Dodaj do ulubionych

Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytając

IP: *.realestate.net.pl 05.07.07, 19:25
"Na pewno ostatnia wypowiedź" prezes Bieleckiej. Na pewno zapewniała też, że
jej dymisja jest ostateczna, ale brak honoru spowodował, że dalej będzie w
Rakowie, niestety obawiam się, że nadal z takim skutkiem jak tej wiosny,
gdzie zaprzepaszczono ogromną szansę w sposób żenujący. Źle się stało, iż
czystki w odpowiedzialnych za ten stan rzeczy działaczach nie przeprowadzono.
Czarno widzę jesienną rundę na Limanowskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: magik Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytając IP: *.realestate.net.pl 05.07.07, 20:07
      panie krzysku czytając te komentarze niech sie pan juz nie
      kompromituje
      • Gość: Syn Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: 80.54.168.* 05.07.07, 20:54
        Kompromituje to się ciągle jedna osoba. Twierdząc na każdym kroku, że wszystko
        jest nie do skomentowania. A właśnie brak komentarza świadczy nie na korzyść. A
        dlaczego? .....
    • Gość: jarząbek Re: łubu dubu - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:10
      pani prezes za dużo czasu poświęca na czytanie "forum" i myli jej się co
      powiedział Krzysztof K. i co chciał zrobić , co napisali "pismaki", a co
      napisali forumowicze.
      dla mnie oczywistym jest że chciał pomagać w tworzeniu czegoś co przetrwałoby
      między innymi, takich pożal się prezesów.
      mógł grać - ale "z Barcelony nie zadzwonili" okazała pani brak szacunku dla
      człowieka i swoje prawdziwe (złośliwe jędzy)oblicze.
      Miał chłop cierpliwość, był ponad to , był gotów do współpracy jako
      menager i ponownie "wyżyła się " paniusia
      pani nie rozumie niczego poza tym, że jest pani prezesem.
      Człowiek mądry gdy nie ma argumentów e zamyka usta i SŁUCHA, uczy się od
      innych wyciąga wnioski i rozwiązuje skomplikowane zadania .
      Pani wybrała inne rozwiązanie - obrażanie się na cały świat, w końcu to
      pani "piaskownica " i pani zadecyduje kto dostanie "grabki" a kto "szpadelek"
      tylko nie zauwżyła pani że "piasek śmierdzi i coraz mniej dzeci chce
      sie z panią bawić zepsutymi zabawkami".

• Gość: turecki to jest chore! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 23:05
      W przeciwieństwie do większości osób wypowiadających się na tym forum znam
      trochę i Panią Bielecką i Pana Kołaczyka ;)
      Nie mam zamiaru wypowiadać się tu na temat kto ma rację, a kto jej nie ma.
      Wiem tylko tyle.
      Nie powinno się takich spraw załatwiać za pośrednictwem gazety! I to gazety
      słynącej z nierzetelności, przeinaczania faktów i wysysania z palca wielu spraw.
      Dlatego sugerowałbym usiąść do stołu, porozmawiać, wyjaśnić sobie wszystko. Tak
      żeby nie został smród, nawet w sytuacji, gdyby Kołek definitywnie zrezygnował
      ze współpracy z Rakowem.

AVE RACOVIA!
      • Gość: sss Re: to jest chore! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:39
        Kurde ludzie zrozumcie ze obecna waldza Rakowa wklada wlasne pieniadze i zdrowie
        dla klubu.A ja widze tylko ciagle narzekanie,jesli sie wam nie podoba to nie
        chodzcie na Rakow,idzie na Victe przeciez jest tam Kolek,wasz bog!!!wiekszosc
        wypowiadajacych sie ma zero pojecia co sie dzieje w klubie i niepotrzebnie
        zabiera glos.

pozdrawiam.
        • Gość: shrek Re: to jest chore! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 07:57
          a ty "sss" pewnie wszystko wiesz bo Ci pani BB na dobranoć do poduchy
          opowiada???
      • Gość: silwano Re: to jest chore! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 07:52
        to zobacz kto tą kupe ruszył...gdyby mnie ktoś wywołał do dyskusji w mediach i
        postawił niesłusznie w złym świetle też bym sobie nie pozwolił być obojętnym na
        zarzuty i robienie zdziwienia w sprawie o której się dobrze wiedziało...

Mam nadzieję że niebawem również Jacek Magiera uchyli trochę rąbka tajemnicy
        nt. swoich relacji z tą kliką...

i inni też...

a kto rozmawia z zawodnikami I-drużyny to wie najlepiej
    • Gość: Cudny Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytając IP: *.21.pl 06.07.07, 07:06
      Na wymioty mi się zbiera jak na ciebie patrzę.Wstrętna babo nie pozój do
      zdjęć-proszę.
      • Gość: zawodnik Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 08:10
        Pani prezes a może pani wyjaśni czy ten pani synalek (panienka z powyginanymi
        nadgarstkami)przechodzi też za friko do Piasta Gliwice.
        Do >tureckiego< :Chłopie znam Krzyśka troche lepiej niz ty i uważam że wina
        jest tylko po jednej stronie - Pani B.,którą ktoś steruje i uważam że jak tak
        dalej pójdzie to w przyszłym roku spadek z wielkim hukiem do IV ligi.
        Co do awansu zaś to kibice musieliby pikietowac pod urzędem Miasta i prosić o
        kasę na remont stadionu żeby w ogóle można było grać w II lidze tak jak to
        robia dziś w Lublinie.Pozdrawiam zawsze wiernych ale nabijanych w dużą butlę
        kibiców.
    • Gość: shrek Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 07:43
      "Mamy zasadę, że sprawy KS-u Raków do tej pory załatwialiśmy bez ich
      upubliczniania i niech tak pozostanie"...

Trzeba mieć tupet i dużo jadu albo poprostu sklerozę....skoro się nie pamięta
      jak w poniedziałek poleciało się do gazety by opowiadać jak to Kołaczyk
      potajemnie w nocy kanałami w czarnym płaszczu i masce udał się podpisać umowę
      do Victorii i że gdzie dobro rakowa itd.

Sama widzisz już kobieto, że strzliłaś sobie samobuja a ten brak komentarza to
      tylko wynik tego że czytając fora zorientowałaś się że ludzie dobrze wiedzą kto
      jest kto i co się dzieje...

Jestem przekonany że pani prawie prezes nie chce się już wypowiadać w temacie
      bo zauważyła że pojawia się coraz więcej tekstów, które zaczynają odsłaniać
      kulisy jej prezesowania i woli aby to ucichło...ale my nie pozwolimy...
      Już niebawem zacznie się sezon i wtedy będzie wszystko jasne - jaka fajna
      atmosferka jest w klubie jakia strategia i wyniki...

a tak na marginesie to nie czytałem nigdzie że Kołaczyk chciałby być trenerem i
      menagerem ...bo to były jedynie wyniki jego odpowiedzi na zadawane w tym
      temacie pytania przez dziennikarzy...to że chciał grać w rakowie akurat mnie
      nie dziwi bo tu zaczynał i bardzo zawsze chciał pomagać klubowi - ale klub tych
      co chcą i mogą pomóc nie lubi..!
      Zawsze lepiej kompetentni są zagrożeniem dla przeciętniaków bez nazwiska...

Dobrego samopoczucia dla pani prezes i sponsorujących jej stanowisko!
    • Gość: shrek Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 07:55
      hej a co jest z raven30 - jeszcze śpi czy co??
      wstawaj bo Ci prezes biją!!!
    • Gość: mim Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 08:04
      zobaczcie ile można wyczytać z twarzy?

proponuję zabawę - zadanie jest takie - napisz jaka osobowość stoi za postacią
      ze zdjęcia zamieszczonego w artykule...za najlepszy opis stawiam piwo...
    • Gość: nowy Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytając IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 08:15
      "Następnie menedżerem, bo potwierdził, że przyjąłby tę posadę?" - ciekawe gdzie
      ta pani przeczytała że potwierdził że przyjąłby tę posadę. Tak się składa że
      śledzę wypowiedzi w mediach na ten temat i jak dotąd to wyczytałem że są pewne
      rozmowy, ciekawe propozycje i że jeszcze nie pora o tym mówić że to wymaga
      zastanowienia ... manipulować poni nie musi, a panowie dziennikarze niech
      takich insynuacji bez przytoczenia źródła wiedzy nie puszczaję bez komentarza...

charakterystyczne jest to że jak Kołaczyk mówił że rozumie iszanuje dacyzje
      zarządu, ich koncepcje i że wie że ma 37 lat - to riposta na taki język (wydaje
      mi się jednak nie burzący a budujący) była że wątpliwa jest jego postawa do
      rakowa i coś o pustych słowach...

i kto tutaj chciał być medialny?, a się przeliczył?

• Gość: harnasfull Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 08:42
        Ciąg dalszy amatorszczyzny w rakowie!Na boisku dno i to samo w klubie.w Cz-wie
        jak widac nie ma klimatu dla piłki noznej i tyle.Mnie osobiście znudziła się już
        ta 3-ligowa miernota.Koniec z limanką.Cześć wam.
        • Gość: RKS Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: 80.54.169.* 06.07.07, 09:55
          Nie będziemy płakać
          • Gość: ja Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 10:26
            cześć cześć i nie wracaj czasami!!!
    • Gość: Bezczelny Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:08
      Jak patrze na zdjecie pani prezes to widze taka wiejska babe ktora moze tylko
      buraki kopac
    • Gość: Wojtek Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.realestate.net.pl 06.07.07, 10:18
      a ja jak czytam wasze komentarze to widze wieśniaków i chamów od pługa
      odciągniętych!
      • Gość: shrek Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:32
        o! to prezes jest Wojtkiem?

No to teraz inaczej już patrzę na tę fotkę...
    • marcys_czwa Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytając 06.07.07, 10:56
      Pani prezes dała popis elokwencji. Przypomina to trochę wypowiedzi minister
      Fotygi. Pani minister potrafi się jednak czasem nawet uśmiechnąć w
      przeciwieństwie do zgorzkniałej Pani prezes. Zastanawiające też jest
      załatwianie spraw tylko w Rakowie. Oznacza to zamiatanie śmieci pod dywan i
      pranie brudów na zapleczu. Z racji że stadion jest utrzymywany przez miasto
      jako mieszkańcy mamy prawo wiedziec czy nie są na nim uprawiane prywatne hucpy.
      Także historia klubu nie pozwala aby ktoś traktowal go jako swój prywatny
      folwark. Szum medialny klubowi nie zaszkodzi a być może przyczyni się do zmian
      i likwidacji patologicznych struktur zarządzania Rakowem. Być może w końcu
      Raków wydobędzie się z marazmu niekompetencji zarządu. W końcu na to zasługuje
      tak dla siebie jak i dla nas kibiców.
      • Gość: BB Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:04
        co ty jakie miasto, jacy mieszkańcy....? to wszystko moje i robię co mi się
        podoba...

a jak chcesz swój klub
        to se zrób!
        • Gość: lolo Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:17
          Większość znawców i menagerów.To dlaczego nie było Was na początku roku na
          zebraniu sprawozdawczo-wyborczym? Anonimowo nawtykać to każdy baranek potrafi.
          • Gość: shrek Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:54
            dobrze "lolo" że chociaż Ty nie wtykasz anonomowo tylko pod imieniem i
            nazwiskiem...
            a wogóle to kiedy w kalendarzu wypadają imieniny - lolo??
            pozdrolol
            • Gość: kibic Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.realestate.net.pl 06.07.07, 13:54
              Hehe .. shrek tu nie jest miejsce na leczenie kompleksow.. ku.. w domu zona ci
              nie daje nic do powiedzenia czy co ? Anonimowo wrzucac to kazdy potrafi,a ty
              jestes chyba najlpeszy ! burak z ciebie i tyle ! Palancie
          • Gość: prom Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:54
            Lolo wiesz, że była tam tylko jedna opcja, nie było kontrkandydatów.
            Sytuacja Rakowa była inna, a brudy zaczęły wypływać z czasem.

• Gość: iglesias Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:06
              Wszyscy się smieją z rakowaaa,lalala,wszyscy kładą na nich lacheeee,lalala,jest
              ich coraz mnieeej,lalala,więc i ty sie z nich smieeej,lalala!Ale przebój,nie?Jak
              wam sie podoba,mogę spłodzić wiecej takich kawałków,wasz klubik tak mnie
              natchnął i ich powiedzmy działacze.
            • Gość: kibic od 30 lat Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.spidernet.pl 06.07.07, 12:16
              ...a czy uwazacie,ze lepiej byloby,gdyby p. Gonera doszedl do glosu?On chcial na
              prezesa swojego szwagra T. Dabrowskiego.Stad to zamieszanie z przenosinami do
              Radomska.Plan oszczednosciowy byl taki, aby wszystkie grupy mlodziezowe
              przeniesc do Ajaxu,a kase ladowac tylko w pierwsza druzyne.Uwazacie, ze rzady
              dwoch szwagrow bylyby lepsze?W tym sporze nie staje po zadnej ze stron,ale
              pewnie o tym nie wiecie,albo nie pamietacie:jeszcze 5 lat temu Rakowa nie bylo
              stac na zaplacenie pradu,zawodnicy konczyli trening na sali przy
              swieczkach.Dzisiaj jest stabilna sytuacja finansowa,walka o 2 lige,a zarzad ten
              sam.Trzeba cos dla klubu zrobic,aby pozniej tak wyzywac na ludzi,i to nie tylko
              jechac na mecze wyjazdowe.Pozdrawiam
              • Gość: shrek Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:50
                to tymbardziej trudno zrozumieć dlaczego teraz się rozmieniają na drobne???
                ktoś kto jest dobry w sytuacji kryzysowej (choć to dla sprawiedliwości nie sama
                prezes wyciągnęła raków)może się nie nadawać w dłuższej perspektywie gdy trzeba
                się rozwijać...rozwiązanie kilku kwestii ekonomicznych to nie to samo co
                zarządzanie profesjonalnie klubem nastawione na wynik...ot co!

to ze zrobiło się sporo dobrego nie upoważnia do niszczenia tego dorobku...
                • Gość: kibic od 30 lat. Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.spidernet.pl 06.07.07, 13:17
                  Shrek zgadzam sie z Toba w 100 procentach,ale nie wydaje mi sie tez,aby
                  p.Bielecka i zarzad dotychczasowymi dzialaniami az tak bardzo zasluzyli na
                  opluwanie przez kilku malolatow.
    • Gość: jarząbek Re: łubu dubu - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:22
      oglądałem wczoraj wiedźmina,jak będa kręcić drugą część wysyłam zdjęcie na
      casting (to szansa dla klubu no i dla niej może się w końcu spełni).
      • Gość: miś Re: łubu dubu - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:53
        łubu dubu łubu dubu niech nam żyje pani prezes naszego klubu niech żyje nam...
        to byłem ja trener ?? klasy - Robert
        • bizon77 Żle sie dzieje w Rakowie.... 06.07.07, 13:26
          że brudy sa prane publicznie.......

Wielkie, medialne "zejście ze sceny w wykonaniu zarządu......później list
          poparcia ze strony rady kluby i ISD i znów w świetle jupiterów ponowne wejscie
          na scenę a w miedzyczasie olewanie Krzysia, któremu 30 czerwca skończył się
          kontrakt - a na jego pytanie co dalej lakoniczne odpowiedzi - ja tu już nie
          prezesuję - przyjdz jak bedzie nowy zarząd.....
          Rozpowiadanie do innych zawodników, że czas odmłodzić skład, że faks z
          Barcelony nie przyszedł itp......
          Szanuje Krzysia jako człowieka i gracza - on spowodował, że ze zwykłej
          wiejskiej drużyny, którą ostatnio prowadził zrobił prawdziwy klub, że na
          trenningi przychodziło po 30 osób, że każdy mógł spróbować swoich sił i
          sprawdzić się..... Niech Ci Krzysiu w Victorii się powiedzie - znasz fach,
          sprawdziłeś się jako trener i kiedyś wrócisz na Raków bo Olbiński zostaje czyli
          wszystko po staremu........dopóki był Malina - taktyką było granie na Malinę -
          teraz jedyny plan taktyczny runął i myslę, że asa w rękawie Pan Trener nie
          ma.....

Na Twoim miejscu zrobiłbym to samo - umowę przedłuża się w trakcie jej trwania,
          jesli ktoś z dnia na dzień zostaje bez pracy, nie czeka z założonymi rękami -
          to pracodawca powinień dbać o pracownika - bo o dobrego teraz trudno.....
          Ale jeśli ktoś w rozmowach z innymi zawodnikami (świadomie, by to do Ciebie
          dotarło) daje do zrozumienia, że nie widzi Cię w zespole - decyzja która
          podjąłeś jest słuszna....

A na Raków i tak bede chodził - bo Raków to my - kibice - z drużyną na dobre i
          na złe......

Pytanko dla wtajemniczonych (Turecki)....Skwara podpisał już kontrakt? - bo
          takie słuch mnie doszły????
          • Gość: skwara Re: Żle sie dzieje w Rakowie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:38
            ...biegnę co sił na połamanie nóg podpisać kontrakt z panią prezes...
            • Gość: błeszno Re: Żle sie dzieje w Rakowie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:43
              a mnie sie raków już nudzi a zaczyna kręcić speedway...
          • Gość: wtajemniczony Re: Żle sie dzieje w Rakowie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:40
            Oweszem, następny sezon spędziw w Łęcznej:)
            Kto by chciał grać wyzywany przez Olbina???
    • Gość: piłkarz Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: 62.148.92.* 06.07.07, 17:31
      A ja pytam ponownie na tym forum - KTO ODPOWIADA ZA ODDANIE ZA FREE PIŁKARZA
      MALINOWSKIEGO DO GÓRNIKA ZABRZE!!!???

Pytanie drugie: KTO PROWADZI TRENINGI PIERWSZEJ DRUŻYNY POD NIEOBECNOŚĆ
      NAUCZYCIELA W-FU OLBIŃSKIEGO!!!???

I na koniec prośba do pani prezes: NIE KOMPROMITUJ SIE JUŻ KOBIETO!!!!
    • Gość: kris Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytając IP: *.21.pl 06.07.07, 18:10
      niech pani da spokój i odejdzie gdzie ma pani honor trzymacie sie tych
      stanowisk rękami i nogami a pieniądze chyba gdzieś przewalacie,kibice napewno
      poprą Kołaczyka a nie panią co myslała pani że wytrzyma go pani do końca i
      będzie dla pani pracował za darmo a to się pani nie udało ,DONBAS już więcej
      pieniędzy nie powinien powierzać takiemu zarządowi z panią na czele
    • Gość: gosc Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.spidernet.pl 06.07.07, 19:05
      Nie obchodzi mnie kto ma racje,ale wiem jedno:na mecz przychodzinp.4000 ludzi z
      czego 500 osob to potencjalni prezesi wszystko wiedzacy,a 3500 to
      trenerzy.Przeciez trzeba bylo isc do szkol,zostac trenerem Rakowa,albo zglosic
      sie na sprawozdawczo-wyborczym izostac prezesem.Klapac jadaka to kazdy potrafi.
      • Gość: piłkarz Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: 62.148.92.* 06.07.07, 19:18
        Ale nie każdy potrafi być zwykłym chamem. Jak pani prezes jest taka dobra, to
        może po nią zadzwonią nowi właściciele Manchasteru United, żeby porpowadziła
        ich klub. To tak apropo wypowiedzi w sprawie transferu Kołacza do Barcelony.
        Pani Bieleckiej po prostu odbiła sodówka, zwyczajnie, jak już ktoś pisał
        uwirzyła że jest wszechpotężną panią prezes. No ale tak już jest, jak się całe
        życie przy garach tylko stało...

W tym wszystkim tylko SZKODA KLUBU!
        I paru ludzi, którzy starali sie tam coś zrobić, a już ich nie ma, bo podobnie
        jak Kołacz przejrzeli na oczy i zobaczyli z kim mają do czynienia.

Czekam na kolejnych piłkarzy, którzy powiedzą coś więcej o współpracy na linii
        zawodnicy - zarząd, bo tam musiało być bardzo ciekawie w ostatnim czasie. O
        sytuacji na linii zawodnicy - trener (nauczyciel w-fu) wiem dużo i podsumuje to
        jednym słowem: ŻENADA!
      • Gość: shrek Re: Piłka nożna. Prezes Bielecka odpowiada, pytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 09:42
        jak widać Ty też!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka