Gość: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 19:11 Gdzie w Częstochowie można wykonać testy na obecność wirusa HIV? Ile to kosztuje? Potrzebne jest skierowanie? Proszę doświadczonych lub zorientowanych o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klucznik. Re: Gdzie testy na HIV? IP: 80.54.174.* 27.05.07, 19:37 www.aids.gov.pl/index.php?page=testy&id=22 Trzymaj sie, bedzie dobrze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra Re: Gdzie testy na HIV? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 20:02 Prawie w każdym laboratorium np. w III Alei w bramie. Nie wiem ile kosztuje, bo nie korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Gdzie testy na HIV? 27.05.07, 20:29 oddaj krew, np. na waszyngtona, za każdym razem robią testy hiv, dowiesz sie za darmo, a jeśli będzie ok, to jeszce komuś uratujesz zdrowie/życie Odpowiedz Link Zgłoś
agaf11 Re: Gdzie testy na HIV? 27.05.07, 20:49 Na Waszyngtona nie ma już krwiodawstwa od jakichś 2lat,na Parkitce teraz obok szpitala można oddać krew i wtedy Ci zrobią badanie na HIV :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Gdzie testy na HIV? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 20:40 I po minusie myśleć na drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gdzie testy na HIV? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 21:45 Dziękuję wszystkim za pomoc. Do "d" - nie krytykuj mnie od razu, bo nie wiesz, czemu pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
peter-pablo badanie 21.09.14, 09:47 Możecie i powiedzieć gdzie w Częstochowie można zrobić badanie na obecność wirusa hiv??? Z góry dziękuję z pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: badanie 21.09.14, 20:08 bezpłatnie możesz zrobić w Monarze w "Domu Księcia" przy ul. Wolności. Z tego co wiem, łączy się to ze spotkaniem z psychologiem, więc średnio przyjemnie. Możesz też zrobić odpłatnie niemal w każdym laboratorium, koszt ok. 30 -40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś