Gość: Syrenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 19:56 A ja dziś oblałam....i mam kaca moralnego.Załozyłam ,ze zdam za pierwszym razem i kaszana,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: A ja dziś oblałam... IP: *.chello.pl 01.05.04, 09:05 Nie łam się, czasami myślę że łatwiej zajść w ciążę za pierwszym razem niż zdać egzamin ;)))) Ja dałam sobie 3 razy za punkt honoru ;))) - ten pierwszy raz nieuchronnie się zbliża ;) To żart oczywiście, więc wszystkie od dawna starające się przyszłe mamy nie obruszajcie się od razu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrenka Re: A ja dziś oblałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 10:13 dzieki za pocieszenie...rozbawiłaś mnie.....ale jeszcze we mnie dzis siedzi...złość na samą siebie....ze nie pokonałam nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: A ja dziś oblałam... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.04, 22:23 ja tez dałam wygrac nerwom-już 3 razy (niedługo 4y), a też obiecałam sobie że za 1ym pójdzie.. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insruktor-krakus Re: A ja dziś oblałam... IP: *.feedback.pl / *.waw.cdp.pl 04.05.04, 23:23 Nie jesteś jedyna, która oblała. Przeważnie oblewa się na "najłatwiejszym" elemencie. Znam przypadki dobrze panujących nad samochodem i podchodzących do egzaminu nawet siedem razy! Tylko "luzacy" nie mają problemów, choć nic nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja1 Re: A ja dziś oblałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 21:04 ja też dzis oblałam-pierwszy raz :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ins Re: A ja dziś oblałam... IP: *.futuro.elwico.pl 19.05.04, 21:52 Ale pierdolicie ze słabo mi jak to czytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja1 Re: A ja dziś oblałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 22:10 a kto Ci karze czytać??? Odpowiedz Link Zgłoś