Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 29.10.04, 19:02 Wyjdzie na to,ze Gnoj to bestseller. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dla_smakoszy_Gnoju Re: Gnój jest gnojem i gnojem pozostanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:42 Reklama w Gazecie Wyborczej zupełnie mnie nie wzrusza. Nie kupię gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Gnój jest gnojem i gnojem pozostanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:22 A JA KUPIŁEM BO JEST DOBRY. TY NIE KUPIŁEŚ BO GO REKLAMUJE GW? SMIESZNY JESTES. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: Gnój jest gnojem i gnojem pozostanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 15:46 Czy gnój może być dobry? Pierwszy raz słyszę. Chyba, że jesteś rolnikiem i masz zamiar użyźnić nim glebę. To rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: invasian Re: Gnój jest gnojem i gnojem pozostanie ! IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 30.10.04, 17:56 ty sie nabijasz z 'gnoju' ? ze swym gowniarkim poczuciem humoru powinienes byc jego fanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Re: Gnój jest gnojem i gnojem pozostanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:11 Każda gmina żydowska w Polsce miała obowiązek zakupienia 2 egzemplarzy, co daje łaczną ilość 30 tys sztuk. Kto kupił pozostałe 17 tys? Trudno zgadnąć, myślę że podane w Gazecie Wyborczej liczby są równie wiarygodne jak sama gazeta. Czyli nie warto w nie wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Gnój jest gnojem i gnojem pozostanie ! IP: *.tvgawex.pl 30.10.04, 23:55 ty anatol a moze bys tak do lekarza sie wybral?? tak w ogole to ja Gnoju nie kupilem, wypoczyczylem ksiazke w szkolnej bibliotece(!) przeczytalem i bardzo mi sie podobala, naprawde porusza bardzo wiele tematow i daje do myslenia pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezolutna Re: Gnój jest gnojem i gnojem pozostanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:57 Jeśli zachwalają gnój w Gazecie Wyborczej to jest najlepsza wskazówka, że nie warto brać tego do ręki. Poza tym będzie śmierdziało z biblioteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Gnój jest gnojem i gnojem pozostanie ! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.11.04, 09:36 Dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Gnój jest gnojem i gnojem pozostanie ! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.11.04, 09:35 Rzeczywiście Anatol, bardzo jest Ci potrzebny lekarz i to dobry, a nie jakiś tam zakonnik zielarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HCl Anatol - jesteś gn..ek, ojciec da Ci łomot! IP: 5.6R* / 212.121.135.* 01.11.04, 12:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Re: Chyba naprawdę mieli w rekach gnój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:37 Bo zaczynają cuchnąć ich posty. Panowie, tylko nie nabijajcie sobie gnojem głowy, bo myśli będą śmierdzące. A zresztą, czy gnój może być koszerny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clark_kent Ten "idiota" dostał NIKE. IP: *.acn.waw.pl 31.10.04, 00:17 Ten "idiota" dostał NIKE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Ten "idiota" dostał NIKE. IP: *.tpi.pl 31.10.04, 16:49 i dlatego ta nogroda czyta sie teraz "NAJK" Odpowiedz Link Zgłoś
piter98 Re: "Gnój" jak bułeczki 31.10.04, 09:11 No to Kuczok wreszcie odbije się finansowo.Zyczę mu jak najlepiej w napisaniu jeszcze lepszej książki.Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek student Pytanie mam poważne...! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:47 Mam pytajnik. Czy tylko książki, filmy, piosenki (itp.) poruszające najbardziej podłe aspekty naszej ludzkiej natury i ich konsekwencje mają szansę na spektakularne sukcesy? Bo okazuje się, że większość ciekawszych piosenek w historii rocka, książek, czy ambitnych dzieł filmowych wygrywa sekces poruszając problemy ludzkiej podłości, nienawiści, poprostu... gnoju. To tylko moje wrażenie... Mogę się mylić. Ale... Bo w ten sposób dochodzę do wniosku, że tylko przeżywszy i opisawszy coś okrutnie podłego mogę odnieść sukces!!! help me!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecia_robota_Żyda Re: GW usiłuje zgnoić Polskę i Polaków, ukryty cel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:01 Dlatego gnój jest tak mocno wypychany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek student filozofowofia pisania book`a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:51 Czy tylko książki o podłych stronach naszej natury mają szansę przebić się do sukcesu...? kurde! ważne. bo chce napisać book i szukam wątków... ;) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: filozofowofia pisania book`a IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.11.04, 09:48 Niekoniecznie. Książki o złych stronach naszej rzeczywistości mają szansę na krótkie powodzenie. Za parę lat nikt o "Gnoju" nie będzie pamiętał, ani się na jego temat wypowiadał. Dzięki krótkiej i szybkiej popularności autor zbierze kasę już za swojego życia. Chyba, że będzie tak trzymał. Za to wszyscy pamietają i pamiętać będą np. "Przeminęło z wiatrem" (może bardziej dzięki filmowi?, może to zły przykład?, ale kto dziś czyta "W poszukiwaniu straconego czasu"). Masz problem: albo los fajerwerku, który błyszczy bardzo jasno i bardzo krótko, albo wieczna sława na firmamencie. Zyczę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: filozofowofia pisania book`a 02.11.04, 09:10 Gość portalu: Roman napisał(a): > Niekoniecznie. > Książki o złych stronach naszej rzeczywistości mają szansę na krótkie > powodzenie. przykładem cała twórczość Franza K. > Za to wszyscy pamietają i pamiętać będą np. "Przeminęło z wiatrem" (może > bardziej dzięki filmowi?, może to zły przykład?, tak, dzięki Clarkowi G., poza tym to rzeczywiście bardzo optymistyczna w wymowie i treści powieść ale kto dziś czyta "W > poszukiwaniu straconego czasu"). ja. poza innymi zaletami ma i tę, że dobrze się przy niej zasypia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEO 2 pozycje W.A.B.-u pretendowały do Nike.Przypadek? IP: *.idea.pl 01.11.04, 10:08 Wydawnictw setki a na kilka nominowanych pozycji dwa tytuły należą do wydawnictwa W.A.B.. To tylko pokazuje,jak sterowanie mediami potrafi wpłynąć na obraz rynku(dziennikarze mediów które najwięcej mieszają wydają w W.A.B.ie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Re: 2 pozycje W.A.B.-u pretendowały do Nike.Przyp IP: *.acn.waw.pl 02.11.04, 08:50 Być może pokazuje to też, że inne wydawnictwa wolą prezentować wartościowe pozycje w stylu "Polska Bridget Jones kontratakuje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bog_istnieje Re: "Gnój" jak bułeczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:54 A tyle ludzi marudzi, ile to globalizacja zlego ze soba niesie. A tutaj prosze jeden z najwiekszych na swiecie producentow sprzetu sportowego "NIKE" sponsoruje polska kulture. Odpowiedz Link Zgłoś