amelka110 18.05.07, 15:05 Wczoraj był koncert Wodeckiego, Universu, była też Szejbal z kriminalnych Anna Popek prowadziła ten koncert, i chór Jasnogórski , naprawde kto nie był niech żałuje wspaniała impreza, był ktos?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malopolanin2 Re: świetny Koncert w Filharmonii 18.05.07, 19:49 Cieszę się , że mogłem brać udział w tym szlachetnym przedsięwzięciu i dołożyc także swoją cegiełkę dla dzieci cierpiących na raka poprzez wylicytowanie obrazu pana Mariana Stefańskiego " Hejnał Krakowski-Tatar " . Nigdy bym nie pomyślał , ze występ pana Wodeckiego może byc tak porywajacy do tego Universum ktorego słuchałem 17 lat temu tuląc się do swojej pierwszej miłości:) takze Pueri Clara Montani i Camerata z Jarkiem Jasiurą na czele dały wspaniały pokaz swoich mozliwosci wokalnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
amelka110 Re: świetny Koncert w Filharmonii 19.05.07, 12:38 My pracownicy hospicjum również bardzo sie cieszymy, że są jeszcze tacy szlachetni ludzie jak Pan, bardzo ciężko jest pozyskać jaką kolwiek pomoc , ale mam nadzieje, że będzie coraz więcej takich ludzi jak Pan. W imieniu wszystkich pracowników i podopiecznych hospicjum . Dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin2 Re: świetny Koncert w Filharmonii 20.05.07, 00:14 Amelko110 dziękuję za ciepłe słowa :) Chętnie wspomogę w miare swoich mozliwosci Stowarzyszenie np. kupię inne obrazy M. Stefańskiego jeśli jest taka mozliwość ? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: świetny Koncert w Filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 08:53 a o so choodziiii? piszemy by pisac Odpowiedz Link Zgłoś