Dodaj do ulubionych

dobry antyperspirant

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 13:06
no dobrze,to teraz antyperspiranty.dziewczyny,jakie polecacie?cos co slabo
pachnie a dobrze dziala.moze znacie jakies specyfiki z apteki?takie
najbardziej mnie interesuja.podobno jest cos bdb,ale niestety,nazwy nie
znam.zaczynaja sie nieziemskie upaly,wiec.....porozmawiajmy o
antyperspirantach.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: dobry antyperspirant IP: 195.205.202.* 15.07.07, 13:47
      Z apteki Etiaxil cena około 50 zł. lub Andidral cena około 17, dobre ale silnie
      uczula i powoduje pieczenie odbarwia ubrania. Obydwa stosuje się na noc przez 3
      dni, rano zmywa i kilka dni przerwy.
      • Gość: krzem Re: dobry antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 14:01
        najskuteczniejszy jest antidral
        • Gość: kasia Re: dobry antyperspirant IP: 195.205.202.* 15.07.07, 14:13
          to są środki lecznicze, które mają za zadanie hamowanie wydzielanie potu. A
          zmywa się je na dzień żeby nie odbarwić ubrań. Etiaxil w pierwszych miesiącach
          jest bardzo skuteczny, żadnych mokrych plam na bluzkach, później organizm się
          do niego przyzwyczaja i trzeba zrobić sobie przerwę. Kup etixil będzisz
          zadowolona
          • Gość: anna Re: dobry antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 14:27
            no dobra,a jak problemy z potem nie sa az tak wielkie?wyjezdzam na wakacje w
            bardzo cieple miejsce i potrzebuje czegos co bedzie bardzo delikatnie
            pachniec,co bedzie bardziej kosmetykiem niz srodkiem leczniczym?macie jakies
            fajne,skuteczne antyperspiranty ktore mozna nabyc w dobrych sklepach
            kosmetycznych?
      • Gość: monica Re: dobry antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 14:09
        ale jak zmywa?a normalnie na dzien?potem jak?w dzien stosuje sie zwyklego
        antyperspiratu?przeciez w dzien najwiecej sie pocisz?
        • Gość: adriennnn Re: dobry antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 16:50
          zmywa sie go na dzien. aplikuje sie go na noc poniewaz wtedy organizm najlepiej
          wchlania substancje. a rano mydelkim wystarczy zmyc i dziala caly czas tak ze
          mozna byc spokojnym. mozna stosowac do niego jakies zapachowe kosmetyki wtedy
          efekt jest jeszcze lepszy pozdrawiam
          • Gość: Iwa Re: dobry antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 17:10
            A na jak długo starcza ten preparat. Czy jest wydajny?(bo ja dla mnie jest dość
            drogi)
            • Gość: adriennnnn Re: dobry antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 21:48
              jest go dosc malo bo o ile dobrze pamietam cos kolo 12 ml starcza na ponad 2
              miesiace. niestety za efekt taki jak przyetiaxilu trzeba zaplacic ale warto:)
    • Gość: :) Re: dobry antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 15:00
      cudny jest Etiaxil - ale to preparat na wielkie problemy!!! a jesli szukasz
      kosmetyku to polecam Vichy...
      • Gość: M*U*S*T*I*N*K*A Re: dobry antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 18:09
        Również polecam Vichy, bezzapachowy biały w kulce lub z delikatnym zapachem
        zielony w kulce. Niestety po jednym z nich zostają ślady na odzieży - nie
        pamiętam już po którym. Cena ok. 25zl. :-)
        • Gość: kropla Re: dobry antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 18:45
          antidralu sie niz mywa gamoniu pusty
          • Gość: do głupiej kropli Re: dobry antyperspirant IP: 195.205.202.* 16.07.07, 09:34
            Tępy, paskudny gamoniu, prostaczko skończona, głąbie patentowany, nieuku. Tak
            czy owak głupia kroplo!
            Co to znaczy niz mywa?
    • Gość: AA w kulce ok.9zł Re: dobry antyperspirant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 21:47
      najlepszy jaki znam...i skuteczny
    • Gość: aga pytanie o vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 08:05
      ktos wie,ktory nie zostawia sladow?
    • aga_n20 Re: dobry antyperspirant 16.07.07, 10:08
      rexona crystal jest ok nie zostawia białych śladów i jest bardo dobra , a
      testowłam juz nivea, dove, i inne jak narazie rexonie nic nie mogę zarzucić
      • Gość: agnieszka rexona IP: *.248.inds.pl 16.07.07, 11:05
        rexona women- aloe vera body responsive
        poecam sliczny zapach nie zostawia sladu na ubraniu
    • Gość: klarav Re: dobry antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:17
      zdecydowanie vichy bezzapachowy.biala nakredka.(w ,,zielonej,,aptece w 2al jest
      teraz -20% na kosmetyki tej firmy)pozdrawiam.
    • Gość: Ewa Re: dobry antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:39
      Yves Rocher. Rewelacja, nie plami ubrań i jest bardzo skuteczny jako ochrona.
      • Gość: Iwa Re: dobry antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 14:11
        może bedzie kontynuacja tego wątku i jakieś inne propozycje:)
        • Gość: oooo Re: dobry antyperspirant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.07, 23:33
          jak sie bardzo pocicie to polecam antidral. troche piecze skora ale to przez
          zawartosc alkoholu ,ale pewnosc komfortu 100% :)
          • Gość: Iwa Re: dobry antyperspirant-antidral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 11:24
            Czy antidral jest dostępny bez recepty?
    • Gość: art Re: dobry antyperspirant IP: *.tpnet.pl 20.08.07, 13:34
      MYDŁO + WODA !!
      • Gość: do art Re: dobry antyperspirant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 15:04
        Art jesteś chamski(a). Mydła i wody to każdy używa chyba że ty nie
        ale to już twoja osobista sprawa. Jeśli nie masz nic mądrego do
        powiedzenia to nie pisz.
        • Gość: oooo Re: dobry antyperspirant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 20:33
          tak dostepny jest bez recepty , opakowanie bardzo wydajne cena w zaleznosci od
          apteki ok 11-13zl
          • Gość: ja Re: dobry antyperspirant IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.08.07, 21:51
            Deo kryształ dostępny w aptece
          • k.k.p Re: dobry antyperspirant 21.08.07, 21:56
            Ja jestem bardzo zadowolona z Lady Speed Stick w żelu tem mialam
            problemy z potem a teraz jest ok i ma bardzo delikatny zapach.
            Wiadomo są różne opinie na temat tego antyperspirantu sama musisz
            sprawdzic.
            • Gość: Merry Re: dobry antyperspirant IP: *.streamcn.pl 27.08.07, 21:59
              Ja używałam już wielu antyperspirantów-obecnie używam rexony teens i
              jestem bardzo zadowolona. Jeden z niewielu, który nie zostawia
              śladów na ubraniu ale generalnie wolę poczekać kilka minut zanim
              założę bluzkę. Ogólnie to nie wiem jak Wy ale ja częściej wybieram
              antyperspiranty w sprayu niż te w kulce. Te w kulce chyba bardziej
              brudzą.
    • Gość: najmar_pl Re: dobry antyperspirant IP: *.czechowice.net.pl 12.09.07, 12:19
      Wystarczy wejść na stronę www.najmar.pl, tam jest dobry naturalny
      antyperspirant, albo w Allegro wpisać DEO KRYSZTAŁ
      • Gość: Zack Re: dobry antyperspirant IP: *.icm.edu.pl 13.09.07, 15:56
        Ja tez osobiscie preferuje rexone ma mily przyjemny zapach, z co najwazniejsze
        dlugo sie utrzymuje, drugim fajnym antyperspirantem jest nivea
    • Gość: Gonia Re: dobry antyperspirant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 17:11
      Najbardziej skuteczny przynajmniej dla mnie jest MATIS w
      niebieskim opakowaniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka