Gość: Marta IP: *.org 30.06.07, 20:09 Potrzebuję umieścić mojego kocurka na tydzień,proszę o namiary na dobry hotel i opinie z góry serdeczne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inna Re: Hotel dla zwierząt IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.07, 22:23 w schronisku jest hotel dla zwierzat.za opłata oddałam tam pieska na 2 tyg bo jechałam na wczasy pomijam fakt ze odebrałam skóre i kości.powiedzieli mi ze nic nie chciał jesc bo tesknił... Odpowiedz Link Zgłoś
ewellkkaa Re: Hotel dla zwierząt 30.06.07, 22:25 kamiron na malowniczej ma hotel dla zwierząt. poszperaj w necie o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Hotel dla zwierząt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 08:47 na portalu www.dogomania.pl znajdziesz na 100 % hotel dla swojego zwierzaka, wpisz tylko w wyszukiwarkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Hotel dla zwierząt IP: *.icm.edu.pl 02.07.07, 11:15 powiem szczerze, ze tez mnie ten watek interesuje ... Wyjezdzam na wakacje i rowniez za bardzo nie mam co zrobic z psem ... To duzy pies wymagajacy poswiecenia mu sporo czasu i nikt z rodziny nie ma na to ochoty :( jesli ktos oddal zwierzaka do Kamironu to bardzo prosze o opinie ... Odpowiedz Link Zgłoś