Gość: mostostal siedlce Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 07:06 U nas w Siedlcach krąży taka anegdota o mistrzu Ruszkowskim: Wiecie dlaczego Ruszkowski jest takim skończonym skur.wy.synem?? Bo jak był mały, to dzieci przezywały go RUSZKOWSKI-SZURKOWSKI ;) Pozdrawiam kolegów z Częstochowy którym przyszło mieć do czynienia z Szurkowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.tktelekom.pl 26.04.08, 13:04 Dobre :) Również pozdrawiamy. Jakoś udało się przeżyć ...Choć nie wszyscy będą miło wspominać wizytę tego pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 14:41 Jak to? Przecież jeszcze nie pojechałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynkowacz jeszcze? Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: 195.16.91.* 12.05.08, 23:11 deszcze nie spokojne potargały sad a my w ocynkowni ładne pare lat. Do domu wrócimy zęby se wprawimy....jak cynkownia da. Po prostu paranoja. Psie pieniądze za taką stawkę. I kolejna paranoja, sztuczne stanowiska st. mistrz mistrz i brygadzista sorry....plecaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan wydawca Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 15:02 a co ty masz do st. mistrza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocynkowacz jeszcze Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 20:32 a co cie to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ DOBRA FIRMA !! IP: *.nordeabank.pl 14.05.08, 15:49 ZNAM JEDNA OSOBE KTORA TAM PRACUJE JEST MOZNA POWIEDZIEC O GORY I CHWALI TAM PRACE I BARDZO WYSOKIE ZAROBKI !! TRZEBA SIE BYLO UCZYC JAK ON TO BYSCIE ZARABIALI A NIE POLGLOWKI BEZ MATURY PO ZAWODOWCE CHCIELIBY NIE WIEM ILE JESTESCIE ROBOLAMI WIEC NIE OCZEKUJCIE NIE WIEM CZEGO GORA SIE BAWI I ZGARNIA KOKOSY TAK JUZ JEST A TA OSOBA JEST SPOKO DLA PODWLADNYCH POZDDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Półgłówek Re: DOBRA FIRMA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 16:53 OK, każdy ma swoje zdanie, ale staraj sie pisać bardziej zrozumiale, bo czytają twój tekst półgłówki bez matury i ciężko będzie to im przyswoić. Wystarczy w niektórych miejscach postawić kropkę bądź przecinek, a duże litery pisz tylko na początku zdania... i będzie w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: DOBRA FIRMA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 17:14 Czy twój zarabiający kokosy znajomek jest handlowcem? Jeśli tak to gratuluje mu dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 20:56 Piotrek R z Siedlec jest spoko, zna sie na rzeczy, paru głąbów i nierobów pogonił, teraz wiedzą co maja robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Nie handlowcem:) IP: *.nordeabank.pl 15.05.08, 09:10 jest jednym z dyrektorów zakładów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nie handlowcem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 14:47 Gość portalu: xyz napisał(a): > jest jednym z dyrektorów zakładów :) Hłe, hłe, hłe. Gratuluje sprawdzonych informacji. I nformatora też, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Nie handlowcem:) IP: *.nordeabank.pl 16.05.08, 15:58 nie wiem o jakich informatorów masz na myśli ? chciałem powiedzieć jedynie że jako dyrektor chwali pracę i zarobki w siedlcach !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nie handlowcem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 17:10 Nie zrozumieliśmy się, myślałem, że chodzi o zakład w Częstochowie. PS Nie wiedziałem, że ktoś z Siedlec czyta wątek z ocynkownią w roli głównej na Forum Częstochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ czemu handlowcem? IP: *.nordeabank.pl 15.05.08, 10:07 CZEMU PRZYSZLO CI NA MYSL HANDLOWCEM ? MAJA DOBRZE CZY ZLE W MOSTOSTALU ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: czemu handlowcem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 14:48 Caps lock! Napisz normalnie to odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: czemu handlowcem? IP: *.nordeabank.pl 16.05.08, 08:46 Pytałem czemu napisałeś handlowcem ? to dobra fucha w mostostalu ? a o znajomego chodziło mi dyrektora:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: DOBRA FIRMA !! IP: *.tktelekom.pl 14.05.08, 19:39 no tak dlugo nikt nic niepisal o ocynkowni ze czlowiek pomyslalby sobie, kurcza podniesli im zarobki i sie zamkneli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 11:50 przydupas-podpie..cz nie ma już swojego protektora i nie szwenda sie jak ku..-dziwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emaliarnia Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 17:48 Światowit w Myszkowie padł, duże grono pracowników ma przejść do waszej ocynkowni, ma byc stworzona zmiana tylko dla osób z Myszkowa ma być darmowy dojazd dla pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.tktelekom.pl 20.05.08, 17:53 Cos słyszałem ...Dodatkowa zmiana ? Czyli rozwiążą jedną naszą i dadzą was?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:10 Gość portalu: emaliarnia napisał(a): > Światowit w Myszkowie padł, duże grono pracowników ma przejść do waszej ocynkow > ni, ma byc stworzona zmiana tylko dla osób z Myszkowa ma być darmowy dojazd dla > pracowników. BUAHAHAHA, dali darmowy dojazd, bo na bilety by nie zarobili. To może wszystkim sfinansuja dojazd do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan wydawca Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.eranet.pl 30.05.08, 02:12 To koniec mojej pracy w tej firmie, na nowej umowie dostałem około 10 zł brutto, czyli na ręke 7 zł. Dyrektor naszej firmy okazał sie skrajnym ignorantem, dając tak smieszne podwyżki. Obiecywał złote góry, i zarobki powyżej 2000 zł, a teraz stać go na podwyżke 50 groszy. Ci którzy myślą że w tej firmie będzie lepiej to sie tylko rozczarują, chciałbym kolegów poinformować że od pierwszego lipca, nasze premie nie będą już stałe w wysokości 30% tylko zależne od produkcji! Może tego nie wiecie ale jak narazie to nasz zakład balansuje na granicy opłacalności, i nie prędko wyjdzie na swoje. Życzę powodzenia osobom które przyszły po nas, i mają ciągle 5,6 zł (8 zł brutto) na ręke, po dodaniu minimalnej premi w wysokości 15% wasze zarobki będą oscylowały w granicach 1200zł, a moje około 1400zł. A tyle to zarabia kasierka w Castoramie, albo obsługa w MacDonaldsie ( jak nie wieżycie to sobie zadzwoncie z pytaniem o prace). Kto mądry, niechaj lepiej stąd ucieka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 18:03 Ja również kończę tu pracę. "Dziekuję" dyrektorowi za jego obiecanki w które uwierzyłem, w międzyczasie miałem propozycje pracy i odmówiłem, czego niezmiernie żałuję. Najbardziej żałosne były odzywki tego człowieka podczas "negocjacji" umów, bo tych podwyżek, które zaserwował nie można nawet tak określić. Serdecznie zapraszam kolegów z Myszkowa, przynajmniej jedno miejsce sie zwolni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placebo Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 21:10 www.stal.elamed.pl/strona-numer-3-2008-1-14949.html Można otworzyc w pdf "cynkujemy bez kwiatów" wywiad z dyrektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 18:32 Przy normalnej premii 30%, za maj dostałem około 1220 zł, wszystkie dni przepracowałem. Teraz sie zastanawiam ile zarobie jak przejdziemy na premie produkcyjną, moze wyciągne 1100 zł !!! Moi kumple na byle jakiej budowie wyciagaja 2000 zł !!! Jeszcze chwila i znikam z tego syfu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: 195.205.202.* 13.06.08, 14:08 bardzo niska ta twoja pensja. moj brat tam pracuje i tez przy wszystkich dniach przepraowanych zarobil ponad 1400 zeta. wiec ktos tu chyba kituje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 14:54 Jaka stawke ma twój brat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuś Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: 212.87.240.* 13.06.08, 16:15 chłopaki od lipca chodzimy bez premi przerub na takim poziomie da to ze bedziemy mieli goła wypłate moze tysiaka na reke sie wyciągnie czemu sie dziwić jeśli coniektórzy z biura chodzą se tylko na fajke na produkcje a myślą ze tego nie widać zobaczymy niedługo pasek wszyscy sie narazie śmieją a potem beda srac w gacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 16:30 Być może twój brat tyle zarobił, chyba jest z tych osób które były od początku w firmie, ja pracuje tutaj prawie 6 miesięcy i mam stawke 8 zł brutto, na ręke wychodzi 5,4 zł i zarobilem 1220 zł :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: 195.205.202.* 13.06.08, 20:47 brat pracuje od polowy stycznia. widzialam na wlasne oczy jaki dostal przelew. moze macie po prostu rozne premie? moze zalezy na jakiej zmianie sie pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raków Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 06:34 Co ty pie..sz, niema siły zeby wyszedł ponad 1400 zlotych. W maju było 152 godziny robocze, razy 8 zł to daje 1216 zł minus podatek około 33% i plus najwyższa premia 30%, więc niema siły zeby dostał ponad 1400zł, sciemniasz koleś, albo nie umiesz liczyć. Z tego co wiem to 90% osób dostało około 1200 złotych, niektórzy mniej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaża Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 08:30 Moze dostał wyższą premię, miał dyżur na piecu, albo coś w tym stylu. Nie ma sie o co kłócić. Lepiej sie martwcie co będzie w lipcu, z takim przerobem, kiedy prawie połowa ludzi jest na urlopach to będzie ciężko nawet o te 1200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raków Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 10:02 Masz racje, niema co sie rozwodzić o tych ochłapach od dyrektora Lenartowicza. Jeszcze kilka dni i znikam z tej firmy, mam nagraną robote w holandi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaża Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 10:26 No to masz dobrze, ja jeszcze dwa miesiące muszę się tutaj męczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecuch Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 23:48 kilku chłopaków już sie zwolniło (przed wczoraj) i pojechali do ocynkowni w niemczech, bedą tam robić za 1300, ale eyro a nie zlotych. dajcie jakies namiary na tą ocynkownie, na pewno potrzebują tam ludzi z doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 21:19 Przez takich baranów mało ludzi jest do pracy, a w tych niemczech to tylko zapiernicz bedą mieli za marniutkie 1300 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.tktelekom.pl 24.06.08, 09:55 Lepiej mieć 1300 euro ,idioto, niż 1300 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.08, 12:27 To tylko się wam wydaje że w Niemczech jest tak kolorowo i super.Owszem może pieniądze większe,ale i praca Ciężka i też robią wałki jak tylko sie da.A mam pytanko mowa o jakiejś konkretnej ocynkowni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 13:06 Jedź to się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.08, 20:35 Tak się składa że byłem,więc wiem co mówie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 22:11 ... i co ci tutaj obiecali, mistrza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.08, 14:01 To nie chodzi o to co tutaj obiecali,tylko o to jak jest tam.Wcale nie jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 23:57 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uik Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 18:35 Co to za firma, że nawet klucza w drzwiach od kibla nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozformowiec Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 21:38 mnie to sie robic zwyczajnie niechce, mam dosyc wszystkiego tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 15:33 To wszystko przez to ubranie robocze. Ja mam tak, że jak sie normalnie ubiore to chce mi sie robić, a jak tylko założe ubranie robocze to bym leżał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.privacyfoundation.de 01.07.08, 21:04 cześć , co tak cicho ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 21:18 Cicho jest, bo tak i tyle, nie słyszałeś że akcje Polimexu na giełdzie spadają na łeb na szyje? Ta firma długo nie pociągnie, idzie kryzys, budownictwo w odwrocie, stal kosmicznie droga, jeszcze troche i nie będzie nawet do cynkowania bram i słupków od drobnych prywaciarzy. Trzeba się ewakuować, póki można jeszcze znaleźć sensowną prace gdzie indziej. Bo ta firma nie da wam 2000 zł do kieszeni. Jedyne na co ją stać to marne 1200 PLN-ów w szkodliwych warunkach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.08, 21:59 Święta racja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.08, 22:00 Święta racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaża Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:41 Jak zwykle siedlecka odsiecz daje odpór. Jeśli tak kochacie w Siedlcach tę firmę, to radzę: zbudujcie ołtarz przy bramie wjazdowej, a najlepiej przy piecu, w niedzielę tez swoje odrobicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 21:21 Ludzie pracujący w naszym zakładzie, są na takim poziomie intelektualnym, że nie interesuje ich split akcji Polimexu, mnie chodziło o średnoterminowe spadki akcji, a nie o split, jeśli sie troszke orientujesz, to dobrze wiesz że większość akcji na GPW spada, a razem z nimi Polimex-Mostostal, od listopada zeszłego roku nasza firma znajduje się w tendencji spadkowej. Napisałem że spada "na łeb na szyje" żeby poruszyć problem, nie wiem czy orientujesz się w branży cynkowniczej, może nie, więc jeśli szukasz potwierdzenia że nasza firma podupada, to weź pod uwage fakt że największy przerób cykownie mają w sezonie wiosenno-letnim, a u nas zastój. Za przykład podam ocynkownie we Wieluniu gdzie okres oczekiwania na cynkownie wynosi średnio 2 dwa tygodnie, a u nas?? Odpowiedz pozostawiam dociekliwym. Ja się rozglądam za nową robotą, bo 1200 zł w szkodliwych warunkach, mnie nie satysfakcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: 193.138.241.* 04.07.08, 11:05 może DEBIL nie devil , mała literówkę się zrobiło w podpisie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:07 Jesteś żałosny, a chcesz być dowcipny. Popracuj nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: 193.138.241.* 05.07.08, 11:15 Panie diabeł sam pan jesteś żałosny , z tymi głupotami żywcem przepisanymi z www . Czy Ty chociaż rozumiesz co napisałeś czy tylko Ci się wydaje ??? O poziom intelektualny pracowników ocynkowni ty się nie martw , lepiej sam się dokształć , bo to co tu smarujesz to głupoty nad głupotami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaża Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:45 Ciekaw jestem kiedy władze spółki dojdą do wniosku, że w Częstochowie potrzebny jest nowy dyrektor? Może zrobią zamianę z Żytomierzem...oby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 14:30 mam pytanko. czy nadal zwalniaja się pracownicy z ocynkowni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 17:00 Widze że nie wsmak jest co niektórym czytać prawde, która kole w oczy ! Na dodatek co niektórzy są na tak niskim poziomie intelektualnym, że potrafią tylko obrażać, i niestac ich na sensowną wymiane zdań. Taki hojrak z ciebie to napisz coś mądrego kolego "kat". Oczywiście że ludzie się zwalniają, jest rotacja pracowników, niektórzy zostają na dłużej, a niektórzy rezygnują po dwuch dniach. Cieniutko przędzie ta nasza ocynkownia i tyle, bynajmniej nie jest to wina dyrektora ale nieudolnych handlowców, którzy nie potrafią nawiązać kontaktów z poważnymi kontrachentami. A wszystko przekłada się na marne zarobki, 1200zł do kieszeni i do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yellow Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: 212.87.244.* 04.07.08, 18:04 Witam, wszystkich forumowiczów a szczególnie pracowników Polimex-u. Mam 26 lat i jestem na 2 roku Inf. na PCZ (zaocznie). W tym tygodniu mam iść na rozmowe kwalifikacyjną w sprawie pracy w Polimexie i Trw. Czy może mi ktoś powiedzieć jak wyglada praca w Polimexie dla nowo przyjętych pracowników (Mniej więcej)? Praca jest ciężka, strasznie monotonna jak np. w Trw :), ilu pracowników zatrudnia Polimex, jaki jest system zmianowy, czy pracuje sie w sobote i w niedzielę, czy zakład ww. organizuje dodatkowe kursy i szkolenia np.wózek widłowy, dzwig, suwnice, palacza,..inne, ile sie zarabia netto w Polimexie? Jak myślicie lepiej pracować w Polimexie czy Trw? Z góry Dziękuję za odp. i pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: 193.138.241.* 05.07.08, 11:05 Widzę , w smak , prawdę , nie stać , wymianę , chojrak , dwóch , kontrahentami - Szanowny Panie , masz Pan chociaż maturę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 14:48 Masz racje kolego kat, lepiej czepiać się szczegułów, niż polemizować z faktami, szczyt inteligencji. A jak jesteś taki obeznany to napisz coś mądrego, i nie obrażaj. Uważasz że tematy poruszone przezemnie są nieprawdą, napisz które, chętnie z tobą podyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reces Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 13:15 gdyby wywalic paru pracownikow w tym jednego brygadziste z formowania ze zmiany b i jego kamrata pana o imieniu G a zarazem mietrza P.Z. TO BYLO BY OK A TAKTO JEST LIPA JA JUZ SIE przeznich zwolnilem bo co rusz to premie mi zabierali i sobie przyznawali a wyplaty bylo na koncie 1000 zl zadne piniadze za taka charowke dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reces Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 22:54 prawda jest taka ze tutaj sa kliki przydupasy ktozy wchodza starszemu mistrzowi w dupe uwazaja go za boga gdzie starszy mistsz tam i on lub oni jak sa w pracy dajcie juz spokuj tej zenadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uh Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.tktelekom.pl 23.08.08, 15:19 Jarek opanuj się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejka Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 00:11 jak z wypłatą wyszliście, ja dostalem 1450 zł ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 15:33 podobno chandlowcy sie zwalniają. wicie cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porada Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.erfassungsschutz.net 11.07.08, 20:58 Idźcie do Guardiana! Z stamtąd też ludzie się zwalniają bo im za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuś Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 00:00 Głardian i ta ich 7 dniowa czterobrygadówka to prawie gułag, presja psychiczna na maksa i wyzysk pracownika, brakuje tylko kar cielesnych. Za rzadne skarby bym nie zamienił pracy, u nas mi dobrze, mam dobre układy z mistrzami, troche bajere sie pociśnie, kity powstawia, jak to sobie dobrze radzą, kawke się wypije z nimi, i chodzą jak w zegarku. Są bardzo łapczywi na pochlebstwa, sami sprubujcie, a moge się założyć że bedziecie pierwszymi do podwyżek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 23:32 Niestety tak jest, brygadzisci włażą w dupe mistrzom, a później za ich plecami mówią co o nich na prawde myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 09:56 Miał być bus z Myszkowa do Częstochowy, a będzie z Częstochowy do Kluczborka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OCYNKOWNIA ŚLĄSK Re: ocynkownia(polimex częstochowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 17:27 Ocynkownia Śląsk oddział w Kluczborku poszukuje pracowników do nowo budowanego zakładu. Poszukiwani są ślusarze oraz osoby z uprawnieniami: – Obsługa suwnicy z poziomu zero – Kierowanie wózkiem widłowym spalinowym – Spawacz gazowy – SEP 30kV – Konserwacja i eksploatacja suwnic – Kierowanie ruchomymi podestami Podania wraz z CV proszę składać w biurze firmy. Obecnie biuro znajduje się w budynku administracyjnym oczyszczalni ścieków w Ligocie Dolnej (przy drodze wylotowej z Kluczborka na Wrocław). Informacje na temat zatrudnienia pod numerem: (032) 649 70 14. Planowane uruchomienie zakładu to połowa 2008 roku Wymiary wanny: Długość 12,5 m Szerokość 3,0 m Głębokość 3,4 m Suwnice o udźwigu 15 ton Odpowiedz Link Zgłoś