maurycjaa 17.09.08, 20:37 na 2 października... to tylko 2 tygodnie. dzidzia waży już 4 kg i jakoś nie szykuje się do wyjścia, poza tym ma główkę mniejszą niż brzuszek i przy takiej budowie konieczna jest cesarka. trzymajcie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka015 Re: mam termin! 18.09.08, 12:32 a ja czekam na wyznaczenie terminiu.... -------- MAMa AGA Odpowiedz Link Zgłoś
jamajkowa Re: mam termin! 19.09.08, 11:19 Weź pod uwagę, że takie szacowanie wagi dziecka jest obarczone sporym błędem (do 20%), więc może się okazać, że Twój potomek waży np: 3400g., a nie 4000g. Tą różnicą między główką a bzuszkiem też się nie stresuj, bo i tu mógł wkraść się błąd. A jak jest rzeczywiście, to zobaczysz dopiero po porodzie Powodzenia! Magda babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Magda&year=2008&month=10&day=4&babycount=1 Odpowiedz Link Zgłoś
medialenaok Re: mam termin! 19.09.08, 12:29 Fanie tak znac termin! Ja wczoraj se dowiedzialam,ze raczej cesarka (rowniez przez te paciorkowce, co mnie tak polubily). Date mam na 10.10. godz.10. Czyz nie zapowiada sie wyjatkowe dziecko? (acha! Juz sie zaczyna rodzicielska duma! )) m Odpowiedz Link Zgłoś