Dodaj do ulubionych

DZIAłKA pracownicza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 11:52
Witam. Bardzo chętnie kupię działkę pracowniczą na terenie Błeszna lub
Wypalanek lub w innym miejscu, blisko Błeszna.Proszę o jakieś informacje.Może
ktoś coś wie???
Obserwuj wątek
    • anusiak34 Re: DZIAłKA pracownicza 24.07.07, 12:02
      Muszę przyznać, że ceny działek pracowniczych też poszły w górę. 40 000 to chyba
      przesada. Co z tego, że domek jak do mieszkania (39m)i odstawiony, ale na
      działki się chodzi nie po to żeby siedzieć w domku tylko na trawce!!! Zna ktoś
      lokalizację działki do 10 000 ?
    • Gość: działkowicz Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 20:54
      Zapytaj w Okręgowym Zarządzie ROD ul Bór 201, tel 3659244, ztego co wiem są
      nowe działki do zagospodarowania przy ul.Kusocinskiego ( ogród Sarenka II ) w
      kierunku Brzezin, iedaleko od Błeszna.
      • Gość: wer Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 08:46
        dokładnie są na sarence za błesznem ostatnio tam kupiłem , jak chcesz dowiedzieć
        sie czegoś wiecej to masz moje g-g : 967430
        • Gość: aga Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 09:15
          na bystrej sa do sprzedania tanio dzialki- jak masz troche cierpliwosci i kasy
          to mozesz kupic sobie zaniedbana dzialke za 500 zl wykosic chwasty, owszem
          troche kaski trzeba w to wlozyc, ale na wiekszosci tych dzialek domki sa w dosc
          dobrym stanie - tylko dzialka jest zaniedbaa, nie ma np ogrodzenia, czy chwasty
          sa na calosci do pasa, ale sadze ze za te pieniadze to warto jest to kupic
          • Gość: Danka. Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:00
            Dzięki-ale powiedz ,gdzie jest ta Bystra -na Zawodziu może ? Nie wiem za
            bardzo . Pozdrawiam.
          • Gość: Danka. Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:07
            Czy tama trzeba szukac -informowac sie tylko osobiscie -chodząc od dzialki do
            dzialki- czy może znasz jakis kontakt tel. -do Zarządu tych dzialek np.?Jaki
            sie nazywają ? Jesli możesz poinformować -to dzięki z góry. / To sa chyba
            okolice ul.Krakowskiej .Poszukam na planie./
            • Gość: działkowicz Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.tktelekom.pl 25.07.07, 12:14
              te działki mają być likwidowane i dlatego takie ceny
              • Gość: Danka Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:06
                Nie likwidowane-tylko prywatyzowane -sprzedawane na wlasnosc -jak mieszkania
                spol. -bylo o tym w prasie ...zamiar jest od kilku lat ...
                • Gość: aga Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:50
                  tak Bystra jest na zwodziu niedaleko stadionu, w domu dzialkowca - popoludniu
                  wwe wtorek i w piatek chyba od 17 - jest prezes, jakas babeczka, idz tam
                  zapytaj o dzialke, napewno ci cos zaproponuja, czasem sa tez ogloszenia przy
                  wejsciu na dzialkach, wiem ze tam kolo domu dzialkowca w pierwszej bramie
                  takiej zielonej, jest tablica ogloszen i jakis czas temu byla tam do
                  sprezedania dzialka, musialabys przejsc i poprostu zobaczyc na miejscu, popytac.
                  • Gość: Danka Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:06
                    Dziękuję bardzo Ci Aga- postaram się tam dotrzec i popytac .A nie iwesz czy tam
                    nie okradaja za bardzo dzialek ? Czesto slyszy sie ,ze na wszystkich dzialkach
                    kradną co sie da-nie tylko z wnętrza latanki -ale i to co rosnie. My chcemy
                    miec dzialkę rekreacyjną /zielen,kwiaty.drzewka/ ale jakas altanka i tak musi
                    byc -wiadomo .Pozdrawiam.
    • Gość: Beata Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 19:50
      dzięki może jeszcze ktoś poradzi coś....o co chodzi z tą prywatyzacją??? Beata
      • Gość: Danka Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:02
        kochana-poczytaj -pisze o tym wczesniej wyraznie : mozna bedzie chyba wykupic
        taką dzialkę na wlasnosc-ale to trwa juz wiele lat i jak dotąd nic z tego nie
        ma ... pozdrawiam
        • Gość: Beata Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:13
          Kochana to mówi do mnie tylko mąż. (a tak nawiasem mówiąc, to ja szukam działki
          na tym forum, a ty moi weszłaś w paradę).
          • Gość: aga Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:38
            mam tam dzialke 9 lat, ktora dostalam w spadku po tesiach, i przez ten czas nie
            bylo u nas zadnych kradziezy, tesciowie tez nie pamietaja zeby cos takiego
            mialo miejsce, nie mniej czasem slychac ze komus cos ukradli czy zniszczyli, my
            mamy nie pozorna altanke wiec moze dlatego stoi nie ruszona...
    • Gość: ArtG Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:03
      Ogródki Działkowe "Sarenka" na starym Błesznie, są jeszcze wolne za ok 1000zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka