Gość: Paweł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 21:29 Mam pytanie?Co to jest cv?Kiedyś pisało się życiorys i starczało a teraz jakieś cv.Co powinno zawierać.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: google Re: cv IP: 212.87.241.* 28.06.07, 21:39 wrzuć w wyszukiwarkę, porad jest mnogo Odpowiedz Link Zgłoś
agas86 Re: cv 28.06.07, 21:50 Curriculum Vitae powinno zawierac : 1.DANE PERSONALNE 2.WYKSZTAŁCENIE 3.DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 4.KWALFIKACJE I UMIEJĘTNOŚCI 5. ZAINTRESOWANIA 6. klauzula na końcu cv dot. ochrony danych osobowych jeśli chodzi o cv to warto poszukać na necie żeby sie zorintowac jak to powinno wygladac, tego jest bardzo dużo wystarczy wpisac w google, ale czasem mozna natrafić na cv z drobnymi błędami wiec trzeba być ostroznym. w razie pytań lub wątpliwości proszę pisać na maila ( nick podany powyżej) chętnie pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: cv IP: *.21.pl 28.06.07, 21:51 Jak ja pisalam wystarczylo- imie i nazwisko, data i miejsce urodzenia, stan cywiny, miejsce zamieszkania, nr telefonu, ukonczone szkoly, znakomosc jezykow obcych, ukonczone kursy, wyksztalcenie, przebieg pracy zawodowej, dodatkowe umiejtnosci, hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: cv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:42 Chciałem podziękować.Wczoraj brakło prądu dlatego podziękowanie w dniu dzisiejszym. Odpowiedz Link Zgłoś