Gość: pia IP: *.realestate.net.pl / 10.0.3.* 08.06.03, 15:13 Ha ha, niezla ta pani z Sienkiewicza :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Głosujący Re: Pierwszy dzień referendum w okręgu częstochow IP: 212.160.234.* 09.06.03, 07:28 Niektóre komisje wyborcze nie panowały nad listami a dokładnie nad podpisami na liście kto już głosował - np. komisja w szkole nr 49 (lista z ulicą Bienia). Mianowicie kratka z moim nazwiskiem była podpisana z sobotnią datą mimo iż ja jeszcze nie głosowałem !?!? Okazało się że mój syn głosował w przeddzień ale to ewidentna wina pań z komisji które palcem wskazały młodemu obywatelowi miejsce na podpis. Mnie natomiast w pierwszj chwili nie umiano wytłumaczyć dlaczego moja "kratka" jest podpisana a pózniej pytano czy znam podpis syna ?!?! A muszę znać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głosujący Re: Pierwszy dzień referendum w okręgu częstochow IP: 212.160.234.* 09.06.03, 07:35 Gość portalu: Głosujący napisał(a): > Niektóre komisje wyborcze nie panowały nad listami a dokładnie > nad podpisami na liście kto już głosował - np. komisja w szkole > nr 49 (lista z ulicą Bienia). Mianowicie kratka z moim > nazwiskiem była podpisana z sobotnią datą mimo iż ja jeszcze nie > głosowałem !?!? > Okazało się że mój syn głosował w przeddzień ale to ewidentna > wina pań z komisji które palcem wskazały młodemu obywatelowi > miejsce na podpis. > Mnie natomiast w pierwszj chwili nie umiano wytłumaczyć dlaczego > moja "kratka" jest podpisana a pózniej pytano czy znam podpis > syna ?!?! > A muszę znać ??? Chciałbym jeszcze dodać do mojej wyżej cytowanej wypowiedzi: Skończyło się tym że polecono mi podpisać się na miejscu pustej "kratki" syna i wydano kartę do głosowania. Czy wszystko było zatem O.K. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Cz. Jeszcze bardziej interesujące IP: proxy 09.06.03, 12:06 Ciekawe ile głosowało martwych dusz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: IP: *.czes.gazeta.pl 09.06.03, 13:47 Obywatelu Cz., idź do lekarza, bo chyba ci się coś ze zdrówkiem pogorszyło. Dlaczego we wszystkim musisz upatrywać spisku i oszustwa. Ja też wiele razy brałem udział w wyborach, których wynik był inny niż bym sobie życzył. Nigdy jednak nie oskarżałem nikogo o fałszerstwo. Albo masz dowody to wtedy zgłoś się do Państwowej Komisji Wyborczej lub prokuratury, albo siedź cicho, bo po prostu pomawiasz luedzi, którzy liczyli głosy o przestępstwo, a za to jest kara. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Autentyczność wyników 09.06.03, 16:00 Przed referendum umieściłem na mojej stronie internetowej www.angielski.w.pl ankietę referendalną. Jej wyniki, w które absolutnie wierzę, bo były w końcu totalnie prywatne, nadzorowane wyłącznie przeze mnie, były takie: 80% za, 16% przeciw akcesji Polski do UE, 4% nie miało zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymek Re: Wy niedouczone wypierdki z gazety wypiórczej IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 16:57 Mam przed sobą atlas rok 1983 -Polska leży w europie, mam przed sobą atlas rok 1998-Polska nadal lez w europie wię co wy k**** p*****cie ? Wy niedouczone wypierdki z gazety wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jed CENZORZY Z GAZETY IP: *.noname.net.icm.edu.pl 09.06.03, 18:00 po pierwszym dniu referendum zamiescilem opinie ze gazeta ma zle info o miejscach gdzie byla najwieksza frekfencja iiiiiiiiiiiiiiii i juz tego nie ma ... no coz cenzura jak za komuny... ps. najwieksza frekfencja 1 dnia - kontkiewicza dom pomocy spolecznej wszyscy bez 2 osob... Odpowiedz Link Zgłoś