Dodaj do ulubionych

Najpierw zwolnili żonę, potem wyrzucili męża

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 22:32
Może Lech Woszczerowicz cuś by podpowiedział towarzyszu Grzesiku:))
Obserwuj wątek
    • Gość: lewak Re: Najpierw zwolnili żonę, potem wyrzucili męża IP: *.180.inds.pl 19.09.07, 23:21
      ja pie...dacze.... gwoździa sczyścili. To jest jakaś polityczna masakra.Gwoździu
      do szkoły idź bo politologów-nieuków w Polsce dostatek. Nauczyłbyś sie trochę
      matematyki, fizyki a nie wbili Ci do bańki jakieś bzdury i myślisz że rozumy
      pozjadałeś. Byle jakiemu inżynierowi nie jesteś wart przy d...e stanąć.
    • Gość: Tomasz Jaskóła "Co się stało się? ... przeca to nie wielka heca" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 03:07
      No, Panie Gwóźdź teraz to pozostaje Panu kandydować z listy Samoobrony RP, aby
      ponownie uraczyć społeczeństwo tym, co w polityce najgorsze – nepotyzmem,
      arogancją i kolesiostwem. Doskonale zadajemy sobie sprawę, że pańskie
      kompetencje, które zachwalał Pana mentor – kuzyn, niejaki poseł Grzesik są
      zdecydowanie „tunningowane”. Proszę się pochwalić, co osiągnął Pan bez mamy,
      taty, wujka, znajomości? I czy przypadkiem na etat w Agencji nie wzięliście
      jamnika cioci Krysi? [oczywiście jako stróża – zawsze to taniej kupić „Chappi”
      na koszt podatnika]
      Nie chciałbym, aby do wielkiej polityki wchodzili ludzie, którzy nie mają
      osiągnięć zawodowych, biznesowych, czy wręcz życiowych. Wpisanie do rubryki
      zawód: polityk, deklasuje moim zdaniem każdego kandydata. Powinien Pan postarać
      się o zawodowe osiągnięcia, stać się wiarygodnym. W żadnym demokratycznym kraju
      nikt nie poparłby takiej kandydatury jak Pana osoba (ani żadnej podobnej).
      Zawsze powinno paść społeczne – wyborcze pytanie: czym się Pan wykazał na polu
      życia zawodowego, czy osiągnął Pan sukces, (nie byłeś wcześniej bezrobotnym -
      gdyż to dyskwalifikuje zupełnie! Jak eks - bezrobotny może być kandydatem i
      myśleć, że cokolwiek stworzy, wypracuje, skoro nie znalazł sobie nawet
      pracy!!!!). Prawdziwym kryterium wprawdzie nie powinien być wiek, ale
      osiągnięcia. I tu kieruję swoje słowa do naprawdę młodych „działaczy” – czyli do
      Pana m.in. [przepraszam, ale zawsze mnie śmieszyło to określenie – „działacz” –
      zupełnie jak aktywne cząsteczki proszku OMO – „granulat działacz”] – czego, poza
      wyłącznie swoim chciejstwem dokonaliście?
      Jakie są Wasze osiągnięcia zawodowe, czym możecie się pochwalić, uwiarygodnić,
      podkreślić [poza rozwieszaniem plakatów partyjnych], jaką opinią cieszycie się w
      pracy zawodowej, jaką opinią cieszycie się w życiu społeczno – rodzinnym, co
      bezpośrednio zrobiliście dla miasta Częstochowy [poza imaginacją i planami] lub
      okręgu z którego startujecie?
      Dołożyłbym jeszcze następne kryteria: czy kierowaliście zespołami ludzkimi,
      posiadaliście własną działalność gospodarczą [która pozwala nauczyć się
      kierowania pracą, zespołem i finansami], jaka jest wasza wiedza o systemie
      politycznym i administracyjnym naszego państwa. Dodałbym, że zarządzanie
      zespołami ludzkimi oznacza zarządzanie ich pracą, efektywności itp., a nie
      ustalanie kolejności wchodzenia do pubu wśród równie "wyżelowanych" młodych
      działaczy - polityków, kiedy idą na zebranie partyjne uchlać się piwska [hm ...
      oczywiście „ustalają tam strategię”]. Dotyczy to zresztą wszelkich opcji
      politycznych VII Ligi Powiatowych Polityków w naszym mieście. W jakich
      działaliście w akcjach, które przyniosły korzyści mieszkańcom Częstochowy itd.?
      Wreszcie czy waszym osiągnięciem jest stworzenie 100 nowych miejsc dla
      biurokratów, których pobory wrzucicie na „barki podatników” [a może raczej
      portfele], czy też istotnie osiągnęliście sukces?
      Na te i inne pytania nigdy, zresztą jak zwykle nie dostaję odpowiedzi, aliści
      mam nadzieję, że doczekam czasów, w których krzykacze i cwaniacy z polityki
      odejdą. Właśnie Ci, którzy w rubryce zawód wpisują: „Polityk”. Chciałbym bowiem
      doczekać czasów w których politykę odbierze się Politykom [bo polityka to zbyt
      poważna sprawa, aby ją politykom powierzać – to cytat słynnego ... polityka], i
      odda Obywatelom, którzy do polityki wchodzą zrobić coś dla innych. A dlaczego
      Obywatelom, a nie Politykom? Ponieważ zgadzam się z opinią wspaniałej
      dziennikarki [już niestety nie żyjącej] Orianny Falacci, która kiedyś napisała:
      „Większość polityków to gnojki – małe gnojki”. Ja ze swej strony dorzuciłbym
      tylko „małe” rozróżnienie – Większość polityków to gnojki, ale dzielą się na
      Gnojków o zasięgu centralnym i Gnojków o zasięgu regionalnym – zatem Gnojków z
      regionu. Od czasu do czasu nazywam to VII Ligą Powiatowych Polityków kąsających
      się po skarpetkach. Do której z grup Pan należy?
    • Gość: Y@ Najpierw zwolnili żonę, potem wyrzucili męża IP: *.tktelekom.pl 20.09.07, 07:50
      Jeżeli z politycznej nominacji dostał robote to nie powinien sąd
      pracy go bronić ...
      • Gość: tqak myślę Samoobrona do lamusa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 08:29
        Tych wszystkich Gwoźdźiów, Grzesików, Grzegorzewskich i innych palantów
        z Samoobrony należy wymazać grubą kreską przy urnach wyborczych, Banda
        nierobów,wzięła by się wreszcie do uczciwej roboty, a nie wyciągać łapy po
        publiczną kasę.
        Tym panom już dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ew Re: Samoobrona do lamusa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 00:46
          Ty pewnie jesteś ten uczciwie pracujący w arimr osiołku
    • Gość: ? Re: Najpierw zwolnili żonę, potem wyrzucili męża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 08:57
      A sztucznych kolejnych wice w krusie kiedy?
      • Gość: jb Niechaj skończy się kolesiostwo IP: 212.87.244.* 20.09.07, 09:19
        Jak bezpodstawnie dostał pracę to bezpodstawnie można go zwolnić!!!
    • Gość: ono Najpierw zwolnili żonę, potem wyrzucili męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 00:50
      Jaskółka to wszystkie rozumy pozjadał bo pleci trzy po tzry da ty
      jASKÓŁKA NR TELEFONU i pochwalsie publicznie co zrobiłeś dla swoich
      sąsiadów
      • Gość: Tomasz Jaskóła Re: Najpierw zwolnili żonę, potem wyrzucili męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 15:47
        Cytat z wypowiedzi na forum:
        "Jaskółka to wszystkie rozumy pozjadał bo pleci trzy po tzry da ty
        jASKÓŁKA NR TELEFONU i pochwalsie publicznie co zrobiłeś dla swoich
        sąsiadów"

Styl wypowiedzi, agresywny ton, fatalna pisownia - to wszystko zwalnia mnie od
        udzielenia jakiejkolwiek odpowiedzi. Podejrzewam, że mam do czynienia z jakimś
        tam "cwaniaczkiem" z biało - czerwonym krawatem, który uznał, że mi "dowali" na
        forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka