daga1974 12.05.07, 21:02 czy ktoś się orientuje ,gdzie w Częstochowie można sprzedać używane ciuchy ? bardzo proszę o jakieś namiary ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmmmmmmmm Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: 80.54.174.* 12.05.07, 22:03 Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Śląskie Sobota, 12 maja 2007 Częstochowa Re: do: "motylek" Autor: daga1974 Data: 11.05.07, 17:37 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz nie jesteś facetem ? tak mi się wydawało , bo żaden facet nie pie..łby takich farmazonów .... mąż cię nosi na rękach ?? hahaha tylko uważaj żeby cię nie upuścił , bo dupa cię będzie boleć Ja nie mam tego problemu.Używane ciuchy wydaje biednym a pewnie dlatego ze kochany mąz kupuje co rusz nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 13.05.07, 11:39 kurcze , "motylek" , ale z ciebie szczęściara :-))))) napewno 90% mężatek ci cholernie zazdrości ... buhahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmm Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: 80.54.174.* 13.05.07, 12:13 Nie musi zazdrościc .takich szczesciar jest bardzo duzo ale one wiedza jak zyc zeby mąz kochał.buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 13.05.07, 17:50 no ty napewno wiesz ? i jeśli dla ciebie pełnią szczęscia jest to jak mąż cię nosi na rękach i kupuje co rusz nowy ciuch to faktycznie dużo wiesz o prawdziwym szczęściu :-))))) pozazdrościć .. hahahaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmm Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: 80.54.174.* 13.05.07, 19:29 no ty napewno wiesz ? Prawdziwe szczescie to kochajaca sie i zdrowa rodzina.Ale skad ty mozesz o tym wiedzieć.Skreca cie na sama mysl ze to ciebie nie dotyczy.MOj maz nic mi nie kupuje,kupuje sobie sama ,ale dba o to bym na te zakupy miała. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 13.05.07, 20:14 amen ... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: *.21.pl 13.05.07, 17:28 oddaj biednym, po co chcesz sprzedawac i tak dostaniesz jakies nedzne grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 13.05.07, 17:51 w sumie tak..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 19:47 I olej mmmmmmmmm, znam ją feeeee, mąż ją nosi ale w rekawiczkach Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do życzliwego 13.05.07, 21:49 w rękawiczkach spawalniczych , zapomniałeś dodać :-))) i naprawdę to olewam .... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Używane ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:20 Powstał gdzieś teraz komis używanych ciuchów dla dorosłych, ale nie znam adresu. Dziecięce w komisie w bramie w Aleji nr 10. no i na allegro. Jeżeli są oczywiście w miarę na czasie i w dobrym stanie. Bynajmniej nie są to " nędzne" grosze, no chyba, że zależy dla kogo. ale lepiej mieć cos niż nic. A z ciuchami dla biednych to jest tak, że wcale nie trafiają do PCK, tylko sprzedawane z tych pojemników do ciucholandów. Wiem bo mam koleżanke, która w tym "biznesie" pracuje. wtedy ktoś zarabia twoimi rzeczami. Jak się da zarobić nawet trochę, to warto. Każdy towar znajdzie w końcu swojego nabywcę.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Używane ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:35 Ile w tym prawdy????? Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Używane ciuchy 14.05.07, 06:27 dziekuję za odpowiedź , też słyszałam ,że te ciuchy trafiają do ciucholandów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: Używane ciuchy IP: *.21.pl 14.05.07, 07:03 nawet na biednych sie bogaca, skoro to wiesz to czemu tego nigdzie nie zglosisz, no chyba ze sama korzystarz z tych ciuchow przy pomocy kolezanki, biznes to biznes :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Używane ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 08:02 Na berka-joselewicza masz komis z ciuchami,tam zapytaj.Wchodzac od alei i idac w strone garibaldiego po lewej stronie to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do IVY Re: Używane ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:54 Co Ty dziewczyno, niepoważna jesteś? Gdzie i dlaczego mam to zgłaszać. Nie jestem dziennikarką, którą interesują wszelkie tematy. Dziewczyna pytała, gdzie można sprzedać ciuchy to jej napisałam.Po co ma oddawać na "biednych" jak tam nie trafiają.A co do koleżanki, to nie potrzebuję korzyści z takich znajomości. Potrafię się ubrac sama, obojętnie, gdzie. Wystarczy mieć dobry gust i własny styl. Może Ty masz z tym problem jak czepiasz się takich rzeczy. Idź sama i zgłaszaj. Daj znać jak Ci poszło. Powodzenia! Ps. Bardzo się tym tekstem ubawiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
iva96 Re: Używane ciuchy 18.05.07, 00:07 Ubawiłaś się czy zdenerwowałaś. Problemów nie mam żadnych jak narazie. Idzie nawet całkiem nieżle Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 15.05.07, 15:43 W radio max słyszałam reklamę komisu odzieży i outcośtam (sorki, nie pamiętam jak to się nazywa) na Senatorskiej 4. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 15.05.07, 15:54 dziekuję ancymonka Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 15.05.07, 15:55 nie za ma co :) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do ancymonki 15.05.07, 16:15 Ancymonka ! czy jest coś czego Ty nie wiesz ? :-))) ja się zaczynam bać ,że ty wiesz nawet jakie mam dziś majtki ...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: do ancymonki 15.05.07, 16:19 daga1974 napisała: > Ancymonka ! czy jest coś czego Ty nie wiesz ? :-))) ja się zaczynam bać ,że ty > wiesz nawet jakie mam dziś majtki ...:-)))) A tu klops, bo ich nie masz BTW: czy faktycznie te ciuchy z kontenerow PCK trafiaja za kase do innych jak do potrzebujacych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: do ancymonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 16:25 też chciałabym to wiedzieć, jeśli tak jest to jest niesamowicie wstrętne oszustwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: do misiakilla 15.05.07, 16:29 zawsze , noo prawie zawsze, mam majtki :-)) z tymi ciuchami z kontenerów PCK też słyszałam ,że trafiają niekoniecznie w ręce biednych .... Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: do ancymonki 15.05.07, 16:31 > BTW: czy faktycznie te ciuchy z kontenerow PCK trafiaja za kase do innych jak d > o > potrzebujacych? No niestety... kumpel pracował w takiej jednej firmie, co to rozprowadzała cegiełki i długopisy niby na PCK. Oni też te kontenery obsługiwali. I to wyglądało tak, że z tych cegiełek i długopisów to 10% szło do PCK, 20-30% do sprzedającego, reszta do firmy. A kontenery oni opróżniali, ciuchy były segregowane, to lepsze były sprzedawane do firm, które to dla odmiany sprzedawały ciucholandom (znowu 10% dochodu dla PCK), a te gorsze szły na tzw. "szmaty" do skupu (też 10% dla PCK). Nie wiem jak to jest teraz, ale nie sądzę, żeby się coś zmieniło. Ja jak mam jakieś ciuchy do oddania to albo daję do kościoła, albo wystawiam przy śmietniku, przynajmniej tak to trafi do tych na prawdę potrzebujących... Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: do ancymonki 15.05.07, 16:32 Dużo jest tego czego nie wiem. A o tym komisie dzisiaj usłyszałam w radio. Specjalnie adres zapisałam, bo pamiętałam, że się tu pytałaś o takie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 15.05.07, 16:24 daga, najlepiej na allegro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handlowiec Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: 195.205.202.* 17.05.07, 20:36 daga jesli majtki znoszone to spora sumka czeka na ciebie na allegro.szybka aukcja i masz na zycie .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 17.05.07, 22:25 bardzo śmieszne , bardzo ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handlowiec Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: 195.205.202.* 19.05.07, 17:00 no sorki .nie gniewaj sie.tak mnie poniosla wyobraznia.papatki Odpowiedz Link Zgłoś
1_e Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 17.07.13, 12:31 witam chciała bym powrócić do pytania które pojawiło się już w tym wątku dosyć dawno i nie do końca odpowiedzi są aktualne. jest gdzieś w częstochowie komis gdzie można sprzedać damskie ciuszki? robiłam porządek w szafie i troszkę tego mam a szkoda wyrzucać niektóre jeszcze z metkami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.07.13, 12:45 wystaw na tablica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 12:56 Bardzo ciekawy wątek -jak kochać i sprzedać stare ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.13, 15:47 Ten wątek godny tego forum hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.07.13, 17:45 Ludzie litości. Czy naprawdę trzeba na wszystkim zarabiać? Przecież jest tyle biednych, nisko uposażonych ludzi, bezdomnych, etc. Może warto oddać tą używaną odzież do Czerwonego Krzyża i zrobić coś dla celów charytatywnych? Odpowiedz Link Zgłoś
nuria3 Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 31.07.13, 11:10 modoweporady.pl/16/gdzie-najlepiej-sprzedawac-swoje-ubrania tutaj dowiesz się więcej Odpowiedz Link Zgłoś