Dodaj do ulubionych

Firma CGR Polska

IP: 80.50.21.* 05.09.07, 17:36
co sądzicie o tej fimie? bo są tam przyjęcia cały czas. warto tam iść?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 17:40
      Jak sa przyjęcia cały czas to wiadomo, że nie warto.
      • Gość: on Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 15:15
        przyjęcia w cgr sa bo rusza nowa linia ,a co do zarobków to gdzie na
        poczatek w cz-wie dużo dają zarobić
      • Gość: MICHAŁ Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.241.* 21.04.10, 20:10
        TO JEDEN WIELKI BURDEL!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: asdic Re: Firma CGR Polska IP: *.gprs.plus.pl 22.11.07, 14:06
      przyjęcia są cały czas i będą nadal, a ludzie przychodzą i odchodzą :)
    • Gość: gość Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 08:10
      Jak cały czas są przyjęcia to znaczy że pracownicy przychodzą i odchodzą a kasa
      nie jest adekwatna do wymagań.
    • Gość: wiem Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 08:13
      ok 5 pln/h brutto
      • Gość: gość Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 08:47
        Chyba przesada!!!!! Ja sądze że jest więcej.
        • Gość: df Re: Firma CGR Polska IP: *.146.110.197.merula.net 24.11.07, 06:43
          Bylem na spotkaniu i lysy pan zapytal sie ile bym ccial zarabiac,ja
          na to ze 1000-1200,to mi podziekowal i powiedzial jakby cos to sie
          odezwie(czyli poprostu delikatnie mnie splawil)Przyjecia sa caly
          czas bo grosze placa.
        • Gość: kodi Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.08, 08:07
          ja juz tam robie 4 lata , a stawki teraz sie zaczynaja od 7,80
          brutto na godz.
          • Gość: Levar Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 21:06
            a czy w CGR jest lina maximo-do ciecia sprężyn?
      • Gość: gość Re: Firma CGR Polska IP: *.gprs.plus.pl 24.11.07, 15:46
        nie no, jest o niebo lepiej, na początek dają 7,50pln/h brutto :)
    • Gość: gość [...] IP: *.saint-gobain.com 17.01.08, 14:54
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Michał K Re: Firma CGR Polska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.08, 20:10
        Zatrudnij się i zobacz. Jak Ci nie będzie odpowiadać to zawsze możesz się zwolnić
        • Gość: adolf Re: Firma CGR Polska IP: *.gre.pl 17.01.08, 20:43
          Siedzisz i napier.... te sprężynki aż fioła można dostać . taka monotypowość ze
          przesada. Powinni z 2000 tysie płacić a nie takie psie pieniądzę. pracownik
          fozyczny ma tam ciężko, w porównaniu z żabojadem któy ma 1500 euro za nic
          pozdrawiam spręzynki hehe
          • Gość: thx Re: Firma CGR Polska IP: 80.50.21.* 24.01.08, 01:56
            monotonia to fakt
          • Gość: jerome galbrun Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.08, 17:04
            jesli masz jaja, ale nie sadze zebys je mial porozmawiaj ze mna w pracy twarza w
            twarz jak mezczyzna! Jestes tchorzem i dupkiem ktory nie potrafi powiedziec co
            mysli a twoja pensja jest adekwatna do twojej "pracy"! Swoja zawisc i zazdrosc
            wykorzystaj w bardziej konstruktywny sposob aby rozwijac samego siebie a nie
            skupiaj sie na osadzaniu i krzywdzeniu innych ludzi bo poza pusta bezsensowna
            satysfakcja nic wiecej nie osiagniesz a tylko mozesz stracic! A na koniec kazdy
            prowadzi zycie takie na jakie sobie zapracowal i zasluzyl a oto ze jestes LENIEM
            mozesz winic tylko samego siebie!!!
            HEHE
            • Gość: JAJA Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.244.* 19.02.08, 21:27
              Zerom ty pionku. Kto Ci to napisał. HAHA
              • Gość: jerome Re: Firma CGR Polska IP: 80.50.21.* 21.02.08, 11:15
                People translated for me that i think. I don't need pseudonyme for
                say what i think
                • Gość: JAJA Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.244.* 21.02.08, 22:34
                  Pisze się "pseudonym" - orle. Ucz sie bo nauka to patęgi klucz. Dobrze ze u was
                  w biurze nie ma okien to nie wyfruniesz:))).PAJAC
                  • Gość: ona Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 18:22
                    Jerome ,nie przejmuj się takimi zawistnymi i zazdrosnymi
                    dupkami .pozdrawiam
                    • Gość: gość Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.08, 13:26
                      Macsofty??!! jak każdy z Was wie najgorsza i najcięższa robota w CGR a co jest
                      najlepsze???najniższe zarobki!!!Człowiek tam zapierdziela jak głupi wylewa
                      wszystkie poty z siebie by był efekt z pracy i norma <<zielona belka>> a potem
                      kiedy idzie pytać sie o podwyżkę słyszy "wszystko w swoim czasie" i jak tu być
                      zadowolonym z pracy jak na sam koniec miesiąca na pasku widać marne
                      pieniądze.jeszcze na dodatek widać jak ludzie się tam kończą tzn. kilka
                      przypadków zasłabnięć i interwencji pogotowia ratunkowego :(((
                      • qpek2 Re: Firma CGR Polska 04.03.08, 14:00
                        Heh, dzisiaj zlozylem tam CV. Zobaczymy jak zdzwonia i czy wogole zadzwonia :)
                        • Gość: Gość Re: Firma CGR Polska IP: *.21.pl 08.03.08, 12:34
                          Witam,chciałem zapytać na czym polega praca ustawiacza w tej firmie, bo
                          słyszałem że oprócz obowiązków ustawiacza (czyli przezbrajanie maszyn, itp), to
                          jeszcze trzeba pracować normalnie na produkcji. Czy to tak wygląda?? Bo np. w
                          innych firmach ustawiacz to ustawiacz a nie pracownik produkcyjny.
                          • qpek2 Re: Firma CGR Polska 13.03.08, 16:12
                            Z tego co wiem to ustawiacz w CF GOMMIE pracuje tez na produkcji z tym ze
                            dostaje odpowiednio wiecej za role ustawiacza.
                            • Gość: Marcin F do Jerome IP: 83.2.142.* 04.05.08, 18:59
                              Jerome... przesadziłeś!! i to grubo...
                              Widzisz francuzie... gdybyś miał elementarne podstawy obsługi systemów operacyjnych... nie mówię tu o zaawansowanych zagadnieniach... ale o podstawach, które obsługujący programy... zwłaszcza ktoś uznający się za znawcę zagadnień technicznych maszyn... powinien znać... nie miałbyś problemów z uruchomieniem programu do testów...
                              A to co powiedziałeś... no cóż... nie Ty będziesz decydował o moich kompetencjach i kontrakcie a zajmowanie głosu w tej kwestii jest po prostu żenujące... i na przyszłość zachowaj sobie takie teksty dla siebie...

Marcin
                              • Gość: stefan Re: do Jerome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 20:12
                                mysle, ze to nie zaden jerome tylko jakas prowokacja... a w cgr wcale nie jest
                                tak zle... fajni kierownicy i wogole! ;-)
                                • Gość: gość Re: do Jerome IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.08, 22:58
                                  w ogóle się pisze i nie kierownicy tylko kierowcy ...
    • Gość: Gość Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 20:19
      Jasne, że warto iść. Spróbować trzeba. To firma motoryzacyjna, zdobędziesz
      doświadczenie i możesz wtedy pewnie zarobić więcej. Na początek podobno jest nie
      za dobrze, ale później można dostać umowę na stałe.
      • Gość: niewiedzący Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 20:26
        A czy w tej firmie oprócz stanowisk produkcyjnych i technologów posiada zaplecze
        konstruktorskie?
        • Gość: pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 18:34
          witam. chyba tak posiada zaplecze
    • Gość: Były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 12.07.08, 00:32
      Ja tam pracowałem i mówię szczerze że źle się dzieje w tym zakładzie,zarobki
      małe,fakt w Częstochowie trudno znaleźć bez znajomości dobrze płatną pracę,ale
      zarobki to nie jedyny problem w tym zakładzie.
      Jest grupa "starych" pracowników, którzy uważają się za nie wiadomo kogo, tylko
      dlatego,że pracują tam kilka lat. Obijają się,łażą ciągle gdzieś a nowych
      czepiają się i chcą z nich zrobić kozły ofiarne.
      Na swój temat słyszy się niestworzone historie itd. wiele tu pisać ale nie ma
      sensu. Ostrzegam przed samym łysym kierownikiem J.R.,tym drugim zresztą
      też,cwaniaki i bajeranci, nie wiem z jakiej paki tacy mogą kierować produkcją,
      jest też jedna liderka Aga która nie ma zielonego pojęcia o produkcji, a uważa
      się za nie wiadomo co, nie odróżnia podstawowych pojęć czy rzeczy związanych z
      tym co sie tam dzieje.Z produkcji uwaga na P.Ch, M.P, wspomnianą liderkę,
      "starych z robomaca", panienki z kaset i magazynierów, same czubki.
      Jeśłi chodzi o maszyny to niektóre mają po 30-40 lat i nadają się na złom a nie
      do produkcji. Robią tam kasety do zwijaczy w TRW, ciągle są reklamacje:) Kto nie
      musi niech tam nie idzie.
      Pozdrawiam
      • Gość: GG Re: Firma CGR Polska IP: 80.54.175.* 12.07.08, 15:57
        A dlaczego nic nie piszesz o Macsoftach??
        • Gość: PPP Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 14:14
          GÓRĄ Macsofty jest to siła zakładu a jak sa traktowane!!!!!!!!!!!!!
        • mariano1921 [...] 14.09.08, 15:46
      • Gość: ppp Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 18:14
        niektórzy to tacy konfidenci ze szok sprzedadzą Cię za nic. Najgorzej mają
        macsofty.Może sie ktos wypowie na temat macsoftów????
      • Gość: Czubek Re: Firma CGR Polska IP: 195.205.202.* 15.07.08, 15:26
        Słuchaj no ty inteligentny "Były pracowniku" bo nawet nie umiesz się
        ujawnić.Może i magazynierzy to same czubki ale my przynajmniej mamy badania
        psychologiczne o których ty nie masz zielonego pojęcia bo w swoim mózgu
        wielkości tic-taca miałeś zakodowane tylko 2 zielone przyciski.Jesteś zwykłą
        ciotą która nie potrafi się ujawnić i powiedzieć prosto w oczy co o kimś myśli.I
        kto tu jest Czubkiem!!!
        • Gość: !!!!!!! Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 20:46
          a ty kim jesteś?też się nie ujawniłeś taki odważny jesteś,a może
          twój mózg to 2 tik-taki<jeśli jesteś mężem tej plotkary z kaset to
          niemusisz odpowiadać,powszechnie wiadomo że wy oboje nie macie
          mózgów sprzedajecie wszystkich,a w waszych żyłach płynie wazelina.
          • Gość: AntyByłyPracownik Re: Firma CGR Polska IP: 195.205.202.* 15.07.08, 21:24
            Akurat ty nikomu z magazynu nic nie mozesz zarzucic bo nikogo jeszcze nie
            podpier...Za to przypomnijmy sobie jak to ty w tamtym roku poszedles do
            wspomnianych przez ciebie kierownikow kablowac na magazyn ale ci nie poszlo.A
            teraz jeszcze wyzywasz ich od cwaniakow bo twoja wazelina nie pomogla.
            • Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 12:27
              daj se spokój z tą wazeliną za mało jej masz do tak często używasz????
            • Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 18.07.08, 18:54
              podpie..czem nie jestem i nie byłem, komu miałem kablować kierownikowi skoro
              on nie lepszy od was??? zabrałem manatki i poszedłem, a poreszta ja tam nie
              pracowałem w tamtym roku, pomyłka:)))))))) chyba masz na myśli kogoś innego, ale
              jak widze nie tylko mnie przeszkadzaliście cwaniaki
            • Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 18.07.08, 18:59
              wazelina, ale masz koleś prymitywne słownictwo, a wracając do podpier.... to
              akurat ktoś widział jedną nieprzyjemną sytuację pomiędzy mną a jednym z magazynu
              i ta osoba doniosła kierownikowi, sam mnie zaskoczył gdy o to zapytał, ale to
              nie mój problem bo leję na ten cały CGR, sami się męczcie w tym syfie.
              • Gość: Czubek2 Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 20:37
                Koleś uważaj ze słownictwem, bo Cię namierzy lokalizator Zumi.Zaraz ty się
                będziesz męczył ,ale z prostatą skoro tak lejesz na wszystko.Nieprzyjemnie to ty
                wyglądasz,widocznie zalazłeś za skórę któremuś z sympatycznych emanujących
                ciepłem magazynierów.Jak ktoś jest w porządku to czemu my mamy być nie w
                porządku!Zawsze się znajdzie czarna owca pośród ludzi, której nie pasuje kolor
                skóry magazyniera i jego przekonania religijne.I nie bądż cwaniak bo jedziesz z
                dwóch IP.A lać sobie możesz na wazon w meblach w domu!
                • Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 18.07.08, 21:27
                  Nie zastraszajcie mnie ja tylko piszę prawdę jak jest i tyle, możecie mnie
                  namierzać i co zabijecie mnie bo piszę prawdę jak jest w CGR i jakie tak
                  chamstwo??:))))
                  • Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 18.07.08, 21:32
                    gorzej mi ubliżano w tym zakładzie i żyje i nie wystraszycie mnie bo wiem wiecej
                    o was niz wy o mnie. Piszcie co chcecie i dalej groźby itd mi już szkoda czasu
                    na te głupie dialogi, a pisząc tak udowadniacie tylko co to za zakład,
                    przynajmniej ludzie sami się przekonają co to czytają:)))))))))
                    • Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 18.07.08, 21:33
                      a i jeszcze jedno prawdziwy z ciebie czubek tak jak to okresliles w pozycji autor
                • Gość: obecny pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 20:45
                  I tak wszyscy umrzecie zarówno byli jak i obecni pracownicy, więc po co się
                  szarpać. Ci co tam pracują to wiedzą jak jest a Ci co nie wiedzą to niech sami
                  się przekonają.
                  Pozdrowienia dla wszystkich pracowników CGR: obecnych, byłych i przyszłych, tych
                  o innym kolorze skóry i tych o innych przekonaniach ( niekoniecznie religijnych).
                  "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ktoś może nie zauważyć różnicy"
                  • Gość: pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 21:54
                    co prawda boli....?przysłowie mówi"uderz w stół,a nożyce się odezwą"
                    • Gość: wqu..ony Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.08, 22:43
                      ale jak ziomuś już nie pracuje w tej firmie to po co się wypowiada niech mnie
                      wgrw..ucha i pracuje w dewocjonaliach pod Jasną Górą.Po co piszesz oszołomie
                      posty na temat CGR skoro tam nie pracujesz czy jesteś przyjeb....Pracujesz gdzie
                      indziej to się ciesz i się już nie wypowiadaj bo na ch.. Twoje opinie
                      • Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 19.07.08, 23:51
                        Moje opinie są po to aby ostrzec innych przed takimi jak Ty i jeśli nie muszą to
                        niech tam nie pracują, w żadnym zakładzie nie ma idealnie niestety, ale to co
                        się dzieje w CGR to totalna porażka, od tego między innymi jest to forum, mam do
                        tego prawo tym bardziej gdy ktoś pyta jak tam jest, a to że cię to boli, że ktoś
                        o tobie piszę tak jak ja to trudno to twój problem nie mój, trzeba było być
                        człowiekiem i traktować innych jak ludzi. Mobbing w tym zakładzie to rzecz
                        codzienna, owszem są tacy co mają tam dobrze, nawet aż za dobrze, ale niestety
                        dużo ludzi jest zastraszanych,świadczy o tym ciągła rotacja. To co miałem do
                        napisania już napisałem, nie chcę tu z nikim się więcej wyzywać bo nie o to mi
                        chodziło,ja tego syfu w CGR nie zmienię,ale mogę wyrazić swoją opinię bo do tego
                        mam prawo, nic co tu napisałem nie zostało zmyślone, byłem zastraszany i to mnie
                        wku..ia, że nie mogłem temu zaradzić bo kierownictwo to miało w dup..
                        A pracuję gdzie indziej owszem i nie są to dewocjonalia pod Jasną Górą, super
                        tam nie jest, ale mam lepszą pensję i perspektywy a co najważniejsze nikt mnie
                        nie zastrasza pobiciem i się ze mnie nie wyśmiewa. Mógłbym tu wiele jeszcze
                        pisać ale to bez sensu. Koniec tematu i możecie pisać co chcecie, a ja swojego
                        zdania nie zmienię, że CGR to bagno.
                        • malezja20 Re: Firma CGR Polska 20.03.15, 23:33
                          teraz to sie dzieje w tej firmie każdy narzekał a teraz przyjeli jakies dyrektorka masakra wielkie porządki powinna upaść ta firma zarobki bez zmian podwyzki 0,20-0,40 do stawki godzinowej niedługo to do ubikacji nie bedzie wolno isc pieluchomajtki i siedziec przy maszynach bo normaaa musi byc niedługo ludzie odejda od maszyn i sie narobi czy beda miali odwage okaze sie ale juz sa takie pogłoski co niektorzy zmienili sie o 180stopni taka zmiana
                    • Gość: obecny pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.08, 12:29
                      nic mnie nie boli :) każdy ma swoją wersję prawdy ...
                      • Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 20.07.08, 15:00
                        skoro cię nie boli to co się tak oburzasz o to co piszę?
                        Tobie może tam i dobrze, ale ilu jest tam takich co pracują kilka lat a ilu
                        przyszło i odeszło po kilku miesiącach??
                        Albo masz małe ambicje i chcesz gnić w tym syfie, albo po prostu do innej roboty
                        się nie nadajesz tylko do opieprzania się i wykorzystywania nowych ludzi co tam
                        przychodzą i tu cię boli bo prawda w oczy kole:)))
                        • Gość: obecny pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.08, 20:48
                          Ja się nie oburzam, chyba mnie z kimś mylisz.
                          Nie wykorzystuję nikogo, jeśli byłeś zastraszany to trzeba było coś z tym zrobić
                          a nie uciec. Rotacja jest duża, ale są też tacy którzy tu wracają. Może to Ty
                          się nie nadajesz do żadnej roboty i musiałeś odejść albo Cię wywalili.
                          • Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 20.07.08, 21:53
                            Wywalili z CGR?? Dobry żart, bez komentarza:)))Już nawet tego nie czytam bo
                            szkoda czasu. Pozdrawiam
    • Gość: autostopowiczka Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 22:50
      cześć szofer!
      obiecałam że się odezwę to piszę,trochę bym cię zwymyślała bo nic
      się tu ostatnio nie dzieje,ale kurcze spoko ziomal
      jesteś.pozdrawiam/.....ty wiesz kto
      • Gość: xxx Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 13:08
        ale tu cicho. czy nic sie nie dzieje wtej firmie czy nadal istnieje czy już
        upadła ????
        • Gość: upadły Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.08, 16:47
          Tak q...wa upadła teraz tam jest firma wykańczająca takich zj.bów jak ty
          • Gość: xxx Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 19:47
            uważaj ze słowami .....
            • Gość: wiola partyka Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 20:28
              i po co te wyzwiska i obelgi -nie pasi ci to wszystko to się zwolnij
              taki super pracownik i człowiek jak ty wszędzie znajdzie prace-a
              atmosferę to tworzymy my wszyscy,masz coś do kogoś to powiedz w
              cztery oczy a nie walisz nazwiskami na forum i ubliżasz jak
              najgorszy cham ,jeśli brak ci odwagi to zchowaj te gadki dla siebie
              bo jestem pewna że przez 8 godzin w pracy chodzisz z przyklejonym
              uśmieszkiem i słodzisz tym co trzeba-właśnie tym co ubliżasz bo oni
              maja jakąs władze a ty nie.prawda jest taka że wszyscy narzekamy na
              swoje zarobki,układy...ale tylko po cichu i anonimowo.tego typu
              wypowiedzi sprawiają że pózniej nikt nie traktuje nas poważnie
              DOROŚNIJ!!!!
              • Gość: norbert Re: Firma CGR Polska IP: 83.2.142.* 18.09.08, 15:47
                test
                • Gość: d Re: Firma CGR Polska IP: 83.2.142.* 18.09.08, 16:02
                  co?
                  • Gość: ?? Re: Firma CGR Polska IP: *.nott.cable.ntl.com 21.09.08, 02:08
                    Witam ziomkow CGR, pracowalam tam jakis czas i w sumie nie jest tak
                    zle, nie wiem czemu niektorzy pisza takie bzdury, sluchajcie Wioli
                    ona zawsze powie cos madrego,pozdro dla Wioli!
                    • Gość: francuz-1 Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 08:10
                      brawo ! dla tego co usunął te brednie z ostatnich dni , które namieszały trochę
                      i Cierpi na tym ???? ( my wiemy ! ) znajdę Cie LUJU !!
                      • Gość: stefan Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 29.09.08, 23:19
                        Do pracowników CGR-u co myślą że są elitą: LEJĘ NA WAS CIEPŁYM MOCZEM Pani
                        kierowniczko myśli Pani że jest kimś jak reszta biurokratów co ich biuro
                        przypomina bardziej stodołę niż biuro, a magazynierzy to luje i cwaniaki co
                        myślą że nauczyli się jeździć widlakami to są nie wiadomo kim piszę do was KISS
                        MY ESS:).Cały ten zakład to syf a maszyny pamiętają Stalina. Dziękuję:)
                        • francuz-1 Re: Firma CGR Polska 30.09.08, 00:14
                          Jeżeli chodzi o elitę to fakt ,, są " LIDERKI " które potrafią się chamsko
                          odezwać , a nie mają zielonego pojęcia co Ty robisz ? .. ludzie podzieleni na
                          obozy ! i trochę jak w wojsku traktuje się nowych ..zamiast im jeszcze pomóc
                          doradzić . są szuje , plotkarze , dziobaki ..ja tam idę odpie... swoje i do
                          domu mało mnie obchodzą osoby zza pięknego antycznego biurka na środku hali
                          i pracowników wieloletnich którzy jeden przez drugiego chce być lepszy robić
                          zielone belki normy ...POMYŚLCIE CZASEM W PRACY DOBRA ATMOSFERA TO JEST TO !
                          a wiadomo robić gdzieś trzeba ! Pozdrawiam i do pracy !!!! CGR czyli
                          Czarowanie Głupich Robotników ... NO CÓŻ a żyć trzeba !!!
                    • Gość: onnnnnnnnn Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 28.09.08, 23:41
                      skoro jest tam tak fajnie to dlaczego już tam nie pracujesz??:)
                      Nic więcej nie musisz pisać:)))
                      • Gość: ?? Re: Firma CGR Polska IP: *.nott.cable.ntl.com 29.09.08, 23:35
                        Gdziekolwiek bys nie pracowal zawsze bedziesz narzekac! niestety
                        tacy sa ludzie, ale jakbys robil to co do Ciebie nalezy i olal
                        wszystko inne to by nie bylo tak zle, ale najwidoczniej twoje zycie
                        to wieczne narzekanie, jak ci nie pasuje to sie zwolnji i znajdz cos
                        lepszego, ja nie narzekalam i nie bede narzekac bo inni maja gorzej
                        i lepiej zacznji doceniac to ze Cie tam przyjeli!!! narzekasz jakbys
                        mial conajmniej 50 lat! i juz przesada z tym wysmiewaniem i
                        obagdywaniem innych, zazdroscisz posady???!!! to wez sie za siebie,
                        skoncz studia , zacznij myslec i przestan zazdroscic innym ze do
                        czegos doszli!!! zajmij sie soba i swoja osoba a nie czepiaj sie
                        innych!!!!
                        • Gość: Stefan Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 30.09.08, 00:19
                          kochana studia to ja skonczyłem uczciwie na to zapracowałem studiowałem dziennie
                          i wierz lub nie trochę wysiłku mnie to kosztowało.Jedyny minus to brak "dobrych
                          znajomych"
                          Chyba nie znasz życia.
                          PA
                          • Gość: Kim Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 08:16
                            Studia może i skończyłeś, ale z angielskim to u Ciebie słabiutko, oj słabiutko.
                            • Gość: stefan Re: Firma CGR Polska IP: *.rev.masterkom.pl 01.10.08, 23:40
                              i dobrze ze słabiutko na swiecie sa jeszcze inne jezyki nie musze miec daru do
                              kazdego i wszystkiego ty we wszystkim jestes asem????
                              • Gość: Kim Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.08, 07:44
                                To po co piszesz coś w języku którego nie znasz ? Pisz w tym do którego masz dar.
                          • Gość: ?? Re: Firma CGR Polska IP: *.nott.cable.ntl.com 30.09.08, 16:18
                            Zycie znam leepiej niz ci sie wydaje! moze masz racje co do
                            znajomosci, ale oprocz tego musisz niestety cos od siebie dac!
                            troche sie postaraj, nic nie przychodzi samo!!! najwidoczniej slabo
                            sie starasz albo nawet nie probowales tego robic...albo skonczyles
                            zle studia!
                            • Gość: xxx Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 11:40
                              Witam. Słyszałem że ostatnio dzieje się tam za nie wesoło. Same jakieś problemy
                              mają czy to prawda???
                              • Gość: Kim Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.08, 19:06
                                Problemy to ma ten kto Ci tych głupot naopowiadał. Dostaliśmy podwyżki i
                                dodatkowe premie, więc nie wiem o czym piszesz.
                                • Gość: g Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 19:52
                                  jakie podwyżki?jakie premie?-ksiądz na tackę więcej zbiera,no chyba
                                  że jedni dostali,a drudzy DOSTALI...
                                  • Gość: Kim Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.08, 20:02
                                    to się zatrudnij u księdza ...
                                    • Gość: GOŚĆ Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 14:46
                                      wow KIM zwaliłaś mnie z nóg co za lojalność wobec firmy-chyba
                                      należysz do tych co DOSTALI- GRATULACJE!
                                • francuz-1 Re: Firma CGR Polska 08.10.08, 23:42
                                  po prostu zwaliłeś mnie z nóg !!! dobre dobre !!! Podwyżki !!!
                                  ( no niema lepszego "wpisu" !!! )
                                  • Gość: Kim Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.08, 20:26
                                    Ponarzekajcie jeszcze sobie, bo tylko to potraficie, na pewno będzie Wam się
                                    żyło lepiej.
                                    • Gość: XXX Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 12:47
                                      Kim co Ty mówisz!!! Jakie podwyżki chyba nieliczni ją otrzymali. mieli rozmawiać
                                      z osobami którzy przez rok nie dostali żadnej podwyżki i co tylko obiecanki. I
                                      ogólnie atmosfera jest taka sobie...hehe
                                      • francuz-1 Re: Firma CGR Polska 13.10.08, 17:35
                                        NIE WIĄŻĘ TU ŻADNYCH PRZYSZŁOŚCI !!! BYLE DO WIOSNY ! A MOŻE WCZEŚNIEJ !!! ...... albo ta firma się wcześniej rozpadnie he he !!!
                                    • francuz-1 Re: Firma CGR Polska 12.10.08, 11:22
                                      trochę z Historii - każdy tu dostaje numer obozowy ,,, tak tak jak w obozie
                                      wiadomo jakim żeby nie urażać tych ludzi z tamtego okresu ,
                                      i jeżeli chodzi o kasę to czym niższy numer tym większa kasa . większa
                                      ,,hmmm to nie znaczy krocie ,,,ale zawsze troszkę lepsza ...więc pomyśl jeżeli
                                      za tobą będzie jeszcze ze sto numerów to dostaniesz może 1 zł do godziny
                                      brutto .... więc czekaj cierpliwe !!!
                                      ha ha ha !!!! SIEMKA !!!
                                    • francuz-1 Re: Firma CGR Polska 13.10.08, 19:36
                                      www.egospodarka.pl/34766,Branza-motoryzacyjna-w-stagnacji,1,39,1.html
                                      WEJDŹ NA TĄ STRONĘ I ZOBACZ CO CIĘ CZEKA !!!
                                      • Gość: pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 20:40
                                        ja też pracuję na produkcji i owszem nie jest lekko ale ty tylko
                                        narzekasz i narzekasz-zmień pracę cwaniaczku,zrób coś ze swoim
                                        życiem,chociaż myślę że należysz do grona tych "pracusi"co kasę
                                        brali by tylko za wygląd i podpis w liście obecności-zmien nika
                                        na"maruda"lub zrzęda,albo "stary młodzieniec"
                                        pozdrawiam całą załogę
                                        • Gość: 111111 Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 15:14
                                          ludzie skonczcie te komentarze na temat cgr ,jesli komuś coś nie
                                          pasuje to niech idzie do kierownika i powie ,a nie taki bohater na
                                          forum jesteś bo anonimowy .A co do numerków francuz 1 to pomyśl
                                          troszkę to chyba jest wygodniejsze zreszta w w wiekszości zakładów
                                          jest to praktykowane , a jak ci numerek nie pasuje to idz do zakładu
                                          gdzie nie są praktykowane nr .
                                          • francuz-1 Re: Firma CGR Polska 14.10.08, 16:59
                                            do 111111 i pozostałych zaślepionych ...Widzę że to forum się robi
                                            polem bitewnym "" ok każdy ma swoje zdanie !!! ja spadam już ..stąd ..
                                            nie ma sensu ...i czy jakie zdanie będę miał zachowam dla siebie !!! narka !
                                            Pozdro dla tych za i przeciw !!!
                                          • francuz-1 Re: Firma CGR Polska 21.10.08, 21:04
                                            Ludziska spieprzajcie z tego CGRu ,,, ,,kurcze jak mam wam to wytłumaczyć ?
                                            oszukują , firma prawie bankrutuje , i chroń swój słuch
                                            tam go stracisz !!! ŁYSY sku....el zastrasza nowych ..starych pracowników
                                            wytresował sobie co niektórych i chodzą mu śpiewać / miejcie też uwagę na
                                            zatrudnianie po rodzinie !!! jeżeli nie przepracowałeś/-wałaś ponad rok to na
                                            chwilę obecną jesteś do zwolnienia bo zakład zmniejsza liczbę zatrudnionych nie
                                            mają kasy ,, a ten stary pracownik będzie robił za trzech ..FRANCUSKI CYRK !!!
                                            i jak będziesz miał wypadek zapomnij o ubezpieczeniu !!! co niektórzy wiedzą o
                                            czym pisze !!! dajta se spokój i FRANCUZI mogą mi skoczyć !!! wiele tu pisać
                                            ..ale zaraz jakiś baran z biura lub inny dziobak będzie lizał dupsko na forum
                                            też ..idę nara !!!
                                            • Gość: Jasiu Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 17:34
                                              Jak nie chcesz stracić słuchu to zakładaj korki lub słuchawki ochronne.
                                              praca.gazetapraca.pl/200,4001,,448964,,OPERATOR+MASZYN.html to w temacie
                                              zwolnień i bankructwa
                                              • Gość: Paulina Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 17:54
                                                A zatrudniają studentów dziennych?
                                              • francuz-1 Re: Firma CGR Polska 23.10.08, 18:45
                                                do Jasia .... przesłałeś link że zakład zatrudnia ,, he he . a pomyślałeś
                                                dlaczego ??? ... bo nowym dadzą najniższa stawkę nie więcej niż 7,80 brutto ,
                                                a stary który chce więcej zarobić jest do zwolnienia , wystarczy że mu się coś
                                                zarzuci i wypad !!! Tu nie szanuje się pracownika tym bardziej jak pyta o
                                                podwyżkę !!!//
                                                ( a ogłoszenia o przyjęciach do CGR będą dlatego bo ludzie tam nie wytrzymują
                                                , potrzeba nowych frajerów ) jak w kawałach o Jasiu he he!!
                                                • Gość: Były Re: Firma CGR Polska IP: *.54.169.8.tvksmp.pl 23.10.08, 21:57
                                                  Ale jaja na tym forum;-). Co do ogłoszeń to pojawią się regularnie od trzech lat
                                                  a zatrudnienie się nie zwiększa. Dziwne co:-). A wszystko przez jeden błąd
                                                  kadrowy ale co zrobić. Pozdrowienia dla wytrwałych.
    • Gość: ^^ Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.244.* 23.10.08, 19:24
      Na widły Go !!
      • Gość: G Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 21:34
        KOGO????????????????????????
        • Gość: ^^ Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.244.* 27.10.08, 10:15
          Shreka na widly !! :D
      • Gość: Fajter Re: Firma CGR Polska IP: *.anonymouse.org 24.10.08, 21:26
        Vista i tak jest najlepsza :)
        • Gość: francuz-1 Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 17:36
          WSZYSCY CO BYLI ZOBACZYLI I SPIE...LI ŁĄCZCIE SIĘ , ja pie... taki burdel
          !!! "LIZODUPY"- Liżcie dupę temu pedałowi ŁYSEMU !!!!
          • Gość: LIZODUP? Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 20:35
            CWANIACZKOWATY CHAMIE CO TY JESZCZE TU ROBISZ -ROZNOSISZ SMRÓD PO
            HALI,ZAJMUJESZ MIEJSCE PRACY KOMUŚ KOMU NA NIEJ ZALEŻY,PISZESZ TE
            PIERDOŁY I NA TYM KONIEC-NIE MASZ POMYSŁU NA ŻYCIE I WSZĘDZIE BĘDZIE
            CI ŻLE
            • Gość: francuz-1 Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 21:14
              po pierwsze nie zajmuje miejsca bo tam już nie robię .( trzeba było czytać ! )
              odezwał się LIZODUP !!! HE HE ... i takich jak ty to ja z góry olewam ,,,a i i
              tak wiem że odezwą się normalni ludzie co normalnie myślą o tym bagnie !!! a
              to faktycznie z tej jeb...anej hali je.ie smrodem !!! ,, a ty pędź frajeże
              i zapier... te sprężynki czy zaczepy dla żabojada ,,,spadaj lizodupie !!!!
              • Gość: lizodup2 Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 21:44
                loguj się koleś POJEB a nie francuz
                • francuz-1 Re: Firma CGR Polska 28.10.08, 12:13
                  Oj " Lizodupy " ! - Odnośnie nicka logującego / To nie ma znaczenia ! trochę
                  pod waszych je...anych prezesów ! Wolę francuz niż lizodup czy jeszcze jakiś
                  inny josiek ... z resztą wchodzę tu tylko czasem mam inną robotę . a z CGRu
                  robię sobie niezłe jaja i ostrzegam nowo przyjętych ... A WY LIZODUPY ŁEB W
                  PRASĘ może zmądrzejecie !!!
                  i wali mnie każdy wasz koment !!!
                  • Gość: ^^ Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.244.* 17.12.08, 01:43
                    co taka cisz ? :D
                    • Gość: pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 15:16
                      no właśnie co taka cisza??? Ciekawie jak to bedzie w nowym roku czy bedziemy
                      miec coś do roboty???
                  • Gość: ktos Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 17:33
                    ja pracuje tam od...i jest mi tam dobrze.kierownik pod ktorego
                    podlegam czyli Rafal jest spoko...nie ma tego co w innych
                    firmach,czyli ja pan ty robol...i wiekszosc tez jest ok.a ci co
                    inaczej mysla to niech ida gdzie indziej,...bywa gorzej
                    • Gość: Faruk Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 21:11
                      kolejny "kij w mrowisko" ?
                      • Gość: xxx Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 20:49
                        jak tam sytuacja w firmie podobno nie zaciekawie czy ktos oś wie?????
    • Gość: x Re: Firma CGR Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.08, 01:27
      cmokni mnie w pompe
      • Gość: cgr Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 21:07
        to sie ujawnij bo nie wiem kogo cmokać
        • Gość: m Re: Firma CGR Polska IP: 188.33.92.* 26.08.09, 16:43
          jakie są teraz warunki pracy i płacy w cgr?
          • Gość: kryzys Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 14:10
            takie jakie były :)
    • Gość: KTOŚ Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 19:30
      NUMACK KARA???HE,HE,HE.... NA TYCH KASETACH WOGÓLE JEST JEDEN
      WIELKI SYF I KAZDY ŁAZI JAK CHCE
      • Gość: !!!!! Re: Firma CGR Polska IP: 195.205.202.* 21.11.09, 17:18
        No a jak chcesz mieć wolne czy masz jakąś uroczystość możesz śmiało iść na L4
        (jak wiadomo kto) i tak nikt nie zwróci na to uwagi.Średnia 6 miesięcy L4,3
        miesiące pracy
        • Gość: obserwator Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.09, 18:38
          Widzę, że prowokacja odniosła skutek ...
          • Gość: P....ol obserwator [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.09, 12:42
            • Gość: pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 13:20
              nawet nie macie odwagi się ujaić
      • Gość: Ktos2 Re: Firma CGR Polska IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.11.09, 19:42
        No pewnie że syf bo sam go robisz,proste!
        • Gość: ARTUR - Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.241.* 21.04.10, 20:08
          Ta firma to jedno WIELKIE SKURWYSYŃSTWO - ludzie traktowani są jak
          śmieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Ktos2 Re: Firma CGR Polska IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.11.09, 19:49

Ktosiu i co masz na myśli pisząc że każdy łazi jak chce,bo nie łapę?
    • Gość: beeee Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 16:28
      Jesteście nienormalni sami na siebie bata kręcicie !!!!
      • Gość: Ktos2 Re: Firma CGR Polska IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.11.09, 20:07

Bata to kręci na siebie ten właśnie gość,ale ma pecha bo domniemam kto to
        jest.Jak by miał jaja to by się ujawnił.Mam nadzieje że przeczyta to,ja mogę się
        ujawnić w każdej chwili.
        • Gość: były pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.chello.pl 18.03.10, 11:25
          Co tam słychać w firmie CGR. Słyszałem ze ostatnio dużo ludzi przyjmowali???
          • Gość: gg Re: Firma CGR Polska IP: 193.138.241.* 18.03.10, 14:42
            podaj pelną nazwe tej firmy czy to jest gsf
            • Gość: JEZUS Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.241.* 21.04.10, 20:15
              JEDNO WIELKIE CHAMSTWO - PATRZĄ ABY TYLKO CZŁOWIEKA WYKORZYSTAĆ _ SKURWYSYNY I
              DZIADY DOSZLI DO STOŁECZKÓW PO ZNAJOMOŚCI - TA FIRMA TO TOTALNE
              DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Franek Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 20:00
                Jak wygląda tam praca w utrzymaniu ruchu?
                • Gość: beee Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 12:03
                  tak sobie
    • Gość: cccr Re: Firma CGR Polska IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.07.10, 09:42
      .
    • Gość: nowy Re: Firma CGR Polska IP: 195.242.90.* 28.07.10, 09:03
      myslałam ze tam sa normalni ludzie którzy ciężko pracuja ale to tylko myslałam.
      w MIESZNO MNIE I INNYCH W KONFLIKTOWA BABE.
      • Gość: konfliktowy Re: Firma CGR Polska IP: 80.50.21.* 05.08.10, 20:36
        W konflikt to ty wplątałaś już pół zakładu,a twoje aspiracje żeby by liderką
        zrealizujesz ale chyba na stoisku z zapiekankami i hot-dogami pozdrawiam!
        • Gość: gosc Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 21:00
          dobre
          • Gość: elvis Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.246.* 15.09.10, 17:32
            A które stanowisko , dział jest najlepsze chodzi mi o produkcje oczywiście .
            • Gość: golem Re: Firma CGR Polska IP: *.chello.pl 19.09.10, 20:19
              ile tam teraz można wyciągnąć w miesiąc? z góry dzięki za info
              • Gość: Jacek Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 20:32
                Wyciągnąć to możesz, ale chyba nogi ...
                • Gość: golem Re: Firma CGR Polska IP: *.chello.pl 19.09.10, 22:12
                  ale za to kawalarzy w firmie nie brakuje... w jakich granicach oscylują zarobki w cgr?
                  • Gość: Jacek Re: Firma CGR Polska IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.10, 09:04
                    Przyjmij się na tydzień to zobaczysz, nikt Ci takich rzeczy nie będzie wypisywał na forum.
                    • Gość: pracownik Re: Firma CGR Polska IP: *.chello.pl 22.09.10, 11:03
                      3500 do 5000 tyś ........
                      • Gość: gość Re: Firma CGR Polska IP: *.netcominternet.pl 26.09.10, 12:42
                        ale nie na lini produkcyjnej
                        • Gość: Gość Re: Firma CGR Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 14:05
                          mam pytanie i tak anonimowo piszecie, wiec moze ktos odpowie, moze ktos nowy, jakie sa tam zarobki dla nowej osoby, jesli standardowo pracuje sie 8 godzin dziennie, ile miesiecznie dostaje sie na ręke i czy sa wyplacalni czy trzeba sie jeszcze prosic o zarobione pieniadze. Z gory dzieki za odpowiedz
                          • Gość: BB Re: Firma CGR Polska IP: 212.87.246.* 08.11.10, 23:40
                            Wypłacalność 100%
                            pierwszy miesiąc 8zł na umowie

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka