Dodaj do ulubionych

Domagam sie imprez masowych!!!

IP: 213.25.70.* 16.07.03, 20:13
Witam!!!!

Dlaczego taki Dzialoszyn moze sobie pozwolic na wystep zespolu Lzy czy wystep
Maryli Rodowicz, dlaczego w Pajecznie wystepuja Golce, a w Cz-wie jak w
najgorszej wsi - nic sie nie dzieje. Czyzby to chodzilo o to ze jest to
miasto kultu i nie przystoi organizowac takich imprez?...
W imieniu mieszkancow miasta Czestochowy domagam sie organizacji imprez
masowych (chodzi mi o imprezy z ciekawymi uczestnikami, a nie z gwiazdami z
piatej dziesiatki najbardziej popularnych) zanim zgnusniejemy do konca.

Czekam na odzew innych osob, ktore mysla tak samo jak ja.

Narazka
yeny
Obserwuj wątek
    • Gość: ckm Re: Domagam sie imprez masowych!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 20:22
      JA mam to w dupie .
      MAMY WŁOKNIARZA , speedway for-ever !!!!!!!!!!!!
      A Jak chce sobie posłuchac muzy wrzucam płytke i jest gitara
      s jsk chce sobie poszalec to brykam na promcie !!!!!!!
      no chłopaki dzis znów melanż :)))))))))
      • Gość: expertum credere p ciezko kapujaca mozgownico !!! IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 17.07.03, 01:37
        a z jakimi to chlopakami chcesz sie melonzanizowac na Promenadzie???

pamietaj o spotkaniu na promci skomputeryzowany kamie.
        i o tym ze nas jest wiecej.

na szczescie wiekszosc jest normalna.
    • Gość: Lotnik Re: Domagam sie imprez masowych!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 20:22
      Na początek proponuję Red Hot Chili Peppers na Włókniarzu (a przed nimi
      Habakuk), później T.Love i na koniec EDyta Geppert. Dnia drugiego powinni
      wystąpić Krzysztof Krawczyk, zaś po nim Slayer i Guns n Roses.
      A tak na poważnie, to jestem za imprezą masową jak najbardziej! Do boju dzieci
      rewolucji ! :)
      • Gość: expertum credere p siedzi dziecina na lawce IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 17.07.03, 02:06
        siedzi sobie maly Alek na lawce i tak klnie:
        to wiocha zas.., dziura zabita dechami, wronisko ptaszysko przebrzydle koncertu
        nierobi nierob jeden kina nie buduje, kuzwa jego mac, ja pierd.. i tak sobie
        wyzywa caly Bozy dzionek od switu do zmierzchu
        traf chcial ze przechodzil tam mlody bezboznik i mowi do niego: czego w pyte
        tak klniesz brzydko, a on mu na to tak: chodz do mnie to cie pocaluje na uszko
        ci szepne i zrozumiesz co naprawde sie dzieje w tym miescie. posluchal go
        bezboznik i sie przysiadl i nadstawil ucha i lica. ten mu cos poszeptal i sie
        przytulil i sie oblizal, a bezboznik jak nie wrzasnie i nie zaklnie i sie nie
        zapieni i wrzeszczy: to wuje skubane nie dosc im ze Jasna Gore se postawili to
        jeszcze za podpuszczeniem Nowaka i Wrony koscioly buduja! o niedoczekanie ich
        zajechane!
        przechodzil zas z imprezki grilowej niebiedny niezapijaczony ot taki sobie
        zwykly cekaemowaty zadymiarz czestochowianski i mowi: a ja to lubie sobie siasc
        i wypic i zwymiotowac. a Wam co: piwa nie sprzedali, grila nie dali zrobic ze
        tak klniecie i klniecie juz trzeci dzien z rzedu?. a na to oni oba sie
        oblizuja i ze skromna lajdacka mina tak mowia do niego:
        a posiadz sie kumie to ci cos na ucho powiemy i wnet haju takiego dostaniesz ze
        odlot miec bedziesz i sam sie pokapujesz.
        a on glupi, sie dosiadl i siadl sobie miedzy nimi, a ci go jak na Love Parade
        miedzy siebie i tulic sie i szeptac czule na uszy oba. a im oni czulej, tym
        jemu gorzej, a czym oni ciszej, tym on glosniej: pupa kweka i gardlem urwuje i
        kujuje i wyzywa na czym swiat stoi.

i jaki z tego moral?

stary jak ten kawal z broda: nie siadac na swiezo malowanej lawce.
    • Gość: xx Re: Domagam sie imprez masowych!!! IP: *.icis.pcz.pl 16.07.03, 20:24
      A jak byla impreza z Kasia Kowalska to sprzedano zaledwie 200 biletow.

Impreze odwolano z powodu deszczu, ale odbedzie sie w koncu sierpnia.
      Ciekawe ilu uczestnikow wtedy bedzie ?

Gość portalu: yeny napisał(a):

> Witam!!!!
      >
      > Dlaczego taki Dzialoszyn moze sobie pozwolic na wystep zespolu Lzy czy wystep
      > Maryli Rodowicz, dlaczego w Pajecznie wystepuja Golce, a w Cz-wie jak w
      > najgorszej wsi - nic sie nie dzieje. Czyzby to chodzilo o to ze jest to
      > miasto kultu i nie przystoi organizowac takich imprez?...
      > W imieniu mieszkancow miasta Czestochowy domagam sie organizacji imprez
      > masowych (chodzi mi o imprezy z ciekawymi uczestnikami, a nie z gwiazdami z
      > piatej dziesiatki najbardziej popularnych) zanim zgnusniejemy do konca.
      >
      > Czekam na odzew innych osob, ktore mysla tak samo jak ja.
      >
      > Narazka
      > yeny
    • Gość: expertum credere p knoty IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 17.07.03, 01:34
      jak sie Pan domagasz to daj Pan dobry przyklad i zorganizuj Pan jakas impreze
      dla mieszkancow miasta Czestochowy, w tym takze i dla mnie.

a ja sobie nie zycze organizowania igrzysk za moje pieniadze.
      zorganizuj Pan lepiej kromke chleba, za swoje wlasne.
      • Gość: mash Re: knoty IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 15:20
        no to juz sam nie wiem ... przeczytalem posty experta i zbladlem. Taki
        Europejczyk bywaly w swiecie i znakomicie znajacy sie na wszystkim (no moze na
        tlumaczeniu troche kiepsko, ale pominmy ten przykry wypadek przy pracy...) otoz
        ten Europejczyk nie chce zeby za jego pieniadze cos organizowac ...
        i oto przypomina mi sie obraz Paryza gdzie imprezy masowe (i to jakie !!!)
        odbywaja sie ...Berlin (ach przepraszam, tam jest to straszne love parade,
        experci nie lubia takich imprez bo to grzesznie na takie rzeczy patrzec, a
        dopiero co chodzic :)
        No ale te miasta to zaden przyklad ... no bo jak to za darmoche to tylko
        okreslonej instytucji mozna dac... smutne.
        bylem na kilku imprezach organizowanych przez wieksze i mniejsze miasta glownie
        niemieckie i francuskie, ale takze polskie i jakos strasznego experckiego
        obrazu nie widzialem... a rozowych okularow nie mam.
        • Gość: expertum credere p znowu maszesz knoty IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 17.07.03, 18:10
          bladosc Masza i jego opinie sa dla mnie rownie istotne co jego opinie na temat
          parad, imprez i pochodow. Pamietam Ci ja darmowe imprezy i wielkie pekate
          beczki piwa na Promenadzie i co z tego Wam zostalo - dlugi dlugie jak jedyna
          linia tramwajowa w miescie ktore dobrze znamy.

Roznica gatunkowa (differentia specifica) miedzy komunizmem siermieznym
          (Gomolka) a prozachodnim (Gierek) jest podobno taka ze Gomolka mial mentalnosc
          gospodyni domowej i nie zostalo po nim grosza do zaplacenia.

Roznica gatunkowa miedzy mna a osobnikiem z gromady naczelnych podgatunku
          sovieticus jest taka ze ja i w Paryzu i w Berlinie mieszkam/mieszkalem i
          pracuje/pracowalem, a Masz tam tylko na imprezki. Ja sie tam bawie na
          imprezkach publicznych za swoje pieniazki, a Masz poglebia deficyt platniczy
          naszej gospodarki w obrotach handlowych z Unia.

W Czestochowie nie za bardzo jest praca. Nawet nie ma jej nawet dla swojakow i
          jak ludzie ustawieni chca kogo do urzedu wpuscic to zaraz aj waj ze Wrona
          czystki w urzedzie urzadza.

Maszu powtarzam raz jeszcze: najpierw chleba i pracy (jak na pierwszomajowym
          sztandarze) a potem igrzysk. A jak Maszu masz prace i chleb to nadwyzke
          zainwestuj w organizacje igrzysk w Czestochowie, zamiast wywozic kapital za
          granice i przepierdzielac go jak nawalony extaza meserszmit.
          • Gość: mash Re: znowu maszesz knoty IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 19:57
            nie znizajac sie do poziomu experta koncze dyskusje.
        • Gość: ckm Re: knoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 18:14
          to buc jest jakis!!!
          • Gość: expertum credere p ckm kweka IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 17.07.03, 18:22
            ckm wyraznie traci panowanie nad soba i sytuacja. No, ckmku moze maly seansik
            melanzonanizowanka na promenadce z chlopczykami. podobno poprawia to nastroj w
            chwilach zalamki.
            • Gość: ckm Re:pajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 21:26
              Gość portalu: expertum credere p napisał(a):

> ckm wyraznie traci panowanie nad soba i sytuacja. No, ckmku moze maly
              seansik
              > melanzonanizowanka na promenadce z chlopczykami. podobno poprawia to nastroj
              w
              >
              > chwilach zalamki.

no nie moge z tego "patafiana" , a seanse to mam co dzien i nie ma w nim takich
              warchlaków jak ty , stary pierniku
              • Gość: expertum credere p ckm kwiczy i kweka i kleka IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 18.07.03, 18:36
                no, co cekaemku? patafian Ci wymieka? no, seansiki nie pomoga jak tak dalej
                pojdzie.
    • Gość: miquel Re: Domagam sie imprez masowych!!! IP: *.pcr.univie.ac.at 18.07.03, 16:30
      ty kurwa drucie jak chcesz posluchac marysi to kurwa na pewno nie w
      czestochowie
      Nara wielki Patologiczny Drucie
      • Gość: expertum credere p migel to frajer IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 18.07.03, 18:39
        udzielam ostrej nagany
        • Gość: expertum credere p Re: migel to frajer IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 18.07.03, 18:42
          i z cekaemem robi wszystkim lody za pol szklanki wody.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka