Dodaj do ulubionych

DO PREZYDENTA !!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 15:18
WITAM MAM TYLKO JEDNO PYTANIE CZEMU PREZYDENT CZESTOCHOWY T. WRONA NIE ROBI
NIC W KIERUNKU ZNALEZIENIA SPONSORA DLA RAKOWA !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemek Re: DO PREZYDENTA !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 15:25
      Bo ma NAS w dupie pewnie.Ale kit z nim
    • Gość: szcz Re: DO PREZYDENTA !!!!!!! IP: *.czes.gazeta.pl 18.06.03, 15:30
      No, nie! Można lubić lub nie prezydenta miasta, ale na pewno nie można od niego
      wymagać, żeby szukał sponsorów klubom sportowym. A od czego jest zarzad klubu?
      Czemu nie pomogą podobno liczni i ofiarni kibice? W dniu kiedy prezydent Wrona,
      lub jakikolwiek inny, zajmie się szukaniem darczyńców dla Rakowa, Włókniarza,
      AZS itp. uznam, że upadł na głowę i powinien szybko podać się do dymisji. Jak
      jestem kibice, tak uważam, że ma inne, ważniejsze sprawy na głowie. Skoro klub
      chce istnieć, to niech coś zrobi w tym kierunku, a nie tylko żebrze o kasę od
      podatników i jeszcze angażuje władze miasta. Jeżeli nie potrafi znaleźć sobie
      sponsora, to znaczy, że nikogo nie interesuje i powinien zniknąć z powierzchni.
      • Gość: paweł Re: DO PREZYDENTA !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 15:48
        Z TEGO CO WIEM PREZYDENT WRONA PODCZAS SYLWESTRA NA PLACY BIEGANSKIEGO MOWIŁ ZE
        WPROWADZI RAKOW DO 3 LIGI I TRZYMAM GO ZA SŁOWO !!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: kibol Re: DO PREZYDENTA !!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 02:01
          Gość portalu: paweł napisał(a):

> Z TEGO CO WIEM PREZYDENT WRONA PODCZAS SYLWESTRA NA PLACY BIEGANSKIEGO MOWIŁ
          ZE
          >
          > WPROWADZI RAKOW DO 3 LIGI I TRZYMAM GO ZA SŁOWO !!!!!!!!!!!!!!

Chyba chłopie byłes wtedy nawalony!

Każ mu jeszcze pomalowac ławki. Następnym razem wybieraj w wyborach sponsora -
          nie prezydenta. Wrona - tak trzymac i wysoko latac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka