Gość: marcin IP: 212.87.244.* 10.08.07, 14:14 Niedawno dowiedziałem się, że mój kolega ma chłopaka i są ze sobą bardzo szczęśliwi. Co myślicie o takim związku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowa Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.profiline.pl 10.08.07, 14:17 Pełna tolerancja:D jak są szczęśliwi to super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Chłopak z chłopakiem IP: 89.174.23.* 10.08.07, 14:26 Ty sie dziwisz, ze on ten teges z chlopakiem, a oni sie mogą dziwic, ze Ty ten teges z dziewczyną...tolerancja czlowieku, ich wybór! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Chłopak z chłopakiem IP: 212.87.244.* 10.08.07, 14:35 Ja nic do nich nie mam.To mój najlepszy kolega, ale ciesze się, że tak myślicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Chłopak z chłopakiem IP: 212.87.244.* 10.08.07, 20:12 Nie rozumiem co Wam przeszkadza, jeśli chłopaki są ze sobą. Przecież oni nic od Was nie chcą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.interbild.net 10.08.07, 22:16 koledzy z fotum sie martwia o swoje dupcie. jesli sa szcesliwi to dobrze moje zdanie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aallaa Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 22:16 to nieuleczalnie chorzy ludzie......i tego się nie wyleczy ,to w nich siedzi, a szkoda bo to często bardzo przystojni chłopcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 22:23 Związek jak związek,co w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fauntleroy Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 09:33 Mam w rodzinie bratanka który nagle zmienił orjetacje .Kochał się w pieknej dziewczynie myślał naiwniak ze moze coś tego będzie ale chłopaka olała z czym do gości? Dziewczyna piękna on gołodupiec wmówił sobie ze ona go kocha że będzie jego, był w totalnym błędzie.Po jakimś czasie dowiadujemy się ze chłopak zmienił orientacje seksualną gdy dziewczyna wyszła za mąż. dziwne co?.Po jakimś czasie znalazł sobie" przyjaciela" ono jest krawcem bratanek robi za chłopa a ono za babę. Ksiadz przychodzi do nich i szyje jak mówi nową sutanne, juz rok chodzi do przymiarki fajnie, coś jest na rzeczy. Wiocha się śmieje z całej trójki mieszkają pod Cżestochową a ksiądz jest tam proboszczem i teraz kto kogo ,,zachodzą ludziska w głowę. A "ono "jest takim cwaniakiem ze prawdziwa kobieta to "onu "do pięt nie dorosła. Jestem osobą tolerancyjną od czasu do czasu odwiedzam bratanka a wtym czasie "ono" nie wychodzi z pokoju tak jakby "onego" nie było. W miescie nie wiele osób o tym by wiedziało na wsi jest inaczej wszyscy o wszystkim wiedzą obciach totalny.Widze na podstawie bratanka ze to jest {w jego przypadku} świństwo . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JR Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.hcz.com.pl 14.08.07, 11:44 > Mam w rodzinie bratanka który nagle zmienił orjetacje .Kochał się w > pieknej dziewczynie myślał naiwniak ze moze coś tego będzie ale > chłopaka olała z czym do gości? Dziewczyna piękna on gołodupiec > wmówił sobie ze ona go kocha że będzie jego, był w totalnym > błędzie.Po jakimś czasie dowiadujemy się ze chłopak zmienił > orientacje seksualną gdy dziewczyna wyszła za mąż. dziwne co?.Po > jakimś czasie znalazł sobie" przyjaciela" ono jest krawcem bratanek > robi za chłopa a ono za babę. Ksiadz przychodzi do nich i szyje jak > mówi nową sutanne, juz rok chodzi do przymiarki fajnie, coś jest na > rzeczy. Wiocha się śmieje z całej trójki mieszkają pod Cżestochową > a ksiądz jest tam proboszczem i teraz kto kogo ,,zachodzą ludziska > w głowę. A "ono "jest takim cwaniakiem ze prawdziwa kobieta > to "onu "do pięt nie dorosła. Jestem osobą tolerancyjną od czasu do > czasu odwiedzam bratanka a wtym czasie "ono" nie wychodzi z pokoju > tak jakby "onego" nie było. W miescie nie wiele osób o tym by > wiedziało na wsi jest inaczej wszyscy o wszystkim wiedzą obciach > totalny.Widze na podstawie bratanka ze to jest {w jego przypadku} > świństwo . Ciekawe, kiedy Wieśniaki przestana być Wieśniakami ? Wieśniak to takie stworzenie, które mieszka na wsi lub w mieście, a jego jedyną rozrywką jest plotkarstwo i brukowce w każdym wydaniu: gazetowym, telewizyjnym, a przede wszystkim w wersji "pani, a pani słyszała ...., Sodoma i Gomora moja pani". Nic gorszego dla mnie nie ma jak znaleźć się w środowisku, w którym jedynym tematem rozmów są ploty i plotki: "kto z kim i kogo", "co zjadł i czym się zes...ł", "co kto kupił i za czyje ..." itd., a przy tym co kolejne uszy to dopowiadanie dalszych wymyślonych sensacji. Co prawda sam nie wyobrażam sobie, żebym mógł "z chłopcem", ale wiem, że istnieją anomalia, które powodują, że jakaś "klapeczka" się przestawia i ten ktoś zaczyna być "inny". Bez wątpienia jest inny, ponieważ naturalnym w przyrodzie jest pociąg do siebie płci przeciwnych. Jednak dopóki nie są natrętni i uporczywi w stosunku do hetero, to co komu do tego jakie kto ma zapartywania ? Niestety póki co pewne wizerunki kreują fanatycy i ludzie zbyt sklerykalizowani. Co do księdza: aby cokolwiek powiedzieć na jego temat to trzeba by było dobrze znać jego pobódki, które nim kierują do tych odwiedzin. Czy gejowskie, czy tylko i wyłącznie towarzyskie, czy też po prostu próbuje ich nawracać. Niestety ludziska lubią tanią sensację, dlatego często do faktów dopowiadają wiele mitów. Osobiście wolał bym za przyjaciela mieć tolerancyjnego geja niż nietolerancyjnego pseudokatolika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerancyjny gość Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 09:34 Nie rozumiem oburzenia co niektórych prymitywów. Jeśli panowie są ze soba szczesliwi, co co komu do tego. Jeden lubi kobiety inny facetów, jaki problem. Przecież nikt was "niepedałów" nie tyka i nikt od Was nic nie chce. Troszkę zrozumienia dla inności. Swoją drogą poczytajcie sobie troszkę skąd sie bierze homoseksualizm i że tego absolutnie nie da się w sobie zmienić, zresztą po co zmieniać skoro to funkcjonuje: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prymityw Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 09:32 Jezeli człowiek rodzi się z takimi skłonnościami to mogę zrozumieć ale gdy pod wpływem niepowodzenia zmienia się orientacje seksualną to jak to nazwać. I ten ksiądz proboszcz to juz jest seks grupa i ty piszesz ze ktoś jest prymitywem. Kim ty do cholery jestes pedałem jezeli tak ,to jak mawiał kapral w wojsku ch....j ci w d...ę i kawałe szkła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 13:05 Kolego ,,bardzo dobrze sie podpisałeś- "prymityw" jak ulał pasuje do twojej wypowiedzi....Orientacja seksualna to nie jest coś co sobie wybieramy-jedni rodzą sie hetero inni homo i nie wierz w bzdury ,że ktoś pod wlywem czegokolwiek nagle stał sie gejem czy lesbijka.Jeśli two bratanek miał dziewczynę a teraz ma chłopaka to znaczy,że wcześniej tę dziewczynę oszukiwał albo był z nią tylko dla zachowania pozorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JR Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.hcz.com.pl 14.08.07, 12:02 > Jezeli człowiek rodzi się z takimi skłonnościami to mogę zrozumieć > ale gdy pod wpływem niepowodzenia zmienia się orientacje seksualną > to jak to nazwać. Takie przypadki, aby ktoś zmienił orientację seksualna pod wpływem zawodu miłosnego raczej sie nie zdarzają. Najczęściej jest tak, że ta osoba posiada takie, a nie inne zapatrywania lecz boi się opinii środowiska zwłaszcza, kiedy ono naciska. Bywa często, że osoby te zawierają nawet małżeństwa heteroseksualne, aby tylko się ukryć w obawie przed opinią środowiska lub po prostu są do tego "popychane" przez rodzinę lub znajomych. Niestety takie małżeństwa czy też związki nie mają żadnej przyszłości, ponieważ zmiana orientacji jest prawie, że niemożliwa. Problem nie polega tylko i wyłącznie na kontaktach cielesnych, ale przede wszystkim na psychice. Można to porównać w drugą stronę do zmuszania osoby heteroseksualnej do związków homoseksualnych. Czy wyobrażasz sobie, że Ciebie jako faceta ktoś by teraz zmuszał, abyś zaczął się interesować chłopcami ? Podobnie jest z osobami homoseksualnymi, które zmusza się do związków heteroseksualnych. Różnica polega tylko na tym, że osoby homoseksualne są wyobcowane przez nietolerancyjne społeczeństo, które jednak w wiekszości jest heteroseksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.realestate.net.pl 11.08.07, 12:41 jedyny normalny związek to mężczyzna i kobieta, inne kombinacje są chore i należy je całkowicie potepiac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 11:14 Monia--mam nadzieję że wybierzesz celibat :) nigdy więcej takich jak ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Monia Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 18:42 widzisz Monia mowisz ze tylko kobieta i mezczyzna: a wtedy kiedy maż bije żone, kiedy przchodzi do domu pijany, kiedy molestuje zone, dzieci, kiedy nie dba o nie tylko robi jedno za drugim, kiedy zona sie puszcza z sasiadem zostawiajac dzieci na pastwe losu, kiedy sie wspolnie upijaja, kiedy robia takie rzeczy przy dzieciach, ktorych one wolalyby do konca zucia nie pamietac - to sa zwiazki kobiet i mezczyzn i to sa jedyne weglug Ciebie normalne zwiazki??? gratuluje Ci i rzeczywiscie zycze Ci takiego faceta zebys mogla powiedziec kiedys "a jednak nie tylko zwiazek k+m jest normalny, ale i m+m" to sa normalni ludzie i gwarantuje Ci ze nawet sie nie spodziewasz ilu Cie otacza z iloma codziennie rozmawiasz i w ilu bys sie mogla zakochac (oczywiscie zadnemu z nich tego nie zycze - o zgrozo takiej kobiety jak Ty) i jeszcze jedno: jakby wszystkie kobiety byly tak jak Ty glupie i malo tolerancyjne to wiekszosc facetow bylaby gejami... przemyslsobie to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.realestate.net.pl 12.08.07, 19:54 ja nikogo nie obraziłam pisząc swój post a Ty mnie obrażasz nawet nie znając, więc proszę nie rób tego, ktoś założył temat a ja napisałam co myślę i nie chciałam nikogo obrazić, to tylko i wyłącznie moje zdanie, mam do niego prawo jak i wszyscy, Ty szanujesz gejów i ok, to Twoja sprawa i mnie nic do tego, tylko mnie nie obrażaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.realestate.net.pl 12.08.07, 20:01 poza tym jesli jesteś tolerancyjny, to toleruj i szanuj też takie osoby, które mają inne zdanie niż Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie rozumiem Re: Chłopak z chłopakiem IP: 212.87.241.* 12.08.07, 23:42 ale dlaczego potępiać? co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Monia Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 23:33 szanuje zdanie innych, ale to Ty mówisz że m+m jest nienormalne i trzeba to potepiac, wiec to Ty szkalujesz gejów, obrazasz ich, a pewnie nie znasz ani jednego, wiec nie wypowiadaj sie w temacie o ktorym nie masz pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.realestate.net.pl 14.08.07, 10:16 akurat wiem o czym mówię, więc jesli będę chciała to będę sie wypowiadać, Ty chyba niestety nie wiesz, czego bronisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tms Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 19:47 Wydaje mi się z na tym forum piszą sami obrońcy poza kilkoma osobami pedałów .Przeczytajcie sobie książkę S.Grzesiuka "Pięć lat kacetu". trafnie tam opisał to co wy bronicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JR Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.hcz.com.pl 14.08.07, 12:42 A czy wiesz co się dzieje w więzieniach, w wojsku, internatach itp. placówkach, gdzie przebywają osobniki tej samej płci ? Bardzo czesto dochodzi do wyładowywania napięcia seksualnego i stosunków homoseksualnych. Jednak to nie jest homoseksualizm lecz zboczenie. Zboczeniec to osoba heteroseksualna, która odbywa tylko i wyłącznie kontakty seksualne, tylko po to aby rozładować swoje napięcie seksualne. Nie mając w ogóle "pociągu" do tej samej płci, a wręcz nawet odczuwając wstręt. Zboczenie należy tępić wszelkimi metodami. Homoseksualista ma inną psychikę, która powoduje, że pociąga go lub ją osoba tej samej płci. W stosunku do tej osoby odczuwa nie tylko porządanie cielesne, ale także i więź psychiczną, to coś, co nazywają miłością. Problem w społeczeństwie właśnie polega na tym, że nie potrafi odróżnić homoseksualizmu od zboczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JR Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.hcz.com.pl 14.08.07, 12:20 > jedyny normalny związek to mężczyzna i kobieta, inne kombinacje są chore i > należy je całkowicie potepiac! Niestety całe zło tego świata to brak tolerancji. Zarówno tolerancji do ludzi o innej orientacji seksualnej jak i do ludzi o innym światopoglądzie. Tak więc potępiać należy prawdziwe zło, którym właśnie jest brak tolerancji. Ponad to piszesz, że kombinacje homoseksualne "są chore". Tak, jest to choroba. Choroba umysłu, która powoduje, że daną osobę pociągają osoby tej samej płci, a do płci przeciwnej czują wstęt, czy wręcz obrzydzenie, podobnie jak dla heteroseksualnych odwrotna sprawa. Niestety jest to choroba nieuleczalna. Dlaczego zatem chcesz potępiać ? Przecież osoby chore na inne choroby także są "inne". Ktoś nie ma ręki, albo nogi, inny nie słyszy lub nie widzi. Czy ich także należy potępiać ? Widzisz, choroba zwana homoseksualizmem to nie jest chorobą tylko i wyłącznie homoseksualistów, lecz przede wszystkim chorego, bo nietolerancyjnego społeczeństwa, a nazywa się "homofobia". Dopóki w społeczeństwie będą ludzie chorujący na homofobię tak długo homoseksualiści będą walczyć o traktowanie ich z tolerancją. Stąd właśnie biorą się wszelkie zatargi, demonstracje, parady równości oraz marsze antyhomoseksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agara1 do potępiających!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 12:30 Nikt nikogo nie ma prawo potępiać, a co Wam do tego? Każdy ma prawo wyboru , i Wy również więc nikt Wam h... nie pcha bez pytania do d..., a oni się zgadzają na własne życzenie więc w czym problem , Wy macie problem, moi drodzy że nie umiecie pewnych rzeczy przyswoić i tolerować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hator Re: do potępiających!!! IP: 80.48.49.* 12.08.07, 15:42 no niestety .... żadnej tolerancji tzn żadnej propagandy jak mawia Romek. Gdyby ludzkość cała wybrała homosexualizm to byśmy wyginęli a poza tym nikt by tu nie pisał bo by nas nie było! Dobrze że Adam z Ewą nie byli homo :D ani zoo.. bo tam w raju przecież wąż jeszcze był! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 17:12 Ciekawe czy ssa sobie jaja :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Chłopak z chłopakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 21:13 Normalna sprawa. Takich związków są miliony na świecie. Każdy ma prawo do szczęścia, o ile nie krzywdzi tym innym. Nie widzę więc problemu w związku dwóch facetów czy dwóch dziewczyn. Homofoby to ludzie mający płytkie i ciasne rozumki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: identyczne IP Re: Chłopak z chłopakiem IP: 212.87.244.* 14.08.07, 13:00 Gość portalu: marcin napisał(a): > Niedawno dowiedziałem się, że mój kolega ma chłopaka i są ze sobą > bardzo szczęśliwi. Co myślicie o takim związku? Jeżeli są szczęśliwi to bardzo dobrze. Z biologicznego punktu widzenia,związek taki nie możliwości reprodukcji,zatem nie są w stanie funkcjonować,także według prawa jako rodzice. Związek partenerski to indywidualna sprawa każdego człowieka i świadomy wybór danej osoby czy pary,nie powinno się zatem ingerować,napiętnować itd. Społeczeństwo musi dojrzeć,ale jednocześnie zachować pewien dystans. Mianowicie dopuszczam wspólnote majątkową takiego związku (odpowiednia ustawa)ale nie dopuszczam adopcji dzieci przez związki homoseksualne. Parady miłości z punktu widzenia zamanifestowania swojej tylko seksualności(nie zaś samego związku) uważam za nieporozumienie,choć każdy według prawa jest równy,zależy zatem jaką formę przybierają takie manifestacje. Odpowiedz Link Zgłoś