malinka.com 23.12.07, 15:47 od niedawna pracuje w auchan w poczesnej.chcialabym sie dowiedziec cos o tej firmie.jacy nsa ludzie i jakie zsarobki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hh Re: praca w auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.07, 16:14 To sie popytaj ludzi tam pracujacych, a nie tutaj. PS. Najpierw coś robisz, a później myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: praca w auchan IP: *.spidernet.pl 23.12.07, 17:25 to najpierw napisz na jaki dziale pracujesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: praca w auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 18:51 na wykladaniu towaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: praca w auchan IP: *.spidernet.pl 24.12.07, 11:11 wykładanie towaru ... praca ciężka ... sam tam pracuję ... ale jeśli ci cho chodzi o "atmosferę w pracy" .. to podaj nazwę działu albo chociaż sektor PGC, PF czy Przemysł ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: praca w auchan IP: 83.2.140.* 23.12.07, 20:43 Sama tam jesteś to się przekonasz, a nie pytaj nas co jedziemy tam od święta. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: praca w auchan 24.12.07, 07:40 praca jak każda inna tylko,że ciężka za bardzo małe pieniądze atmosfera fatalna.Ja tam pracowałem hmm jakieś 4 lata temu przez miesiąc.Najbardziej śmieszą mnie w marketach asystenci menadżerów i sami kierownicy uważający siebie za niewiadomo kogo.Oczywiście są wyjatki ja na taki wyjątek kiedyś trafiłem ale nie w Auchan.Może ty będziesz miała szczęście i spotkasz takiego kierownika.Jeśli chodzi o samych pracowników to niestety często straszne wieśniaki aczkolwiek i tutaj są wyjątki i spotkałem się z bardzo miłymi ludźmi w tym sklepie.Czyli ... jak wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: praca w auchan 24.12.07, 07:42 jeśli chodzi o fatalną atmosferę wpływał na nią w 90% kierownik był strasznym chamkiem.Reszta to inni nadgorliwi jeśli chodzi o pracowników stoiska ,na którym pracowałem to raczej życzliwi mili ludzie poza jedną babą , która wszystkich wkurzała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: praca w auchan IP: *.cn.com.pl 03.01.08, 13:03 wiewsz ja pracuje od 1,5 miesiac an akasie i mi sie podoba ludzie mili nawet jest pare wyjatkow zarobki moga byc Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: praca w auchan 03.01.08, 14:05 Gość portalu: monia napisał(a): > wiewsz ja pracuje od 1,5 miesiac an akasie i mi sie podoba ludzie > mili nawet jest pare wyjatkow zarobki moga byc Tak tak jak pisałem pracownicy raczej fajni a jeśli chodzi o kasy masz menażdżera Tomka bardzo fajny chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: praca w auchan IP: *.pools.arcor-ip.net 03.01.08, 15:01 Kazdy tak krytykuje prace w hiperach,ale z drugiej strony zapewniaja one mozliwosci awansu,prace za granica i niezla opieke socjalna. Lepsze to niz nic.Zycze powodzenia.Mysle,ze bdziesz zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
cristal1989 Re: praca w auchan 03.01.08, 15:10 ja pracowałam w zeszłym siesiącu 1 dzień;p hehe nie no spoko było wykładałam towar z ferero 6zł na h spoko mili ludzie i jaja można było sobie porobić:) Tylko ,że ja mam sql i nie mogę chodzić na nocki więc zrezygnowałam ale spoko bylo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: praca w auchan IP: *.pools.arcor-ip.net 04.01.08, 09:32 A po drugie jest to niezly argument do cv jak sie ktos np stara o prace w Auchan we Francji w przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx Re: praca w auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 22:02 są jeszcze przyjęci do auchan na wykładanie towaru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: praca w auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 22:05 szukam pracy dorywczej 3-4 razy w tygodniu po ok. 4-5godz. Odpowiedz Link Zgłoś