Dodaj do ulubionych

Cham z LADY PUNK walnął kobietę...

IP: 212.87.232.* 12.06.07, 13:39
Cham i narkoman z Lady Punk podczas koncertu uderzył kobietę butelką w oko.
Bojkotowac to gów..no, które szumnie nazywa sie zespołem.
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: Cham z LADY PUNK walnął kobietę... IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 12.06.07, 13:55
      LADY PUNK ? Co to za zespolik, bo nie słyszałem o takim...
    • Gość: zzz chodzi o tych punków z Lady Pank IP: 212.87.232.* 12.06.07, 13:59
      chodzi o tych śmieciarzy z Lady Pank
    • Gość: Ilona Re: Cham z LADY PUNK walnął kobietę... IP: 80.54.175.* 12.06.07, 14:38
      po pierwsze lady punk z punkiem ma tyle wspolnego co kaczyński z inteligencja, a
      po drugie czy napewno on kogos uderzyl, czy to plota?
      • Gość: driver Re: Cham z LADY PUNK walnął kobietę... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.07, 14:42
        a po trzecie,kapelka do bani.Ja ostatnio sluchalem ze starszej klasyki U2-
        genialna muza,a nie takich dennych grajkow jak Lady Punk.

Achtung Baby
        U2
        • Gość: kuminiorz Re: Cham z LADY PUNK walnął kobietę... IP: 80.48.49.* 12.06.07, 14:49
          Fakt... ostatnia płyta nie zachwyca, ale i tak na ich koncertach bawiłem się
          najlepiej!
          • Gość: jgx no nie to chamstwo!!!! LINK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:33
            straciłem cały bszacunek dla tego zespołu
            www.wiadomosci.wp.pl/wid,8923966,wiadomosc.html?ticaid=13ead
            • Gość: frogman Re: no nie to chamstwo!!!! LINK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:57
              szacunek szacunkiem ale kiedys fajnie grali, teraz to popłuczyny z dyskoteki,
              • Gość: andy Re: no nie to chamstwo!!!! LINK IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.07, 15:17
                >Podbite oko kobiety w Pruszczu to nie pierwszy incydent z udziałem muzyków
                >Lady Pank. Najgłośniejszy był wybryk Jana Borysewicza 1 czerwca 1986 r.,
                >podczas koncertu z okazji Dnia Dziecka we Wrocławiu. Muzyk roznegliżował się
                >wówczas przed najmłodszą publicznością...

teraz juz niestety nie maja co wyjac to rzucaja butelkami szmaciarze
                • sutekh1 Re: no nie to chamstwo!!!! LINK 13.06.07, 17:28
                  strać też szacunek do samego siebie i zobaczysz że nic się nie stanie żadnej
                  katastrofy nawet nie będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: kuminiorz Re: no nie to chamstwo!!!! LINK IP: 80.48.49.* 13.06.07, 18:12
                    Pani chyba wcześniej krzyczała do niego, że chce jej się pić, więc ją
                    poczestował. Na filmie wyraźnie słychać, jak w czasie trwania filmu: 1 min. 13
                    sek. Panas zamiast "dla zwierząt", mówi "masz wpie...ol".
                    Widać chłop lubi dotrzymać słowa...
                    • yanoooosh Re: no nie to chamstwo!!!! LINK 14.06.07, 00:14
                      I co bys nie powiedzial(a) szmaciarze , nie umieja grac itp itd

to jednak klasyka i za to ich szanuje
                      • Gość: xx Re: no nie to chamstwo!!!! LINK IP: *.icis.pcz.pl 15.06.07, 00:52
                        Klasykami to byli kiedys niestety.

Teraz maja problemy ze spiewaniem (lider).
                        Smutno na to patrzec.
                        • yanoooosh Re: no nie to chamstwo!!!! LINK 15.06.07, 11:37
                          Gość portalu: xx napisał(a):

> Klasykami to byli kiedys niestety.
                          >
                          > Teraz maja problemy ze spiewaniem (lider).
                          > Smutno na to patrzec.

klasykiem zostaje sie na cale zycie
    • Gość: angrusz Re: Cham z LADY PUNK walnął kobietę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 06:07
      Oczywiście , ale i ma odpowiadać i karnie i cywilnie
      • yanoooosh Re: Cham z LADY PUNK walnął kobietę... 14.06.07, 12:07
        jak kazdy czlowiek pomimo gwiazdorstwa
        • Gość: ver i tak sa najlepsi! STO LAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 00:01
          dzieki chłopaki za te 25lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka