hostessy 14.09.07, 11:50 cześć, bardzo proszę, jeśli znacie jakąś dobrą krawcową z Czestochowy lub okolic o podanie namiarów. Mój mail hostessy@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: szukam krawcowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 12:46 Dobra krawcowa jest w Jagiellończykach przy Estakadzie ( okrąglak), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hostessy Re: szukam krawcowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 15:06 dzięki, czy chodzi o punkt pogotowia krawieckiego? z tego co wiem są tam dwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim Re: szukam krawcowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 15:21 www.naszewesele.czest.pl/kategorie.php?id=25&str=3 zakład krawiecki Malena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: szukam krawcowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 13:02 nie nie chodzi mi o krawcową,zakład nazywa się 'klan'czy jakoś tak, znajduje się w okrąglaku, na pierwszym piętrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enter-ka Re: szukam krawcowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 13:18 ja tez polecam zakłąd Malena szyłam u nich sukienke na wesele jestem bardzo zadowolona, profesjonalne uszycie i cena przystępna. Znajoma szyła tam suknie slubna również bardzo zadowolona z uszycia i z ceny Odpowiedz Link Zgłoś