Dodaj do ulubionych

Hotel dla zwierząt w Częstochowie??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 11:40
Witam!
Czy wiecie gdzie jest może hotel dla zwierząt lub czy schronisko
albo lecznice dla zwierząt mają coś takiego?
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: inna Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.07, 11:49
      kiedys musiałam oddac psa do takiego hotelu na 2
      tygodnie.skorzystałam w schronisku.nie wiem czy jeszcze cos takiego
      jest najlepiej przedzwonic.
      • Gość: Marcin Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 11:53
        Dzięki za info.
        Pozdrawiam
        • Gość: nz sdfhndklgb Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 01:41
          Nie oddawaj do schroniska,nie dosyć ,że go wygłodzą to nie wiadomo jaką chorobe
          moze złapać. To schronisko to istny syf. Już lepiej do hotelu,tyle,że wyboru bo
          jest jeden nie ma ale na pewno lepsza opieka.

Hotel: www.psy.kamiron.com/hotel.html
          • Gość: albo Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 10:36
            Mam dość dziwnych pomysłów ludzkich.
            • Gość: wń Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:28
              Co w tym dziwnego?
        • urte2 Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? 15.01.14, 22:45
          Dobra rada dla niektórych : Ludzie,nauczcie się poslugiwać wyszukiwarkami,gdyż to bardzo ułatwia życie :wystarczy w tym przypadku wpisać np.w wyszukiwarkę -np.Google ,potrzebne hasło: hotele dla zwierząt okolice Częstochowy i przejrzeć 1-2 str. podanych informacji. Wygląda na to,że wielu ludzi nie wie chyba nadal /mimo korzystania z komputera od ladnych paru lat/co to jest wyszukiwarka i po co one są ?? Każdą informację możemy zdobyć w prosty sposób wlasnie dzięki wyszukiwarkom,wpisując w jej okienko hasło -czyli czego szukamy,jakich informacji.Starsze pokolenie może poprosić o pomoc mlodszych wokol siebie,na pewno pokażą,jak korzystać z wyszukiwarek na kompie.:) .Pozdrawiam.
          www.google.pl/search?q=hotele+dla+zwierz%C4%85t+okolice+Cz%C4%99stochowy&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=np&source=hp&gws_rd=cr&ei=JAHXUomrE9HJsgb5poDACg
    • Gość: Mirka Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:29
      A gdzie przyjmują koty? Czy słyszał ktoś o schronisku dla kotów?
      • Gość: tess Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 14:04
        www.tricolor.ecom.com.pl
    • Gość: hen Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:50
      jesli masz serce i sumienie -oraz nieco kasy/nawet pożycz/-to jesli
      nie masz kogoś kto może zaopiekowac się psem -to oddaj pod opiekę
      hotelu dla psów---adres masz w linku /ul.Malownicza/.W schronisku
      będzie tak wystraszony otoczeniem -szczekanie prawie 250 psów calymi
      dniami i wieczorami nieraz-to strszny szok dla psa z domu.Procz tego
      zarazić się może różnymi chorobami-np.tasiemcem-mimo ,że dostanie
      osobny kojec -to na pewno nie bywa sterylizowany po kazdym psie-a
      pobliskie kojce -także.Strach-szok i stres ogromny-to czeka psa !!!
      Pozycz kasę-jesli nie masz tyle-i jedynie w hotelu dla psów -moze
      taki pies przetrwać-jak myśle.Nie widzilem tego hotelu-zajtzalm na
      stronke-jest chyba nie najgorzej-nawet normalnie.Radze ci-
      posluchaj .To co napisałem-dotyczy też kotów!!! Jesli nie ma osoby
      zastępczej- kto zaopiekuje się zwierzakeim-oczywiscie.
    • Gość: hen Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:57
      w linku masz inf- tel. 034/365-0219 oraz 509-750-085
      • Gość: dfg Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej dz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 13:02
        Każdy by chciał by jego zwierzaczkiem ktoś się bawił jak jemu się
        znudzi to dać komuś na przechowanie ,umycie i nakarmienie..A może by
        tak zrobić wypożyczalnię różnych zwierzątek oczywiście bezpłatnie bo
        to państwo powinno utrzymywać przecież wszelkie rzecy jak schroniska
        dla psów.Obywatel ma prawo tylko wymagać.
        • Gość: gosc Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 21:07
          witam jesli chodzi o hotel dla zwierzat na ul.Malowniczej to polecam prowadzi go
          p.Kamila jest bardzo oddana zwierzetom i umie o nie zadbac prowadzi szkolenie
          dla psow wiec poradzi sobie z kazdy czworonogiem , zapewni twojemu pieskowi
          kojec markowa karme oraz spacery i zabawy Doba tam ostatnio kosztowała 20 zł ale
          piesek bedzie miał właściwą opieke i mniejszy stres Ja szkoliłam tam swoje
          pieski mieszkam niedaleko i widze jak p.Kamila opiekuje sie zwierzetami Pozdrawiam
          • wrybka75 Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej d 13.01.14, 10:09
            własnie szukałam hotelu na tydzień dla mojego labradora. Pani kamila, choć może i jest superprofesjonalistką, jest też grubo rąbnięta. - powiedziała mi 50 zł za dobę. Od razu podziękowałam.
            • sfera.armilarna Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej d 14.01.14, 01:19
              Porownaj ceny :

www.google.fr/search?q=hotel+dla+zwierz%C4%85t&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:fr:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=bIHUUpaAHebB0gXB9IGwBA#q=hotel+dla+zwierz%C4%85t+cena+za+dobe&rls=org.mozilla:fr:official
              Mozna wynajac licealistow, badz studentow.

I placic za spacery i przebywanie ze zwierzakiem.
              • taniarada Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej d 15.01.14, 22:59
                W tematach o psach przodujesz.Jak to Alex z mokrym nosem.Z psem pluto razem biegacie. ?Jedno mnie martwi ,że na starość nie potrafisz się wysłowić.Dwa posty wklejasz po kolei .W jednym się nie potrafisz wysłowić.< Nocna Zmiana się kłania> bo wtedy dyżur obejmujesz kontrolny.
                • sfera.armilarna Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej d 15.01.14, 23:22
                  pàajacu wypisujacy zboczone teksty chamie.
                  taniarada gna szyn alicja gnoj boski

miglanc schorowany psychopato ublizajacy na FCz od ponad 10. lat
                  • taniarada Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej d 15.01.14, 23:36
                    Zobacz nauka nie idzie w las.Jeden post ,jedna odpowiedź.Nie szukaj obcych wątków .Bo ze mną rozmawiasz.I nie gnój innych ludzi Alex.10 lat ,a komputer mam od trzech.
                    • sfera.armilarna Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej d 15.01.14, 23:54
                      jestes rozpoznawalny sfinks miglanc jako, smiec zbok i bandyta

tyle w temacie wieloniockowy gnaszyn70 afrodyziak i inne tam nicki alicja
                      psycholu :

forum.gazeta.pl/forum/w,55,145061703,146251795,Ostre_baty_psycholu_Teeeeeeeegie_.html
    • Gość: liber.all Schronisko nie prowadzi hotelu IP: 212.87.241.* 14.12.07, 12:04
      Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Częstochowie nie prowadzi
      hotelu dla zwierząt.
      Ledwie starcza miejsca dla psów przybywających w schronisku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka