Dodaj do ulubionych

Do Czestochowskiej Policji

IP: *.nycmny.east.verizon.net 12.08.07, 21:44
Uczcie się chlopaki jak "Wielki Brat" zatrzymuje piratów drogowych.
Radiowoz to narzedzie pracy ktore tak jak np.krotkofalkowka moze byc poobijany
obdrapany i brudny.Wtedy widac że taki pojazd ciezko pracuje.
Ja bedac w Polsce nie widzialem powgniatanych radiowozow:)))

pl.youtube.com/watch?v=QTVnpr2ZqZg&mode=related&search=
Obserwuj wątek
    • Gość: Eryk XiI Re: Do Czestochowskiej Policji IP: *.profiline.pl 12.08.07, 22:01
      Gość portalu: Truck&Trailers napisał(a):

...
      > Ja bedac w Polsce nie widzialem powgniatanych radiowozow:)))

A ja drogi Truck&Trailers chciałbym spokojnie jechać po polskich
      drogach i nawet zdaleka nie widzieć takich debili ( tak z jednej jak
      i z drugiej strony ).
      Są inne sposoby na zatrzymanie takich piratów drogowych.
      • Gość: e..k Re: Do Czestochowskiej Policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 22:17
        Autor wątku chyba sie naoglądał za duzo amerykanskich filmów i
        oderwał się mocno od rzeczywistości!!!
        • Gość: M&M Rajdy i piski w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 23:24
          Nie wiem jak reszta miasta, ale zauważyłem że w weekend Częstochowskie Aleje
          stają się torem wyścigowym dla samochodów pseudotuningowych. Gdzie młode szczyle
          robią popisówki z piszczeniem opon, bo akurat mógł wziąć auto od tatusia. Nie
          dość , że gó..arzy ledwo widać za kierownicy to jeszcze stanowią zagrożenie dla
          pieszych chodzących chodnikami, wystarczy że straci panowanie na mokrej
          nawierzchni i tragedia.
          A Policja to sobie jeździ auteczkiem jak by jechali na piknik, ciekawe czy są
          głusi czy ślepi, jak nie widzą takiego frajera który się popisuje.
          • Gość: egon Re: Rajdy i piski w Alejach IP: *.sfc.pl 12.08.07, 23:34
            Policja dopieszcza pielgrzymki(dreptaczy).
            • Gość: bazik Re: Rajdy i piski w Alejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 23:49
              niestety muszą robić to, co przełożeni im nakazują, w Polsce nie ma samowolki, a
              jak coś to muszą się grubo tłumaczyć
              • Gość: M&M Gliny z Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 00:27
                Byłem w Niemczech i powiem, że nie widziałem aby po mieście się robiło wyścigi
                zarówno samochodowe jak i te na skuterach. Tam za przekroczenie prędkości o 6
                km/h można mieć niezły mandacik, nie mówiąc o piskach oponami. A u nas nadal
                samowolka w alejach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka