Gość: takatam IP: 212.87.241.* 03.07.07, 20:47 Co sądzicie o tej kobiecie? Dla mnie tragedia, wiem że to głupi wątek, ale ciągle na nią trafiam w mediach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Frika-A. Frykowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:09 do tej pory smiejemy sie z narzeczonym z jej gołebi u wojewódzkiego. porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takatam Re: Frika-A. Frykowska IP: 212.87.241.* 03.07.07, 21:13 a "lub czasopisma" widzieliście?? Gorąco polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Frika-A. Frykowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:17 dla mnie ta kobieta jest strasznie pusta zrobiła sławe ze przespała sie z kenem:) teraz próbuje spiewać dla mnie to powinna qrócic tam skąd pzryszł. dla mnie ona nie ma zadnego przesłania mimo ze cenie ludzi za odwage i wogóle to jej jakos nie potrafie docenic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takatam Re: Frika-A. Frykowska IP: 212.87.241.* 03.07.07, 21:35 dla mnie pcha się na siłe, dawniej ją lubiłam jeszcze za big br. i baru ale teraz jak widzę jek gębę to... Znana z tego że jest znana - to nowy teledysk o niej, hahaha nawel muza fajna, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Frika-A. Frykowska IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 23:07 jesli ktos na siłe chce byc kims to własnie tak to wyglada,nie wiem ale tacy ludzie nie maja za grosz samokrytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ro Re: Frika-A. Frykowska IP: 212.87.241.* 04.07.07, 00:06 za dużo oglądasz telewizji ;)) , no oczywiście że ta dziwczyna jest tragiczna jest już spalona nie zgubi tej etykiety . pewnych rzeczy się nie przeskoczy , np Doda też jest pusta ale ma intelekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proto Re: Frika-A. Frykowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 07:18 Bo Ona chce być z elity :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Frika-A. Frykowska IP: *.range81-132.btcentralplus.com 04.07.07, 22:49 widzieliscie jej zdjeca w lutowym Playboyu dla mnie sa SUPER.Pare zmian i dziewczyna jest niczego sobie.Ja jej troszke zazdroszcze takiej figurki nie jeden facet sie slinil jak widzial zdjecia.Ja mialam okazje ja poznac i wcale nie jest tak pusta jak wszyscy uwazaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takatam Re: Frika-A. Frykowska IP: 212.87.241.* 05.07.07, 07:16 może i nie jest pusta, ale pcha się na siłę do schow biznesu i to jest denerwujące. Po drugie bardziej podobała mi się z krzywym nosem. Figurę ma niezłą to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowijka Re: Frika-A. Frykowska IP: 80.50.242.* 05.07.07, 09:15 Przeciez te zdjecia nie sa naturalne tylko poprawiane i to sporo. Pisząc "te" mam na mysli ogólnie zdjecia w pleyboyu nie tylko jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meganite Re: Frika-A. Frykowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:45 prawda jest taka, ze im bardziej ją wszyscy krytykują tym bardziej jest to na jej korzyść. w pewien sposób ta kobieta stanowi ewenement, bo przyjmując (a raczej olewając) taką dużą dawkę krytyki, która trwa od kilku ładnych lat, jej "kariera" ciągle się rozwija i o to jej chyba chodzi. jak dla mnie to jeszcze kilka latek i będziemy mieli polską Paris Hilton :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Frika-A. Frykowska IP: *.gre.pl 05.07.07, 19:10 Jaką karierę robi? Krytykowana jest od początku,nic sobie z tego nie robi.Plecie bzdury,mizdrzy się i pcha się wszędzie byleby o niej mówiono.To ma być kariera? Odpowiedz Link Zgłoś