Gość: PAWEŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 15:18 WITAM MAM TYLKO JEDNO PYTANIE CZEMU PREZYDENT CZESTOCHOWY T. WRONA NIE ROBI NIC W KIERUNKU ZNALEZIENIA SPONSORA DLA RAKOWA !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemek Re: DO PREZYDENTA !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 15:25 Bo ma NAS w dupie pewnie.Ale kit z nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: DO PREZYDENTA !!!!!!! IP: *.czes.gazeta.pl 18.06.03, 15:30 No, nie! Można lubić lub nie prezydenta miasta, ale na pewno nie można od niego wymagać, żeby szukał sponsorów klubom sportowym. A od czego jest zarzad klubu? Czemu nie pomogą podobno liczni i ofiarni kibice? W dniu kiedy prezydent Wrona, lub jakikolwiek inny, zajmie się szukaniem darczyńców dla Rakowa, Włókniarza, AZS itp. uznam, że upadł na głowę i powinien szybko podać się do dymisji. Jak jestem kibice, tak uważam, że ma inne, ważniejsze sprawy na głowie. Skoro klub chce istnieć, to niech coś zrobi w tym kierunku, a nie tylko żebrze o kasę od podatników i jeszcze angażuje władze miasta. Jeżeli nie potrafi znaleźć sobie sponsora, to znaczy, że nikogo nie interesuje i powinien zniknąć z powierzchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: DO PREZYDENTA !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 15:48 Z TEGO CO WIEM PREZYDENT WRONA PODCZAS SYLWESTRA NA PLACY BIEGANSKIEGO MOWIŁ ZE WPROWADZI RAKOW DO 3 LIGI I TRZYMAM GO ZA SŁOWO !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: DO PREZYDENTA !!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 02:01 Gość portalu: paweł napisał(a): > Z TEGO CO WIEM PREZYDENT WRONA PODCZAS SYLWESTRA NA PLACY BIEGANSKIEGO MOWIŁ ZE > > WPROWADZI RAKOW DO 3 LIGI I TRZYMAM GO ZA SŁOWO !!!!!!!!!!!!!! Chyba chłopie byłes wtedy nawalony! Każ mu jeszcze pomalowac ławki. Następnym razem wybieraj w wyborach sponsora - nie prezydenta. Wrona - tak trzymac i wysoko latac! Odpowiedz Link Zgłoś