Gość: kibic IP: *.torun.mm.pl 08.11.07, 17:13 Po przeczytaniu tego bełkotu można dojść tylko do jednego wniosku - prawda jest jak dupa - każdy ma swoją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mily Re: Szaleńcy z Częstochowy? IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.07, 21:05 I tu Masz rację jak sie czyta tych pismaków ,to zbiera na rzygi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czewiak Szaleńcy z Częstochowy? IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.07, 01:45 na żygi was zbiera bo żal dupe ściska ze to Włókniarz bedzie najsilniejszy?? no przepraszamy was strasznie,że mamy najwiecej kasy w ekstralidze,naprawde jako czestochowianom az nam głupio ;)) kibice z innych miast-jesteście żałośni......... a dla pana Toborka pochwała. W końcu jakiś artyk€l z grubej rury bez słodkiego pierdzenia i kurtuazji. A jak! Tym artykułem zasygnalizowal Pan częstochowianom aby wyzbyli sie w końcu różnych kompleksoe-nie tylko w sferze żużla czy nawet sportu. "MEDALIKARZE MOWIA BASTA!!!!!!!!" wykrzyczmy to w końcu,koniec z prowincją ,koniec z upokorzeniami .Teraz my wchodzim na scene a inni morda w kubel i do kąta! I nie chodzi tylko o speedway..... pozdro dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Szaleńcy z Częstochowy !! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.07, 10:02 do czewiaka : chłopakom wyżej chodziło że artykuł jest napisany nieco bełkotliwie i mają rację ...pan toborek posprawdzal średnią, rzucił gdzie trzeba liczbami i mu sie wydaje że artykuł ma ręce i nogi .. niestety w zdaniu "Inni licytują się o niejakiego Kennetha Bjerre" dał popis swojej ignorancji .. NIEJAKI kenneth bjerre .. widać że panu redaktorowi obcy jest speedway poza chodzeniem raz na kwartał na włokniarz i czasami w sobotni wieczór oglądanie GP ... ----------------------------- precz z dyletantami !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc Re: Szaleńcy z Częstochowy !! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 09.11.07, 10:15 Tez sie przyczepiles NIEJAKIEGO, uzycie tego slowa mialo podkreslic ironiczny charakter tekstu. Jak sami przeplacaja to dobrze ale jak ktos inny to szalenstwo. Jest wolny rynek i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mily Re: Szaleńcy z Częstochowy? IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.07, 11:00 Jak ja chodziłem na Wlókniarza to Ty srałeś , w gacie. Czytaj ze zrozumieniem jak pisze kolega poniżej.Napisałem ,że pismaki to największe ku...Potrafią wszystko przekręcić.Pozdrówko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Szaleńcy z Częstochowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 11:25 Niestety, ale nie wiem kto pozwala pisać im teksty. Z czestochowy odeszlo wielu znakomitych dziennikarzy bo nie bylo dla nich pracy, a tutaj taki belkot... "pociagniecie wlokniarza"? Chyba predzej posuniecie. Generalnie gdyby ten artykul mial byc przeczytany przez lektora to ja mu wspolczuje, dramatto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j_cz Pan Toborek IP: 212.87.230.* 09.11.07, 11:44 Szanowny Panie Obserwuje Pana rozwój jako tzw."dziennikarza" i kolejny raz uważam (jest to moje prywatne zdanie), że pomylił się Pan ze swoim powołaniem jako dziennikarza a sportowego w szczególności. Poczytał Pan troszkę internetu, pozapisywał sobie średnie punktowe i pisze Sobie swoje prywatne spostrzeżenia jakby Gazeta Wyborcza była Pana prywatnym pismem. Czy według Pana średnia zawodnika oscylująca wokół 2.1 punkcika na bieg jest mała. Proszę sobie sprawdzić ile to z naszych zawodników tj. Włókniarza miało taką w poprzednim sezonie. Dodatkowo obraża Pan inne osoby stwierdzeniami typu: "Inni licytują się o niejakiego Kennetha Bjerre" . Co znaczy nijakiego ?. Jest to kolejny Pana popis po artykulikach z 2003 roku dotyczących Grzegorza Walaska, a w których domagał się Pan dosłownie linczu na wymienionej osobie. Gratuluje pióra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszek1985 Re: Szaleńcy z Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 18:42 Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek1985 Re: Szaleńcy z Częstochowy? 09.11.07, 18:45 Może Toborek chce zrobić w wydaniu częstochowskim swój felieton jak Stec :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlitos Falubaz Re: Szaleńcy z Częstochowy? IP: *.aster.pl 09.11.07, 21:45 Dokładnie tak. Gdyby Nicki podpisał kontrakt z Rzeszowem ten sam redaktorzyna napisałby artykuł o "Szaleńcach z Rzeszowa". Nicki to super zawodnik, ale ja nie wierzę żeby w tym sezonie miał tak rewelacyjne wyniki. Przewaga technologiczna, którą miał przez pierwszą połowę minionego sezonu już się nie powtórzy. Nicki wróci do normy tj. około 11-12 pkt na mecz. W każdym razie, z takim składem CKM idzie na mistrza. Jak nie wygrają ligi to redaktorzyna powinien napisać w październiku artykuł pt. "Frajerzy z CKMu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po prostu chcę... Re: Szaleńcy z Częstochowy? IP: *.rev.masterkom.pl 10.11.07, 14:15 Gość portalu: Carlitos Falubaz napisał(a): > Dokładnie tak. Gdyby Nicki podpisał kontrakt z Rzeszowem ten sam redaktorzyna > napisałby artykuł o "Szaleńcach z Rzeszowa". Gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem, to zorientowałbyś się, że tytuł artykułu ma niewiele wspólnego z jego treścią. Dlaczego? Bo jest parafrazą tytułu artykułu innej gazety. Pozdrawiam P.S. Abyś zrozumiał trudne słowo 'parafraza' odsyłam do słownika języka polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlitos Falubaz Re: Szaleńcy z Częstochowy? IP: *.aster.pl 10.11.07, 15:21 Dokładnie zrozumiałem treść tego artykułu. Redaktorzyna broni decyzji swojego ulubionego klubu i proszę bardzo, niech to robi. Ale też niech się nie czepia, że inni piszą o szaleństwie transferowym, bo gdyby to inny klub przelicytował Włókniarza to ten artykuł byłby dokładnie na taką samą nutę jak to co skrytykował. Byłoby wylewanie krokodylich łez, jak to niedobry Rzeszów psuje rynek, rozpuszczając żużlowców poprzez płacenie astronomicznych kwot itp. Tak ,że polecam kolego dokładnie i ze zrozumieniem czytanie komentarzy zanim napiszesz coś głupiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: komentatorzy w kaskach IP: 212.160.108.* 10.11.07, 00:20 żużel rzucił wam się na głowę Czytać ze zrozumieniem tego uczą w szkole, ale nie każdy tam chyba chodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fge Szaleńcy z Częstochowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 13:33 Moim zdaniem obok Apatora Toruń klubem który zachowuje się najbardziej rozsądnie w kwestiach finansowych jest Unia Leszno. Włókniarz skończy tak jak Unia Tarnów - z długami i bez sukcesu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Szaleńcy z Częstochowy? IP: *.masterkom.pl 19.11.07, 17:37 nie masz fege żadnych podstaw do porównywania Unii i Włókniarza, może dowiedz się ile kosztował Tomek G (+nic nieznaczący brat)podziel to przz ilość sezonów na ile podpisali w roku np. ubiegłym. Musisz wiedzieć jeszcze jedno ze Duńczyk podpisał na dwa sezony za 1,7 miliona. I chyba najistotniejsza dla ciebie wiadomość że Nicki dostawał kasę z ZŁOMREXU nie obciąża więc kasy klubowej Odpowiedz Link Zgłoś