Dodaj do ulubionych

Internet w Skynet-Premex

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:06
Czy ktoś z Was ma dostęp do sieci przez tę firmę? Jak Wam działa? Jak
oceniacie tę firmę?
Obserwuj wątek
    • taki_i_owaki Re: Internet w Skynet-Premex 19.05.07, 08:32
      Bardzo drogi internet - ale nie mam problemow z dzialaniem, za miesiac konczy mi
      sie umowa i ide walczyc o upust albo zmieniam providera.
      • Gość: gość Re: Internet w Skynet-Premex IP: 80.48.49.* 19.05.07, 09:34
        drogo ? nie do końca . z drugiej strony za jakoś warto zapłacić .
        jedyna firma , która daje łącze symetryczne , awaryjność może 1-2 w roku .
      • Gość: Pinki Re: Internet w Skynet-Premex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 09:34
        Mam od nich w domu, działa nawet bezawaryjnie, ale faktycznie drogi. W pracy
        mam neo.
        • Gość: ws Re: Internet w Skynet-Premex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 11:11
          a czy to prawda, ze sa limity przy ściaganiu ze stron ? 1/8 transferu ?:>
          • Gość: Pinki Re: Internet w Skynet-Premex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 11:27
            Nic o tym nie wiem, ale ja niewiele ściągam w domu, więc może nie zauważyłem
            • Gość: kuminiorz Re: Internet w Skynet-Premex IP: 80.48.49.* 19.05.07, 11:34
              Awaryjność czasem się zdarza, ale w sumie do zniesienia. Ostatnio dowiedziałem
              się o ich nowej ofercie (przypadkowo) i zmieniłem pakiet. Wcześniej mój
              abonament za 128 kb wynosił więcej, niż teraz za 256.
          • taki_i_owaki Re: Internet w Skynet-Premex 19.05.07, 11:39
            nie zauwazylem zadnych limitow, jak serwer dobry to sciaga z pelna moca.
            • Gość: Bogdan Re: Internet w Skynet-Premex IP: 80.48.49.* 19.05.07, 11:47
              Działa w zasadzie bezawaryjnie , ale trzeba samemu co jakiś czas upominać o
              lepsze oferty - wtedy podnoszą prędkość bez zmiany ceny
              • taki_i_owaki Re: Internet w Skynet-Premex 19.05.07, 13:20
                ja wczesniej wybralem opcje mniejszego abonamentu przy tej samej predkosci,
                teraz zrobie na odwrot i poprosze o szybszy internet za ta sama kase. Mam juz
                oferty konkurencji i tepsy, netii bedzie juz w czym wybierac nie to co 5 lat temu :D
                • Gość: sky noł Re: Internet w Skynet-Premex IP: 80.48.49.* 19.05.07, 15:14
                  byle do końca umowy 70 dyszek za 256k to czyste zdzierstwo
                  drugi raz tegoi błędu nie popełnię!!!!!!!!!!
                  • Gość: Nigdy więcej!!! Re: Internet w Skynet-Premex IP: 80.48.49.* 25.05.07, 01:25
                    Firma do Bani!!! Bardzo drogo jest! Płace 50 zł za 256 kb/s, jak nie zwieksza
                    tarnsferu no sie nie opłaca wchodzic! Konkurencyjne firmy są tańsze i lepiej
                    chodzi net. Czekam tylko do konca umowy, tak jak i moji sąsiedzi!
    • Gość: Karol proszę o szczegóły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 16:40
      napiszcie więcej ile płacicie i za co i gdzie jest dostępna ta oferta
    • Gość: mortimer Re: Internet w Skynet-Premex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 16:23
      Świetnie działa. Mam w domu 512 w dzień i 1024 w nocy za 59 pln. Realny przesył
      w ciągu dnia to w granicach 480 a w nocy koło 1000. Polecam.
    • Gość: dr Re: Internet w Skynet-Premex - puta IP: *.21.pl 21.05.07, 00:28
      na parkitce ma moja znajoma neta udostpnionego przez S-P i jest tak do bani ze
      przez zwykly modemem mozna wiecej niz przez to ich gów...
      • Gość: VCD Re: Internet w Skynet-Premex - puta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:39
        Ja nie ściągam filmów ani muzyki. Do zwykłego surfowania S-P chyba mi wystarczy?
        • Gość: mortimer Re: Internet w Skynet-Premex - puta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:41
          Ja używam do tego samego i w zupełności Ci wystarczy.
          • Gość: Dranie Re: Internet w Skynet-Premex - puta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 16:55
            Mialam z nimi umowe, bez przerwy byly awarie, w koncu dalam wypowiedzenie i od
            dnia wypowiedzenia nie korzystalam z uslyug, a te dranie sciagneli ze mnie
            jeszcze oplateza to czego nie dostarczali

DRODZY, NERZETELNI, i byle jacy.
            dobrze ze sie od nich uwolnilam
            • Gość: gość Re: Internet w Skynet-Premex - puta IP: 80.48.49.* 27.05.07, 13:31
              nie prawda że działa żle jest dobry ktoś pisze totalne bzdury niewie ale się
              wypowiada ja właśnie mam i jest dobry za 512 płace 59zł a w nocy do 1000
    • Gość: aga Re: Internet w Skynet-Premex jest do KITU!!!!!!!! IP: 80.48.49.* 27.05.07, 16:46
      najgorszy dostarczyciel internetu jaki tylko istnieje zeby na ta strone sie
      dostac potrzebowalam 10 min. przy niby transferze 256kb/s TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!
      • taki_i_owaki Re: Internet w Skynet-Premex jest do KITU!!!!!!!! 27.05.07, 17:10
        a moze wystarczylo odlaczyc emulka ?
        • Gość: edek Re: Internet w Skynet-Premex jest do KITU!!!!!!!! IP: 80.48.49.* 27.05.07, 18:18
          ja mam 512 za 40 i działa dobrze już od kilku lat
      • Gość: gość Re: Internet w Skynet-Premex jest do KITU!!!!!!!! IP: 80.48.49.* 27.05.07, 19:17
        zatem miłego korzystania z nestrady i rozmów z centrum obdługi co drugi dzień

papa papa
    • dudi_82 Re: Internet w Skynet-Premex 27.05.07, 20:18
      Internet dobry ale drogi - pod koniec roku przechodzę na kablówkę bo 2 razy
      taniej a prędkość 4 razy większa.
      Co do awarii - wczoraj po burzy z godzinkę nie było netu i jakieś 2 dni temu też
      ze 2 godziny. A wcześniej to nie pamiętam, chyba z rok temu ale nie z winy
      Premexu. Debile ze spółdzielni dach smołowali i antenę zdjęli czy tam
      uszkodzili. Generalnie net raczej bezawaryjny i prędkość rzeczywista non stop
      odpowiada maksymalnej prędkości z umowy mimo sformułowania "DO 256kbps". Nie ma
      żadnych spadków wieczorami czy w weekendy.
      Nie ma żadnych limitów! Jedyne ograniczenie to brak zewnętrznego IP - chyba, że
      sobie wykupisz o ile Ci potrzebny.
      A jeśli ktoś uważa, że Premex to najgorsza firma to chyba o Pol-Systemie nie
      słyszał :D. Tam to są dopiero "magicy".
      • Gość: lukasz Re: Internet w Skynet-Premex IP: 80.48.49.* 27.05.07, 22:16
        mieszkam na parkitce posiadam loncze s-p,512/1024 place 59 zl,czyli dosc drogo
        w stosunku do ofert z innych dzielic miasta np z Polnocy "c",niestety w miejscu
        gdzie mieszkam nie ma innej opcji oprocz neo,raczej bezawaryjny,a jezeli zdarzy
        sie,ze nie ma neta to tylko na krotki czas,stala predkosc loncza,upload i
        download maja taka sama szybkosc,czego nie mozna powiedziec o ofercie
        neo.jadyna wada to cena,ale teraz jest taka oferta,ze placi sie przez 12
        miesiecy pelna stawke a za kolejne 12 tylko polowe,oczywiscie przy podpisaniu
        umowy na 2 lata.naprawde duzeym plusem jest stala predkosc,wiadomo jak jest z
        sieciami blokowymi,jak ktos sobie sciaga filmy przez cala noc czy inne
        takie:/ogolnie polecam,jakosc jest naprawde dobra,chociaz raczej nie za taka
        cene,ale coz w miescie,w ktorym nie mam zbytniej konkurencji mozne zdzierac
        niestety:/zauwazylem ze loncza prenetu dzialaja roznie,na roznych osiedlach i
        nie wiem z czego to wynika:/na parkitce nie mam powodu do narzekan
        • Gość: NOWA Re: Internet w Skynet-Premex w jakich dzielnicach? IP: 80.48.49.* 27.06.07, 19:13
          powiedzcie proszę w jakich dzielnicach oni podłączają czy w każdej w
          częstochowie. i co to znaczy brak zewnętrznego IP, które rzekomo można
          wykupić . wytłumaczcie mi proszę
          • Gość: gość Re: Internet w Skynet-Premex w jakich dzielnicach IP: 80.48.49.* 27.06.07, 20:30
            bez zewnętrznego (publicznego) IP jesteś w sieci lokalnej .
            ja mam takowy , za który płacę 15zł miesięcznie .
            • Gość: do gościa Re: Internet w Skynet-Premex w jakich dzielnicach IP: 80.48.49.* 28.06.07, 17:44
              ale po co ci Twoj indywidualny, czy to jakaś róznica ze jesteś w sieci
              lokalnej?? i czy jak mieszkam w śródmieściu to też mogę do nich nalezeć , bo
              słyszałam ze obsługują tylko parkitkę , pólnoc i tysiąclecie
              • taki_i_owaki Re: Internet w Skynet-Premex w jakich dzielnicach 28.06.07, 18:20
                roznica jest zasadnicza :) dlugo by tlumaczyc dlatego proponuje skorzystac z
                google.pl
                A obsluguja tez inne dzielnice - tak trudno zadzwonic tam i sie spytac czy
                obsluguja ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka