Gość: Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:25 Moi drodzy mam '50' ,troche mi smutno i nudno .Może ktoś mi powie co porabiacie gdy dopada was chandra.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wafel Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:33 Wejdż na strone przyjaciele reaktywacja tam znajdziesz pokrewne dusze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:36 nie zalamuj sie Basienko********** masz caluski ode mnie ,jeszcze niedawno moja reakcja na stres wygladala zalosnie tzn.placz,lament,placz ,lament a moim jedynym pocieszycielem i gwiazdka optymizmu byla i jest oczywiscie moja najdrozsza corcia:)bardzo duzo jej zawdzieczam odnosnie mojego samopoczucia i wiem jedno ze nie kazdy czlowiek "podniesie sie" sam w kryzysie ,musi miec kogos do wyzalenia,wyplakania i najwazniejsze zrozumienia .napisalas ze troche ci smutno i nudno a ja sie ciesze na te slowa bo to nic na przeciwko wiekszych tragedii jakie maja ludzie tobie basiu potrzeba drugiej osoby do wylania z siebie zalu,strachu i niepewnosci a to tak niewiele ,pozdrawiam cie serdecznie :))))nie daj sie zyciu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:24 Dzięki Grażynko.Mam córy i wnuki,ale nie mam tego kogoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czterdziestolatek Re: 50 latki IP: *.goszczynskiego.trustnet.pl 18.09.07, 18:23 basiu pisalas do mnie na numer tel. przepraszam nie moglem odpisac bylem w pracy jak masz ochote to napisz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: 50 latki IP: *.com.pl 17.07.07, 14:55 wiem, że wielu ludzi ( zaryzykuję, że wszystkich) dopadaja chandry. ale 50-tka na pewno jest najtrudniejsza. Rzeczywiście trzeba się wypłakać - najlepiej na czyimś ramieniu. Do tego tableteczka - ziołowa uspokajająca. Ale wiem też, że najpewniej pomożesz sobie sama. Czytaj - jest wiele ciekawych książek o życiu. Pomagają poukładać sobie w głowie, bo to jest najważniejsze i to musisz zrobić sama. pozdrawiam i ruszaj do boju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 15:50 Smutno mi ,poniewaz niedawno sie rozstałam z kims z kim byłam pare m-cy ,ale myślałam że będzie nam dobrze i sie nam uda.Niestety nasz związek nie przetrwaŁ.Dlatego mam chandre i nie wiem jak sobie poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 18:18 no tak podejrzewalam ,wiem to boli jednak na "pocieszenie" napisze stary zyciowy banal--kochac to nie tylko patrzec sobie w oczy - Odpowiedz Link Zgłoś
gerda11 Re: 50 latki ...dla Basi ! a moze nie tylko ? 17.07.07, 18:31 Basiu ! wszystko zależy od Ciebie...czy chcesz jednorazoeo wyrzucić z siebie swoje bolaczki i kłopoty ?...czy chcesz porozmawiać dłużej ? O "chandrze" ? o dołkach , o życiu i problemach... Czy chcesz pożartować i pośmiać się kiedy bedzie Ci lepiej...... Jesli chcesz to "wstąp " do naszegi forum.....serdecznie zapraszam . Napisz pare słów w zgłoszeniu bo tu jak widze występujesz jako "gość " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: 50 latki ...dla Basi ! a moze nie tylko ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:08 Droga gerdo11,napisz mi prosze na gg jak moge sie zapisac do forum poniewaz od niedawna mam komp. i nie potrafie zbytnio sie poruszac po internecie .mój n-er to 4503181 .dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocur Re: 50 latki IP: *.centertel.pl 17.07.07, 22:33 nie martw się Dziewczyno.Jest na szczęście w Cz-wie kilka miejsc gdzie nasze roczniki spokojnie mogą bywać np.jeśli lubisz dobrą muzyczkę świetne koncerty bywają w Pub Oslo na Korczaka,szczególnie w piątki ,także w klubie ASJ w III Aleji, niedługo w Paradoksie.Tam obecnoszć starszej młodzieży nie razi . Moge podpowiedzieć więcej .Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:28 Jeśli możesz to podpowiedz mi więcej ..Jestem sama i samej nie wypada chyba tam chodzić..Wiesz jak samemu jest żle..Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocur Re: 50 latki IP: *.centertel.pl 20.07.07, 20:35 jak będzie coś super dam Ci znać tylko jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 21:28 Mój nr gg napisałam wcześniej ,napisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocur Re: 50 latki IP: *.centertel.pl 21.07.07, 21:44 ok.przeoczyłem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piękniś.. Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 08:06 Przykro że on tak postąpił z tobą ,widać nie był wart Ciebie.Z tego co wiem kawał h... z niego jest..Nie martw sie jakoś przebolej ,a czas leczy rany..Pozdrawiam,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floyd_the_barber Re: 50 latki IP: 87.102.57.* 18.07.07, 07:44 BAsiu, ja mam sprawdzony sposob: ogladam jakikolwiek odcinek "Przyjaciol":) zawsze dziala! jesli nie lubisc tego rodzaju humoru proponuje obejrzec jakis film w czeskiej telewizji - koniecznie z dubbingiem. Jesli to rowniez nie pomaga, posluchaj kawalka "Somewhere over the rainbow" koniecznie w wykonaniu Judy GArland ( znajdziesz na www.youtube.com czarnobialy teledysk z musicalu "Czarnoksieznik z Krainy OZ"). POtem idz na spacer i na pizze, powinno pomoc:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia.. Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:41 Wiesz jak sie samemu chodzi,troche smutne ale prawdziwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękniś.. Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 07:52 Dobrze odezwe sie kawa i chwilka rozmowy dużo zmieni...Pozdrawiam,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maczo.. Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 09:09 Nie ufaj nigdy facetom samotnym dłuższy czas..Spotykają się z tobą ale nie długo ,bo zaraz muszą zmienić,nigdy takiego maczo..Jest z jedną a już myśli o drugiej ..Z chęcią podam namiar na takiego..Pozdrawiam wszystkie samotne, nie dajcie sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:25 jejciu,mnie też pożucono -kto mnie pokocha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Walta do nas my tez 50 i przyjaciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 10:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=62626425&s=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Walta do nas my tez 50 i przyjaciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:16 Już jestem pod ps Kristina...Bardzo mi miło , pozdrawiam wszystkich 50 latków.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Walta do nas my tez 50 i przyjaciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:40 kristin ,jak chcesz pogadać to napisz do mnie 7267347 .pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa82 Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 16:54 wiesz Basiu ... jak ci smutno to sie rozejrzyj wokoło siebie- tam sa ci co cie kochaja - a ty tego niewidzisz bo tylko na kompie siedzisz :( Odpowiedz Link Zgłoś
jacek4-67 Re: 50 latki 15.09.07, 20:06 czescBasiu ja mam 40lat i nadal jestem kawalerem poniewarz szukam kobiety ktora tez szuka prawdziwej milosci czulosci i potrafi docenic faceta ktory pomaga bedzie mi milo jesli napisze do mnie taka pani morze byc starsza mnie to nie przeszkadza nie zawsze mam dostep do kompa podaje numer tel.503448524 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris.. Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 17:01 Fajnie Cie mieć przy sobie..Pozdrawiam tych co nie mają oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_tka Re: 50 latki 16.09.07, 22:58 Dzięki za pozdrowienia:):):)chyba były skierowane do mnie:):):)patrzę patrzę i ......wypatrzeć nie mogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44latek Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 19:58 Basiu co się łamiesz ja jestem wolnym 44latkiem 188/90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo. Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 23:10 Witam Cię..Jak moge z tobą nawiązać kontakt.Prosze odezwij sie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ola Re: 50 latki IP: *.173.inds.pl 19.09.07, 23:22 nie potrzebuję ztobą żadnych kontaktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: 50 latki IP: *.realestate.net.pl 20.09.07, 12:13 a moze wybierzesz sie na wycieczke. W najbliższą sobote jest wycieczka jednodniowa z pttk w okolice Opola (m.in. zamek w mosznej,skansen)warto cos zobaczyc co zostaje we wspomnieniach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44latek Re: 50 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 16:01 Witam Cię.... czy chodzi Ci o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś