Gość: Pollack IP: 212.87.232.* 27.08.07, 10:02 To forum jest do bani, usuwa sie niewygodne wątki dla Gazety wybiórczej. PRLw wydaniu angory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: whitewizard Re: To "forum" jest do bani, cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 11:13 wywalili mój post w którym zapraszałem na moje forum, ten post zaraz też wywalą, a co do forum to narazie wyłączyłem, informacje są na www.ofcz.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: To "forum" jest do bani, cenzura 27.08.07, 12:00 Wywalili bo to reklama, czyli post łamie regulamin, proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whitewizard Re: To "forum" jest do bani, cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 13:42 nie mówiąc że moderator też łamie regulamin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x><><>x Re: To "forum" jest do bani, cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:51 ancymonka napisała: > Wywalili bo to reklama, czyli post łamie regulamin, proste? > To moze jako "cenzorzy obiboki poczytacie te tematy dot. pgloszen i je usuniecie co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x><><>x Re: To "forum" jest do bani, cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 21:50 W koncu ktos dupe ruszyl i anonsy pousuwal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whitewizard Re: To "forum" jest do bani, cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 23:59 "W koncu ktos dupe ruszyl i anonsy pousuwal !!!" reklamy nie są złe, bo to chyba jedyne normalne tematy na forum. W każdym temacie jest chociaż kilka postów do skasowania. Dawniej ludzi tutaj było dużo, a wiecie dlaczego? bo byli moderatorzy którzy znali się na robocie i nie było tu tyle chamstwa i wulgaryzmów. Po co tu moderator który nie umie nic porządnie robić? Albo go nie ma albo usuwa jak leci, a moderator powinien przejrzeć temat i pousuwać wypowiedzi które nie pasują do tematu lub które mają wulgaryzmy, bo takich wypowiedzi jest najwięcej. Ja zorbie forum i będę je reklamował, jak nie tu to gdzie indziej, nie ma sensu tu sie pytać, zakładać tematów bo i tak co drugi post jest bez sensu, nie na temat albo zawiera wulgaryzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: To "forum" jest do bani, cenzura IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.07, 21:23 dorzuce forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=68105658 Odpowiedz Link Zgłoś