IP: *.goszczynskiego.trustnet.pl 10.09.07, 10:17
czy nie ma juz kobiet pragnacych prawdziwego uczucia milosci czy liczy sie tylko kasa jesli jest taka kobieta to niech napisze 511624973 pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: .... Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 10:33
      i co ? duzo sie zglosilo ?
      • Gość: zła kobieta Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 10:49
        Magdalena Samozwaniec napisała, że człowiek nie wie co to jest samotnośc, dopóki nie znajdzie się sam w obcym mieście, ale prawda jest taka,ze trzeba rozgraniczyć
        SAMOTNOŚĆ od BYCIA SAMEMU

powodzenia
        • Gość: sam Re: samotnosc IP: *.eranet.pl 11.09.07, 19:57
          zła kobieta, a Ty sama w obcym mieście? Pozdrawiam.
          • Gość: do sam Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 20:36
            teraz już nie w obcym ,ale zdarzało się...
            • Gość: sam Re: samotnosc IP: *.eranet.pl 11.09.07, 20:49
              momentami trudne, prawda? momentami...
              • Gość: Zła kobieta Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 21:14
                czasami nawet bardzo szczególnie jak przychodzi pora obiadu i człowiek samotnie wpatruje sie w talerz...dlatego jeśli tylko jest pogoda warto zabrać jedzenie na wynos a potem ewakułowac się na przytulna ławkę w parku.......
    • Gość: kobieta29 Re: samotnosc IP: *.man.czest.pl 10.09.07, 11:18
      Głuptasku, miłość jest ważana. Ale w obecnych czasach pieniążki jeszcze bardziej. Więc jeśli nie masz odpowiedniego zaplecza to raczej czeka Cię życie w pojedynkę. Smutne ale prawdziwe.
      • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 11:42
        trzeba mieć "głowę na karku" to i pieniążki będą, i kobieta od razu
        będzie i wtedy miłość również się pojawi!
        • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 12:15
          Hmmm...
          Sugerujesz że będąc biednym studentem powinienem sobie "kupić" żonę
          na kredyt, czy to, że ona głupia była wiążąc się z gołodupcem? Może
          jeszcze przestawmy kolejność na taką: fura, pieniądze, dziecko, dom,
          miłość, emerytura, rodzina...
          Coś mi tu Depo cuchnąć zaczyna...
          • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 12:54
            No tak najlepiej powiedzieć o sobie "jestem taki biedny studencik",
            a poszukaj pracy i weź się rozejrzyj za czymś ciekawym zacznij żyć
            na własny rachunek, nie zasłaniaj się studiami,weź na siebie
            odpowiedzialność i naucz się życia, po to żeby poznać potem kobietę
            mieć z nią dziecko i potrafić zapewnić rodzinie godziwe utrzymanie.
            Bezradnością mi tu zalatuje z Twojej strony!Depo mój Boże,no tak
            chyba Ty jesteś bywalcem, bo jesteś nieźle zotientowany w
            osobowościach tam uczęszczających?Ja już dawno po studiach, i do
            Depo nie zaglądam:)
            • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 13:12
              Oj Agro, Agro...
              Już dawno przestałem być biednym studencikiem, żyję na własny
              rachunek i nie narzekam. Od tamtej pory bywało i pod górkę i z
              górki, ale wiem że gdyby od początku na pierwszej pozycji stały
              pieniądze, to teraz byłbym albo sam, albo z zupełnie inną kobietą.
              Nie podejżewam Cię że chadzasz do "Depo" - potrafisz klecić całkiem
              poprawne zdania i w związku z tym sądzę że byś się tam nudziła, ale
              zwolennicy tej hierarchii wartości skupiają się właśnie w takich
              miejscach. Poza tym nie wynikało to jedynie z Twego postu, a nie
              zauważyłem nutki ironii. By zorientować się w osobowościach bywalców
              wspomnianego przybytku wcale nie trzeba być jednym z nich -
              wystarczy poczytać forum.
              Aha - moja żona i całkiem duże już dziecko mają się bardzo dobrze...
              :)
              • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 13:21
                tak myślałam Tomie że to TY ;)!!!(ale zmyliła mnie Twoje wcielenie
                w "biednego studenta"). No cóż tak jakoś szybko przeczytałam i
                zinterpretowałam Twój post,że wyciągnęłam takie a nie inne wnioski,
                może i pochoponie,ale jestem cięta na BEZRADNOŚĆ naszych mężczyzn ;)
                • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 13:33
                  Wiesz - z tym "biednym studentem" to prawda, aczkolwiek prawda już
                  historyczna. Ale uśmiechnąłem się na widok Twego "zacietrzewienia"
                  które wywołałem. Znaczy że temat nie jest Ci całkowicie obojętny.
                  Emocje, emocje... Ehhh - młoda krew...
                  Ale podobało mi się.
                  ;)
                  • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 14:26
                    młoda czy nie młoda hihi,już nie taka młoda;) ale jeszcze nadal
                    pełna wigoru i chęci, aczkolwiek cięta na pewne rzeczy bo chcieć to
                    móc czyż nie?Te dzisiejsze chopaki to takie jakieś nie kumate i mało
                    rychliwe że trzeba ich pogonić do działania;)
                    • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 14:45
                      Jak ich potrzeba przydusi to zaraz zaczną kumać. Widocznie zdają
                      sobie sprawę co ich czeka i dlatego zabierają się do czynu jak pies
                      do jeża. Albo to zwykła niedojrzałość poprostu. Zresztą - faceci do
                      końca nie dojrzewają nigdy. Każdy z nas ma w sobie słabiej lub
                      silniej skrywanego piętnastolatka.
                      A tu czas płynie, latka lecą, i coraz mniejsze szanse na zabawę z
                      prawnukami na starość...
                      Dużo by tu dyskutować o przyczynach.
                      • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 15:13
                        muszą dostać poprostu kopa od życia, albo zostaną postawieni przed
                        faktem dokonanym,to przejrzą szybciutko na oczka i zaczną główkować
                        i kombinować no i szybko zapewne dojrzeją;)
                        • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 15:21
                          Dojrzeć?! A w życiu!!! Dojrzeć to zdradzić swoje ideały!
                          hehehe
                          • Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 10.09.07, 17:01
                            Starość we wszystko wierzy. Wiek średni we wszystko wątpi. Młodość
                            wszystko wie ;)
                            • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 23:54
                              Kiedyś wierzyłem w różne herezje. W przyjaźń, uczciwość, zrozumienie, i inne
                              takie tam... Obecnie - faktycznie - coraz częściej wątpię. I jednocześnie coraz
                              częściej uświadamiam sobie jak mało wiem, a zarazem tę wiedzę pogłębiam. Jeśli
                              ten aforyzm mówi prawdę, to czy jak tak dalej pójdzie to czeka mnie przedszkole?
                              Wątpię...
                              ;)
                          • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 19:47
                            tak masz rację dojrzeć nie dojrzeją,ale przynajmniej podejmą jakieś
                            działania w tym kierunku, raz mniej udane raz bardziej,ważne że są
                            to zawsze "jakieś próby" ;)
                            • Gość: ot Re: samotnosc IP: 212.87.241.* 10.09.07, 20:11
                              żałosna definicja dojrzałości
                              • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 21:02
                                to nie definicja!!!czytaj ze zrozumieniem,choć widzę że Cię
                                ugodziła?!
                                • Gość: nie Re: samotnosc IP: 212.87.241.* 11.09.07, 19:14
                                  nie, chyba mnie nie ugodziła
                            • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 23:41
                              No właśnie. Najtrudniej jest zapędzić chłopa do roboty. Ale jak już się uda...
                              A najłatwiej - do łóżka. Tylko że to w zupełnie inną stronę, i jak już tam
                              zagości to jeszcze trudniej go zmusić do działania. Dlaczego więc ten "błąd w
                              sztuce" jest tak powszechny?
                              • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 08:45
                                oj tak wiem coś o tym :)Robota, zoobowiązania to uciekają gdzie
                                pieprz rośnie.Jak się już do łóżeczka wpuści to lipa, wtedy trzeba
                                się pogodzić ze skutkami tak pochopnie podjętej decyzji o "chwilowej
                                przyjemnośći", wiecznym czekaniem że może się jednak zdecyduje na
                                stabilizację....,ale ja za bardzo już w to nie wierzę :)Więc jaki
                                morał? Nie "dawać", nie korzystać i nie żyć złudzeniami,przedstawić
                                konkretny pkt widzenia i czekać na odp no i co za tym idzie
                                działanie? Czy "dawać", korzystać i łudzić się że jednak może kiedyś
                                coś z tego się "urodzi"? :)
                                • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:43
                                  No ale nie da się stanąć obok również i własnych potrzeb, więc nie
                                  można rozpatrywać problemu w taki chłodny sposób. To chyba kwestia
                                  indywidualnego zbalansowania oczekiwań z możliwościami. A może,
                                  jeśli poszukiwania w jakimś rejonie nie przynoszą oczekiwanych
                                  efektów, zmienić obszar poszukiwań? Może zaprzestać poszukiwań i
                                  zmienić środowisko?
                                  • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 10:09
                                    Tak masz rację zmiana środowiska, otoczenia to chyba jest sposób ;)
                                    • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 11:07
                                      A może wystarczy tylko się nie przejmować i nie szukać zbyt
                                      intensywnie? Chociaż, jeśli codziennie mógłbym sobie w domu pogadać
                                      jedynie z lustrem, to czułbym się nieco dziwnie...
                                      A więc się nie dziwię.;)
                                      • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 11:29
                                        nie szukam intensywnie....już ;)znudziło mi się,szukam za to innych
                                        zajęć, nowych ludzi i czegoś co zapełni mi czas :),do lustra jeszcze
                                        nie gadam hihi;)
                                        • Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 11.09.07, 11:53
                                          Co jest lepsze? Walka o upragnione "swoje", czy rezygnacja, ale z
                                          honorem?
                                          • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:30
                                            myślę że trzeba jednak "walczyć" o swoje zawsze, poddawać się
                                            rezygnować chyba nie? Bo jaka satysfakcja? Żadna!Brak zadowolenia z
                                            życia, i czym się tu cieszyć?
                                        • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:09
                                          A może szukasz zbyt wielu rzeczy naraz? Jak to jest?
                                          • Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 11.09.07, 13:14
                                            Coś w tym jest! Trochę się pogubiłem, ale postanowłem ponaprawiać
                                            niektóre popsute...
                                          • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:32
                                            tak tak już z kilku próbowałam tych rzeczy zrezygnować, ale to nie
                                            takie proste dla mnie:( Jak "nie wiedzieć" tego co widać gołym okiem
                                            no jak ????
                                            • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:46
                                              Hmmm...
                                              To klasyczny dylemat ludzi wielkich. Podobno mistrz Leonardo właśnie
                                              z tego powodu nie pozostawił po sobie (przynajmniej oficjalnie)
                                              żadnego potomka.
                                            • Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 11.09.07, 14:27
                                              Nikt nigdy nie będzie wygrany, jeśli nie zmierzy się z pokonanym!
                                              Zawsze poswięca się coś dla czegoś ... rozwiązać sprawę bez
                                              przegranych umie tylko Jurek Kiler!
                                              • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 14:34
                                                To niezbyt etyczne mierzyć się z pokonanymi.
                                                Średniowieczni rycerze posiadali wprawdzie w tym celu specjalne
                                                narzędzie "miłosierdziem" przekornie zwane, ale średniowiecze już za
                                                nami.
                                                :p
                                                • Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 11.09.07, 14:38
                                                  Średniowiecze było w średniowieczu, a dwaj stojący naprzeciw siebie
                                                  rywale nie wiedzą, który z nich polegnie - kwestia sytuacji
                                                  dalszej...
                                                  • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 14:41
                                                    Walka z godnym przeciwnikiem - jagnajbardziej! Ale z pokonanym?!
                                                    O tempora, o mores !
                                                  • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 15:34
                                                    ale w co wy się chopaki wogóle zagłębiacie?;)średniowiecze za nami a
                                                    tu trzeba DZIAŁAĆ i patrzeć,ale.......... w przyszłość!!!
                                                  • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 16:24
                                                    Ja tam już w swoim czasie odpowiednio zadziałałem, działam i zamierzam jeszcze
                                                    podziałać. I obecnie mam ten komfort że mogłem sobie zawęzić pole działania,
                                                    przez co mogę spokojnie spoglądać w średniowiecze...
                                                    Niech on się teraz wykaże.
                                                    Działanie jest fajne.
                                                    :)))
                                                  • Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 11.09.07, 17:43
                                                    "Zamierzam podziałać" i "zawęzić pole działania"? Czy to nie syndrom
                                                    niedźwiedzia, kłócący się z syndromem tygrysa? ;)
                                                  • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 17:53
                                                    No było kiedyś coś takiego - "...nie mów do mnie "Misiu", nie mów do mnie
                                                    "Misiu" - mów do mnie "Tygrysie"! ".
                                                    A jak Cię tam zwał to nieistotne - w każdymbądźrazie:
                                                    Kuminiorzu! (lub jak już tak wolisz) - Tygrysie! - Do dzieła!!!
                                                    ;)))
                                                  • Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 11.09.07, 17:58
                                                    Ale... do jakiego dzieła?
                                                  • Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 11.09.07, 17:59
                                                    Aha - "nie mów do mnie misiu ... mów do mnie tygrysie" to skecz-
                                                    teledysk kabaretu POTEM - dla mnie, jednego z lepszych, jakie
                                                    powstały w Polandii ;)
                                                  • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 18:17
                                                    Hmmm...
                                                    cholera...
                                                    A bo przez cztery miesiące...
                                                    Co tam będę gadał - niech osoby zainteresowane też mają szansę wypowiedzi.
                                                    Czujniki Ci się przepalą a nie zadziałasz!
                                                  • Gość: agar1 Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 18:47
                                                    no i sam widzisz Tomie jakie to życie;)jak się mają czujniki wypalić
                                                    to już nawet nie spróbuje zadziałać bo i po co?
                                                  • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 18:58
                                                    Właśnie Tom,bo teraz przynajmniej wiesz konkretnie w jakim kierunku
                                                    działasz, będzie działał itd.i chyba o to chodzi?.Wiesz dla kogo
                                                    żyjesz i dlaczego?, a życie od razu lepiej smakuje i cieszą Cię już
                                                    wtedy nawet najdrobniejsze rzeczy i sukcesy, nie wydziwiasz, nie
                                                    chodzisz niezadowolony:)Przede wszystkim chyba największym
                                                    szczęściem jest to że masz się z kim nim dzielić:), a nie tak jak
                                                    hmmmmmm....... co niektórzy;)łapią wszystko co popadnie nie wiedzą w
                                                    którą str zadziałać więc działają wszędzie i we wszystkim łapiąc
                                                    każdą srokę za ogon,tak naprawdę tylko na chwilkę.Tylko
                                                    troszeczkę "lizną", skosztują i niby tak naprawdę mają beztroskie
                                                    życie i mają wszystko,a tak naprawdę nie mają NIC!!!I wtedy puka
                                                    pustkaaaaaaaaaaaaa puk puk
                                                  • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 19:14
                                                    No i właśnie to mi pozwala zrozumieć dlaczego miotasz się tu i tam, i próbuję
                                                    coś zrobić. A że w zasadzie Cię nie znam, to jedyny sposób jaki mi został to
                                                    pomóc Ci zadać sobie pytania, które zresztą najprawdopodobniej zadawałaś sobie
                                                    wielokrotnie. Mam wrażenie że się gdzieś spalasz/rozbijasz po drodze. A
                                                    jednocześnie podziwiam - tyle czasu czekać na... Toż to jajo można znieść.
                                                    ;)
                                                  • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 19:29
                                                    a jakie mam wyjście inne niż czekanie?Mam brać to co popadnie? Ja
                                                    taka nie jestem, nie lubię sie motać, babrać, plątać bo lubię
                                                    konkrety!!!Dlatego też może w tym tkwi mój błąd, w moim postępowaniu
                                                    że spalam na wejściu bo mi coś nie pasi, i dalej nie walczę!!!
                                                  • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 09:33
                                                    Może właśnie jesteś zbyt konkretna? Może oczekujesz już wtedy gdy
                                                    jeszcze niema przesłanek do oczekiwań? No ale dobra - dajmy już
                                                    spokój bo to pomału przestaje się nadawać na forum. :)
                                                  • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:42
                                                    niczego nie oczekuje, niczego nie chce,chce normalności nie gry,
                                                    udawania, wiecznej walki...........
                                                  • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:43
                                                    A więc cierpliwości.
                                                    :)
                                                  • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:47
                                                    ostatnio tej cierpiwości chyba brak u mnie:( wypalam się pomalutku;)
                                                  • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 15:05
                                                    Dasz radę, spooko...
                                                    ;)
                                                  • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:33
                                                    Właśnie nie DAM cholera nie wiem już o co chodzi w tej pieprz...
                                                    chemii.........ach to życie:( nic nie rozumiem oszaleję, spotkałam
                                                    się z moim "sentymentem" i co? i dalej NIC!!!!!!!!!!!!!!!
                                                • Gość: zła kobieta Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 20:44
                                                  średniowiecze minęło - wieki ciemne, niestety nie
                                                  • Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 12.09.07, 10:07
                                                    Żal się wychylić,
                                                    żal się też schować,
                                                    żal jest żałować,
                                                    żal nie żałować.

... poproszę tabletki na zachłanność - tylko dużo, dużo, dużo!!! ;)
        • Gość: gosc Re: samotnosc IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.07, 20:57
          Gość portalu: agra1 napisał(a):

> trzeba mieć "głowę na karku" to i pieniążki będą, i kobieta od razu
          > będzie i wtedy miłość również się pojawi!

Sugerujesz, że się kobieta pojawi gdy gość się wystawi z furą, skórą i komórą ?
          Dzięki, ale takiej kobiecie bym odpowiedział ciętą ripostą wujka Staszka.
          Poza tym już kiedyś czytałem o podobnych kobietach - kaska się skończyła odeszły
          od chłopa, gość znów się dorobił - chciały wrócić, pomyśl sama co to za kobiety.
          • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 21:18
            chodzi mi tu o zaradność życiową, a nie o to że jak kolo zaświeci
            furą skórą i komórą to kobieta będzie!!!Chyba źle mnie zrozumiałeś.
            • protobrick Re: samotnosc 15.09.07, 11:55
              ja zrozumiałam cię podobnie :)
      • Gość: gosc Re: samotnosc IP: *.goszczynskiego.trustnet.pl 10.09.07, 12:00
        masz racje ale ja uwarzam ze pieniazki mozna zarobic a prawdziwego uczucia sie nie kupi pozdraweiam
        • Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 10.09.07, 12:09
          Być samotnym, ale nie być samemu, czyli nie być samotnym. No a jeśli
          nie byćsamotnym, a czuć samotność, to ... ?
          • Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 13:23
            a TY kuminiorzu wciąż tylko CZUJESZ i CZUJESZ, bardziej, więcej,
            może intensywniej, hmmm? ;)
    • Gość: samotna szczęśliwa Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 12:42
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=65625257&s=0 wejdź tu
      i nie martw sie że tylko ty jesteś sam. wiele jest osóbw naszym
      mieście co nie znalazły jeszcze dugiej połówki.
    • Gość: jasmina Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 18:15
      Owszem są kobiety które pragną prawdziwego uczucia( np ja)i nie
      prawdą jest że liczy się tylko kasa!Choć trzeba przyznać że kasa
      jest w życiu ważna!Kasa ułatwia życie!Otwiera nowe możliwości!
      Niestety muszę przyznać z własnego doświadczenia,że na tę prawdziwą
      miłość trudno trafić!Ciągle spotykam samych palantów!I nie ma
      znaczenia czy mają kase czy nie!Po prost są palantami!
    • jaa88 Re: samotnosc 10.09.07, 20:03
      pragnę prawdziwego uczucia, ale mam numer z plusa i nie miałabym do
      Ciebie darmowych sms-ów ;] sorry
      • Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 23:59
        Rewelacyjna pointa wątku. Gratuluję.
        :)))
      • Gość: agra1 do jaa88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 08:48
        ja jestem, z plusa więc? hihi ;)))
        • jaa88 Re: do jaa88 11.09.07, 10:49
          sie okaze ;]
          • Gość: Ela Re: do jaa88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 20:42
            nidgy nie patrzyłam na ludzi przez pryzmat "pieniądza" wiec są takie
            kobiety. Pozdrawiam
          • Gość: Kristin.. Re: do jaa88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 18:26
            Nigdy nic nie wiadmo..Może za rogiem....
            • Gość: agra1 Re: do jaa88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 18:48
              tak za rogiem, wiesz ile ja już tych rogów zaliczyłam iiiii cholera
              nic nie widzę, choć też się nieraz zastanawiam,czy chcę zobaczyć bo
              już nie wiem o co w tym biega:(
              • Gość: kuminiorz Re: do jaa88 IP: 80.48.49.* 14.09.07, 19:16
                Czy kobieta zgodziłaby się zostać żoną przypadkowego mężczyzny za
                miłe słowo, ręczną katapultę, worek szpilek i konia na biegunach?

Nie!

A więc są takie pieniądze ... za które nie można kupić miłości! ;)
                • Gość: agra1 Re: do jaa88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 20:53
                  kupić można człowieka,ale nie jego miłości.Tylko jego towarzystwo i
                  tak jakby jego czas i dalsze życie..............
                • Gość: Kristina.. Re: do jaa88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 10:56
                  Zgadzam sie z tobą w zupełności..To musi przyjść samo ,nie wiem
                  kiedy ale czekam na tą jedyną hmmm...............Pieniądze sie nie
                  liczą tylko czas pokaże sam...
    • Gość: mala Re: samotnosc IP: *.knology.net 15.09.07, 05:30
      napisz do mnie i dolacz zdjecie jano6001@yahoo.co.uk
    • Gość: zdradzony20 Re: samotnosc IP: *.masterkom.pl 16.09.07, 18:00
      miłość to bzdura...jeśli zdradzi was ktoś kogo kochacie i rok waszego życia
      wydaje sie snem ... to boli. jeszcze ta osoba nie chce was znać i to nie z
      waszej winy..po prostu tak chce.
      szczęśliwym - powodzenia
      nieszczęśliwym - wytrwalosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka