Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 11:19 Bardzo prosze o opinie ponieważ mam zamiar go nabyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mekintosz Re: OPEL ASTRA I opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 11:24 no to nabywaj...to barachło!!! strasznie lipny samochod chcesz sobie kupic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ctr Re: OPEL ASTRA I opinie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.08.07, 11:31 Spoko jest. Dobrze się jeździ - mało awarii. Duży minus to blacha. Rdza na nadkolach i na spawach nie do przeskoczenia. Co chwila można czyścić i lakierować a i tak zaraz wylezie z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee opinia może byc tylko jedna ... IP: 83.2.141.* 21.08.07, 11:32 niemiecki szrot wypierdziany kebabami (hiehie zapozyczone) lepeij kup super japonczyka (civic, 323) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJ Re: OPEL ASTRA I opinie IP: 80.51.254.* 21.08.07, 11:42 Polecam - mała awaryjność, tanie części, świetnie się prowadzi. Jedyną wadą jest blacha (choć ja mam rocznik 93 i nie jest źle - silnik 1.4 benzynka na wielopunkcje + LPG). Odpowiedz Link Zgłoś
01baca10 Re: OPEL ASTRA I opinie 21.08.07, 13:58 Kupuj - Ja miałem 95 rok 1,7TD 300000km i nic się z nią nie działo. A rdza????? trochę na nadkolach koszt choćby co 2 lata to 150zł (czy taki duży). Ale przynajmniej inne części tanie. Japończyki to dopiero badziewia - zobacz jak wyglądaja w środku (mowa o rocznikach 94-98, a skoro chcesz astrę I to pewnie w tych granicach) tandeta jak w maluchach. Dodatkowo japończyk nie da ci takiego wypasu, tzn. klima, elektryka, a Astrę spokojnie z takim kupisz. Taka toyota (corolla) jeszcze w 2002 roku nie miała w standardzie szyb elektrycznych - śmiech, auto za 60 tys. zł. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmas Re: OPEL ASTRA I opinie 21.08.07, 14:19 Może być,ale blacha taka sobie jest.Zerknij na Golfa Trójke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: OPEL ASTRA I opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:31 Mam Astre 1.4 w benzynie + LPG i spokojnie mogę Ci polecic to autko!!! Bezawaryjna jazda,tanie i łatwo dostępne części! Blacha akurat u mnie jak do tej pory nie rdzewieje i naprawdę jedyne co robię to wymieniam olej i tankuje gaz!!!! Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: OPEL ASTRA I opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 20:26 odradzam.Male alew wyjkatkowo poliwopzerne i awaryjne auto.Lepiej kupic za te same pieniadze np foda eskorta. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxkacperxxx Re: OPEL ASTRA I opinie 21.08.07, 20:43 Witam :-) Jestem posiadaczem astry F od około 2 tygodni. Moje autko jest z roku 95 ale blacha jest w nim nie ruszona. Nie ma żadnych śladów korozji (może udany egzemplarz lub dobrze zakonserwowane). Od tygodnia jest na LPG i przy silniku 1,6 pali nieco poniżej 8 litrów w trasie mieszanej. Części faktycznie są tanie. Aha... Polecam kombi :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: OPEL ASTRA I opinie IP: *.flatpla.net 21.08.07, 23:11 Każde auto można skrytykować bo gdzieś,kiedyś komuś coś się tam popsuło.Jeżeli dany egzemplarz astry jest dobry to bierz bo-tanie części,prosta budowa(pozwala na samodzielne naprawy),trwały silnik wbrew pozorom nie tak awaryjny jak piszą wyżej-jeśli dużo pali to zazwyczaj jest to jakaś usterka osprzętu,ale to dotyczy każdej marki.Czasem nie trzeba nawet wydawać kaski a tylko np.przeczyścić to i owo.Dużo jest w necie o astrach np. na AutoKąciku-polecam.Złomem nazywa się teraz wszystko co ktoś ściągnie z zagranicy,nawet japończyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Re: OPEL ASTRA I opinie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.07, 11:05 Jest wspaniały. Nigdy nie chciałbym mieć innego samochodu. Szkoda że powoli odchodzi do przeszłości, bo pewnie następnego takiego nie będę mógł kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: OPEL ASTRA I opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 12:38 Gość portalu: hamster napisał(a): > czesc, > > jezeli masz zamiar kupic kombi to wlasnie sprzedaje moje: > rok 97 zielony metalik > 2x air bag > ABS > Klimatyzacja > instalacja LPG > radio CD/MP3 > opony zimowe i letnie ( jedno sezonowe) > wymienione tlumiki w tym roku (gw 18m), napelniona klima, wymieniony > akumulator( gw 3 lata), wazny przeglad i ubezpieczenie. Łachu tu nie kramik buraku tylko forum frajerze !! Odpowiedz Link Zgłoś