Dodaj do ulubionych

gdzie można sprzedać używane ciuchy?

12.05.07, 21:02
czy ktoś się orientuje ,gdzie w Częstochowie można sprzedać używane ciuchy ?
bardzo proszę o jakieś namiary ...
Obserwuj wątek
    • Gość: mmmmmmmmm Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: 80.54.174.* 12.05.07, 22:03

Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Śląskie

Sobota, 12 maja 2007

Częstochowa

Re: do: "motylek"
      Autor: daga1974
      Data: 11.05.07, 17:37

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
      nie jesteś facetem ? tak mi się wydawało , bo żaden facet nie pie..łby
      takich farmazonów .... mąż cię nosi na rękach ?? hahaha tylko uważaj żeby cię
      nie upuścił , bo dupa cię będzie boleć

Ja nie mam tego problemu.Używane ciuchy wydaje biednym a pewnie dlatego ze
      kochany mąz kupuje co rusz nowe.
    • daga1974 Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 13.05.07, 11:39
      kurcze , "motylek" , ale z ciebie szczęściara :-))))) napewno 90% mężatek ci
      cholernie zazdrości ... buhahahaha ....
      • Gość: mmmmmmmm Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: 80.54.174.* 13.05.07, 12:13
        Nie musi zazdrościc .takich szczesciar jest bardzo duzo ale one wiedza jak zyc
        zeby mąz kochał.buhahaha
        • daga1974 Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 13.05.07, 17:50
          no ty napewno wiesz ? i jeśli dla ciebie pełnią szczęscia jest to jak mąż cię
          nosi na rękach i kupuje co rusz nowy ciuch to faktycznie dużo wiesz o
          prawdziwym szczęściu :-))))) pozazdrościć .. hahahaaaaaaaaaaaa
          • Gość: mmmmmmmm Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: 80.54.174.* 13.05.07, 19:29
            no ty napewno wiesz ?

Prawdziwe szczescie to kochajaca sie i zdrowa rodzina.Ale skad ty mozesz o tym
            wiedzieć.Skreca cie na sama mysl ze to ciebie nie dotyczy.MOj maz nic mi nie
            kupuje,kupuje sobie sama ,ale dba o to bym na te zakupy miała.
            • daga1974 Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 13.05.07, 20:14
              amen ... :-)))
    • Gość: Iva Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: *.21.pl 13.05.07, 17:28
      oddaj biednym, po co chcesz sprzedawac i tak dostaniesz jakies nedzne grosze.
      • daga1974 Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 13.05.07, 17:51
        w sumie tak.....
        • Gość: życzliwy Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 19:47
          I olej mmmmmmmmm, znam ją feeeee, mąż ją nosi ale w rekawiczkach
          • daga1974 Re: do życzliwego 13.05.07, 21:49
            w rękawiczkach spawalniczych , zapomniałeś dodać :-))) i naprawdę to
            olewam .... :-))
            • Gość: ja Re: Używane ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:20
              Powstał gdzieś teraz komis używanych ciuchów dla dorosłych, ale nie znam
              adresu. Dziecięce w komisie w bramie w Aleji nr 10. no i na allegro. Jeżeli są
              oczywiście w miarę na czasie i w dobrym stanie. Bynajmniej nie są to " nędzne"
              grosze, no chyba, że zależy dla kogo. ale lepiej mieć cos niż nic. A z ciuchami
              dla biednych to jest tak, że wcale nie trafiają do PCK, tylko sprzedawane z
              tych pojemników do ciucholandów. Wiem bo mam koleżanke, która w tym "biznesie"
              pracuje. wtedy ktoś zarabia twoimi rzeczami. Jak się da zarobić nawet trochę,
              to warto. Każdy towar znajdzie w końcu swojego nabywcę.Pozdrawiam!!!
              • Gość: ktoś Re: Używane ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:35
                Ile w tym prawdy?????
                • Gość: ja Re: Używane ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:40
                  W czym?
                • daga1974 Re: Używane ciuchy 14.05.07, 06:27
                  dziekuję za odpowiedź , też słyszałam ,że te ciuchy trafiają do
                  ciucholandów ...
              • Gość: Iva Re: Używane ciuchy IP: *.21.pl 14.05.07, 07:03
                nawet na biednych sie bogaca, skoro to wiesz to czemu tego nigdzie nie
                zglosisz, no chyba ze sama korzystarz z tych ciuchow przy pomocy kolezanki,
                biznes to biznes :(
                • Gość: Adi Re: Używane ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 08:02
                  Na berka-joselewicza masz komis z ciuchami,tam zapytaj.Wchodzac od alei i idac w
                  strone garibaldiego po lewej stronie to jest.
                  • Gość: ja do IVY Re: Używane ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:54
                    Co Ty dziewczyno, niepoważna jesteś? Gdzie i dlaczego mam to zgłaszać. Nie
                    jestem dziennikarką, którą interesują wszelkie tematy. Dziewczyna pytała, gdzie
                    można sprzedać ciuchy to jej napisałam.Po co ma oddawać na "biednych" jak tam
                    nie trafiają.A co do koleżanki, to nie potrzebuję korzyści z takich znajomości.
                    Potrafię się ubrac sama, obojętnie, gdzie. Wystarczy mieć dobry gust i własny
                    styl. Może Ty masz z tym problem jak czepiasz się takich rzeczy. Idź sama i
                    zgłaszaj. Daj znać jak Ci poszło. Powodzenia!
                    Ps. Bardzo się tym tekstem ubawiłam!
                    • iva96 Re: Używane ciuchy 18.05.07, 00:07
                      Ubawiłaś się czy zdenerwowałaś. Problemów nie mam żadnych jak narazie. Idzie
                      nawet całkiem nieżle
    • ancymonka Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 15.05.07, 15:43
      W radio max słyszałam reklamę komisu odzieży i outcośtam (sorki, nie pamiętam
      jak to się nazywa) na Senatorskiej 4.
      • daga1974 Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 15.05.07, 15:54
        dziekuję ancymonka
        • ancymonka Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 15.05.07, 15:55
          nie za ma co :)
          • daga1974 Re: do ancymonki 15.05.07, 16:15
            Ancymonka ! czy jest coś czego Ty nie wiesz ? :-))) ja się zaczynam bać ,że ty
            wiesz nawet jakie mam dziś majtki ...:-))))
            • misiakilla Re: do ancymonki 15.05.07, 16:19
              daga1974 napisała:

> Ancymonka ! czy jest coś czego Ty nie wiesz ? :-))) ja się zaczynam bać ,że ty
              > wiesz nawet jakie mam dziś majtki ...:-))))

A tu klops, bo ich nie masz
              BTW: czy faktycznie te ciuchy z kontenerow PCK trafiaja za kase do innych jak do
              potrzebujacych?
              • Gość: ups Re: do ancymonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 16:25
                też chciałabym to wiedzieć, jeśli tak jest to jest niesamowicie wstrętne oszustwo !
              • daga1974 Re: do misiakilla 15.05.07, 16:29
                zawsze , noo prawie zawsze, mam majtki :-)) z tymi ciuchami z kontenerów PCK
                też słyszałam ,że trafiają niekoniecznie w ręce biednych ....
              • ancymonka Re: do ancymonki 15.05.07, 16:31
                > BTW: czy faktycznie te ciuchy z kontenerow PCK trafiaja za kase do innych jak d
                > o
                > potrzebujacych?

No niestety... kumpel pracował w takiej jednej firmie, co to rozprowadzała
                cegiełki i długopisy niby na PCK. Oni też te kontenery obsługiwali. I to
                wyglądało tak, że z tych cegiełek i długopisów to 10% szło do PCK, 20-30% do
                sprzedającego, reszta do firmy. A kontenery oni opróżniali, ciuchy były
                segregowane, to lepsze były sprzedawane do firm, które to dla odmiany
                sprzedawały ciucholandom (znowu 10% dochodu dla PCK), a te gorsze szły na tzw.
                "szmaty" do skupu (też 10% dla PCK).
                Nie wiem jak to jest teraz, ale nie sądzę, żeby się coś zmieniło.
                Ja jak mam jakieś ciuchy do oddania to albo daję do kościoła, albo wystawiam
                przy śmietniku, przynajmniej tak to trafi do tych na prawdę potrzebujących...
            • ancymonka Re: do ancymonki 15.05.07, 16:32
              Dużo jest tego czego nie wiem.
              A o tym komisie dzisiaj usłyszałam w radio. Specjalnie adres zapisałam, bo
              pamiętałam, że się tu pytałaś o takie coś.
              • daga1974 Re: do ancymonki 15.05.07, 19:18
                dzięki !
    • utunia Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 15.05.07, 16:24
      daga, najlepiej na allegro!
      • Gość: handlowiec Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: 195.205.202.* 17.05.07, 20:36
        daga jesli majtki znoszone to spora sumka czeka na ciebie na allegro.szybka
        aukcja i masz na zycie .pozdrawiam
        • daga1974 Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 17.05.07, 22:25
          bardzo śmieszne , bardzo ...:-)
          • Gość: handlowiec Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: 195.205.202.* 19.05.07, 17:00
            no sorki .nie gniewaj sie.tak mnie poniosla wyobraznia.papatki
    • 1_e Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 17.07.13, 12:31
      witam
      chciała bym powrócić do pytania które pojawiło się już w tym wątku dosyć dawno i nie do końca odpowiedzi są aktualne.
      jest gdzieś w częstochowie komis gdzie można sprzedać damskie ciuszki? robiłam porządek w szafie i troszkę tego mam a szkoda wyrzucać niektóre jeszcze z metkami:))
      • Gość: er Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.07.13, 12:45
        wystaw na tablica.pl
        • Gość: ilona Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 12:56
          Bardzo ciekawy wątek -jak kochać i sprzedać stare ciuchy.
          • Gość: X Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.13, 15:47
            Ten wątek godny tego forum hahahah
            • Gość: driver Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.07.13, 17:45
              Ludzie litości. Czy naprawdę trzeba na wszystkim zarabiać?
              Przecież jest tyle biednych, nisko uposażonych ludzi, bezdomnych, etc.
              Może warto oddać tą używaną odzież do Czerwonego Krzyża i zrobić coś dla celów charytatywnych?
      • nuria3 Re: gdzie można sprzedać używane ciuchy? 31.07.13, 11:10
        modoweporady.pl/16/gdzie-najlepiej-sprzedawac-swoje-ubrania tutaj dowiesz się więcej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka