Gość: Beata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 11:52 Witam. Bardzo chętnie kupię działkę pracowniczą na terenie Błeszna lub Wypalanek lub w innym miejscu, blisko Błeszna.Proszę o jakieś informacje.Może ktoś coś wie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusiak34 Re: DZIAłKA pracownicza 24.07.07, 12:02 Muszę przyznać, że ceny działek pracowniczych też poszły w górę. 40 000 to chyba przesada. Co z tego, że domek jak do mieszkania (39m)i odstawiony, ale na działki się chodzi nie po to żeby siedzieć w domku tylko na trawce!!! Zna ktoś lokalizację działki do 10 000 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działkowicz Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 20:54 Zapytaj w Okręgowym Zarządzie ROD ul Bór 201, tel 3659244, ztego co wiem są nowe działki do zagospodarowania przy ul.Kusocinskiego ( ogród Sarenka II ) w kierunku Brzezin, iedaleko od Błeszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 08:46 dokładnie są na sarence za błesznem ostatnio tam kupiłem , jak chcesz dowiedzieć sie czegoś wiecej to masz moje g-g : 967430 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 09:15 na bystrej sa do sprzedania tanio dzialki- jak masz troche cierpliwosci i kasy to mozesz kupic sobie zaniedbana dzialke za 500 zl wykosic chwasty, owszem troche kaski trzeba w to wlozyc, ale na wiekszosci tych dzialek domki sa w dosc dobrym stanie - tylko dzialka jest zaniedbaa, nie ma np ogrodzenia, czy chwasty sa na calosci do pasa, ale sadze ze za te pieniadze to warto jest to kupic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka. Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:00 Dzięki-ale powiedz ,gdzie jest ta Bystra -na Zawodziu może ? Nie wiem za bardzo . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka. Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:07 Czy tama trzeba szukac -informowac sie tylko osobiscie -chodząc od dzialki do dzialki- czy może znasz jakis kontakt tel. -do Zarządu tych dzialek np.?Jaki sie nazywają ? Jesli możesz poinformować -to dzięki z góry. / To sa chyba okolice ul.Krakowskiej .Poszukam na planie./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działkowicz Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.tktelekom.pl 25.07.07, 12:14 te działki mają być likwidowane i dlatego takie ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:06 Nie likwidowane-tylko prywatyzowane -sprzedawane na wlasnosc -jak mieszkania spol. -bylo o tym w prasie ...zamiar jest od kilku lat ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:50 tak Bystra jest na zwodziu niedaleko stadionu, w domu dzialkowca - popoludniu wwe wtorek i w piatek chyba od 17 - jest prezes, jakas babeczka, idz tam zapytaj o dzialke, napewno ci cos zaproponuja, czasem sa tez ogloszenia przy wejsciu na dzialkach, wiem ze tam kolo domu dzialkowca w pierwszej bramie takiej zielonej, jest tablica ogloszen i jakis czas temu byla tam do sprezedania dzialka, musialabys przejsc i poprostu zobaczyc na miejscu, popytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:06 Dziękuję bardzo Ci Aga- postaram się tam dotrzec i popytac .A nie iwesz czy tam nie okradaja za bardzo dzialek ? Czesto slyszy sie ,ze na wszystkich dzialkach kradną co sie da-nie tylko z wnętrza latanki -ale i to co rosnie. My chcemy miec dzialkę rekreacyjną /zielen,kwiaty.drzewka/ ale jakas altanka i tak musi byc -wiadomo .Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 19:50 dzięki może jeszcze ktoś poradzi coś....o co chodzi z tą prywatyzacją??? Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:02 kochana-poczytaj -pisze o tym wczesniej wyraznie : mozna bedzie chyba wykupic taką dzialkę na wlasnosc-ale to trwa juz wiele lat i jak dotąd nic z tego nie ma ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:13 Kochana to mówi do mnie tylko mąż. (a tak nawiasem mówiąc, to ja szukam działki na tym forum, a ty moi weszłaś w paradę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:38 mam tam dzialke 9 lat, ktora dostalam w spadku po tesiach, i przez ten czas nie bylo u nas zadnych kradziezy, tesciowie tez nie pamietaja zeby cos takiego mialo miejsce, nie mniej czasem slychac ze komus cos ukradli czy zniszczyli, my mamy nie pozorna altanke wiec moze dlatego stoi nie ruszona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArtG Re: DZIAłKA pracownicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:03 Ogródki Działkowe "Sarenka" na starym Błesznie, są jeszcze wolne za ok 1000zł Odpowiedz Link Zgłoś