klarav 04.08.07, 18:21 www.youtube.com/watch?v=-0wyybpS4yk --jakie jest wasze zdanie na ten temat? *** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agra1 Re: co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 18:27 Właśnie mnie to przeraża co dalej:(? zaczyna chyba coraz bardziej to do mnie docierać,ach to życie:( Odpowiedz Link Zgłoś
klarav Re: co dalej? 04.08.07, 18:36 i Ty mo mowisz moja droga?zbieraj tylek i w podskokach na promenade.dzis ,,step up,,tylko wiesz....nie obiecuje,ze nie bedziesz miala gorszego dziadostwa w glowie po tym filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: co dalej? IP: *.masterkom.pl 04.08.07, 18:38 milosc uzaleznia nasze zycie od drugiej osoby. dlatego, gdy znika - nie ma tez naszego zycia i wazne zeby byla zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
klarav Re: co dalej? 04.08.07, 18:41 ups...chyba rozpoczelam kolejny zalacy sie watek.....ale jakby nie bylo piosenka ładna,czyz nie?a zycie....nooooooooo....ja mam poukladane:)glowy i wszystko inne do gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 18:51 a ja mam dziś "żąlący" się dzień, więc łapie się żalącego wątku;)! Odpowiedz Link Zgłoś
klarav Re: co dalej? 04.08.07, 18:58 hmmmm....jak moge cie rozweselic a?hmmmm....moze wleje Ci po glowie mokrym halibutem?myslisz ze moze rozwiazac to zalony dzien? Odpowiedz Link Zgłoś
klarav Re: co dalej? 04.08.07, 19:00 bo wiesz....te twoje ostatnie statusy....sama nie wiem.ale....moze znajdz sobie jakiegos samca...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 19:07 oj klarav klarav żeby to było takie proste, te samce które są na tym świecie obecnie, mam wrażenie że nie nadają się do życia.......a mnie przecież o to chodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś