Dodaj do ulubionych

Nauka jazdy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:51
Chcę w tym miesiącu zapisać się na kurs nauki jazdy .Czy znacie dobrego
instruktora ? Do kogo się zapisać ,i gdzie jest tanio?Proszę o namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: misiapysia Re: Nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 11:01
      mam nieodparte wrażenie że usuną ten post :D spróbuj tutaj 605837365
      • Gość: Pawel Re: Nauka jazdy IP: 89.174.23.* 03.08.07, 11:29
        W Reflexie kurs zaczyna sie 23 sierpnia. Polecam milo, bez problemów,
        profesjonalnie. www.reflex.czest.pl
      • Gość: Pawel Re: Nauka jazdy IP: 89.174.23.* 03.08.07, 11:29
        kurs na B - 850zl.
        • agata.czest Re: Nauka jazdy 02.11.07, 10:42
          Juz 950 .
          A co jakości nauczania za 850 zł , a tyle zapłaciłam w Reflexie pół roku temu,
          było naprawdę ok. Nie odczułam, że uczą mnie specjalnie źle jeździc, żbym
          dokupiła dodatkowe godziny. Rzadko się zdarzało , żeby instruktorzy załatwiali
          swoje sprawy w czasie jazd ( kilka razy wypad do Wc). Zdałam za 2 podejściem, bo
          za pierwszym zawaliłam na łuku wyłącznie ze swojej winy.
    • Gość: kasia Re: Nauka jazdy IP: *.masterkom.pl 29.10.07, 17:30
      czy teraz tez kurs kosztuje 850 zl? czy zna ktos jakas tania szkole nauki jazdy?>
      • Gość: kasia Re: Nauka jazdy IP: *.masterkom.pl 29.10.07, 19:25
        nikt nie wie?
      • Gość: ewwa Re: Nauka jazdy IP: 80.54.170.* 30.10.07, 10:24
        Gość portalu: kasia napisał(a):

> czy teraz tez kurs kosztuje 850 zl? czy zna ktos jakas tania szkole nauki jazdy
        > ?>

Tanio - niestety często nie oznacza dobrze;) Instruktor chcąc cośzarobić będzie
        Ci np skracał jazdy bądź załatwiał inne "ważne" swoje oczywiście sprawy podczas
        Twojej jazdy. 10 minut urwane z każdej jazdy i już jak łątwo policzyć jesteś 5
        całych jazd w plecy, a instruktor zapewne uprzejmie zaproponuje wykupienie
        doszkalających, bo nie zdążył nauczyć Cię np parkowania;) Oczywiście drogi - nie
        ozancza dobry, pseudoinstrzuktorzy są lepsi ale przy wyborze szkoły radziłąbym
        wziąć pod uwagę coś więcej niż tylko cenę - jeśli nie chcesz dopłacić po kursie
        bądź za kolejne egzaminy.
        Tu są linki do szkół w Cz-wie - posprawdzaj sobie ceny na stronach
        poszczególnych OSK:
        www.kierunekczestochowa.pl/temat_miesiaca.html?topic=34

P.S za 850 ciężko pewnie będzie znaleźć - ale 900 - 950 zł juuż tak.
        • Gość: kasia Re: Nauka jazdy IP: *.masterkom.pl 31.10.07, 11:00
          hmm dziekuje slicznie za odp. musze wiec tak zrobic,a czy W.Majchrzak to ten z
          dekabrystow?
      • Gość: kursant Re: Nauka jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 20:19
        wiedz o tym że za te pieniądze będziesz podchodzić z cztery razy do egzaminu bo
        nie zdążysz się nauczyć jeżdzić i prawo jazdy będzie cię kosztować więcej niż
        byś normalnie zapłaciła w normalnym ośrotku tam gdzie cię nauczą jeżdzić.

• szkodaczwy kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkk 30.10.07, 10:25
      jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
      • Gość: ja Re: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 11:25
        Nie szukaj gdzie tanio. Ja poszlam na kurs, ktory kosztowal 900zl.Insruktor
        urywal godziny i mialam wrazenie ze uczy celowo zle, zebym dokupila dodatkowe
        godziny. Popytaj znajomych, gdzie chodzili na kurs. Ja moge polecic pana Janusza
        z Adromu na ogrodowej,a szczerze odradzic W.Majchrzaka.
        • Gość: do ja Re: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 16:11
          a gdzie chodziłaś na ten pierwszy kurs ?
          Warto ostrzec innych..
          • Gość: kursant Re: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 16:28
            Najlepszy jest ADROM na ogrodowej i najspokojniejszy i najbardziej cierpliwy instruktor w Częstochowie pan Roman A. ;)
            • Gość: pola adrom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 10:25
              za to adrom z botanicznej do bani
              • Gość: ja Re: adrom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 11:04
                chodzilam do szkoly nauki jazdy "TIR". "Uczył" mnie Majchrzak, ale z tego co mi
                wiadomo juz tam nie pracuje. Własciciel osrodka tez nie bardzo. Najbardziej mu
                zalezalo zeby tylko pieniadze wplacic, a reszta sie nie interesowal...
              • Gość: no_name Re: adrom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 21:39
                adrom to jest tragedia !!! dno dna, kuzyn mój chodził i tylko z nerwami wracał i
                nic więcej. Lipa
    • Gość: Ew Re: Nauka jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 19:56
      Aleja N.M.P 8 naprawdę warto.
      • Gość: hahhauia Re: Nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 21:43
        mirex na śląskiej, polecam!
    • Gość: kursantka Re: Nauka jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 20:04
      Słuchaj jest nowo otwarty ośrodek szkolenia kierowców w Rędzinach, super gość
      super podejście bez nerwowy dużo tłumaczy i na pewno Cię nauczy bo mnie nauczył
      bo zdałam za pierwszym razem. Zresztą to jest gość który jest zawodowym kierowcą
      i ma jakieś doświadczenie i widać ze umie to przekazać innym, pozdrawiam..
      • Gość: kursant Re: Nauka jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 20:09
    • Gość: agniecha Re: Nauka jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.07, 20:11
      Najlepiej w ośrodku egzaminacyjnym na Hallera. Tam zdasz za
      pierwszym razem.Zapisz sie do Pana Nowaka .To taki przystojny
      gość.Wszytkie sie ,w nim kochają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka