Gość: Edward IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:15 Czy nie pociagają Was starsze kobiety(ok 6lat)? Albo czy Wy kobiety nie macie ochoty na młodszego partnera? Jak to jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorka Re: Relacje damsko-meskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:28 nie ma reguly, czy młodszy czy starszy. Jesli kogos poznajesz, dobrze Ci sie z nim przebywa i milo spedzasz czas to nie ma to az takiego znaczenia ile kto ma lat. Milosc to milosc:). No i jescze kwestia majac ile lat poznaję tego mlodszego faceta bo jesli mam 23 lata i poznaje 17 latka to maloprawodpobne ze z tego cos wyjdzie gdyż mamy rozne potrzeby, ale jak bym byla ok 30stki to juz mialo by to mniejsze znaczzenie. Zreszta osobiscie mam dwie kolezanki ktore maja po 27 lat i maja chlopakow po 22 lata i są w tych zwiazkach od okolo 4 lat. WIec reguly nie ma :). Odpowiedz Link Zgłoś
herminatorr Re: Relacje damsko-meskie 30.08.07, 21:39 czasem pociaga mi tez i starsza kobieta, chociaz wole jak mi pociaga mloda napalona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Relacje damsko-meskie IP: 212.87.241.* 31.08.07, 08:31 Te! He nie pchaj sie w nowe kłopoty, bo potem bedziesz prosił o pomoc jak z tego wybrnąc,pa chłolere ci nowe kłopoty, wyluzuj i podziękuj za dobrą rade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Relacje damsko-meskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 08:42 Wszystko zależy!Czasami wiek nie jest tak ważny!Czasami młodsi faceci są całkiem całkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry Re: Relacje damsko-meskie IP: *.streamcn.pl 31.08.07, 15:09 Ja osobiście wolę starszych facetów. Mam 20 lat więc najlepiej taki od 23 do powiedzmy 27 lat. W moim wieku raczej związek z młodszym by nie wypalił, no bo niby mam się brać za licealistów? Ale faktycznie jak są ludzie w wieku 30-40 lat to wtedy sprawa wygląda inaczej i różnica wieku zaciera się. Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz19 Re: Relacje damsko-meskie 27.02.19, 09:24 Stary, Rosjanki są fajne obczajacie kanał „Karol Sroka” na yt. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaojdyla Re: Relacje damsko-meskie 27.11.19, 11:47 Gdyby z tych relacji wyszło coś więcej to zapraszamy do sklepu ekokardka.pl/. Duży wybór produktów dziecięcych idealnych na wyprawkę dla malucha. :D Odpowiedz Link Zgłoś