Gość: Zuzanna IP: *.streamcn.pl 11.06.07, 12:47 Bardzo proszę o informacje oraz namiary, gdzie przyjmuje ten pan prywatnie? chodzi mi o badanie i zrobienie usg bioderek dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzanna Re: Dmitruczuk -- ortopeda IP: *.streamcn.pl 11.06.07, 12:50 zapomniałam dodać że chodzi mi o ojca, bodajże Józef Odpowiedz Link Zgłoś
hall2coputer Re: Dmitruczuk -- ortopeda 14.06.07, 17:42 Dr Józef D przyjmuje przy ul.3 Maja 16 we środy od 17-tej Odpowiedz Link Zgłoś
prisilla Re: Dmitruczuk -- ortopeda 19.06.07, 11:08 a orientuje sie ktos ile kosztuje wizyta u niego? Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Dmitruczuk -- ortopeda 19.06.07, 12:48 Osobiście bym się do niego nie pchała... Nie ujmując jego wiedzy i doświadczeniu, najlepsze lata ma już dawno za sobą. Niestety nie zawsze starsze = lepsze (może się sprawdza w przypadku win, ale na pewno nie ludzi). Odpowiedz Link Zgłoś
szeniaa Re: Dmitruczuk -- ortopeda 09.07.07, 13:11 ale usg bioderek według moich obserwacji robi dobrze obecnie juz nie operuje moją córkę operował 6 lat temu ja go chwalę co prawda nie wiem w jakie dni ale przyjmuje jeszcze w przychodni matki i dziecka na Sobieskiego w ramach umowy z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
malwa-78 Re: Dmitruczuk -- ortopeda 18.09.07, 20:00 Przyjmuje na Sobieskiego od pn do czw 8.30 do 11,bardzo dobry specjalista przynajmniej jezeli chodzi o bioderka. Odpowiedz Link Zgłoś
milenkam Re: Dmitruczuk -- ortopeda 18.07.07, 21:29 ja bym się do niego nie pchała - chodziłam do niego z ręką prywatnie, dawał mi jakieś zastrzyki, nic nie pomogło, a gdy kiedyś przypadkowo zgadałam się o tej kuracji duuużo później z innym ortopedą, to się za głowę złapał, że takiemu dzieciakowi (młoda wtedy byłam) takie dawki hormonów ktoś podawał. pozdrawiam, milenka Odpowiedz Link Zgłoś
agaaaaaaaaaa83 Re: Dmitruczuk -- ortopeda 29.05.08, 20:52 Moja siostra przez niego będzie kaleką całe życie,ma nogę całą w sznitach...jeszcze czeka ja na pewno jedna lub kilka operacji. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawiczka26 Re: Dmitruczuk -- ortopeda 18.01.09, 15:07 Nigdy w życiu nikomu nie poleciłabym ani tego pana ani jego syna.Bez skrupułów poinformowali mnie- po 3 miesiącach leczenia i ciągłych zapewnień, że są specjalistami i nie takie przypadki leczyli-że moje dziecko bedzie kaleką.Odradzam wizytę, szczególnie z dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
janekczewa Re: Dmitruczuk -- ortopeda 13.02.09, 08:33 Odradzam tego człowieka. Jemu się chyba coś w głowie poprzestawiało. Lekarze w przychodni w której przyjmuje mówią ze lekarz w jego wieku już nie powinien pracować Odpowiedz Link Zgłoś
lisa833 Re: Dmitruczuk -- ortopeda 07.10.15, 09:40 Ja jestem bardzo zadowolona;) To był jedyny lekarz, który potrafił mi wyleczyć ostrogę piętowa;) Odpowiedz Link Zgłoś