medalik75 09.11.07, 11:15 Mam zamiar wymienić stary junkers na nowy.Mam dwa typy Bosch WPR 11-2B,czy Vaillant 11-OXIH.Oba w podobnej cenie,bebechy też podobne.Czy zna się ktoś w tej sprawie?.Będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moquai Re: Junkers Bosch czy Valiant 09.11.07, 12:11 Przed wczoraj kupiłem Vailant`a. Przynajmniej bezproblemowa usługa serwisu. Junkersem może podłączyć tylko autoryzowany serwisant, który jest w .... Katowicach + kolejny przegląd wykonany też przez tegoż serwisanta. Vailant dobrze się sprzedaje i w niczym (podobno) nie ustępuje Junkersowi. Odpowiedz Link Zgłoś
moquai Re: Junkers Bosch czy Valiant 09.11.07, 12:11 Przed wczoraj kupiłem Vailant`a. Przynajmniej bezproblemowa usługa serwisu. Junkersem może podłączyć tylko autoryzowany serwisant, który jest w .... Katowicach + kolejny przegląd wykonany też przez tegoż serwisanta. Vailant dobrze się sprzedaje i w niczym (podobno) nie ustępuje Junkersowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik75 Re: Junkers Bosch czy Valiant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 12:26 Dięki za wypowiedz,ale serwisantów w Częstochowie nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Junkers Bosch czy Valiant IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.07, 12:35 Są i nawet nie daleko mnie.Na Sobieskiego.Mam Boscha i nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Junkers Bosch czy Valiant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 13:01 jest serwis co ten koleś bredzi :) mam junkersa 6 lat i bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Junkers Bosch czy Valiant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 14:23 Ten koleś bredzi o serwisancie gwarancyjnym nie o zakładzie zajmującym się naprawą pogwarancyjną -sadzę. Pogwarancyjne naprawy tych podgrzewaczy np.ost.grosz -dokładny adres znam ale reklama?co z tego dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Junkers Bosch czy Valiant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 17:34 Kupiłem Vaillant'a i też miałem podobny dylemat... Doradzono mi Vaillant'a bo wszystko jest takie same a różnica jest tylko w cenie części zamiennych!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik75 Re: Junkers Bosch czy Valiant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 10:08 Dzięki za wypowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
moquai Re: Junkers Bosch czy Valiant 14.11.07, 11:45 Ale ty jesteś głąb - czytaj ze zrozumieniem na przyszłość.....(jak mnie denerwują tacy pieniacze....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Junkers Bosch czy Valiant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 19:06 moquai według mnie wolf ma racje trzeba być konkretnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Junkers Bosch czy Valiant IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.07, 21:20 dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Junkers Bosch czy Valiant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 13:53 Mam Valianta V-MAG MINI 11-0-GXH - 27 MIESĘCY. PADŁA NAGRZEWNICA WYMIANA 800 PLN - NIE POLECAM. NAGRZEWNICA PRZERDZEWIAŁA NA ZIELONO W KILKU MIEJSCACH. Odpowiedz Link Zgłoś