Gość: zakupowiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:24 Nadchodzi czas wyprzedaży. Co sądzicie na ich temat i gdzie mozna kupić jakieś fajne ciuszki po niższej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Wyprzedaże-ciuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:38 czas wyprzedazy????? zaczal sie juz jakies dwa tyg temu i obecnie wszytsko jest juz tak przebrane ze ciezko cos fajnego dostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wyprzedaże-ciuszki IP: *.gre.pl 10.07.07, 20:45 To prawda, wszędzie gdzie nie wejdę na wieszakach tylko XL'ki :). Jak szukam rozmiaru M to już praktycznie z niczego nie ma. Ale tak ogólnie to fajnie kupić coś za 50% ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wyprzedaże-ciuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:17 no niestety..mam wrazenie ze z roku na rok wyprzedaze odbywaja sie coraz wczesniej i ceny opadaja w zaskakujacym tempie dlatego ludzie sie tak rzucaja na ciuszki.. czasami swietne rzeczy mozna kupic za darmo praktycznie.. no ale coz kto pierwszy ten lepszy.. ja niestety nie mam czasu łazic po sklepach i nigdy nic dostac juz nie moge ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka gdzie fajne XL-ki? IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.07, 22:05 A te fajne XL-tki to gdzie można znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakupowiczka Re: Wyprzedaże-ciuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:09 Właściwie to macie racje że wyprzedaże już się zaczęły bo widziałam jakiś czas temu ogłoszenia o obniżkach ale miałam remont w domu i jakoś czym innym miałam głowę zajętą. Liczyłam że ten prawdziwy "bum" obniżkowy i zakupowy będzie później jeśli jednak ktoś będzie miał namiary na fajne miejsca niech pisze jeśli moze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Fajne XL-ki IP: *.gre.pl 10.07.07, 23:57 Ja widziałem mnóstwo w Big Starze i Lee (przy placu Biegańskiego). Nie wiem jak teraz bo to było tydzień/dwa temu. Niestety właśnie rozmiary to L/XL. Jeśli Tobie akurat pasują to życzę miłych zakupów - czasami naprawdę warto :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania fajne wyprzedaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 08:22 ja na wyprzedaze polecam sklepy w galerii Auchan. Carry dla kobiet i mężczyzn i 5-10-15 dla dzieci. Sportowe sklepy również - adidas itp. teraz sa wyprzedaże w go-sport, carry -50 do -70 %. a w 5-10-15 świwtne t-shirty dla chłopca są nawet po 13 zł (najlepszy materiał t-tów z jakim miałam do czynienia) polecam równiez orsay i greenpoint Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: fajne wyprzedaże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 21:46 o jakich wyprzedażach wy mówicie w Częstochowie?Są, ale co najwyżej w sklepach sieciowych, a o reszcie nie ma co marzyć. Chyba nie mówicie o sekowym "ptaku", gdzie te same satynowe kiecki wyciągają na sezon letni już któryś rok z kolei. Trzeba by było wybrać sie do prawdziwego miasta i zobaczyć prawdziwe wyprzedaże (mam na myśli Katowice, Kraków, albo Warszawę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Wyprzedaże-ciuszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:15 w Vero Modzie są naprzykład fajne przeceny ;) Dodatkowo gdy zrobimy zakupy na kwotę ponizej 100zł dostajemy rabat 20% na kolejne zakupy(obejmuje to ciuchy zarówno z kolekcji, jak i z przeceny :D) no i jeszcze jak się ma urodziny w lipcu to w Dniu Urodzin też jest rabat 20%. A przecena jest duża i naprawdę warto tam zajrzeć... a co do rozmiarów to powinny być także i mniejsze niż XL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Wyprzedaże-ciuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:38 białą cudną bluzeczke znalazłam w monnari (niestety 36) za mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wyprzedaże-ciuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 07:08 W Vero Moda sa straszne szmaty.Raz wyprałam a teraz idealne do kurzy.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaa Re: Wyprzedaże-ciuszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 14:14 Najlepsze przeceny to w Simplu. Przemiła obsługa! Polecem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaa Re: Wyprzedaże-ciuszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 14:15 *polecam Odpowiedz Link Zgłoś