02.05.12, 22:52
Ruda Śląska duś te same wałkowanie. A mnie cieszy!!! Ba, ta cała Wasza polityka modych jakoś nie zaraziła. Mają konkret abo ustawić się abo myk... Moje nie nie mogą się "ustawić"- cóż pora fakultetów tukej abo dobry fach, i co myk tam gdzie [b]godziwie[b] zapłacą i normalnie moża żyć. Jak mie to rajcuje, że te moje dziecka nie będą musiały zaciskać pasa przez swoje całee życie jak rodzice. I nie będą płacić podatków na coś z czego nigdy nie skorzystają (fizycznie niemożliwe). To dzięki Wom tam w urzędzie! Bo jakoś mnie nie rajcuje siedzieć na jednym mieszkaniu z 5 dzieci+ ich połowice a tak nie daj Bóg jeszcze wnuczęta!!! Hech, czas oczekiwania na lokum z miasta-minimum (?)jakieś 10 lat...Kocham to miasto! ale tylko ja, moje mode chyba inne lubią... Pozdro i wiwat za mądrość władzy- hurrra!!![taki nostalgiczny przypał;)] Możno wkacje spędza u dzieci na Kubie, Australii, Niemcy oklepane ale blisko....
Obserwuj wątek
    • 22burza Re: magiel 02.05.12, 23:30
      ysia,miłego urlopu,jo tyż jada do moich,wyfurgnęło to bractwo ale przinajmniej momy urlop zapewniony no i objaw pustego gniozda nom nie grozi bo ten świat sie jakoś stąpiol.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka