Gość: d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 18:22 Niedługo kończy mi się umowa i chciałbym spytać sie Was, co wam sie udało wynegocjować przy przedłużaniu umowy z Orange. Płacę abonament w wysokości 60-70zł miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babcia Re: Orange- przedłużenie umowy IP: *.iplus.com.pl 01.09.07, 18:25 telefon nokia 6103 + dodatkowe bezpłatne połączenia do 5 numerów z Orange .Ale dopiero za trzecim ich podejsciem zdecydowałm się podpisać umowę Odpowiedz Link Zgłoś
taki_i_owaki Re: Orange- przedłużenie umowy 01.09.07, 18:46 udalo im sie przekonac mnie do rozwiazania umowy podstawiajac coraz to "lepsze" oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Orange- przedłużenie umowy IP: *.man.czest.pl 01.09.07, 22:10 Udało mi sie kupić SE K750i za 8 zł Kupowałem na orange on line bo w salonie powiedzieli mi że 350 zł oczywiście ze niżką ze względu na kończącą sie umowę Śmiechu warte Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele Re: Orange- przedłużenie umowy IP: 80.54.171.* 01.09.07, 22:45 po 2 latach użytkowania oferowali mi se w200 , chyba sobie jaja robili tak sobie pomyślałem jak nikt nie chce kupywać starego złomu to wpychają klijętą orange , mimo szczery chęci przedłużenia umowy musiałem zaprzestać współpracy z nimi (naszęście) . Teraz jestem posiadaczem nowoczesnego telefonu w o połowe tańszym abonamencie za 1 zł - dla porównania w orange musiał bym wydać jakieś 900 zł za ten telefon który posiadam w tym abonamencie ! przejażałem wszystkie oferty , orange ma tylko 1 dobrą rzecz darmowe numery jeśli masz kogoś w tej sieci, reszta to zwykłe zdzierstwo każda inna sieć komórkowa oferuje lepszy sprzet za mniejsze pieniądze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: Orange- przedłużenie umowy IP: *.41.inds.pl 02.09.07, 12:50 i tu się całkowicie zgadzam!!!!zrezygnować z nich to najlepsza rzecz.nic ciekawego nie mają do zaoferowania-podpisałam i teraz żałuję bo mogłam wziąć cokolwiek w erze lub plusie i lepiej bym wyszła. po 7 latach u nich mam najgorszą umowę ale zalezało synowi na telefonie.Dla orange stary klient się nie liczy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 wejdź na FAQ forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 14:30 forum-komputery-komórki i przeszukaj tamtejsze archiwum z zeszłego roku, tam było ponad 300 wpisów w jednym wątku i naprawdę bardzo wiele się dowiesz o zasadach działania orange propozycja, a masz naprawdę wiele do stracenia bo orange strasznie pogrywa sobie z abonentami którym kończą się umowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Orange- przedłużenie umowy IP: 80.48.49.* 02.09.07, 22:16 ja kciałem właśnie rezygnować, ale ta laska z salonu zrobiła mi na zapleczu takiego loda, że potem podpisałem umowe na następne 2 lata . a potem nie była już taka milutka, dziwka jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Orange- przedłużenie umowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 13:52 Dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś