Gość: ktos IP: 80.50.21.* 05.09.07, 17:36 co sądzicie o tej fimie? bo są tam przyjęcia cały czas. warto tam iść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 17:40 Jak sa przyjęcia cały czas to wiadomo, że nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 15:15 przyjęcia w cgr sa bo rusza nowa linia ,a co do zarobków to gdzie na poczatek w cz-wie dużo dają zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.241.* 21.04.10, 20:10 TO JEDEN WIELKI BURDEL!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdic Re: Firma CGR Polska IP: *.gprs.plus.pl 22.11.07, 14:06 przyjęcia są cały czas i będą nadal, a ludzie przychodzą i odchodzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 08:10 Jak cały czas są przyjęcia to znaczy że pracownicy przychodzą i odchodzą a kasa nie jest adekwatna do wymagań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 08:13 ok 5 pln/h brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 08:47 Chyba przesada!!!!! Ja sądze że jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Firma CGR Polska IP: *.146.110.197.merula.net 24.11.07, 06:43 Bylem na spotkaniu i lysy pan zapytal sie ile bym ccial zarabiac,ja na to ze 1000-1200,to mi podziekowal i powiedzial jakby cos to sie odezwie(czyli poprostu delikatnie mnie splawil)Przyjecia sa caly czas bo grosze placa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodi Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.08, 08:07 ja juz tam robie 4 lata , a stawki teraz sie zaczynaja od 7,80 brutto na godz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Levar Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 21:06 a czy w CGR jest lina maximo-do ciecia sprężyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Firma CGR Polska IP: *.gprs.plus.pl 24.11.07, 15:46 nie no, jest o niebo lepiej, na początek dają 7,50pln/h brutto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.saint-gobain.com 17.01.08, 14:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał K Re: Firma CGR Polska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.08, 20:10 Zatrudnij się i zobacz. Jak Ci nie będzie odpowiadać to zawsze możesz się zwolnić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Firma CGR Polska IP: *.gre.pl 17.01.08, 20:43 Siedzisz i napier.... te sprężynki aż fioła można dostać . taka monotypowość ze przesada. Powinni z 2000 tysie płacić a nie takie psie pieniądzę. pracownik fozyczny ma tam ciężko, w porównaniu z żabojadem któy ma 1500 euro za nic pozdrawiam spręzynki hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerome galbrun Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.08, 17:04 jesli masz jaja, ale nie sadze zebys je mial porozmawiaj ze mna w pracy twarza w twarz jak mezczyzna! Jestes tchorzem i dupkiem ktory nie potrafi powiedziec co mysli a twoja pensja jest adekwatna do twojej "pracy"! Swoja zawisc i zazdrosc wykorzystaj w bardziej konstruktywny sposob aby rozwijac samego siebie a nie skupiaj sie na osadzaniu i krzywdzeniu innych ludzi bo poza pusta bezsensowna satysfakcja nic wiecej nie osiagniesz a tylko mozesz stracic! A na koniec kazdy prowadzi zycie takie na jakie sobie zapracowal i zasluzyl a oto ze jestes LENIEM mozesz winic tylko samego siebie!!! HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJA Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.244.* 19.02.08, 21:27 Zerom ty pionku. Kto Ci to napisał. HAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerome Re: Firma CGR Polska IP: 80.50.21.* 21.02.08, 11:15 People translated for me that i think. I don't need pseudonyme for say what i think Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJA Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.244.* 21.02.08, 22:34 Pisze się "pseudonym" - orle. Ucz sie bo nauka to patęgi klucz. Dobrze ze u was w biurze nie ma okien to nie wyfruniesz:))).PAJAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 18:22 Jerome ,nie przejmuj się takimi zawistnymi i zazdrosnymi dupkami .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.08, 13:26 Macsofty??!! jak każdy z Was wie najgorsza i najcięższa robota w CGR a co jest najlepsze???najniższe zarobki!!!Człowiek tam zapierdziela jak głupi wylewa wszystkie poty z siebie by był efekt z pracy i norma <<zielona belka>> a potem kiedy idzie pytać sie o podwyżkę słyszy "wszystko w swoim czasie" i jak tu być zadowolonym z pracy jak na sam koniec miesiąca na pasku widać marne pieniądze.jeszcze na dodatek widać jak ludzie się tam kończą tzn. kilka przypadków zasłabnięć i interwencji pogotowia ratunkowego :((( Odpowiedz Link Zgłoś
qpek2 Re: Firma CGR Polska 04.03.08, 14:00 Heh, dzisiaj zlozylem tam CV. Zobaczymy jak zdzwonia i czy wogole zadzwonia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Firma CGR Polska IP: *.21.pl 08.03.08, 12:34 Witam,chciałem zapytać na czym polega praca ustawiacza w tej firmie, bo słyszałem że oprócz obowiązków ustawiacza (czyli przezbrajanie maszyn, itp), to jeszcze trzeba pracować normalnie na produkcji. Czy to tak wygląda?? Bo np. w innych firmach ustawiacz to ustawiacz a nie pracownik produkcyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
qpek2 Re: Firma CGR Polska 13.03.08, 16:12 Z tego co wiem to ustawiacz w CF GOMMIE pracuje tez na produkcji z tym ze dostaje odpowiednio wiecej za role ustawiacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin F do Jerome IP: 83.2.142.* 04.05.08, 18:59 Jerome... przesadziłeś!! i to grubo... Widzisz francuzie... gdybyś miał elementarne podstawy obsługi systemów operacyjnych... nie mówię tu o zaawansowanych zagadnieniach... ale o podstawach, które obsługujący programy... zwłaszcza ktoś uznający się za znawcę zagadnień technicznych maszyn... powinien znać... nie miałbyś problemów z uruchomieniem programu do testów... A to co powiedziałeś... no cóż... nie Ty będziesz decydował o moich kompetencjach i kontrakcie a zajmowanie głosu w tej kwestii jest po prostu żenujące... i na przyszłość zachowaj sobie takie teksty dla siebie... Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: do Jerome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 20:12 mysle, ze to nie zaden jerome tylko jakas prowokacja... a w cgr wcale nie jest tak zle... fajni kierownicy i wogole! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do Jerome IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.08, 22:58 w ogóle się pisze i nie kierownicy tylko kierowcy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 20:19 Jasne, że warto iść. Spróbować trzeba. To firma motoryzacyjna, zdobędziesz doświadczenie i możesz wtedy pewnie zarobić więcej. Na początek podobno jest nie za dobrze, ale później można dostać umowę na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedzący Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 20:26 A czy w tej firmie oprócz stanowisk produkcyjnych i technologów posiada zaplecze konstruktorskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 18:34 witam. chyba tak posiada zaplecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 12.07.08, 00:32 Ja tam pracowałem i mówię szczerze że źle się dzieje w tym zakładzie,zarobki małe,fakt w Częstochowie trudno znaleźć bez znajomości dobrze płatną pracę,ale zarobki to nie jedyny problem w tym zakładzie. Jest grupa "starych" pracowników, którzy uważają się za nie wiadomo kogo, tylko dlatego,że pracują tam kilka lat. Obijają się,łażą ciągle gdzieś a nowych czepiają się i chcą z nich zrobić kozły ofiarne. Na swój temat słyszy się niestworzone historie itd. wiele tu pisać ale nie ma sensu. Ostrzegam przed samym łysym kierownikiem J.R.,tym drugim zresztą też,cwaniaki i bajeranci, nie wiem z jakiej paki tacy mogą kierować produkcją, jest też jedna liderka Aga która nie ma zielonego pojęcia o produkcji, a uważa się za nie wiadomo co, nie odróżnia podstawowych pojęć czy rzeczy związanych z tym co sie tam dzieje.Z produkcji uwaga na P.Ch, M.P, wspomnianą liderkę, "starych z robomaca", panienki z kaset i magazynierów, same czubki. Jeśłi chodzi o maszyny to niektóre mają po 30-40 lat i nadają się na złom a nie do produkcji. Robią tam kasety do zwijaczy w TRW, ciągle są reklamacje:) Kto nie musi niech tam nie idzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Firma CGR Polska IP: 80.54.175.* 12.07.08, 15:57 A dlaczego nic nie piszesz o Macsoftach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 14:14 GÓRĄ Macsofty jest to siła zakładu a jak sa traktowane!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariano1921 [...] 14.09.08, 15:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 18:14 niektórzy to tacy konfidenci ze szok sprzedadzą Cię za nic. Najgorzej mają macsofty.Może sie ktos wypowie na temat macsoftów???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czubek Re: Firma CGR Polska IP: 195.205.202.* 15.07.08, 15:26 Słuchaj no ty inteligentny "Były pracowniku" bo nawet nie umiesz się ujawnić.Może i magazynierzy to same czubki ale my przynajmniej mamy badania psychologiczne o których ty nie masz zielonego pojęcia bo w swoim mózgu wielkości tic-taca miałeś zakodowane tylko 2 zielone przyciski.Jesteś zwykłą ciotą która nie potrafi się ujawnić i powiedzieć prosto w oczy co o kimś myśli.I kto tu jest Czubkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!! Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 20:46 a ty kim jesteś?też się nie ujawniłeś taki odważny jesteś,a może twój mózg to 2 tik-taki<jeśli jesteś mężem tej plotkary z kaset to niemusisz odpowiadać,powszechnie wiadomo że wy oboje nie macie mózgów sprzedajecie wszystkich,a w waszych żyłach płynie wazelina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyByłyPracownik Re: Firma CGR Polska IP: 195.205.202.* 15.07.08, 21:24 Akurat ty nikomu z magazynu nic nie mozesz zarzucic bo nikogo jeszcze nie podpier...Za to przypomnijmy sobie jak to ty w tamtym roku poszedles do wspomnianych przez ciebie kierownikow kablowac na magazyn ale ci nie poszlo.A teraz jeszcze wyzywasz ich od cwaniakow bo twoja wazelina nie pomogla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 12:27 daj se spokój z tą wazeliną za mało jej masz do tak często używasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 18.07.08, 18:54 podpie..czem nie jestem i nie byłem, komu miałem kablować kierownikowi skoro on nie lepszy od was??? zabrałem manatki i poszedłem, a poreszta ja tam nie pracowałem w tamtym roku, pomyłka:)))))))) chyba masz na myśli kogoś innego, ale jak widze nie tylko mnie przeszkadzaliście cwaniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 18.07.08, 18:59 wazelina, ale masz koleś prymitywne słownictwo, a wracając do podpier.... to akurat ktoś widział jedną nieprzyjemną sytuację pomiędzy mną a jednym z magazynu i ta osoba doniosła kierownikowi, sam mnie zaskoczył gdy o to zapytał, ale to nie mój problem bo leję na ten cały CGR, sami się męczcie w tym syfie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czubek2 Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 20:37 Koleś uważaj ze słownictwem, bo Cię namierzy lokalizator Zumi.Zaraz ty się będziesz męczył ,ale z prostatą skoro tak lejesz na wszystko.Nieprzyjemnie to ty wyglądasz,widocznie zalazłeś za skórę któremuś z sympatycznych emanujących ciepłem magazynierów.Jak ktoś jest w porządku to czemu my mamy być nie w porządku!Zawsze się znajdzie czarna owca pośród ludzi, której nie pasuje kolor skóry magazyniera i jego przekonania religijne.I nie bądż cwaniak bo jedziesz z dwóch IP.A lać sobie możesz na wazon w meblach w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 18.07.08, 21:27 Nie zastraszajcie mnie ja tylko piszę prawdę jak jest i tyle, możecie mnie namierzać i co zabijecie mnie bo piszę prawdę jak jest w CGR i jakie tak chamstwo??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 18.07.08, 21:32 gorzej mi ubliżano w tym zakładzie i żyje i nie wystraszycie mnie bo wiem wiecej o was niz wy o mnie. Piszcie co chcecie i dalej groźby itd mi już szkoda czasu na te głupie dialogi, a pisząc tak udowadniacie tylko co to za zakład, przynajmniej ludzie sami się przekonają co to czytają:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 18.07.08, 21:33 a i jeszcze jedno prawdziwy z ciebie czubek tak jak to okresliles w pozycji autor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 20:45 I tak wszyscy umrzecie zarówno byli jak i obecni pracownicy, więc po co się szarpać. Ci co tam pracują to wiedzą jak jest a Ci co nie wiedzą to niech sami się przekonają. Pozdrowienia dla wszystkich pracowników CGR: obecnych, byłych i przyszłych, tych o innym kolorze skóry i tych o innych przekonaniach ( niekoniecznie religijnych). "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ktoś może nie zauważyć różnicy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 21:54 co prawda boli....?przysłowie mówi"uderz w stół,a nożyce się odezwą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqu..ony Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.08, 22:43 ale jak ziomuś już nie pracuje w tej firmie to po co się wypowiada niech mnie wgrw..ucha i pracuje w dewocjonaliach pod Jasną Górą.Po co piszesz oszołomie posty na temat CGR skoro tam nie pracujesz czy jesteś przyjeb....Pracujesz gdzie indziej to się ciesz i się już nie wypowiadaj bo na ch.. Twoje opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 19.07.08, 23:51 Moje opinie są po to aby ostrzec innych przed takimi jak Ty i jeśli nie muszą to niech tam nie pracują, w żadnym zakładzie nie ma idealnie niestety, ale to co się dzieje w CGR to totalna porażka, od tego między innymi jest to forum, mam do tego prawo tym bardziej gdy ktoś pyta jak tam jest, a to że cię to boli, że ktoś o tobie piszę tak jak ja to trudno to twój problem nie mój, trzeba było być człowiekiem i traktować innych jak ludzi. Mobbing w tym zakładzie to rzecz codzienna, owszem są tacy co mają tam dobrze, nawet aż za dobrze, ale niestety dużo ludzi jest zastraszanych,świadczy o tym ciągła rotacja. To co miałem do napisania już napisałem, nie chcę tu z nikim się więcej wyzywać bo nie o to mi chodziło,ja tego syfu w CGR nie zmienię,ale mogę wyrazić swoją opinię bo do tego mam prawo, nic co tu napisałem nie zostało zmyślone, byłem zastraszany i to mnie wku..ia, że nie mogłem temu zaradzić bo kierownictwo to miało w dup.. A pracuję gdzie indziej owszem i nie są to dewocjonalia pod Jasną Górą, super tam nie jest, ale mam lepszą pensję i perspektywy a co najważniejsze nikt mnie nie zastrasza pobiciem i się ze mnie nie wyśmiewa. Mógłbym tu wiele jeszcze pisać ale to bez sensu. Koniec tematu i możecie pisać co chcecie, a ja swojego zdania nie zmienię, że CGR to bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
malezja20 Re: Firma CGR Polska 20.03.15, 23:33 teraz to sie dzieje w tej firmie każdy narzekał a teraz przyjeli jakies dyrektorka masakra wielkie porządki powinna upaść ta firma zarobki bez zmian podwyzki 0,20-0,40 do stawki godzinowej niedługo to do ubikacji nie bedzie wolno isc pieluchomajtki i siedziec przy maszynach bo normaaa musi byc niedługo ludzie odejda od maszyn i sie narobi czy beda miali odwage okaze sie ale juz sa takie pogłoski co niektorzy zmienili sie o 180stopni taka zmiana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.08, 12:29 nic mnie nie boli :) każdy ma swoją wersję prawdy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 20.07.08, 15:00 skoro cię nie boli to co się tak oburzasz o to co piszę? Tobie może tam i dobrze, ale ilu jest tam takich co pracują kilka lat a ilu przyszło i odeszło po kilku miesiącach?? Albo masz małe ambicje i chcesz gnić w tym syfie, albo po prostu do innej roboty się nie nadajesz tylko do opieprzania się i wykorzystywania nowych ludzi co tam przychodzą i tu cię boli bo prawda w oczy kole:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.08, 20:48 Ja się nie oburzam, chyba mnie z kimś mylisz. Nie wykorzystuję nikogo, jeśli byłeś zastraszany to trzeba było coś z tym zrobić a nie uciec. Rotacja jest duża, ale są też tacy którzy tu wracają. Może to Ty się nie nadajesz do żadnej roboty i musiałeś odejść albo Cię wywalili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 20.07.08, 21:53 Wywalili z CGR?? Dobry żart, bez komentarza:)))Już nawet tego nie czytam bo szkoda czasu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autostopowiczka Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 22:50 cześć szofer! obiecałam że się odezwę to piszę,trochę bym cię zwymyślała bo nic się tu ostatnio nie dzieje,ale kurcze spoko ziomal jesteś.pozdrawiam/.....ty wiesz kto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 13:08 ale tu cicho. czy nic sie nie dzieje wtej firmie czy nadal istnieje czy już upadła ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upadły Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.08, 16:47 Tak q...wa upadła teraz tam jest firma wykańczająca takich zj.bów jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 19:47 uważaj ze słowami ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola partyka Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 20:28 i po co te wyzwiska i obelgi -nie pasi ci to wszystko to się zwolnij taki super pracownik i człowiek jak ty wszędzie znajdzie prace-a atmosferę to tworzymy my wszyscy,masz coś do kogoś to powiedz w cztery oczy a nie walisz nazwiskami na forum i ubliżasz jak najgorszy cham ,jeśli brak ci odwagi to zchowaj te gadki dla siebie bo jestem pewna że przez 8 godzin w pracy chodzisz z przyklejonym uśmieszkiem i słodzisz tym co trzeba-właśnie tym co ubliżasz bo oni maja jakąs władze a ty nie.prawda jest taka że wszyscy narzekamy na swoje zarobki,układy...ale tylko po cichu i anonimowo.tego typu wypowiedzi sprawiają że pózniej nikt nie traktuje nas poważnie DOROŚNIJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Firma CGR Polska IP: *.nott.cable.ntl.com 21.09.08, 02:08 Witam ziomkow CGR, pracowalam tam jakis czas i w sumie nie jest tak zle, nie wiem czemu niektorzy pisza takie bzdury, sluchajcie Wioli ona zawsze powie cos madrego,pozdro dla Wioli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuz-1 Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 08:10 brawo ! dla tego co usunął te brednie z ostatnich dni , które namieszały trochę i Cierpi na tym ???? ( my wiemy ! ) znajdę Cie LUJU !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 29.09.08, 23:19 Do pracowników CGR-u co myślą że są elitą: LEJĘ NA WAS CIEPŁYM MOCZEM Pani kierowniczko myśli Pani że jest kimś jak reszta biurokratów co ich biuro przypomina bardziej stodołę niż biuro, a magazynierzy to luje i cwaniaki co myślą że nauczyli się jeździć widlakami to są nie wiadomo kim piszę do was KISS MY ESS:).Cały ten zakład to syf a maszyny pamiętają Stalina. Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz-1 Re: Firma CGR Polska 30.09.08, 00:14 Jeżeli chodzi o elitę to fakt ,, są " LIDERKI " które potrafią się chamsko odezwać , a nie mają zielonego pojęcia co Ty robisz ? .. ludzie podzieleni na obozy ! i trochę jak w wojsku traktuje się nowych ..zamiast im jeszcze pomóc doradzić . są szuje , plotkarze , dziobaki ..ja tam idę odpie... swoje i do domu mało mnie obchodzą osoby zza pięknego antycznego biurka na środku hali i pracowników wieloletnich którzy jeden przez drugiego chce być lepszy robić zielone belki normy ...POMYŚLCIE CZASEM W PRACY DOBRA ATMOSFERA TO JEST TO ! a wiadomo robić gdzieś trzeba ! Pozdrawiam i do pracy !!!! CGR czyli Czarowanie Głupich Robotników ... NO CÓŻ a żyć trzeba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onnnnnnnnn Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 28.09.08, 23:41 skoro jest tam tak fajnie to dlaczego już tam nie pracujesz??:) Nic więcej nie musisz pisać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Firma CGR Polska IP: *.nott.cable.ntl.com 29.09.08, 23:35 Gdziekolwiek bys nie pracowal zawsze bedziesz narzekac! niestety tacy sa ludzie, ale jakbys robil to co do Ciebie nalezy i olal wszystko inne to by nie bylo tak zle, ale najwidoczniej twoje zycie to wieczne narzekanie, jak ci nie pasuje to sie zwolnji i znajdz cos lepszego, ja nie narzekalam i nie bede narzekac bo inni maja gorzej i lepiej zacznji doceniac to ze Cie tam przyjeli!!! narzekasz jakbys mial conajmniej 50 lat! i juz przesada z tym wysmiewaniem i obagdywaniem innych, zazdroscisz posady???!!! to wez sie za siebie, skoncz studia , zacznij myslec i przestan zazdroscic innym ze do czegos doszli!!! zajmij sie soba i swoja osoba a nie czepiaj sie innych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 30.09.08, 00:19 kochana studia to ja skonczyłem uczciwie na to zapracowałem studiowałem dziennie i wierz lub nie trochę wysiłku mnie to kosztowało.Jedyny minus to brak "dobrych znajomych" Chyba nie znasz życia. PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 08:16 Studia może i skończyłeś, ale z angielskim to u Ciebie słabiutko, oj słabiutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 01.10.08, 23:40 i dobrze ze słabiutko na swiecie sa jeszcze inne jezyki nie musze miec daru do kazdego i wszystkiego ty we wszystkim jestes asem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.08, 07:44 To po co piszesz coś w języku którego nie znasz ? Pisz w tym do którego masz dar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Firma CGR Polska IP: *.nott.cable.ntl.com 30.09.08, 16:18 Zycie znam leepiej niz ci sie wydaje! moze masz racje co do znajomosci, ale oprocz tego musisz niestety cos od siebie dac! troche sie postaraj, nic nie przychodzi samo!!! najwidoczniej slabo sie starasz albo nawet nie probowales tego robic...albo skonczyles zle studia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 11:40 Witam. Słyszałem że ostatnio dzieje się tam za nie wesoło. Same jakieś problemy mają czy to prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.08, 19:06 Problemy to ma ten kto Ci tych głupot naopowiadał. Dostaliśmy podwyżki i dodatkowe premie, więc nie wiem o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 19:52 jakie podwyżki?jakie premie?-ksiądz na tackę więcej zbiera,no chyba że jedni dostali,a drudzy DOSTALI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.08, 20:02 to się zatrudnij u księdza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 14:46 wow KIM zwaliłaś mnie z nóg co za lojalność wobec firmy-chyba należysz do tych co DOSTALI- GRATULACJE! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz-1 Re: Firma CGR Polska 08.10.08, 23:42 po prostu zwaliłeś mnie z nóg !!! dobre dobre !!! Podwyżki !!! ( no niema lepszego "wpisu" !!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.08, 20:26 Ponarzekajcie jeszcze sobie, bo tylko to potraficie, na pewno będzie Wam się żyło lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 12:47 Kim co Ty mówisz!!! Jakie podwyżki chyba nieliczni ją otrzymali. mieli rozmawiać z osobami którzy przez rok nie dostali żadnej podwyżki i co tylko obiecanki. I ogólnie atmosfera jest taka sobie...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
francuz-1 Re: Firma CGR Polska 13.10.08, 17:35 NIE WIĄŻĘ TU ŻADNYCH PRZYSZŁOŚCI !!! BYLE DO WIOSNY ! A MOŻE WCZEŚNIEJ !!! ...... albo ta firma się wcześniej rozpadnie he he !!! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz-1 Re: Firma CGR Polska 12.10.08, 11:22 trochę z Historii - każdy tu dostaje numer obozowy ,,, tak tak jak w obozie wiadomo jakim żeby nie urażać tych ludzi z tamtego okresu , i jeżeli chodzi o kasę to czym niższy numer tym większa kasa . większa ,,hmmm to nie znaczy krocie ,,,ale zawsze troszkę lepsza ...więc pomyśl jeżeli za tobą będzie jeszcze ze sto numerów to dostaniesz może 1 zł do godziny brutto .... więc czekaj cierpliwe !!! ha ha ha !!!! SIEMKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz-1 Re: Firma CGR Polska 13.10.08, 19:36 www.egospodarka.pl/34766,Branza-motoryzacyjna-w-stagnacji,1,39,1.html WEJDŹ NA TĄ STRONĘ I ZOBACZ CO CIĘ CZEKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 20:40 ja też pracuję na produkcji i owszem nie jest lekko ale ty tylko narzekasz i narzekasz-zmień pracę cwaniaczku,zrób coś ze swoim życiem,chociaż myślę że należysz do grona tych "pracusi"co kasę brali by tylko za wygląd i podpis w liście obecności-zmien nika na"maruda"lub zrzęda,albo "stary młodzieniec" pozdrawiam całą załogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111111 Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 15:14 ludzie skonczcie te komentarze na temat cgr ,jesli komuś coś nie pasuje to niech idzie do kierownika i powie ,a nie taki bohater na forum jesteś bo anonimowy .A co do numerków francuz 1 to pomyśl troszkę to chyba jest wygodniejsze zreszta w w wiekszości zakładów jest to praktykowane , a jak ci numerek nie pasuje to idz do zakładu gdzie nie są praktykowane nr . Odpowiedz Link Zgłoś
francuz-1 Re: Firma CGR Polska 14.10.08, 16:59 do 111111 i pozostałych zaślepionych ...Widzę że to forum się robi polem bitewnym "" ok każdy ma swoje zdanie !!! ja spadam już ..stąd .. nie ma sensu ...i czy jakie zdanie będę miał zachowam dla siebie !!! narka ! Pozdro dla tych za i przeciw !!! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz-1 Re: Firma CGR Polska 21.10.08, 21:04 Ludziska spieprzajcie z tego CGRu ,,, ,,kurcze jak mam wam to wytłumaczyć ? oszukują , firma prawie bankrutuje , i chroń swój słuch tam go stracisz !!! ŁYSY sku....el zastrasza nowych ..starych pracowników wytresował sobie co niektórych i chodzą mu śpiewać / miejcie też uwagę na zatrudnianie po rodzinie !!! jeżeli nie przepracowałeś/-wałaś ponad rok to na chwilę obecną jesteś do zwolnienia bo zakład zmniejsza liczbę zatrudnionych nie mają kasy ,, a ten stary pracownik będzie robił za trzech ..FRANCUSKI CYRK !!! i jak będziesz miał wypadek zapomnij o ubezpieczeniu !!! co niektórzy wiedzą o czym pisze !!! dajta se spokój i FRANCUZI mogą mi skoczyć !!! wiele tu pisać ..ale zaraz jakiś baran z biura lub inny dziobak będzie lizał dupsko na forum też ..idę nara !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 17:34 Jak nie chcesz stracić słuchu to zakładaj korki lub słuchawki ochronne. praca.gazetapraca.pl/200,4001,,448964,,OPERATOR+MASZYN.html to w temacie zwolnień i bankructwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 17:54 A zatrudniają studentów dziennych? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz-1 Re: Firma CGR Polska 23.10.08, 18:45 do Jasia .... przesłałeś link że zakład zatrudnia ,, he he . a pomyślałeś dlaczego ??? ... bo nowym dadzą najniższa stawkę nie więcej niż 7,80 brutto , a stary który chce więcej zarobić jest do zwolnienia , wystarczy że mu się coś zarzuci i wypad !!! Tu nie szanuje się pracownika tym bardziej jak pyta o podwyżkę !!!// ( a ogłoszenia o przyjęciach do CGR będą dlatego bo ludzie tam nie wytrzymują , potrzeba nowych frajerów ) jak w kawałach o Jasiu he he!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Re: Firma CGR Polska IP: *.54.169.8.tvksmp.pl 23.10.08, 21:57 Ale jaja na tym forum;-). Co do ogłoszeń to pojawią się regularnie od trzech lat a zatrudnienie się nie zwiększa. Dziwne co:-). A wszystko przez jeden błąd kadrowy ale co zrobić. Pozdrowienia dla wytrwałych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 21:34 KOGO???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.244.* 27.10.08, 10:15 Shreka na widly !! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajter Re: Firma CGR Polska IP: *.anonymouse.org 24.10.08, 21:26 Vista i tak jest najlepsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuz-1 Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 17:36 WSZYSCY CO BYLI ZOBACZYLI I SPIE...LI ŁĄCZCIE SIĘ , ja pie... taki burdel !!! "LIZODUPY"- Liżcie dupę temu pedałowi ŁYSEMU !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIZODUP? Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 20:35 CWANIACZKOWATY CHAMIE CO TY JESZCZE TU ROBISZ -ROZNOSISZ SMRÓD PO HALI,ZAJMUJESZ MIEJSCE PRACY KOMUŚ KOMU NA NIEJ ZALEŻY,PISZESZ TE PIERDOŁY I NA TYM KONIEC-NIE MASZ POMYSŁU NA ŻYCIE I WSZĘDZIE BĘDZIE CI ŻLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuz-1 Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 21:14 po pierwsze nie zajmuje miejsca bo tam już nie robię .( trzeba było czytać ! ) odezwał się LIZODUP !!! HE HE ... i takich jak ty to ja z góry olewam ,,,a i i tak wiem że odezwą się normalni ludzie co normalnie myślą o tym bagnie !!! a to faktycznie z tej jeb...anej hali je.ie smrodem !!! ,, a ty pędź frajeże i zapier... te sprężynki czy zaczepy dla żabojada ,,,spadaj lizodupie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizodup2 Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 21:44 loguj się koleś POJEB a nie francuz Odpowiedz Link Zgłoś
francuz-1 Re: Firma CGR Polska 28.10.08, 12:13 Oj " Lizodupy " ! - Odnośnie nicka logującego / To nie ma znaczenia ! trochę pod waszych je...anych prezesów ! Wolę francuz niż lizodup czy jeszcze jakiś inny josiek ... z resztą wchodzę tu tylko czasem mam inną robotę . a z CGRu robię sobie niezłe jaja i ostrzegam nowo przyjętych ... A WY LIZODUPY ŁEB W PRASĘ może zmądrzejecie !!! i wali mnie każdy wasz koment !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.244.* 17.12.08, 01:43 co taka cisz ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 15:16 no właśnie co taka cisza??? Ciekawie jak to bedzie w nowym roku czy bedziemy miec coś do roboty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 17:33 ja pracuje tam od...i jest mi tam dobrze.kierownik pod ktorego podlegam czyli Rafal jest spoko...nie ma tego co w innych firmach,czyli ja pan ty robol...i wiekszosc tez jest ok.a ci co inaczej mysla to niech ida gdzie indziej,...bywa gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faruk Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 21:11 kolejny "kij w mrowisko" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 20:49 jak tam sytuacja w firmie podobno nie zaciekawie czy ktos oś wie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.08, 01:27 cmokni mnie w pompe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cgr Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 21:07 to sie ujawnij bo nie wiem kogo cmokać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Firma CGR Polska IP: 188.33.92.* 26.08.09, 16:43 jakie są teraz warunki pracy i płacy w cgr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryzys Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 14:10 takie jakie były :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 19:30 NUMACK KARA???HE,HE,HE.... NA TYCH KASETACH WOGÓLE JEST JEDEN WIELKI SYF I KAZDY ŁAZI JAK CHCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!! Re: Firma CGR Polska IP: 195.205.202.* 21.11.09, 17:18 No a jak chcesz mieć wolne czy masz jakąś uroczystość możesz śmiało iść na L4 (jak wiadomo kto) i tak nikt nie zwróci na to uwagi.Średnia 6 miesięcy L4,3 miesiące pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.09, 18:38 Widzę, że prowokacja odniosła skutek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P....ol obserwator [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.09, 12:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 13:20 nawet nie macie odwagi się ujaić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos2 Re: Firma CGR Polska IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.11.09, 19:42 No pewnie że syf bo sam go robisz,proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR - Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.241.* 21.04.10, 20:08 Ta firma to jedno WIELKIE SKURWYSYŃSTWO - ludzie traktowani są jak śmieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos2 Re: Firma CGR Polska IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.11.09, 19:49 Ktosiu i co masz na myśli pisząc że każdy łazi jak chce,bo nie łapę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beeee Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 16:28 Jesteście nienormalni sami na siebie bata kręcicie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos2 Re: Firma CGR Polska IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.11.09, 20:07 Bata to kręci na siebie ten właśnie gość,ale ma pecha bo domniemam kto to jest.Jak by miał jaja to by się ujawnił.Mam nadzieje że przeczyta to,ja mogę się ujawnić w każdej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.chello.pl 18.03.10, 11:25 Co tam słychać w firmie CGR. Słyszałem ze ostatnio dużo ludzi przyjmowali??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Firma CGR Polska IP: 193.138.241.* 18.03.10, 14:42 podaj pelną nazwe tej firmy czy to jest gsf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEZUS Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.241.* 21.04.10, 20:15 JEDNO WIELKIE CHAMSTWO - PATRZĄ ABY TYLKO CZŁOWIEKA WYKORZYSTAĆ _ SKURWYSYNY I DZIADY DOSZLI DO STOŁECZKÓW PO ZNAJOMOŚCI - TA FIRMA TO TOTALNE DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 20:00 Jak wygląda tam praca w utrzymaniu ruchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 12:03 tak sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Firma CGR Polska IP: 195.242.90.* 28.07.10, 09:03 myslałam ze tam sa normalni ludzie którzy ciężko pracuja ale to tylko myslałam. w MIESZNO MNIE I INNYCH W KONFLIKTOWA BABE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konfliktowy Re: Firma CGR Polska IP: 80.50.21.* 05.08.10, 20:36 W konflikt to ty wplątałaś już pół zakładu,a twoje aspiracje żeby by liderką zrealizujesz ale chyba na stoisku z zapiekankami i hot-dogami pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 21:00 dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.246.* 15.09.10, 17:32 A które stanowisko , dział jest najlepsze chodzi mi o produkcje oczywiście . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golem Re: Firma CGR Polska IP: *.chello.pl 19.09.10, 20:19 ile tam teraz można wyciągnąć w miesiąc? z góry dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 20:32 Wyciągnąć to możesz, ale chyba nogi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golem Re: Firma CGR Polska IP: *.chello.pl 19.09.10, 22:12 ale za to kawalarzy w firmie nie brakuje... w jakich granicach oscylują zarobki w cgr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.10, 09:04 Przyjmij się na tydzień to zobaczysz, nikt Ci takich rzeczy nie będzie wypisywał na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.chello.pl 22.09.10, 11:03 3500 do 5000 tyś ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Firma CGR Polska IP: *.netcominternet.pl 26.09.10, 12:42 ale nie na lini produkcyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 14:05 mam pytanie i tak anonimowo piszecie, wiec moze ktos odpowie, moze ktos nowy, jakie sa tam zarobki dla nowej osoby, jesli standardowo pracuje sie 8 godzin dziennie, ile miesiecznie dostaje sie na ręke i czy sa wyplacalni czy trzeba sie jeszcze prosic o zarobione pieniadze. Z gory dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.246.* 08.11.10, 23:40 Wypłacalność 100% pierwszy miesiąc 8zł na umowie Odpowiedz Link Zgłoś