Dodaj do ulubionych

gdzie ładny i niedrogi balejaż?

IP: *.man.czest.pl 09.09.07, 19:17
j.w
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: gdzie ładny i niedrogi balejaż? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 19:19
      albo ładny, albo niedrogi..
      • Gość: Monisia Re: gdzie ładny i niedrogi balejaż? IP: *.man.czest.pl 09.09.07, 19:26
        wiec gdzie ładny? :-)
        • Gość: ile osób tyle pro- Re: gdzie ładny i niedrogi balejaż? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 19:33
          -pozycji...
          Otyl, ul.Rocha,
          Dysiewicz, Ul.Czarnieckiego
          Szyk, Ul. Wyzwolenia(w tym ostatnim tylko kolor, broń Boże cięcie czy czesanie)
          sprawdzone na własnej głowie,ale tanio nie jest..
    • Gość: Iwa Re: gdzie ładny i niedrogi balejaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 21:06
      Świetny wątek. Uważam że możliwe jest połączenie niedrogiego i
      ładnego balejazu, uważam że to może iśc w parze. A nie zawsze drogi
      jest zawsze ładny.
      • Gość: a Re: gdzie ładny i niedrogi balejaż? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 21:58
        trzeba wziąć pod uwagę także jakość farby..a niestety te lepsze kosztują
        więcej...do tego np. papierowe ręczniki zamiast tradycyjnych..takie tam ..da
        niektórcyh bzdety...
        • Gość: ja Re: gdzie ładny i niedrogi balejaż? IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.07, 22:07
          w Kłobucku na ulicy Orzeszkowej jest salon fryzjerski kobitka robi fajnie i tanio:) ja zapłaciłam 45 zł razem z obcieciem i wymodelowaniem
    • Gość: Monisia Re: gdzie ładny i niedrogi balejaż? IP: *.man.czest.pl 10.09.07, 09:28
      a jakis salonik w centrum Częstochowy?
      • Gość: Betka Re: gdzie ładny i niedrogi balejaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 23:01
        jesli interesuje cie to jeszcze to....swietny balejaz zrobily mi dzewczyny w
        TOTU.w samym centrum- w Alejach i do tego cena prawie jak na przedmiesciach - 50
        zl.grunt ze na profesjonalnych farbach!!!:D Al. NMP 32.Pooooolecam
        • Gość: Jawa Re: gdzie ładny i niedrogi balejaż? IP: *.adm.pl 04.10.07, 08:00
          Polecam nowy salonik na Iwaszkiewicza koło Reala "Kaja". Naprawdę
          super!
    • Gość: Betka Salon TOTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 23:06
      Jesli moge cos dla kogos zrobic....to szczerze polecam salon TOTU....AL.NMP 32,
      za baleyage dalam 50 zl. Profesjonalnie:D ....a do tego swietnie tną!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka