejsze laski w Częstochowie!! I nikt mi nie powie/napisze ze tak nie jest i ze na innej dyskotece/lokalu/pubie w Częstochowie mozna spotkac tyle zaje... lasek co wlasnie w GENESIS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada ostatni raz byłamw genesis IP: 83.2.140.* 02.06.07, 14:32 klub w którym leją sie po pyskach, a pożądnym osobom nie wolno tańczyć.Tak tak, wczoraj w raz z moja przyjaciółka zostałysmy wyproszone z tanczenia na podescie.....ze wzgledu na to,ze małolaci podniecaja sie za bardzo..a ich rozchisteryzowane panienki pałaja zadza zemsty...śmieszne co? ale prawdziwe...nie raczej żenujące!!po za tym dziwne bo wyraznie pisze na stornie internetowej genesis ze wstep od 18 lat....wiec co robi tam to napalone gowniarstwo?? po dwa jezeli nie mozna ubrac sobie miniowki..butow na obcasie..a to przepraszam....ale faktycznie zyjemy chyba jeszce w epoce gierkowskiej....zeby za stroj oceniac ludzi?? szok !! wiecej nie odwiedze tej pseudo dyskoteki!!jednak daleko nam jeszce chociaz by do łodzi czy katowic, nie mowiac juz o dyskotekach w angli, czy stanach!tu chodzi przeciez o zabawe ludzi na poziomie!! wiele zwiedzilam w wielu miejscach bylam!i tak nigdy mnie nie potraktowano jak tutaj ! powinnam zadac zwrotu pieniedzy za wstep ale poniewaz byla ta kwota przeznaczona na szczytny cel daruje sobie! ale genesis dla mnie jest juz spalone. Odpowiedz Link Zgłoś
gulonn Re: ostatni raz byłamw genesis 02.06.07, 14:36 takie Panny jak Ty powinny miec tam wstep gratis a nie jeszcze zostawac wyproszone !! zdecydowanie mozna to nazwac skandalem ;-) Nie bylem tam wczoraj ale we czwartek. Oby dzisiejsza impreza byla lepsza niz wczorajsza :-) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista do mady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 16:23 tak sie sklada madziu ze bylem wtedy w genesis. Te dzeiewczyny zostaly usuniete bo zwyczajnie wygladaly jak dziwki a lokal musi dbac o poziom. Jesli to bylas ty z kolezanka, gratuluje dziwkarskiego gustu i braku talentu tanca. Te dziewczyny ruszaly sie jak polamane, zero kocich ruchow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: do drogiego goscia IP: 83.2.140.* 03.06.07, 16:05 gratuluje podejscia moherowskiego:) nie zawsze moj drogi zeby sie dobrze bawic trzeba udawac zwierzatko na parkiecie:) po dwa to co mam prawdziwego do zaoferowania zostawiam sobie i swojemu facetowi w sypialni:) bawi mnie twoj komentarz naprawde....utwierdziles mnie wlasnie ze ludzie potrafia oceniac tylko fizycznosc.... widocznie tak plytko siegasz bo sam glebiej nie potrafisz:))mimo wszytko zycze ci duzo radosci szczescia i pogody ducha....acha wiecej tolerancji...tego uczyl nas JAN PAWEŁ II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 17:06 Jesli tylko przezyły to spoko!Ochrona działa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P@weł Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 11:52 Byłem wtedy w Genesis i widziałem tę sytuację, pani z obsługi lokalu podeszła do tych dziewczyn i kazałą im zejśc z podestu. Na początku nie bardzo wiedziałem o co chodzi a jak się dowiedziałem to byłem w delikatnym szoku. Według mnie te laski były zajebiście ubrane i fajnie się ruszały, to kwestia gustu, ale nie wiem co jest złego w takim stylu ubierania się, bardzo zgrabne i super ładne dziewczyny (szczególnie jedna w okularach z kucykami z zajebiście zgrabnym tyłeczkiem). Jeśli kogoś uczucia zostały obrażone to proponuję zapisanie się do miejscowego kółka różańcowego i zamiast impezowania w dyskotekach proponuję czas spedzać na Jasnej Górze. Szkoda że zniechęciliście te panny do chodzenia po Częstochowskich knajpach, chętnie bym na nie popatrzył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 15:46 ochrona w genesis?????????????????????? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 09:39 Co Cię tak śmieszy ćwoku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewinny Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 09:55 ooooo ochroniarz sie zjawił, umiesz coś wystukać na klawiaturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: bójka w genesis 13.06.07, 11:21 ochrona w genesis jest spoko.zawsze reaguja na tego typu sytuacje.nic nie mam do ochrony zawsze daja rade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowana Re: bójka w genesis IP: *.streamcn.pl 13.06.07, 17:02 do genesis nie można chodzic w mini? a jesli sie juz załozy mini to nie wejdzie sie na podest ? rany!!!co sie dzieje!!!a kto jest menadzerem tego klubu kobieta czy mężczyzna? Wie ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:06 kobieta i nie wiem co za bzdury wypisujecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 13:56 zmiencie ochrone na chlopakow ktorzy sie orientuja w temacie a nie w piciu i farmazonach to nie bedzie bojek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: bójka w genesis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 14:26 Widze,ze ktos probuje wplynac na zmiane ochrony piszac tanie pedal..kie watki.Jestes kozakiem przyjdz i przejmij bramke. Odpowiedz Link Zgłoś