Dodaj do ulubionych

Obrączki - gdzie tanio można kupić

IP: *.170.bloklan.org 16.06.07, 09:32
Gdzie tanio można kupić ładne obrączki w Częstochowie lub okolicach? proszę o
namiary.Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Autor Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 10:19
      Ja kupowałem na ulicy Krakowskiej, idąc od alei to po lewej stronie (ok 100m od
      alej - przed pierwszym skrzyżowaniem) Bardzo fajne wykonanie i nieduża cena.
      • Gość: .... Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 10:41
        Chcesz tanioo to kup u "jubilera' dla pewności z jakiego kruszcu---
    • Gość: beza999 Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 10:54
    • beza999 Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić 16.06.07, 10:57
      W Wręczycy p Kiński robią ładne nie tylko obrączki polecam
    • Gość: agitka Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:25
      Najtaniej na straganach pod Jasną Górą.
    • Gość: Wietnamski kucharz Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:28
      Są takie co darmo by oddały pod warunkiem zabrania również małżonka.
      :)
    • Gość: a Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 22:28
      my też kupowaliśmy z mężem na Krakowskiej.Są tam dwa sklepy jubilerskie.Ten
      właściwy to ten pierwszy od Alei.Duży wybór wzorów,dobre
      wykonanie,najkorzystniejsze ceny w Cz-wie(sprawdziliśmy).Nie ma problemów z
      ewentualną zmianą rozmiaru,nawet jeśli obrączka jest ze złota żółtego i białego.
    • Gość: Mąż Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.07, 22:39
      Jesli chcecie nosic je po slubie to idzcie do firmowych salonow jubilerskich
      Apart, Kruk, Yes itd... Juz za 500-600 (komplet) zl mozna cos modnego wybrac i
      chyba nie jest to cena wygorowana za taka rzecz jak obraczka, ktora nosi sie
      przez cale zycie
      No chyba ze obraczka ma spoczywac pozniej w szkatulce w szafie zamiast ozdabiac
      palec...
      • Gość: xxx Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:50
        A co to,reklama?Miałeś kiedys obrączkę od niefirmowego jubilera,skoro w twoim
        tekście jest aluzja,że "niefirmowe" obrączki są do niczego???Był tu kiedys
        wątek o biżuteri Kruka..Bardzo niepochlebnie sie o niej wypowiadano..Za 500-
        600zł u Kruka,czy w Yes mogę mieć obrączki,ale chyba milimetrowej grubości
        cieniuchne krążki
        • aka79 Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić 17.06.07, 11:12
          Sklep jubilerski obok Rossmana w Alejach
    • amelka410 ... 11.03.14, 11:08
      ponawiam wątek. Gdzie w Częstochowie kupię tanie ładne złote obrączki? :)
      • alpacino01 Re: ... 14.03.14, 09:22
        Na ul. Wilsona jest taki Jubiler pomiędzy kantorami. W zeszłym roku tam robiłem obrączki. Wyszło najtaniej, ale miałem swoje złoto. Płaciłem za robociznę tylko. Jeżeli dobrze pamiętam to ok. 350 zł za 2 sztuki.
        • cz-wa33 Re: ... 14.03.14, 11:45
          Ja z mężem 14 lat obrączki kupowaliśmy właśnie na ul. Krakowskiej przed samym skrzyżowaniem z ulica Strażacką idąc od Aleji NMP. Nosimy codziennie, do dziś są bez zarzutu, polecam.
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka