IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:34
skąd tyle grubych dzieci .
Nie czują , że to niezdrowe i nieestetyczne
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: grubasy IP: *.tktelekom.pl 05.08.07, 12:38
      Bedzie coraz wiecej :)Mutanty wypasione na sztucznym zarciu ,napojach i innym
      gownie:) Reklama robi swoje hahah...
      • Gość: agra1 Re: grubasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:46
        Tu nie ma się z czego śmiać.
    • Gość: hmm Re: grubasy IP: *.tktelekom.pl 05.08.07, 12:48
      Po prostu trzeba umiec odmowic dziecku pewnych rzeczy... Nie spelniac wszystkich
      jego zachcianek i kaprysow i zywic zdrowo. Niestety niektórzy nie potrafia tego
      zrozumiec...
    • Gość: zakrętka angrusz kochał się w grubej dyni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:57
      ..dostał kosza i od tej pory ma obsesję na punkcie tego, co jest pulchne!

• Gość: alla Re: angrusz kochał się w grubej dyni... IP: 212.87.241.* 05.08.07, 13:25
        bardzo zabawne; otyłość jest przyczyną wielu chorób, ograniczeń fizycznych oraz
        kompleksów; za otyłość dzieci odpowiadają rodzice (jeżeli przyczyną nie są
        różnego rodzaju choroby czy leki)
        • Gość: nogahitlera Re: angrusz kochał się w grubej dyni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 13:30
          guzik prawda, że rodzice! a dziadkowie to nie?mojemu chrześniakowi rodzice
          zabraniają jedzenia cukierków, a dziadek przynosi ich pełne kieszenie!
          • Gość: angrusz Re: angrusz kochał się w grubej dyni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:46

A starsze pannice . Zeby odsłaniac pępek to trzeba miec brzuch a nie
            bebech .
            Ślepe czy co ?? !!
            • Gość: anty-Angrusz Re: angrusz kochał się w grubej dyni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 22:09
              nie podoba ci się to nie patrz bałwanie... nic ci się nie podoba jak
              widzę i czytam Twoje posty, jesteś jakimś wyjątkowym frustratem...
              • Gość: Ja Wyjątkowo się z angruszem zgadzam. A ty nie pluj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 18:50
                tu jadem, jak cie facet denerwuje, omijaj jego posty.
            • Gość: allala Re: angrusz kochał się w grubej dyni... IP: 212.87.241.* 06.08.07, 22:14
              poziom twoich wypowiedzi... no cóż, wyraźnie opadł
              cholerny chodzący rzetelny ideał?
              niemożliwe

• Gość: grubaska Re: angrusz kochał się w grubej dyni... IP: 80.54.174.* 06.08.07, 22:48
                no cóż nie każdy musi być szczupły:) ja nie mieszcze sie w rozmiar
                38 tylko 44:) cieszę się dobrym zdrowiem i jestem sprawna fizycznie
                ( pływam, jeżdze na rowerach i chadzam po górach:) ) lubie dobre
                jedzonko i słodycze, no oczywiscie, że mogłabym przejsc na jakąs
                diete- cud ( ale w takowe nie wierze) , ale po co, akceptuje siebie
                i mam szerokie grono znajomych i często się usmiecham :) pozdrawiam
                tych szczupłych i tych grubszych
                P.S. ale co do pulchnych dzieciaków i sposobów ich żywienia to
                hmmmmmmmmm zgadzam sie z przedmówcami!!!!!!!!!!! Ja jako dziecko
                byłam szczupła :)
                • Gość: bibi Re: angrusz kochał się w grubej dyni... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 07:32
                  ten cholerny brak silnej woli!
            • Gość: bolo Re: angrusz kochał się w grubej dyni... IP: *.iplus.com.pl 11.08.07, 15:06
              a ty sliczny, młody, wysportowany ,szczypły .dlaczego tyle czasu
              spędzasz na forum .
              A może szybciej jowialny grubasek znajdzie swoją drugą połówkę ,niz
              taki tetryk jak ty
            • Gość: fifi Re: angrusz kochał się w grubej dyni... IP: *.iplus.com.pl 11.08.07, 15:11
              z braku laku to poparzec miło >a potem wrednie pisać na forum .
              a chcialbys miec taka smakowitą leciutko pulchna kobitke , 85c czy
              wolisz 65AAA ty uweilbiasz rozmiar S .a ty głupku wiesz ile
              dziewczyn przez takie posty zachoruje na anoreksje ??????
          • Gość: alla Re: angrusz kochał się w grubej dyni... IP: 212.87.241.* 07.08.07, 09:58
            zmieniam na "dorośli" - ok?
            • Gość: angrusz Re: angrusz kochał się w grubej dyni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 18:01
              malutkie dzieci są żywione nale 10 12 lat to już widza co winni jeść
              a czego unikac . To dlaczego żrą ?
              • Gość: bolob Re: angrusz kochał się w grubej dyni... IP: *.iplus.com.pl 11.08.07, 15:03
                ludzie mogą być chudzi jak ty i grubaski jak ja Dla wszystkich jest
                miejsce na tej planecie /ja na kżięzyc wystrzeliłabym tych
                nietoleracyjnych .A moze by ich coś zeżąrło
                • Gość: angrusz Re: angrusz kochał się w grubej dyni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 09:33

Nie chodzi mi o tolerancję ale o dogadzanie sobie , chęć
                  konsumowania , ot po prostu żarcia bez umiaru .
                  Pewnych rzeczy nie będę tolerował .
                  W pewnych granicach każdy jest trochę za gruby lub za chudy . Ale
                  grubas pod którym nogi się iksują i do tego widzę , że ciągle żre .
                  On jak się zestarzeje bedzie żądał opieki lekarskiej - ba za darmo -
                  a to przecież jego wina .
                  No i sprawy estetyki tez mają swoją wagę .Nie masz dobrej figury to
                  nie pokazuj tych zwałków tłuszczu ,Nie chodź prawie nago po ulicy .
                  Elementarne zasady przyzwoitośći .
                  Granice tolerancji muszą być .
                  • Gość: jo Re: angrusz kochał się w grubej dyni... IP: *.iplus.com.pl 01.09.07, 17:12
                    masz racje grubi do gazu .meldowac tylko tychktorzy mało jedzą i
                    mało ważz .bierzmy przykład z Wrony ,bo już z blizniaków nie .A
                    Rydzyk należy zawrócić na rogatkach miasta za tłusty
                    • Gość: angrusz szkoda zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 17:16

Do Jo :
                      Widac po twoich postach jaka jest twoja metoda dyskusji .
                      Szkoda zdrowia , nie tylko by byc grubym ale i dyskutować z tobą
    • Gość: Agata Re: grubasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 09:02
      Widuję wiele dzieci z nadwaga. Tylko trzeba wziąć jeszcze pod uwagę , że nie
      wszystkie to 'mutanty' wychodowane na sztucznym żarciu - córa mojej koleżanki
      jest po sterydach - dzięki temu przeżyła. I okreslenie 'mutant' jest tu co
      najmniej nie na miejscu. Więc nie generalizujmy.

No tak, ale estetyka przcież najwazniejsza...
      • agata.czest Re: grubasy 07.08.07, 09:07
        Do postu mojej imienniczki dodam jeszcze , że żadne dziecko, ŻADNE, nie
        zasługuje na tego typu okreslenia - wyzywajcie rodziców jak już cos - bo zdrowe
        dziecko z nadwaga to ich wina.
        • Gość: Herrminatorr lubie pulchne babki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 18:06
          a jak tobie sie nie podobają, to chyba masz problem ze sobą.
          • agata.czest Re: lubie pulchne babki 08.08.07, 16:44
            ???
    • Gość: up Re: grubasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 16:37
      ciągle tyją a na plaży aż obrzydzenie bierze : zamiast ciała
      galareta
      • Gość: skuwka Re: grubasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 16:45
        mnie dzisiaj wzielo obrzydzenie na widok jadacego bez koszulki żylastego
        chłopaka-kosci obciagniete skora. studenci medycyny mogliby na nim cwiczyc uklad
        kostny...fuj
      • Gość: angrusz Re: grubasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 09:10
        brak elementarnej samokrytyki i słabość woli - dogodzać sobie ,
        konsumować coraz więcej chociaż to szkodzi
    • Gość: angrusz Re: grubasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 17:38
      Ktoś się podszywa pode mnie .
      Jestem krytyczny ale nie chamski
    • Gość: ija Re: grubasy IP: 212.87.241.* 09.08.07, 18:28
      Angrusz podaj adres chce napisac,jestes ciekawym człowiekiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka