Gość: ALA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:51 Chcę w tym miesiącu zapisać się na kurs nauki jazdy .Czy znacie dobrego instruktora ? Do kogo się zapisać ,i gdzie jest tanio?Proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiapysia Re: Nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 11:01 mam nieodparte wrażenie że usuną ten post :D spróbuj tutaj 605837365 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Nauka jazdy IP: 89.174.23.* 03.08.07, 11:29 W Reflexie kurs zaczyna sie 23 sierpnia. Polecam milo, bez problemów, profesjonalnie. www.reflex.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agata.czest Re: Nauka jazdy 02.11.07, 10:42 Juz 950 . A co jakości nauczania za 850 zł , a tyle zapłaciłam w Reflexie pół roku temu, było naprawdę ok. Nie odczułam, że uczą mnie specjalnie źle jeździc, żbym dokupiła dodatkowe godziny. Rzadko się zdarzało , żeby instruktorzy załatwiali swoje sprawy w czasie jazd ( kilka razy wypad do Wc). Zdałam za 2 podejściem, bo za pierwszym zawaliłam na łuku wyłącznie ze swojej winy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nauka jazdy IP: *.masterkom.pl 29.10.07, 17:30 czy teraz tez kurs kosztuje 850 zl? czy zna ktos jakas tania szkole nauki jazdy?> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewwa Re: Nauka jazdy IP: 80.54.170.* 30.10.07, 10:24 Gość portalu: kasia napisał(a): > czy teraz tez kurs kosztuje 850 zl? czy zna ktos jakas tania szkole nauki jazdy > ?> Tanio - niestety często nie oznacza dobrze;) Instruktor chcąc cośzarobić będzie Ci np skracał jazdy bądź załatwiał inne "ważne" swoje oczywiście sprawy podczas Twojej jazdy. 10 minut urwane z każdej jazdy i już jak łątwo policzyć jesteś 5 całych jazd w plecy, a instruktor zapewne uprzejmie zaproponuje wykupienie doszkalających, bo nie zdążył nauczyć Cię np parkowania;) Oczywiście drogi - nie ozancza dobry, pseudoinstrzuktorzy są lepsi ale przy wyborze szkoły radziłąbym wziąć pod uwagę coś więcej niż tylko cenę - jeśli nie chcesz dopłacić po kursie bądź za kolejne egzaminy. Tu są linki do szkół w Cz-wie - posprawdzaj sobie ceny na stronach poszczególnych OSK: www.kierunekczestochowa.pl/temat_miesiaca.html?topic=34 P.S za 850 ciężko pewnie będzie znaleźć - ale 900 - 950 zł juuż tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nauka jazdy IP: *.masterkom.pl 31.10.07, 11:00 hmm dziekuje slicznie za odp. musze wiec tak zrobic,a czy W.Majchrzak to ten z dekabrystow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Nauka jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 20:19 wiedz o tym że za te pieniądze będziesz podchodzić z cztery razy do egzaminu bo nie zdążysz się nauczyć jeżdzić i prawo jazdy będzie cię kosztować więcej niż byś normalnie zapłaciła w normalnym ośrotku tam gdzie cię nauczą jeżdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodaczwy kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkk 30.10.07, 10:25 jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 11:25 Nie szukaj gdzie tanio. Ja poszlam na kurs, ktory kosztowal 900zl.Insruktor urywal godziny i mialam wrazenie ze uczy celowo zle, zebym dokupila dodatkowe godziny. Popytaj znajomych, gdzie chodzili na kurs. Ja moge polecic pana Janusza z Adromu na ogrodowej,a szczerze odradzic W.Majchrzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja Re: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 16:11 a gdzie chodziłaś na ten pierwszy kurs ? Warto ostrzec innych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 16:28 Najlepszy jest ADROM na ogrodowej i najspokojniejszy i najbardziej cierpliwy instruktor w Częstochowie pan Roman A. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola adrom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 10:25 za to adrom z botanicznej do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: adrom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 11:04 chodzilam do szkoly nauki jazdy "TIR". "Uczył" mnie Majchrzak, ale z tego co mi wiadomo juz tam nie pracuje. Własciciel osrodka tez nie bardzo. Najbardziej mu zalezalo zeby tylko pieniadze wplacic, a reszta sie nie interesowal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_name Re: adrom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 21:39 adrom to jest tragedia !!! dno dna, kuzyn mój chodził i tylko z nerwami wracał i nic więcej. Lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ew Re: Nauka jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 19:56 Aleja N.M.P 8 naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahhauia Re: Nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 21:43 mirex na śląskiej, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Nauka jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 20:04 Słuchaj jest nowo otwarty ośrodek szkolenia kierowców w Rędzinach, super gość super podejście bez nerwowy dużo tłumaczy i na pewno Cię nauczy bo mnie nauczył bo zdałam za pierwszym razem. Zresztą to jest gość który jest zawodowym kierowcą i ma jakieś doświadczenie i widać ze umie to przekazać innym, pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: Nauka jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.07, 20:11 Najlepiej w ośrodku egzaminacyjnym na Hallera. Tam zdasz za pierwszym razem.Zapisz sie do Pana Nowaka .To taki przystojny gość.Wszytkie sie ,w nim kochają Odpowiedz Link Zgłoś