Dodaj do ulubionych

Mosiołek-fryzjer???

30.06.07, 18:42
Cześć!Mam pytanko-czy ktoś z Was był u fryzjera który nazywa się Mosiołek,
słyszałam bowiem że fajnie strzyże a ja bardzo bym chciała zmienić fryzurkę a
nie mieszakam w Częstochowie i nie wiem czy warto się wybrać do niego, mam
serdeczną prośbę jeśli któraś z Was dziewczyny strzygła się u tego pana tp
prosze napiszcie czy Wam się podobało czy faktycznie ten fryzjer jest oki:)
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: ingl ti Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.range86-140.btcentralplus.com 30.06.07, 19:59
      chodzilam do niego 16 lat temu i jak jestem w cz-wie to wracam-facet wie co
      lubie i mnie zawsze swietnie obcina i farbuje-ja szczerze polecam pana jarka!

idz a nie pozalujesz
    • Gość: Ela Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 21:56
      Bylam u niego kilka razy czesac się -ale kiedy wycieniowal mi wlosy,że ubylo mi
      polowy wlosow-przestalam tam chodzć.Nadmieniam,że nie mam bujnej za bardzo
      fryzury /wlosy nieco kręcone,ale cienkie i niezbyt gęste/. Owszem-uczesal mnie
      dobrze-ale po umyciu wlosow-czar prysnąl a fryzjerka kolejna sama zapytala kto
      mi tak wycieniowal wlosy,bo róznica byla duża. Bylam wsciekla-nie
      ukrywam.Więcej tam nie poszlam,ale jest sprytny ,dosc zdolny -ma sporo klientek
      chyba.
    • Gość: drops Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: 89.174.23.* 30.06.07, 22:10
      i sie ceni...
      • Gość: ingl ti Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.range86-140.btcentralplus.com 30.06.07, 22:35
        ok ceni sie iale wg mnie jest tego wart

jak mowie,wg mnie...kazdy musi znalesc sobei wlasnego fryzjera-jak gina czy
        dentyste...atkie moje zdanie

on specjalizuje si ebardziej w krotkich wlosach ( ja takie mam) i jestem
        baaardzo zadowolona

natomiast polecilam go mojej znajomej(wlosy do ramion)i wg mnie mogl sie
        bardziej postarac-dobral jej dziwny kolor a do ciecia tez mialam zastrzezenia...

wiec ryzyk-fizyk

wlosy i tak odrosna-taka pociecha
        • Gość: kasia Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.07, 22:45
          Jak fryzjer jest dobry, to co to ma do rzeczy, jakie kto ma włosy - długie czy
          krótkie. NIe można powiedzieć, że fryzjer specjalizuje się np. w któtkich
          włosach, bo nie takiej specjalizacji. Mosiołek według mnie nie jest fryzjerem z
          prawdziwego zdarzenia, ale policzyć to sobie potrafi, tylko pytanie - za co?
          • Gość: ingl ti Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.range86-140.btcentralplus.com 30.06.07, 23:19
            zgodze sie,ale moda sie zmienia i kiedys byly modne dlugie wlosy a potem
            krecone (trwale) a potem proste (prasowane) potem irokezy itd...
            nie mozna wymagac chyba od jednej osoby by byla w stanie zrobic wszystko,bo
            wtedy nie zrobi tego dobrze-nawet na szkoleniach dla fryzjerow-sa specjalizacje
            klasyczne lub nowoczesne
            wiem,ze jest on takze wizazysta i odkad pamietam zawsze mial opinie ze lubi
            krotkie wlosy
            poza tym jak ide do fryzjera to nie tylko by sciac wlosy ale po to
            jeszcze 'cos' i wg mnie ten facet mi to oferuje-ale jak mowilam wczesniej-nie
            jestem bezkrytyczna i jak widze cos nie tak to o tym mowie
      • Gość: karolina Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.07, 22:38
        Oj, ceni się ceni...ale nic poza tym. Cwaniaczek i tyle. Więcej do niego nie
        pójdę, "fryzurę" mi zrobił taką, że nawet nikt nie zauważył, że byłam u
        fryzjera. Kolor nałożył mi taki jak mój naturalny kolor włosów, czyli żadnej
        różnicy, co do obcięcia to mam wrażenie, że sama lepiej bym się obcięła. Po
        jakimś czasie poszłam do innej fryzjerki i byłam bardzo zadowolona, która
        okazała się lepsza i tańsza.

A pana Mosiołka absolutnie NIE polecam.
        • Gość: zzzz Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 23:15
          ja szczerze odradzam. bylam u niego z kolezanka. wlosy mam wprawdzie marne i
          niewiele osob umie cos z nimi zrobic. ale obie wyszlysmy identycznie ostrzone.
          dodam ze idiotycznie. pol roku spalam na walkach zeby jako tako wygladac. ze o
          ryczeniu po powrocie do domu nie wspomne.
    • ancymonka Re: Mosiołek-fryzjer??? 02.07.07, 12:57
      Jest też Pani Mosiołek :) Nie wiem jak strzyże, ale robi bajeranckie fryzury czy
      weselne czy studiówkowe :)
    • Gość: jaaa Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:00
      ja do niego chodze.. mam bardzo długie włosy... potrafi je tak podciac i
      wycieniowac ze układaja sie swietnie.. zreszta to jest facet , ktory ma spore
      doswiadczenie i wiele nagród na swoiem koncie.. wystarczy wejsc do salonu i
      zoabzcyc... polecam z czystym sumieniem, krzywdy Ci nie zrobi
      • Gość: marzen Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.07, 14:34
        a powiedzcie ile bierze.
    • Gość: jaaa Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:45
      zalezy chyba od długosci włosow... ja mam do pasa i za podciecie i
      wycieniowanie bierze 50 zł... jest to dosyc duzo ale pozniej włoski super sie
      układaja
      • Gość: tigra.23 Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:58
        Dzięki za rady! choć przyznam że musze się jeszcze zastanowić nad strzyżeniem u
        pana Mosiołka...ale przynajmniej coś już wiem o tym panu...Pozdrawiam!
        • Gość: uaua Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 17:29
          zaklad to on ma daleko odbiegający od nowoczesnych..ale moze jest dobrym
          fryzjerem ..Sława Mosiołków odeszła juz w przeszłosc..
    • Gość: ja Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.07.07, 12:35
      ja dopoki nie trafilam do tego pana balam sie chodzic do fryzjera. jestem ze
      zgorzelca wiec ponad 360 km od czestochowy. od 5 lat nie scinam sie u nikogo
      innego. w czestochowie mam rodzice i przynajmniej ze 2 razy w roku tam jezdze i
      powiem szczerze ze to wystarczy, bo on potrafi tak sciac wlosy ze przez dluuuugi
      czas nie trzeba nic z nimi robic... poza tym jesli chodzi o cene to moge was
      zapewnic ze u mnie w zgorzelcu (na granicy ze szwabami) ciezko znalezc taniej
      fryzjera (pomijajac male smierdzace klitki). szczerze polecam!!!!
      • Gość: effka Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: 217.153.246.* 09.07.07, 12:51
        Ja odradzam Pana Mosiołka.
        Byłam tam raz i więcej nie pójdę.Byłam kilka lat temu jak miałam 17-18 lat, ten
        pan obciął mnie tak i wymodelował że wyglądałam jakbym miała ze 35 lat!!
        Koleżankę obciął na dziwnego pazia że wyglądała jak straszydło, a miała pieknę
        włosy do pól pleców!! Na myjce dziewczyny zrobiły nam taki "masaż pały" że do
        końca życia go nie zapomne!!Myslałam że mi powyrywają wszystkie włosy! A jak
        nas podliczył to się przeraziłam! A w domu ryk! Nie mówiąc o tym że po umyciu
        nie mogłam wcale w żaden sposób ułożyć włosów i chodziłam jak wygryziona
        kaczka!!ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!!
    • agaf11 Re: Mosiołek-fryzjer??? 09.07.07, 12:47
      dokładnie sława mosiołków odeszła do lamusa!!!!
    • Gość: neli Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.rev.snt.net.pl 30.04.13, 16:58
      podcinałam same koncowki i troszeczke je cieniowałam... zapłaciłam 70zł z modelowaniem i prostowaniem... bylam bardzo zadowolona bo wszystk owyszło tak jak chcialam i włosy znakomicie sie układały Polecam ;)
      • Gość: xxxxx Re: Mosiołek-fryzjer??? IP: *.96.230.227.tvksmp.pl 30.04.13, 21:46
        nie polecam robiłam pasemka ,obsunely sie od skory ,wszyscy to mowili ,a dwa ceny z kosmosu,matka jego to miała dryg ,a nie on ,nie polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka