Gość: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 11:40 Witam! Czy wiecie gdzie jest może hotel dla zwierząt lub czy schronisko albo lecznice dla zwierząt mają coś takiego? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inna Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.07, 11:49 kiedys musiałam oddac psa do takiego hotelu na 2 tygodnie.skorzystałam w schronisku.nie wiem czy jeszcze cos takiego jest najlepiej przedzwonic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 11:53 Dzięki za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nz sdfhndklgb Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 01:41 Nie oddawaj do schroniska,nie dosyć ,że go wygłodzą to nie wiadomo jaką chorobe moze złapać. To schronisko to istny syf. Już lepiej do hotelu,tyle,że wyboru bo jest jeden nie ma ale na pewno lepsza opieka. Hotel: www.psy.kamiron.com/hotel.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albo Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 10:36 Mam dość dziwnych pomysłów ludzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wń Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:28 Co w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
urte2 Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? 15.01.14, 22:45 Dobra rada dla niektórych : Ludzie,nauczcie się poslugiwać wyszukiwarkami,gdyż to bardzo ułatwia życie :wystarczy w tym przypadku wpisać np.w wyszukiwarkę -np.Google ,potrzebne hasło: hotele dla zwierząt okolice Częstochowy i przejrzeć 1-2 str. podanych informacji. Wygląda na to,że wielu ludzi nie wie chyba nadal /mimo korzystania z komputera od ladnych paru lat/co to jest wyszukiwarka i po co one są ?? Każdą informację możemy zdobyć w prosty sposób wlasnie dzięki wyszukiwarkom,wpisując w jej okienko hasło -czyli czego szukamy,jakich informacji.Starsze pokolenie może poprosić o pomoc mlodszych wokol siebie,na pewno pokażą,jak korzystać z wyszukiwarek na kompie.:) .Pozdrawiam. www.google.pl/search?q=hotele+dla+zwierz%C4%85t+okolice+Cz%C4%99stochowy&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=np&source=hp&gws_rd=cr&ei=JAHXUomrE9HJsgb5poDACg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:29 A gdzie przyjmują koty? Czy słyszał ktoś o schronisku dla kotów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 14:04 www.tricolor.ecom.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:50 jesli masz serce i sumienie -oraz nieco kasy/nawet pożycz/-to jesli nie masz kogoś kto może zaopiekowac się psem -to oddaj pod opiekę hotelu dla psów---adres masz w linku /ul.Malownicza/.W schronisku będzie tak wystraszony otoczeniem -szczekanie prawie 250 psów calymi dniami i wieczorami nieraz-to strszny szok dla psa z domu.Procz tego zarazić się może różnymi chorobami-np.tasiemcem-mimo ,że dostanie osobny kojec -to na pewno nie bywa sterylizowany po kazdym psie-a pobliskie kojce -także.Strach-szok i stres ogromny-to czeka psa !!! Pozycz kasę-jesli nie masz tyle-i jedynie w hotelu dla psów -moze taki pies przetrwać-jak myśle.Nie widzilem tego hotelu-zajtzalm na stronke-jest chyba nie najgorzej-nawet normalnie.Radze ci- posluchaj .To co napisałem-dotyczy też kotów!!! Jesli nie ma osoby zastępczej- kto zaopiekuje się zwierzakeim-oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:57 w linku masz inf- tel. 034/365-0219 oraz 509-750-085 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej dz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 13:02 Każdy by chciał by jego zwierzaczkiem ktoś się bawił jak jemu się znudzi to dać komuś na przechowanie ,umycie i nakarmienie..A może by tak zrobić wypożyczalnię różnych zwierzątek oczywiście bezpłatnie bo to państwo powinno utrzymywać przecież wszelkie rzecy jak schroniska dla psów.Obywatel ma prawo tylko wymagać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 21:07 witam jesli chodzi o hotel dla zwierzat na ul.Malowniczej to polecam prowadzi go p.Kamila jest bardzo oddana zwierzetom i umie o nie zadbac prowadzi szkolenie dla psow wiec poradzi sobie z kazdy czworonogiem , zapewni twojemu pieskowi kojec markowa karme oraz spacery i zabawy Doba tam ostatnio kosztowała 20 zł ale piesek bedzie miał właściwą opieke i mniejszy stres Ja szkoliłam tam swoje pieski mieszkam niedaleko i widze jak p.Kamila opiekuje sie zwierzetami Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wrybka75 Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej d 13.01.14, 10:09 własnie szukałam hotelu na tydzień dla mojego labradora. Pani kamila, choć może i jest superprofesjonalistką, jest też grubo rąbnięta. - powiedziała mi 50 zł za dobę. Od razu podziękowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sfera.armilarna Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej d 14.01.14, 01:19 Porownaj ceny : www.google.fr/search?q=hotel+dla+zwierz%C4%85t&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:fr:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=bIHUUpaAHebB0gXB9IGwBA#q=hotel+dla+zwierz%C4%85t+cena+za+dobe&rls=org.mozilla:fr:official Mozna wynajac licealistow, badz studentow. I placic za spacery i przebywanie ze zwierzakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej d 15.01.14, 22:59 W tematach o psach przodujesz.Jak to Alex z mokrym nosem.Z psem pluto razem biegacie. ?Jedno mnie martwi ,że na starość nie potrafisz się wysłowić.Dwa posty wklejasz po kolei .W jednym się nie potrafisz wysłowić.< Nocna Zmiana się kłania> bo wtedy dyżur obejmujesz kontrolny. Odpowiedz Link Zgłoś
sfera.armilarna Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej d 15.01.14, 23:22 pàajacu wypisujacy zboczone teksty chamie. taniarada gna szyn alicja gnoj boski miglanc schorowany psychopato ublizajacy na FCz od ponad 10. lat Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej d 15.01.14, 23:36 Zobacz nauka nie idzie w las.Jeden post ,jedna odpowiedź.Nie szukaj obcych wątków .Bo ze mną rozmawiasz.I nie gnój innych ludzi Alex.10 lat ,a komputer mam od trzech. Odpowiedz Link Zgłoś
sfera.armilarna Re: Hotel dla zwierząt w Częstochowie??w każdej d 15.01.14, 23:54 jestes rozpoznawalny sfinks miglanc jako, smiec zbok i bandyta tyle w temacie wieloniockowy gnaszyn70 afrodyziak i inne tam nicki alicja psycholu : forum.gazeta.pl/forum/w,55,145061703,146251795,Ostre_baty_psycholu_Teeeeeeeegie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liber.all Schronisko nie prowadzi hotelu IP: 212.87.241.* 14.12.07, 12:04 Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Częstochowie nie prowadzi hotelu dla zwierząt. Ledwie starcza miejsca dla psów przybywających w schronisku... Odpowiedz Link Zgłoś