Gość: tom IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.07, 21:23 Odbył się wczoraj w Blachowni koncert zespołu Lady Pank? Jakie macie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafallski Re: Lady Pank w Blachowni IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 20.08.07, 21:44 Wrażenia raczej średnie... Na wielki plus zasługują organizatorzy imprezy, wszystko profesjonalnie przygotowane - scena, telebim, nagłośnienie, itd. Fajerwerki trochę słabe, choć oglądałem je z chodnika przy jeziorze tuż obok kawiarenek, może z miejsca gdzie odbywały się koncerty były lepsze widoki. Jednak po Międzynarodowych Mistrzach Polski spodziewałem się czegoś lepszego. Co do Lady Pank to zespół zagrał super, szkoda tylko że pan Panasewicz nie był w stanie śpiewać, szczególnie na początku... Krótko mówiąc spieprzył koncert :/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol Re: Lady Pank w Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 09:43 Zaje..............fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Lady Pank w Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 21:24 Razem ze Zdziśkiem Nowakiem chodziłem do szkoły średniej. Już wtedy wykazywał on zdolności przywódcze. Jego poczynania obserwuję gdy był w sejmiku potem w starostwie a teraz jako burmistrz Blachowni. Nie da się ukryć, że czuć w tym meście młodą krew i pomysły. Mam nadzieję, że Zdzichu zrobisz porządek w Blachowni zlikwidujesz sare układy. Pierwsze efekty już widać trzymaj tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: para Re: Lady Pank w Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 16:56 sie działo : fotoforum.gazeta.pl/72,2,862,67768454.html Odpowiedz Link Zgłoś
patian Re: Lady Pank w Blachowni 21.08.07, 18:37 Serdecznie gratuluję - wspaniałe zdjęcia !!! Cóż za uzdolnione osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: Lady Pank w Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 22:10 dosc tego wycia.burmistrz niech sobie te koncerty organizuje u siebie na podwórku.nie kazdy chce cala niedziele po 22 sluchac wsiórskiej muzyki.w blachwoni mieszkaja tez ludzie chorzy i starzy.czy maja sobie kupic ser do uszu, bo pan władza nie wie juz co robic i na co pieniadze wydawac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Lady Pank w Blachowni IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.07, 22:21 Jest tu fajny pokaz ogni. blachownia.com/2007/131/art.php rere, wyluzuj.W tym roku więcej ,, hałasu" już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish Re: Lady Pank w Blachowni IP: 83.18.124.* 21.08.07, 23:43 liczyłem na ich popisowy numer czyli rzut butelką Panasewicza...niestety zawiodłem się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok Re: Lady Pank w Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:47 Zdjęcia fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa007 Re: Lady Pank w Blachowni 21.08.07, 23:49 A mnie się podobało! Tylko to nagłośnienie przy Krzyku i 69 jakoś nie do końca spełniało moje oczekiwania ale za to przy Lady Pank jak najbardziej :) Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
magmam Re: Lady Pank w Blachowni 23.08.07, 09:56 Fajnie było. Swoją drogą trzeba przyznać, że Blachownia ma imprezki, których może pozazdrościć Cz-wa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: Lady Pank w Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 14:57 Szkoda, że wybiórcza nie zauważyła tej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś