Dodaj do ulubionych

Robaki roztoczą PiS

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 11:17
Nadejszła wiekopojna chwiła .

Z woreczka robaczkowego jednego pisowszczyka będącego w niedorozwoju
fizycznym z Darłowa zrobił się śmietnik , z którego już śmierdzi na odległość
tak, że nawet w szpitalu takiego gnoju nie chciano oczyścić.
Doprowadzi to do rychłego roztoczenia Pis-u od jego wnętrza przez wszelkie
robactwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: pisaczek Re: Robaki roztoczą PiS IP: 195.116.81.* 03.08.07, 11:19
      uwielbiam irytacje Sld -owcow to slodkie hi hi hi hi
    • Gość: angrusz Re: Robaki roztoczą PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 15:41

Nie bój , nie bój
      • Gość: pisaczek Re: Robaki roztoczą PiS IP: 195.116.81.* 03.08.07, 19:18
        hi hi hi hi hi hi hi hi
        • Gość: ali Re: Robaki roztoczą PiS IP: *.web.vodafone.de 03.08.07, 19:56
          pis niczym się nie różni od PZPR jak by rządzli tak długo ja oni było by to
          samo ta sam historia
          • Gość: angrusz Re: Robaki roztoczą PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 23:10

zyczę PiSowi dobrze ale nie ma nic a tym bardziej partii wiecznej
            • Gość: obserwator Re: Robaki roztoczą PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 23:35
              Historia PiS :

P - Porządzili
              i - i
              S - Spie..li
              • Gość: Eryk XiI Re: Robaki roztoczą PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 23:53
                Robactwo wewnątrz każdego ugrupowania rozwija się od początku powstania danej
                partii czy związku.
                Ostatnio zaskoczony zostałem wiadomością istnienia takiego robactwa w szeregach
                powstańczych podczas Powstania Warszawskiego (wiadomość z IPN-u).
                Tak też zniszczony został wysiłek polskich robotników - związkowców
                SOLIDARNOŚCI, którym jedynie władza przesłaniała najwyższe wartości.
                • Gość: Adam Re: Robaki roztoczą PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 08:52
                  Historycy z IPN znajdą V kolumnę nawet u wojów Mieszka I. Byleby to tylko
                  pasowało do ich koncepcji spiskowej teorii dziejów.
                  • Gość: pisaczek Re: Robaki roztoczą PiS IP: 195.116.81.* 04.08.07, 10:32
                    hi hi hi hi hi hi hi hi to slodkie
                  • Gość: angrusz Re: Robaki roztoczą PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 12:09

Na dzieje różne czyniki działały równiez i spiski . Uważaj żebyś nie był
                    posądzony na zasadzie , że złodziej nagłosniej krzyczy łapaj złodzieja .

Kaczory to doświadczone osoby w polityce więc sądzę że sobie poradzą .
                    Ale nie ma tak , żeby wszystko przewidzieć i na wszystko mieć wpływ decydujący .
                    Nawet kaczory tego nie potrafią .
                    Ryzyko zawsze istnieje . Ja nie lubię nadmiernego ryzyka .
    • Gość: angrusz Re: Robaki roztoczą PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 09:23
      Każdy z nas musi umrzeć i będą nas robaki " roztaczać " i Kaczory też temu
      podlegaja ale póki co nie licz na takie szybkie rozwiązanie , porządzą jeszcze
      trochę a i PiS nie zniknie tak szybko jak sądzisz
      • Gość: Eryk XiI Re: Robaki roztoczą PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 22:23
        Trochę to znaczy chwilkę czy coś jeszcze ?
        A zniknie tak szybko jak się pojawił gdyż ciągnie za sobą błędy
        ugrupowania politycznego AWS - SOLIDARNOŚĆ, choć to inny "garnitur"
        To nadal jest Nie-Porozumienie Centrum.
        A ja jestem tylko siewcą tego nieporozumienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka