Gość: smutnajakcholera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 17:36 Podoba mi sie pewien facet. Ja jemu tez sie podobałam, ale teraz podrywa moja znajomą. Mam jeszcze jakies szanse. HELP ME ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smutnajakcholera Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 17:45 ale co mam wiecej napisac juz wszystko napisałam ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: Pomocy IP: *.75.inds.pl 10.06.07, 17:53 szanse, zawsze masz... A skad wiesz, ze mu sie podobalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutnajak..... Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 18:00 Tak sie zachowywał...Ja chce jakiejs rady:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Pomocy IP: *.montecassino.trustnet.pl 10.06.07, 18:25 Sama napisalaś że mu się,podobalaś'więc już nie masz szans teraz podoba mu sie twoja znajoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 18:28 jaki sens jest bycie z facetem ktory nie wie na ktora z was ma sie zdecydowac??bedziesz z nim a on za twoimi plecami bedzie podrywal twoje kolezanki...super...szczyt szczescia...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 18:55 hmm,cos niestały ten twój znajomy..Może chodzi mu tylko o sex....Chciał z tobą,a że nie dałaś mu wyrażnych sygnałów,to szuka dalej...Ja bym sobie takim nie zawracała głowy..Gdyby miał wobec ciebie poważniejsze plany,to NA PEWNO tak szybko by nie zrezygnował.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 19:57 Ja bym sobie dała spkój!Bo jakby chciał, to startowł do Ciebie , a nie do Twojej znajomej! Odpowiedz Link Zgłoś