Dodaj do ulubionych

Frika-A. Frykowska

IP: 212.87.241.* 03.07.07, 20:47
Co sądzicie o tej kobiecie? Dla mnie tragedia, wiem że to głupi wątek, ale
ciągle na nią trafiam w mediach
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Frika-A. Frykowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:09
      do tej pory smiejemy sie z narzeczonym z jej gołebi u wojewódzkiego. porazka
      • Gość: takatam Re: Frika-A. Frykowska IP: 212.87.241.* 03.07.07, 21:13
        a "lub czasopisma" widzieliście?? Gorąco polecam:)
        • Gość: magda Re: Frika-A. Frykowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:17
          dla mnie ta kobieta jest strasznie pusta zrobiła sławe ze przespała sie z
          kenem:) teraz próbuje spiewać dla mnie to powinna qrócic tam skąd pzryszł. dla
          mnie ona nie ma zadnego przesłania mimo ze cenie ludzi za odwage i wogóle to
          jej jakos nie potrafie docenic
          • Gość: takatam Re: Frika-A. Frykowska IP: 212.87.241.* 03.07.07, 21:35
            dla mnie pcha się na siłe, dawniej ją lubiłam jeszcze za big br. i baru ale
            teraz jak widzę jek gębę to... Znana z tego że jest znana - to nowy teledysk o
            niej, hahaha nawel muza fajna, hahaha
            • Gość: inna Re: Frika-A. Frykowska IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 23:07
              jesli ktos na siłe chce byc kims to własnie tak to wyglada,nie wiem ale tacy
              ludzie nie maja za grosz samokrytyki.
    • Gość: Ro Re: Frika-A. Frykowska IP: 212.87.241.* 04.07.07, 00:06
      za dużo oglądasz telewizji ;)) , no oczywiście że ta dziwczyna jest tragiczna
      jest już spalona nie zgubi tej etykiety . pewnych rzeczy się nie przeskoczy ,
      np Doda też jest pusta ale ma intelekt
    • Gość: proto Re: Frika-A. Frykowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 07:18
      Bo Ona chce być z elity :D
    • Gość: sandra Re: Frika-A. Frykowska IP: *.range81-132.btcentralplus.com 04.07.07, 22:49
      widzieliscie jej zdjeca w lutowym Playboyu dla mnie sa SUPER.Pare zmian i
      dziewczyna jest niczego sobie.Ja jej troszke zazdroszcze takiej figurki nie
      jeden facet sie slinil jak widzial zdjecia.Ja mialam okazje ja poznac i wcale
      nie jest tak pusta jak wszyscy uwazaja.
      • Gość: takatam Re: Frika-A. Frykowska IP: 212.87.241.* 05.07.07, 07:16
        może i nie jest pusta, ale pcha się na siłę do schow biznesu i to jest
        denerwujące. Po drugie bardziej podobała mi się z krzywym nosem. Figurę ma
        niezłą to fakt.
      • Gość: Nowijka Re: Frika-A. Frykowska IP: 80.50.242.* 05.07.07, 09:15
        Przeciez te zdjecia nie sa naturalne tylko poprawiane i to sporo. Pisząc "te"
        mam na mysli ogólnie zdjecia w pleyboyu nie tylko jej.
        • Gość: meganite Re: Frika-A. Frykowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:45
          prawda jest taka, ze im bardziej ją wszyscy krytykują tym bardziej jest to na
          jej korzyść. w pewien sposób ta kobieta stanowi ewenement, bo przyjmując (a
          raczej olewając) taką dużą dawkę krytyki, która trwa od kilku ładnych lat, jej
          "kariera" ciągle się rozwija i o to jej chyba chodzi. jak dla mnie to jeszcze
          kilka latek i będziemy mieli polską Paris Hilton :-]
          • Gość: gość Re: Frika-A. Frykowska IP: *.gre.pl 05.07.07, 19:10
            Jaką karierę robi? Krytykowana jest od początku,nic sobie z tego nie
            robi.Plecie bzdury,mizdrzy się i pcha się wszędzie byleby o niej mówiono.To ma
            być kariera?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka