Dodaj do ulubionych

To "forum" jest do bani, cenzura

IP: 212.87.232.* 27.08.07, 10:02
To forum jest do bani, usuwa sie niewygodne wątki dla Gazety
wybiórczej. PRLw wydaniu angory.
Obserwuj wątek
    • Gość: whitewizard Re: To "forum" jest do bani, cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 11:13
      wywalili mój post w którym zapraszałem na moje forum, ten post zaraz też wywalą,
      a co do forum to narazie wyłączyłem, informacje są na www.ofcz.fora.pl
      • ancymonka Re: To "forum" jest do bani, cenzura 27.08.07, 12:00
        Wywalili bo to reklama, czyli post łamie regulamin, proste?
        • Gość: whitewizard Re: To "forum" jest do bani, cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 13:42
          nie mówiąc że moderator też łamie regulamin...
        • Gość: x><><>x Re: To "forum" jest do bani, cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:51
          ancymonka napisała:

> Wywalili bo to reklama, czyli post łamie regulamin, proste?
          >

To moze jako "cenzorzy obiboki poczytacie te tematy dot. pgloszen i je usuniecie
          co ?
          • Gość: x><><>x Re: To "forum" jest do bani, cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 21:50
            W koncu ktos dupe ruszyl i anonsy pousuwal !!!
            • Gość: whitewizard Re: To "forum" jest do bani, cenzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 23:59
              "W koncu ktos dupe ruszyl i anonsy pousuwal !!!"
              reklamy nie są złe, bo to chyba jedyne normalne tematy na forum. W każdym
              temacie jest chociaż kilka postów do skasowania. Dawniej ludzi tutaj było dużo,
              a wiecie dlaczego? bo byli moderatorzy którzy znali się na robocie i nie było tu
              tyle chamstwa i wulgaryzmów. Po co tu moderator który nie umie nic porządnie
              robić? Albo go nie ma albo usuwa jak leci, a moderator powinien przejrzeć temat
              i pousuwać wypowiedzi które nie pasują do tematu lub które mają wulgaryzmy, bo
              takich wypowiedzi jest najwięcej. Ja zorbie forum i będę je reklamował, jak nie
              tu to gdzie indziej, nie ma sensu tu sie pytać, zakładać tematów bo i tak co
              drugi post jest bez sensu, nie na temat albo zawiera wulgaryzmy.
    • Gość: inna Re: To "forum" jest do bani, cenzura IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.07, 21:23
      dorzuce

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=68105658
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka