Dodaj do ulubionych

da grasso na rakowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:43
bylam wczoraj poprosilam pizze na wynos i sie zawiodlam. pani powiedziala ze
trzeba czekac 20 minutek- czekalam 40:/, pizza byla nie pokrojona, kelnerka
podajac mi pizze rzucila ja na stolik... nie wiem czy tak powinna sie
zachowywac obsluga "mila"... towarzystwo za barem czyli pizzerman, kelnerki i
kierowca swietnie sie bawili byly smichy chichy zarty pełen luz ja szanuje
ich prace ale ludzie wydalam tam wczoraj 60 zł place to chyba wymagam nie? a
swoim znajomym zapewniali pizze wczesniej niz powinni a ja musilam czekac 40
min. no troche przegiecie... nigdy wiecej da grasso tym bradziej na
rakowie!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: da grasso na rakowie IP: *.man.czest.pl 29.06.07, 09:59
      i bardzo dobrze naucz sie obiady gotowac !!!!!
      • Gość: yhym05 Re: da grasso na rakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:01
        hehehe, umiem obiady gotowac zdziwil by sie jak dobrze:P pozdrawiam
        • Gość: ... Re: da grasso na rakowie IP: *.man.czest.pl 29.06.07, 10:02
          moze mnie kiedyś zaprosisz??:D
          • Gość: yhym05 Re: da grasso na rakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:04
            nie licz na to... :P brak kultury brak obiadu
      • Gość: lajo Re: da grasso na rakowie IP: *.spidernet.pl 01.07.07, 19:37
        Nie bądz taki modrala od 7-miu boleści, ciebie może spotkac gdzies coś innego.
    • Gość: yhym05 Re: da grasso na rakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:05
      aha i to nie byl obiad to byla kolacja:P:P:P
    • Gość: ... Re: da grasso na rakowie IP: *.man.czest.pl 29.06.07, 10:07
      nie chciał bym mieć takiej dziewczyny a w szczególności zony. Pizza na kolacje!!!!
      hehehehe
      • Gość: yhym05 Re: da grasso na rakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:09
        lepiej pizza na kolacje niz brak kolacjii!!!!!!!!
        • Gość: ... Re: da grasso na rakowie IP: *.man.czest.pl 29.06.07, 10:12
          za 60zł to bys miała zajebista kolacje a nie gó..ane placki!!!Ale trzeba miec
          troche mózgu(bez urazy)
          • Gość: yhym05 Re: da grasso na rakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:16
            no trzeba miec troche mozgu trzeba <bez urazy> no jak idzie sie ze znajomymi do
            baru i pije sie piwko :P to do piwka najlepsze sa kanapki:P:P:P MOZG pracuje
            • Gość: ... Re: da grasso na rakowie IP: *.man.czest.pl 29.06.07, 10:18
              do piwka pizza teraz to przesadziłaś!!!!!Inteligencją nie grzeszysz
              • Gość: calineczka Re: da grasso na rakowie IP: *.man.czest.pl 29.06.07, 10:26
                Facet - nie umiesz przeczytać tematu ?
                Kolega porusza temat braku kultury w knajpie a ty się przypieprzasz do jego sposobu na spędzenie wieczoru. Po jakiego wała się wogóle odzywasz?

Kultura w Da`grasso stoi na takim samym poziomie jak ludzie, którzy tam pracują.
                • Gość: ... Re: da grasso na rakowie IP: *.man.czest.pl 29.06.07, 10:31
                  Następny inteligent.Jaki kolega??? To chyba koleżanka jednak!!!!!
                  Ale spaliłaś cegłe!!!!
                  • Gość: Calineczka Re: da grasso na rakowie IP: *.man.czest.pl 29.06.07, 11:35
                    Gościu - po co te pierd...nie? Piszesz na temat czy nie? Nie piszesz!
                    Więc po co wogóle coś kliksz?
    • Gość: ja Re: da grasso na rakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 11:17
      a przepraszam co jest dziwnego w piciu piwa do pizzy?????????? ja zawsze tak
      robie i mam sie dobrze tak wiec nie rozumiem ;/ a co do zachowania
      obsługujacych w tej pizzeri faktycznie nie jest za dobrze.. pamietam jak
      zamawiałam tam pizze za mna kolejka długasna, a ta pani taka czarna, zamiast
      zbierac zamowienia gadała z jakims kolesiem co obok niej stał i wzerała
      pizze..
      • Gość: tomaszek Re: da grasso na rakowie IP: 195.117.150.* 29.06.07, 23:40
        najpierw zamawiasz do jedzenia smieci, a potem dziwisz sie ze zostalas
        potraktowana jak smiec.
        w takie miejsca nie chodzi sie, trzeba miec troche szacunku do siebie
        • Gość: yt Re: da grasso na rakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 23:56
          hm... moj wniosek jest takie "nie wolno pic piwa i jesc pizzy, jak sie nie
          sznujesz to idz do pizzerii ".mama zawsze mi tlumaczyla ze gdzie indziej sie
          chodzi jak sie nie ma szacunku :)
          • Gość: bo to wlasnie Re: da grasso na rakowie IP: 195.205.202.* 30.06.07, 22:54
            bo to wlasnie ch..nia z rakowa.
          • Gość: cromo Re: da grasso na rakowie IP: *.net 01.07.07, 01:25
            Chodzilo w domysle o takie miejsca jak Da Grasso.
            Nie wiem jak mozna w ogole to jesc co oni serwuja, przeciez to smakuje bardziej jak zapiekanka niz pizza! Zwyczajna gouda na pizzy to przeciez profanacja... Polecam zdecydowanie Gondole na Wroclawskiej - prawdziwy, wloski smak pizzy prosto z rak wloskiego kucharza. Nie znam w Czestochowie innej tak dobrej pizzy.
            Wszelkie komentarze o moim domniemanym powiazaniu z ta restauracja sobie darujcie...
    • Gość: polska Re: da grasso na rakowie IP: *.man.czest.pl 30.06.07, 23:01
      tak jak i cały raków!!!!
      • Gość: efr Re: da grasso na rakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 23:04
        he
        • Gość: Marta Re: da grasso na rakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 00:52
          Da grasso leci teraz na opini.Kiedys pizza byla tam dobra.teraz to tragedia.
          • Gość: Boss Re: da grasso na rakowie IP: *.224.inds.pl 07.07.07, 00:53
            Bo szef sie zmienił. Teraz ten stary szef jeździ takim terenowym autem a nowy
            taka nową Bmką:D I jeszcze maja ksiegowa taka postawna blondyne :D
            • Gość: Whisky Re: da grasso na rakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 09:58
              Jeden i drugi niezle cwaniaczki, ale i tak lubie tam zjesc
      • Gość: rakowianka Re: da grasso na rakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:46
        taki jestes do przodu ze tak jak i caly rakow, to przyjdz tu na osiedle i miej
        odwge to powiedziec, a nie obrazasz osiedle i ludzi tu mieszkajacych
        pezpodstawnie. osiedle jak kazde inne.
        • Gość: bo to wlasnie Re: da grasso na rakowie IP: 195.205.202.* 01.07.07, 17:31
          droga rakowianko dlaczego tak sapiesz?jak ten kolega pojawi sie na rakowie to mu
          dojebiecie.mysle,ze 10ciu na jednego bedzie wsam raz.calusy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka