Gość: gosc IP: *.goszczynskiego.trustnet.pl 10.09.07, 10:17 czy nie ma juz kobiet pragnacych prawdziwego uczucia milosci czy liczy sie tylko kasa jesli jest taka kobieta to niech napisze 511624973 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .... Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 10:33 i co ? duzo sie zglosilo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła kobieta Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 10:49 Magdalena Samozwaniec napisała, że człowiek nie wie co to jest samotnośc, dopóki nie znajdzie się sam w obcym mieście, ale prawda jest taka,ze trzeba rozgraniczyć SAMOTNOŚĆ od BYCIA SAMEMU powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: samotnosc IP: *.eranet.pl 11.09.07, 19:57 zła kobieta, a Ty sama w obcym mieście? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sam Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 20:36 teraz już nie w obcym ,ale zdarzało się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: samotnosc IP: *.eranet.pl 11.09.07, 20:49 momentami trudne, prawda? momentami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zła kobieta Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 21:14 czasami nawet bardzo szczególnie jak przychodzi pora obiadu i człowiek samotnie wpatruje sie w talerz...dlatego jeśli tylko jest pogoda warto zabrać jedzenie na wynos a potem ewakułowac się na przytulna ławkę w parku....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta29 Re: samotnosc IP: *.man.czest.pl 10.09.07, 11:18 Głuptasku, miłość jest ważana. Ale w obecnych czasach pieniążki jeszcze bardziej. Więc jeśli nie masz odpowiedniego zaplecza to raczej czeka Cię życie w pojedynkę. Smutne ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 11:42 trzeba mieć "głowę na karku" to i pieniążki będą, i kobieta od razu będzie i wtedy miłość również się pojawi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 12:15 Hmmm... Sugerujesz że będąc biednym studentem powinienem sobie "kupić" żonę na kredyt, czy to, że ona głupia była wiążąc się z gołodupcem? Może jeszcze przestawmy kolejność na taką: fura, pieniądze, dziecko, dom, miłość, emerytura, rodzina... Coś mi tu Depo cuchnąć zaczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 12:54 No tak najlepiej powiedzieć o sobie "jestem taki biedny studencik", a poszukaj pracy i weź się rozejrzyj za czymś ciekawym zacznij żyć na własny rachunek, nie zasłaniaj się studiami,weź na siebie odpowiedzialność i naucz się życia, po to żeby poznać potem kobietę mieć z nią dziecko i potrafić zapewnić rodzinie godziwe utrzymanie. Bezradnością mi tu zalatuje z Twojej strony!Depo mój Boże,no tak chyba Ty jesteś bywalcem, bo jesteś nieźle zotientowany w osobowościach tam uczęszczających?Ja już dawno po studiach, i do Depo nie zaglądam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 13:12 Oj Agro, Agro... Już dawno przestałem być biednym studencikiem, żyję na własny rachunek i nie narzekam. Od tamtej pory bywało i pod górkę i z górki, ale wiem że gdyby od początku na pierwszej pozycji stały pieniądze, to teraz byłbym albo sam, albo z zupełnie inną kobietą. Nie podejżewam Cię że chadzasz do "Depo" - potrafisz klecić całkiem poprawne zdania i w związku z tym sądzę że byś się tam nudziła, ale zwolennicy tej hierarchii wartości skupiają się właśnie w takich miejscach. Poza tym nie wynikało to jedynie z Twego postu, a nie zauważyłem nutki ironii. By zorientować się w osobowościach bywalców wspomnianego przybytku wcale nie trzeba być jednym z nich - wystarczy poczytać forum. Aha - moja żona i całkiem duże już dziecko mają się bardzo dobrze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 13:21 tak myślałam Tomie że to TY ;)!!!(ale zmyliła mnie Twoje wcielenie w "biednego studenta"). No cóż tak jakoś szybko przeczytałam i zinterpretowałam Twój post,że wyciągnęłam takie a nie inne wnioski, może i pochoponie,ale jestem cięta na BEZRADNOŚĆ naszych mężczyzn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 13:33 Wiesz - z tym "biednym studentem" to prawda, aczkolwiek prawda już historyczna. Ale uśmiechnąłem się na widok Twego "zacietrzewienia" które wywołałem. Znaczy że temat nie jest Ci całkowicie obojętny. Emocje, emocje... Ehhh - młoda krew... Ale podobało mi się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 14:26 młoda czy nie młoda hihi,już nie taka młoda;) ale jeszcze nadal pełna wigoru i chęci, aczkolwiek cięta na pewne rzeczy bo chcieć to móc czyż nie?Te dzisiejsze chopaki to takie jakieś nie kumate i mało rychliwe że trzeba ich pogonić do działania;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 14:45 Jak ich potrzeba przydusi to zaraz zaczną kumać. Widocznie zdają sobie sprawę co ich czeka i dlatego zabierają się do czynu jak pies do jeża. Albo to zwykła niedojrzałość poprostu. Zresztą - faceci do końca nie dojrzewają nigdy. Każdy z nas ma w sobie słabiej lub silniej skrywanego piętnastolatka. A tu czas płynie, latka lecą, i coraz mniejsze szanse na zabawę z prawnukami na starość... Dużo by tu dyskutować o przyczynach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 15:13 muszą dostać poprostu kopa od życia, albo zostaną postawieni przed faktem dokonanym,to przejrzą szybciutko na oczka i zaczną główkować i kombinować no i szybko zapewne dojrzeją;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 15:21 Dojrzeć?! A w życiu!!! Dojrzeć to zdradzić swoje ideały! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 10.09.07, 17:01 Starość we wszystko wierzy. Wiek średni we wszystko wątpi. Młodość wszystko wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 23:54 Kiedyś wierzyłem w różne herezje. W przyjaźń, uczciwość, zrozumienie, i inne takie tam... Obecnie - faktycznie - coraz częściej wątpię. I jednocześnie coraz częściej uświadamiam sobie jak mało wiem, a zarazem tę wiedzę pogłębiam. Jeśli ten aforyzm mówi prawdę, to czy jak tak dalej pójdzie to czeka mnie przedszkole? Wątpię... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 19:47 tak masz rację dojrzeć nie dojrzeją,ale przynajmniej podejmą jakieś działania w tym kierunku, raz mniej udane raz bardziej,ważne że są to zawsze "jakieś próby" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ot Re: samotnosc IP: 212.87.241.* 10.09.07, 20:11 żałosna definicja dojrzałości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 21:02 to nie definicja!!!czytaj ze zrozumieniem,choć widzę że Cię ugodziła?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: samotnosc IP: 212.87.241.* 11.09.07, 19:14 nie, chyba mnie nie ugodziła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 23:41 No właśnie. Najtrudniej jest zapędzić chłopa do roboty. Ale jak już się uda... A najłatwiej - do łóżka. Tylko że to w zupełnie inną stronę, i jak już tam zagości to jeszcze trudniej go zmusić do działania. Dlaczego więc ten "błąd w sztuce" jest tak powszechny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 08:45 oj tak wiem coś o tym :)Robota, zoobowiązania to uciekają gdzie pieprz rośnie.Jak się już do łóżeczka wpuści to lipa, wtedy trzeba się pogodzić ze skutkami tak pochopnie podjętej decyzji o "chwilowej przyjemnośći", wiecznym czekaniem że może się jednak zdecyduje na stabilizację....,ale ja za bardzo już w to nie wierzę :)Więc jaki morał? Nie "dawać", nie korzystać i nie żyć złudzeniami,przedstawić konkretny pkt widzenia i czekać na odp no i co za tym idzie działanie? Czy "dawać", korzystać i łudzić się że jednak może kiedyś coś z tego się "urodzi"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:43 No ale nie da się stanąć obok również i własnych potrzeb, więc nie można rozpatrywać problemu w taki chłodny sposób. To chyba kwestia indywidualnego zbalansowania oczekiwań z możliwościami. A może, jeśli poszukiwania w jakimś rejonie nie przynoszą oczekiwanych efektów, zmienić obszar poszukiwań? Może zaprzestać poszukiwań i zmienić środowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 10:09 Tak masz rację zmiana środowiska, otoczenia to chyba jest sposób ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 11:07 A może wystarczy tylko się nie przejmować i nie szukać zbyt intensywnie? Chociaż, jeśli codziennie mógłbym sobie w domu pogadać jedynie z lustrem, to czułbym się nieco dziwnie... A więc się nie dziwię.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 11:29 nie szukam intensywnie....już ;)znudziło mi się,szukam za to innych zajęć, nowych ludzi i czegoś co zapełni mi czas :),do lustra jeszcze nie gadam hihi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 11.09.07, 11:53 Co jest lepsze? Walka o upragnione "swoje", czy rezygnacja, ale z honorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:30 myślę że trzeba jednak "walczyć" o swoje zawsze, poddawać się rezygnować chyba nie? Bo jaka satysfakcja? Żadna!Brak zadowolenia z życia, i czym się tu cieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:09 A może szukasz zbyt wielu rzeczy naraz? Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 11.09.07, 13:14 Coś w tym jest! Trochę się pogubiłem, ale postanowłem ponaprawiać niektóre popsute... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:32 tak tak już z kilku próbowałam tych rzeczy zrezygnować, ale to nie takie proste dla mnie:( Jak "nie wiedzieć" tego co widać gołym okiem no jak ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:46 Hmmm... To klasyczny dylemat ludzi wielkich. Podobno mistrz Leonardo właśnie z tego powodu nie pozostawił po sobie (przynajmniej oficjalnie) żadnego potomka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 11.09.07, 14:27 Nikt nigdy nie będzie wygrany, jeśli nie zmierzy się z pokonanym! Zawsze poswięca się coś dla czegoś ... rozwiązać sprawę bez przegranych umie tylko Jurek Kiler! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 14:34 To niezbyt etyczne mierzyć się z pokonanymi. Średniowieczni rycerze posiadali wprawdzie w tym celu specjalne narzędzie "miłosierdziem" przekornie zwane, ale średniowiecze już za nami. :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 11.09.07, 14:38 Średniowiecze było w średniowieczu, a dwaj stojący naprzeciw siebie rywale nie wiedzą, który z nich polegnie - kwestia sytuacji dalszej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 14:41 Walka z godnym przeciwnikiem - jagnajbardziej! Ale z pokonanym?! O tempora, o mores ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 15:34 ale w co wy się chopaki wogóle zagłębiacie?;)średniowiecze za nami a tu trzeba DZIAŁAĆ i patrzeć,ale.......... w przyszłość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 16:24 Ja tam już w swoim czasie odpowiednio zadziałałem, działam i zamierzam jeszcze podziałać. I obecnie mam ten komfort że mogłem sobie zawęzić pole działania, przez co mogę spokojnie spoglądać w średniowiecze... Niech on się teraz wykaże. Działanie jest fajne. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 11.09.07, 17:43 "Zamierzam podziałać" i "zawęzić pole działania"? Czy to nie syndrom niedźwiedzia, kłócący się z syndromem tygrysa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 17:53 No było kiedyś coś takiego - "...nie mów do mnie "Misiu", nie mów do mnie "Misiu" - mów do mnie "Tygrysie"! ". A jak Cię tam zwał to nieistotne - w każdymbądźrazie: Kuminiorzu! (lub jak już tak wolisz) - Tygrysie! - Do dzieła!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 11.09.07, 17:58 Ale... do jakiego dzieła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 11.09.07, 17:59 Aha - "nie mów do mnie misiu ... mów do mnie tygrysie" to skecz- teledysk kabaretu POTEM - dla mnie, jednego z lepszych, jakie powstały w Polandii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 18:17 Hmmm... cholera... A bo przez cztery miesiące... Co tam będę gadał - niech osoby zainteresowane też mają szansę wypowiedzi. Czujniki Ci się przepalą a nie zadziałasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agar1 Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 18:47 no i sam widzisz Tomie jakie to życie;)jak się mają czujniki wypalić to już nawet nie spróbuje zadziałać bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 18:58 Właśnie Tom,bo teraz przynajmniej wiesz konkretnie w jakim kierunku działasz, będzie działał itd.i chyba o to chodzi?.Wiesz dla kogo żyjesz i dlaczego?, a życie od razu lepiej smakuje i cieszą Cię już wtedy nawet najdrobniejsze rzeczy i sukcesy, nie wydziwiasz, nie chodzisz niezadowolony:)Przede wszystkim chyba największym szczęściem jest to że masz się z kim nim dzielić:), a nie tak jak hmmmmmm....... co niektórzy;)łapią wszystko co popadnie nie wiedzą w którą str zadziałać więc działają wszędzie i we wszystkim łapiąc każdą srokę za ogon,tak naprawdę tylko na chwilkę.Tylko troszeczkę "lizną", skosztują i niby tak naprawdę mają beztroskie życie i mają wszystko,a tak naprawdę nie mają NIC!!!I wtedy puka pustkaaaaaaaaaaaaa puk puk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 19:14 No i właśnie to mi pozwala zrozumieć dlaczego miotasz się tu i tam, i próbuję coś zrobić. A że w zasadzie Cię nie znam, to jedyny sposób jaki mi został to pomóc Ci zadać sobie pytania, które zresztą najprawdopodobniej zadawałaś sobie wielokrotnie. Mam wrażenie że się gdzieś spalasz/rozbijasz po drodze. A jednocześnie podziwiam - tyle czasu czekać na... Toż to jajo można znieść. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 19:29 a jakie mam wyjście inne niż czekanie?Mam brać to co popadnie? Ja taka nie jestem, nie lubię sie motać, babrać, plątać bo lubię konkrety!!!Dlatego też może w tym tkwi mój błąd, w moim postępowaniu że spalam na wejściu bo mi coś nie pasi, i dalej nie walczę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 09:33 Może właśnie jesteś zbyt konkretna? Może oczekujesz już wtedy gdy jeszcze niema przesłanek do oczekiwań? No ale dobra - dajmy już spokój bo to pomału przestaje się nadawać na forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:42 niczego nie oczekuje, niczego nie chce,chce normalności nie gry, udawania, wiecznej walki........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:43 A więc cierpliwości. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:47 ostatnio tej cierpiwości chyba brak u mnie:( wypalam się pomalutku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 15:05 Dasz radę, spooko... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:33 Właśnie nie DAM cholera nie wiem już o co chodzi w tej pieprz... chemii.........ach to życie:( nic nie rozumiem oszaleję, spotkałam się z moim "sentymentem" i co? i dalej NIC!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła kobieta Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 20:44 średniowiecze minęło - wieki ciemne, niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 12.09.07, 10:07 Żal się wychylić, żal się też schować, żal jest żałować, żal nie żałować. ... poproszę tabletki na zachłanność - tylko dużo, dużo, dużo!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: samotnosc IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.07, 20:57 Gość portalu: agra1 napisał(a): > trzeba mieć "głowę na karku" to i pieniążki będą, i kobieta od razu > będzie i wtedy miłość również się pojawi! Sugerujesz, że się kobieta pojawi gdy gość się wystawi z furą, skórą i komórą ? Dzięki, ale takiej kobiecie bym odpowiedział ciętą ripostą wujka Staszka. Poza tym już kiedyś czytałem o podobnych kobietach - kaska się skończyła odeszły od chłopa, gość znów się dorobił - chciały wrócić, pomyśl sama co to za kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 21:18 chodzi mi tu o zaradność życiową, a nie o to że jak kolo zaświeci furą skórą i komórą to kobieta będzie!!!Chyba źle mnie zrozumiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: samotnosc IP: *.goszczynskiego.trustnet.pl 10.09.07, 12:00 masz racje ale ja uwarzam ze pieniazki mozna zarobic a prawdziwego uczucia sie nie kupi pozdraweiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: samotnosc IP: 80.48.49.* 10.09.07, 12:09 Być samotnym, ale nie być samemu, czyli nie być samotnym. No a jeśli nie byćsamotnym, a czuć samotność, to ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 13:23 a TY kuminiorzu wciąż tylko CZUJESZ i CZUJESZ, bardziej, więcej, może intensywniej, hmmm? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna szczęśliwa Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 12:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=65625257&s=0 wejdź tu i nie martw sie że tylko ty jesteś sam. wiele jest osóbw naszym mieście co nie znalazły jeszcze dugiej połówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: samotnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 18:15 Owszem są kobiety które pragną prawdziwego uczucia( np ja)i nie prawdą jest że liczy się tylko kasa!Choć trzeba przyznać że kasa jest w życiu ważna!Kasa ułatwia życie!Otwiera nowe możliwości! Niestety muszę przyznać z własnego doświadczenia,że na tę prawdziwą miłość trudno trafić!Ciągle spotykam samych palantów!I nie ma znaczenia czy mają kase czy nie!Po prost są palantami! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa88 Re: samotnosc 10.09.07, 20:03 pragnę prawdziwego uczucia, ale mam numer z plusa i nie miałabym do Ciebie darmowych sms-ów ;] sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: samotnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 23:59 Rewelacyjna pointa wątku. Gratuluję. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 do jaa88 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 08:48 ja jestem, z plusa więc? hihi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: do jaa88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 20:42 nidgy nie patrzyłam na ludzi przez pryzmat "pieniądza" wiec są takie kobiety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristin.. Re: do jaa88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 18:26 Nigdy nic nie wiadmo..Może za rogiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: do jaa88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 18:48 tak za rogiem, wiesz ile ja już tych rogów zaliczyłam iiiii cholera nic nie widzę, choć też się nieraz zastanawiam,czy chcę zobaczyć bo już nie wiem o co w tym biega:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: do jaa88 IP: 80.48.49.* 14.09.07, 19:16 Czy kobieta zgodziłaby się zostać żoną przypadkowego mężczyzny za miłe słowo, ręczną katapultę, worek szpilek i konia na biegunach? Nie! A więc są takie pieniądze ... za które nie można kupić miłości! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra1 Re: do jaa88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 20:53 kupić można człowieka,ale nie jego miłości.Tylko jego towarzystwo i tak jakby jego czas i dalsze życie.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristina.. Re: do jaa88 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 10:56 Zgadzam sie z tobą w zupełności..To musi przyjść samo ,nie wiem kiedy ale czekam na tą jedyną hmmm...............Pieniądze sie nie liczą tylko czas pokaże sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: samotnosc IP: *.knology.net 15.09.07, 05:30 napisz do mnie i dolacz zdjecie jano6001@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdradzony20 Re: samotnosc IP: *.masterkom.pl 16.09.07, 18:00 miłość to bzdura...jeśli zdradzi was ktoś kogo kochacie i rok waszego życia wydaje sie snem ... to boli. jeszcze ta osoba nie chce was znać i to nie z waszej winy..po prostu tak chce. szczęśliwym - powodzenia nieszczęśliwym - wytrwalosci Odpowiedz Link Zgłoś