Dodaj do ulubionych

Uwagi do forum częstochowskiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 08:51
Dlaczego na tym forum jest tyle głupich i chamskich wypowiedzi ? Czy
naprawdę częstochowianie są taki mało inteligentni i czy obrzucanie
się wyzwiskami i wypisywanie beznadziejnych komentarzy ich daje im
tyle satysfakcji...???
Często zaglądam na to forum i jestem zażenowana poziomem wypowiedzi.
Ktoś chciałby uzyskać jakąś pomoc, doradzić się w jakieś sprawie -
często zdarza się że jakiś "głupek" musi nawrzucić parę epitetów, bo
na dany temat nie ma nic mądrego do powiedzenia
Ale pytam po co ???
Po co odpowiada jak na ten temat nie ma nic do powiedzenia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Uwagi do forum częstochowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 11:55
      czy żadna osoba wypisująca brednie nie jest w stanie napisac
      dlaczego tak robi?

czyżby brak odwagi do przyznania się jakim się jest człowiekiem????
    • taniarada Re: Uwagi do forum częstochowskiego 23.07.16, 16:30
      Dlaczego tak jest
    • obserwator1-2013 Re: Uwagi do forum częstochowskiego 23.07.16, 17:38

@mika
      Mam podobne zdanie do twojego.

Wyobrażałem sobie, że forum jest miejscem gdzie wpisują się ludzie, którzy potrzebują rady, pytają się w zwykłych sprawach codziennych gdy czegoś nie są pewni, potrzebują podpowiedzi osób mających większe doświadczenie lub wiedzę w danym temacie.
      I nie tylko. Niejednokrotnie każdy z nas, każdy człowiek czuje się samotny/zagubiony w czymś, co staje się dla niego olbrzymim problemem, wręcz tragedią. I może się okazać, że zwykła rada lub ludzka pomoc rozwiąże problem. Świat stanie się znowu piękny, budzi się chęć do życia.
      Życie to nie tylko problemy i upadki. To także chwile radości. Człowiek do pełni szczęścia potrzebuje się tą radością podzielić. Z kim? Z najbliższymi. A to nie tylko rodzina, to także znajomi, to także mieszkańcy Częstochowy. I częstochowskie forum powinno do tego służyć: budować międzyludzkie więzi także w takiej formie.

Cóż, marzenie!
      A życie jest takie jakie jest. Częstochowskie forum wygląda tak jak wygląda. Wątki pełne wyzwisk i wzajemnego poniżania się lub wątki reklamowe, typu: kup...
      Łudziłem się, że uda mi się opanować zachowania forumowiczów na częstochowskim forum. Znikną wyzwiska, zniknie obrzucanie się błotem, zazdrość, wzajemne podjudzanie się. Niestety, mój wysiłek dał tylko częściowo pozytywny efekt.
      A ile byłem opluwany! Masakra. A szkoda, nie tyle dla mnie ile dla tych "wypisujących beznadziejne komentarze".

Mimo wszystko marzę dalej.
      Cieszę się, że założyłaś ten wątek, żeś napisała. Może wspólnymi siłami "uporządkujemy" to forum?
      Sądzę, że forumowicz "taniarada" pomoże. To inteligentny i dobry człowiek.

Pozdrawiam
      • taniarada Re: Uwagi do forum częstochowskiego 24.07.16, 00:13
        Sorry Obserwator że pozwoliłem Cię wciągnąć w moją prowokacje.Ale sam widzisz ,łotry sobie bezkarnie hulają .I straszą resztę ludzi swoimi wpisami.Nikt przy zdrowych zmysłach tu nie napisze.Ale moje zadanie zostało spełnione.waldek pisze sobie pod waldkiem.A forum zmieniło się na ogłoszeniowe.Życzę dużo zdrowia i spełnienia marzeń.
      • ku-tz Re: Uwagi do forum częstochowskiego 24.07.16, 12:47
        Ha-ha znowu pantofelek.
    • pluto37 Re: Uwagi do forum częstochowskiego 23.07.16, 23:31
      obsrywator
      A ile byłem opluwany!

Przestań jojczyć a przeproś żeś narzygał na wycieraczkę to nikt nie będzie cie opluwał.
      Zachowuj się jak ....kulturalny człowiek to będziesz traktowany jak człowiek.
      A nie jak ten co tarza się w rynsztoku.

Amen!
    • taniarada Proszę bardzo 24.07.16, 00:05
      Nic nie pisząc nic nie mówiąc .I wpisali się ci co chciałem wywołać do tablicy.Niedrogi waldku bardzo mi smutno z tego powodu ,że nie możesz pisać pod swoim nickiem.Twoje żałosne westchnienia czuję na krzyżu po porannym spaniu .Niedrogi pluto twoje wpisy i rozmowy dwojga osób i język ,którego pozazdrościł by nie jeden żul .Wzbudza u mnie odruchy wymiotne.Starasz się niedrogi pluto angażować w wojenkę z PIS i kościołem .Ale na prawdę marne te starania. Te twoje spieprzaj dziadu to żenada Jedynie możesz sobie powpisywać z waldkiem i dyziem.Bo nikt normalny ,sam widzisz się nie wpisze.Pozdrówka .
    • taniarada Re: Uwagi do forum częstochowskiego 24.07.16, 00:19
      Gość portalu: mika napisał(a):

> Dlaczego na tym forum jest tyle głupich i chamskich wypowiedzi ? Czy
      > naprawdę częstochowianie są taki mało inteligentni i czy obrzucanie
      > się wyzwiskami i wypisywanie beznadziejnych komentarzy ich daje im
      > tyle satysfakcji...??? < Droga Mika nie wszyscy tu są częstochowianami .>Ktoś chciałby uzyskać jakąś pomoc, doradzić się w jakieś sprawie -
      > często zdarza się że jakiś "głupek" musi nawrzucić parę epitetów, bo
      > na dany temat nie ma nic mądrego do powiedzenia. <I to dzisiaj się właśnie zdarzyło>
    • dyziek_o Re: Uwagi do forum częstochowskiego 25.07.16, 20:28
      W necie znalazłem:
      Wstawiłem by obraz jaki ma "mika" nieco ogładzić.

Proszszsz!

A gdy się wypełniły dni i umrzeć przyszło latem,
      przez most tęczowy przeszły psy. - Równiutko. Łapa w łapę.
      Od łap tysięcy dudnił most, deszcz krwawy smagał ziemię,
      a one szły, i szły, i szły, ból niosąc i cierpienie.
      Anioł zastukał w boże drzwi,: - ?Mój Panie, już są blisko"-...
      Popatrzył w oczy pełne łez, choć przecież znają wszystko.
      U zejścia z mostu stanął Bóg- pobladły, wargi drżące-
      -jak tu utulić wszystkie psy, gdy idą ich tysiące?..
      Jakimi słowy błagać ma Bóg psy o wybaczenie
      za to, że wierząc w obraz swój, dał człowiekowi Ziemię?
      Barbara Borzymowska

I co "mika":
      Udało mi się ?!
      dyzio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka