Gość: magda IP: *.170.bloklan.org 16.06.07, 09:32 Gdzie tanio można kupić ładne obrączki w Częstochowie lub okolicach? proszę o namiary.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Autor Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 10:19 Ja kupowałem na ulicy Krakowskiej, idąc od alei to po lewej stronie (ok 100m od alej - przed pierwszym skrzyżowaniem) Bardzo fajne wykonanie i nieduża cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 10:41 Chcesz tanioo to kup u "jubilera' dla pewności z jakiego kruszcu--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza999 Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 10:54 Odpowiedz Link Zgłoś
beza999 Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić 16.06.07, 10:57 W Wręczycy p Kiński robią ładne nie tylko obrączki polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agitka Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:25 Najtaniej na straganach pod Jasną Górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:28 Są takie co darmo by oddały pod warunkiem zabrania również małżonka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 22:28 my też kupowaliśmy z mężem na Krakowskiej.Są tam dwa sklepy jubilerskie.Ten właściwy to ten pierwszy od Alei.Duży wybór wzorów,dobre wykonanie,najkorzystniejsze ceny w Cz-wie(sprawdziliśmy).Nie ma problemów z ewentualną zmianą rozmiaru,nawet jeśli obrączka jest ze złota żółtego i białego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mąż Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.07, 22:39 Jesli chcecie nosic je po slubie to idzcie do firmowych salonow jubilerskich Apart, Kruk, Yes itd... Juz za 500-600 (komplet) zl mozna cos modnego wybrac i chyba nie jest to cena wygorowana za taka rzecz jak obraczka, ktora nosi sie przez cale zycie No chyba ze obraczka ma spoczywac pozniej w szkatulce w szafie zamiast ozdabiac palec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:50 A co to,reklama?Miałeś kiedys obrączkę od niefirmowego jubilera,skoro w twoim tekście jest aluzja,że "niefirmowe" obrączki są do niczego???Był tu kiedys wątek o biżuteri Kruka..Bardzo niepochlebnie sie o niej wypowiadano..Za 500- 600zł u Kruka,czy w Yes mogę mieć obrączki,ale chyba milimetrowej grubości cieniuchne krążki Odpowiedz Link Zgłoś
aka79 Re: Obrączki - gdzie tanio można kupić 17.06.07, 11:12 Sklep jubilerski obok Rossmana w Alejach Odpowiedz Link Zgłoś
amelka410 ... 11.03.14, 11:08 ponawiam wątek. Gdzie w Częstochowie kupię tanie ładne złote obrączki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpacino01 Re: ... 14.03.14, 09:22 Na ul. Wilsona jest taki Jubiler pomiędzy kantorami. W zeszłym roku tam robiłem obrączki. Wyszło najtaniej, ale miałem swoje złoto. Płaciłem za robociznę tylko. Jeżeli dobrze pamiętam to ok. 350 zł za 2 sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
cz-wa33 Re: ... 14.03.14, 11:45 Ja z mężem 14 lat obrączki kupowaliśmy właśnie na ul. Krakowskiej przed samym skrzyżowaniem z ulica Strażacką idąc od Aleji NMP. Nosimy codziennie, do dziś są bez zarzutu, polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś